Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Dream_on είπε:

Αχ θα πρέπει να κλείσω τηλέφωνα, email... Καλημέρα μου λένε και μου έρχεται να τους πω "βρε δε πας να @#$@@. Που θα μου πεις και καλημέρα!" ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Psycho θα καταλήξω! Αχ σε ποια από σας είπα υπομονή; :roll:

Λογικά μια χαρα είναι η χοριακη σου γιατί μετά από καποιο νούμερο δεν διπλασιάζεται. Άντε κλείστε υπερηχο να δεις κ το σποράκι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

4 ώρες πρίν, Dream_on είπε:

Ναι 2 έβαλα αλλά ξεκίνησα από 47. Αν έχω κάτι, αυτό είναι ένα και καταϊδρωμενο...

Κι εγώ μόλις τώρα το είδα που λένε ότι πάνω από 1200 διπλασιάζεται κάθε 3 μέρες περίπου, οπότε ίσως να είναι καλά. Δεν είμαι καλά παιδιά κι έχω δουλειά να κάνω... Θα την πληρώσει κανένας αθώος... Χαχαχαχα

Για να ηρεμησεις να σου μπηκα στο 6ο μολις, απο 1500 σε 3 μερες 3750 (τωρα το εψαξα, γιατι μου το θυμισες) και δεν ρωτουσα και τον γιατρο γιατι ειχαμε κανονισει υπερηχο και ειχα μετρησει απο μονη μου....ολα καλα πανε, χαλαρωσε, οχι θυματα, αχαχχα

• Μου αρέσει 7

1 ώρα πρίν, Andri M είπε:

Χαχαχαχα! Έτσι ήμουν κατά τη διάρκεια αναμονής για χοριακή στην τελευταία προσπάθεια...Βέβαια, εγώ τα είχα βάλει με το γιατρό και τον έβριζα ολημερίς και ολονυχτίς! Αν τολμούσε κανένας να μου πει να ηρεμήσω, τον έπαιρνε η μπάλα! Το χρειαζόμουν το ηρεμιστικό, έστω μία βαλεριάνα, μία λουίζα, κάτι. 

Εσύ όμως είσαι εγκυούλα. Έχεις ήδη αλλάξει 3 πίστες και είσαι ακόμη στο παιχνίδι! Αυτό είναι θετικό. Θα κάνεις και σύντομα τον υπέρηχό σου και θα ηρεμήσεις λιγουλάκι. Και επειδή έχουν φύγει από την εξίσωση τα "ηρεμιστικά" λόγω εγκυμοσύνης, ίσως να βοηθήσουν οι....αναπνοές! (και τώρα μάλλον θα τα ακούσω και εγώ?)

Ναι βρε Andri μου. Μου αρέσει που κάνω διαλογισμό το κέρατό μου μέσα. Η αλήθεια  είναι ότι αν το κάνεις στη χάση και στη φέξη, δε λειτουργεί... 

Μου είπε ο Ντοκ ότι είναι πολύ καλή. Την επόμενη εβδομάδα υπέρηχο. Θα κάνω εντατικά διαλογισμό... Αλλά κι αυτό θέλει το χρονο του να δουλέψει... Αχ αυτή η υπομονή!!! Ποιος την έχασε για να τη βρω εγώ;;;

πρίν από 22 λεπτά , MaryH είπε:

Λογικά μια χαρα είναι η χοριακη σου γιατί μετά από καποιο νούμερο δεν διπλασιάζεται. Άντε κλείστε υπερηχο να δεις κ το σποράκι!

Ναι, αλλά μέχρι να μου το επιβεβαιώσει ο αρχηγός, εγώ τα είδα όλα. Κορίτσια μετά τα 1200 μην περιμένετε διπλασιασμούς σε δύο μέρες. Μην κάνετε σαν και μένα... Αν δεν πάθω κάνα εγκεφαλικό καλά θα είναι... :P

Just now, maroullaki είπε:

Για να ηρεμησεις να σου μπηκα στο 6ο μολις, απο 1500 σε 3 μερες 3750 (τωρα το εψαξα, γιατι μου το θυμισες) και δεν ρωτουσα και τον γιατρο γιατι ειχαμε κανονισει υπερηχο και ειχα μετρησει απο μονη μου....ολα καλα πανε, χαλαρωσε, οχι θυματα, αχαχχα

Αχ σε ευχαριστώ!! Έχω και το βάσανο ότι ξεκίνησα από χαμηλά, κοντά στο 50 και με τρώει. 

6ο, ε; Κλωτσαει;;;

• Μου αρέσει 6

Just now, Dream_on είπε:

Αχ σε ευχαριστώ!! Έχω και το βάσανο ότι ξεκίνησα από χαμηλά, κοντά στο 50 και με τρώει. 

6ο, ε; Κλωτσαει;;;

Ασε και μετα να δεις αγχος!!! 

Δεν το λες κλωτσια ακομα...κατι γουργουρισματα και ψιλοκουνηματα...θα ρωτησω στην Β επιπεδου για επιβεβαιωση για να ξερω τι γινεται ...πλησιαζω και ελπιζω να ειναι ολα καλα να ηρεμήσω λιγο.....ευχομαι και εσυ στον υπερηχο να παρεις την πρωτη ανασα και ολα θα πανε καλα

• Μου αρέσει 4

On 14/2/2021 at 3:07 ΜΜ, SONIA79 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!  Το πήρα το δωράκι μου για σήμερα με μια θετική χοριακή!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Και  voila κλείνει η εβδομάδα μας τέλεια!!!  Περιμένω τώρα οδηγίες να δούμε πως προχωράμε! Η χοριακή μου βγήκε 141,9 και είναι το πιο όμορφο νούμερο του κόσμου:x:x:x

είναι όντως τοσο ομορφο νουμερο!! με το καλο κοριτσι μου να πανε ολα ρολόι στο θαυμα σου

On 14/2/2021 at 6:53 ΜΜ, Ελισώ είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!Πολλά φιλάκια στη γλυκιά ζουζούνα σου!!!  <3

εμενα το ενστικτο μου λέει ότι θα είναι δυο τα δικα σου...δεν ξερω γιατι....με το καλο..από τα πρώτα πρώτα μηνυματα μας ( τοτε στη μαυρίλα μας) πιστευα πολύ ότι θα γινεις διδυμομναουλα!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Just now, island1 είπε:

είναι όντως τοσο ομορφο νουμερο!! με το καλο κοριτσι μου να πανε ολα ρολόι στο θαυμα σου

εμενα το ενστικτο μου λέει ότι θα είναι δυο τα δικα σου...δεν ξερω γιατι....με το καλο..από τα πρώτα πρώτα μηνυματα μας ( τοτε στη μαυρίλα μας) πιστευα πολύ ότι θα γινεις διδυμομναουλα!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ:x:x:x

m0W3p3.png

Just now, island1 είπε:

Νησάκι μου, τέτοια λέγε μου να μην κοιμηθώ καθόλου απο τη χαρά!!! Αδύνατον βέβαια γιατί η προγεστερόνη με ναρκώνει :)

Σε ευχαριστώ πολύ για το τότε, για το μετά ,για το τώρα!!!  <3

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , maroullaki είπε:

Δεν το λες κλωτσια ακομα...κατι γουργουρισματα και ψιλοκουνηματα...θα ρωτησω στην Β επιπεδου για επιβεβαιωση για να ξερω τι γινεται ...πλησιαζω και ελπιζω να ειναι ολα καλα να ηρεμήσω λιγο.....ευχομαι και εσυ στον υπερηχο να παρεις την πρωτη ανασα και ολα θα πανε καλα

Όταν καίγεσαι με το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι... Όπως λες, ανάσες παίρνουμε μέχρι την επόμενη δοκιμασία!! Πες μας πώς πήγε!! Καλά θα πάει, να ξέρεις! :x

πρίν από 47 λεπτά , maroullaki είπε:

Σου έχω ξαναπεί πόσο έχω χαρεί με τα νέα σου γλυκο μου μαρουλάκι .! Με το καλό και η Β επιπέδου , όλα καλά θα είναι , να μας ενημερώνεις για την εξέλιξη !

Just now, Dream_on είπε:

Όταν καίγεσαι με το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι... Όπως λες, ανάσες παίρνουμε μέχρι την επόμενη δοκιμασία!! Πες μας πώς πήγε!! Καλά θα πάει, να ξέρεις! :x

Όλα καλά θα πάνε και για σένα , θα δεις! Έχεις από όλες μας όλη τη θετική μας ενέργεια !

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 2

Just now, Dream_on είπε:

Just now, thalasa είπε:

Σου έχω ξαναπεί πόσο έχω χαρεί με τα νέα σου γλυκο μου μαρουλάκι .! Με το καλό και η Β επιπέδου , όλα καλά θα είναι , να μας ενημερώνεις για την εξέλιξη !

Όλα καλά θα πάνε και για σένα , θα δεις! Έχεις από όλες μας όλη τη θετική μας ενέργεια !

ευχαριστώ πολύ κορίτσια! thalasa μου και στα δικά σου σύντομα...το εχεις περικυκλώσει και θα έρθει, εχε αισιοδοξια και δυναμη 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

10 hours ago, SONIA79 said:

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ:x:x:x

Καλημερα! Πηγες σημερα για χορισκη; εγω ηταν ν παω κ δεν εβρισκα ταξι να με παει κ τωρα αναγκαστικα αυριο.. Αλλη μια μερα αγχος κ πως θα τη βγαλωωωωωω

Just now, Blondie 2020 είπε:

Καλημερα! Πηγες σημερα για χορισκη; εγω ηταν ν παω κ δεν εβρισκα ταξι να με παει κ τωρα αναγκαστικα αυριο.. Αλλη μια μερα αγχος κ πως θα τη βγαλωωωωωω

Καλημέρα!!!  Όχι πού να πάω γίνεται χαμός δεν το κουνάω από το σπίτι για κανένα λόγο...  Θα πάω την Πέμπτη! Και εγώ λίγο αγχώνομαι...  Γιατί ξανά κάνεις χοριακή?  Να μην αγχώνεσαι καθόλου με τέτοιο νούμερο!!! 

m0W3p3.png

Just now, SONIA79 said:

Καλημέρα!!!  Όχι πού να πάω γίνεται χαμός δεν το κουνάω από το σπίτι για κανένα λόγο...  Θα πάω την Πέμπτη! Και εγώ λίγο αγχώνομαι...  Γιατί ξανά κάνεις χοριακή?  Να μην αγχώνεσαι καθόλου με τέτοιο νούμερο!!! 

Τριτη κ τελευταια! Αντε να δουμε! Ψυχραιμια και για τις 2 μας! Τι αλλο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Τριτη κ τελευταια! Αντε να δουμε! Ψυχραιμια και για τις 2 μας! Τι αλλο!

Τίποτα σε θέλω χαλαρή & να μην αγχώνεσαι!!!  Εγώ με το δικό σου νούμερο θα είχα φτάσει στην γέννα από τον ενθουσιασμό μου!!!  Μην σου πω στην επόμενη εγκυμοσύνη!!!  Πω πω πάντως εγώ προτρέχω και με γείωσε ο γιατρός:P  Θα δεις όλα θα πάνε τέλεια το νιώθω!  Άσχετο  είναι πολύ όμορφο το τοπίο έξω!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

m0W3p3.png

Just now, SONIA79 said:

Τίποτα σε θέλω χαλαρή & να μην αγχώνεσαι!!!  Εγώ με το δικό σου νούμερο θα είχα φτάσει στην γέννα από τον ενθουσιασμό μου!!!  Μην σου πω στην επόμενη εγκυμοσύνη!!!  Πω πω πάντως εγώ προτρέχω και με γείωσε ο γιατρός:P  Θα δεις όλα θα πάνε τέλεια το νιώθω:x:x:x  Άσχετο  είναι πολύ όμορφο το τοπίο έξω!!! 

Χα χα χα εχεις δικιο μωρε αλλα λογω της παλλινδρομης περσυ που με τσακισε φοβαμαι. Αλλα νεα αρχη με χαρες μονο, ολα καλα θα πανε σε ολες μας! Χιονι απιστευτο! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...