Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Fleabag είπε:

Δοκίμασα pampers,babylino και τελικα εχω κατα βολευτεί με αυτες απο τα lidl,παρα πολυ καλές!

Αλήθεια; Τις δοκιμάσατε από μικρά; 

πρίν από 54 λεπτά , Thia1985 είπε:

Εγώ Δευτέρα θα κάνω την εμβρυομεταφορα, το οριστικοποιησαμε. 

Καλή επιτυχία!!! Να είναι η τυχερή σας!!! Τις ευλογίες της Αγίας Άννας να έχεις κορίτσι!!!

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Πλάκα κάνεις. Πόσο πιο πολλή βρώμα; Είδα διαφορά με τα φρούτα. Έπεται επιδείνωση;

Ω ναι...

πρίν από 26 λεπτά , Mary H είπε:

Αυτό θα κανω

Κανάτα όμως οικονομία στις πιπίλες χαχα

Χωρίς πιπίλα τα δίναμε σε λεξοτανιλ χαχαχαχα 

Just now, island1 είπε:

Ω ναι...

Χωρίς πιπίλα τα δίναμε σε λεξοτανιλ χαχαχαχα 

Χαχαχαχαχα σωστά!!!!

4 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Εγώ Δευτέρα θα κάνω την εμβρυομεταφορα, το οριστικοποιησαμε. 

Με το καλό!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Lilypie - (IVvA)

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Αλήθεια; Τις δοκιμάσατε από μικρά; 

Καλή επιτυχία!!! Να είναι η τυχερή σας!!! Τις ευλογίες της Αγίας Άννας να έχεις κορίτσι!!!

Είχαν κλείσει τον 3ο οταν τις δοκίμασα,απο τότε μονο lidl!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

δεν έχω φύγει ακόμη, 12 παρα θα γίνει η διαδικασία!

ευχαριστώ πολύ, θα κρατάω την πιπίλα, το αρκούδι μας πέφτει μεγάλο!

μου έδωσαν την ιδέα μια συμφορουμίτισα και η μικρή απέναντι που έχει πολλές πιπίλες!

• Μου αρέσει 8

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

καλημέρα κορίτσια!

δεν έχω φύγει ακόμη, 12 παρα θα γίνει η διαδικασία!

ευχαριστώ πολύ, θα κρατάω την πιπίλα, το αρκούδι μας πέφτει μεγάλο!

μου έδωσαν την ιδέα μια συμφορουμίτισα και η μικρή απέναντι που έχει πολλές πιπίλες!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.  Κορίτσι μου με το καλό να τα υποδεχτεις και να 'ναι καλοστεριωτα. Καλή επιτυχία!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Ladybag20 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.  Κορίτσι μου με το καλό να τα υποδεχτεις και να 'ναι καλοστεριωτα. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι στην αναμονή. Η μία βλαστοκυστη εξελίχθηκε από 3ΒΒ σε 4ΒΑ!

Με το που μπήκα κέντρο ήταν ένα μωράκι! 

• Μου αρέσει 7

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι στην αναμονή. Η μία βλαστοκυστη εξελίχθηκε από 3ΒΒ σε 4ΒΑ!

Ήταν ένα σημάδι... Με το καλό να παρεις τα εμβρυακια σπίτι σου και να εξελιχθούν σε ότι πιο όμορφο υπάρχει :wub:

• Ευχαριστώ 1

Just now, Thia1985 είπε:

Πολύ καλό σημάδι! Έτσι,  πάμε γερά,  ανεβασμένη ψυχολογία!!! Αυτά τα εμβρυακια ήρθαν για να μείνουν 

• Ευχαριστώ 2

Κορίτσια σας ευχαριστώ 

Στον γυρισμό παρατριχα να τρακαρουμε,παραβιασε ενας παπάρας στοπ. Ελπίζω να μην έγινε τπτ εκεί γιατί σταμάτησε απότομα. Πήρα τη μαια την ίδια ώρα Κ μου πε ότι τα μωρά μπήκαν καλά,  είναι προφυλαγμενα στη μήτρα, λέω έπρεπε να μου τύχει αυτό σήμερα? Δεν το σκέφτομαι βέβαια 

• Μου αρέσει 2

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...