Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Thia1985 είπε:

Με την πιπίλα μεγάλη πλακα

Όσο για το χέσιμο... Την προηγούμενη εβδομάδα είχα βγει να κουρέψω βασιλικό Κ δυόσμο που έχω, δε τις είχα δει, κάποια στιγμή ακούω τι κάνεις εκεί? Και λέει το μικρό στη γιαγιά, κακά! Και γιατί είσαι κάτω από την καρέκλα παιδί μου έλα να σε βλέπω, κι ακούω, είναι η κυλια(εγω)ντλεπομαι!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε έφυγα άρον άρον να χεστει το παιδί!!! 

Θεωρώ ότι τα μωρά είναι κουραδομηχανες!!

Χαχα... 

Ναι κάποια είναι (ο γιος μου σίγουρα). Καλύτερα έτσι, γιατί όταν είναι δυσκοίλια είναι μεγάλο ζόρι και για τα ίδια και για τους γονεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Σήμερα ξεκίνησα και τα ούτρο. Αλλού πατώ κι αλλού βρίσκομαι στην κυριολεξία! 

Just now, alina80 είπε:

Χαχα... 

Ναι κάποια είναι (ο γιος μου σίγουρα). Καλύτερα έτσι, γιατί όταν είναι δυσκοίλια είναι μεγάλο ζόρι και για τα ίδια και για τους γονεις

Ναι ξερω τέτοια περίπτωση. Βάσανο... 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Καλημέρα σε όλες! Ειμαι καινούρια στη διαδικασία των δανεικών και θα εκτιμούσα πολύ τα φώτα σας σχετικά με το αν υπάρχει εγγυημένος αριθμός γονιμοποιημένων ωαρίων/βλαστοκ που θα προκύψουν; Προφανως δεν υπάρχει εγγύηση στην ποιότητά τους αλλά οσον αφορά στον αριθμό θα εκτιμούσα πληροφορίες απο τις εμπειρίες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Μου αρέσει 1

Just now, Roda είπε:

Καλημέρα σε όλες! Ειμαι καινούρια στη διαδικασία των δανεικών και θα εκτιμούσα πολύ τα φώτα σας σχετικά με το αν υπάρχει εγγυημένος αριθμός γονιμοποιημένων ωαρίων/βλαστοκ που θα προκύψουν; Προφανως δεν υπάρχει εγγύηση στην ποιότητά τους αλλά οσον αφορά στον αριθμό θα εκτιμούσα πληροφορίες απο τις εμπειρίες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημερα

Ούτε τον αριθμο μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς. Μην ξεχνάς ότι παίζει ρόλο κι ο σύζυγος. Το 50 τοις εκ; το εξαρτάται από αυτόν. 

Στο κέντρο που είμαι εγώ, το λιγότερο που παίρνεις είναι 4 Βλαστοκυστες. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 said:

Καλημερα

Ούτε τον αριθμο μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς. Μην ξεχνάς ότι παίζει ρόλο κι ο σύζυγος. Το 50 τοις εκ; το εξαρτάται από αυτόν. 

Στο κέντρο που είμαι εγώ, το λιγότερο που παίρνεις είναι 4 Βλαστοκυστες. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση. Και αν ειναι λιγοτερες ακυρώνεται ο κύκλος ή πληρώνεις λιγοτερα χρηματα;

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Ωχ, Θεε μου. Εχω ριξει πολυ κλαμα μ ολα αυτα. Κι εκεινα τα διδυμα κοριτσακια με τη γιαγια κ τον παππου, κι ο τραγικος πατερας. Πολλα αγγελουδια εκεινη τη μερα

Εγω νομιζα οτι χεζουν μονο τη μερα. Φτου...

Γέννησα Ιούλη και πήρα το πρώτο 40ημερο τα pampers.Mετα μου πρότεινε η κουμπάρα μου τις διαδικτυακες πάνες puffi.Mεσα Οκτώβρη μου στέλνουν μήνυμα με εκπτωτικό κουπόνι λόγω διδύμων.Τους παίρνω τηλ κ τους λέω " κάνατε λάθος στο μέιλ εγώ δεν έχω δίδυμα" και μου απαντούν " το τελευταίο δίμηνο ξοδέψατε 900 πάνες...ήταν για ένα μωρό;;; 

Η κόρη μου κάθε φορά που θηλάζει( δηλαδή ανά μισή ώρα η 20 λεπτά) λέρωνε και πάνα...από όταν έκοψε το παμπερς νιώθω άλλος άνθρωπος...μια χαρά κάνουν κ τη νύχτα ειδικά τα βρεφακια

• Χαχα 4

1 hour ago, Roda είπε:

εμας μας ειχε πει π γιατρός 3 προσπάθειες σίγουρες δηλ 5 βλαστοκυστες....μπορεί κ 6...εμεις πηραμε 10 τελικά σρην ίδια τιμη.

καλή σ επιτυχία ξαλψς ήρθες στην παρέα με τα χρυσα αυγα

• Μου αρέσει 3

Just now, island1 είπε:

Γέννησα Ιούλη και πήρα το πρώτο 40ημερο τα pampers.Mετα μου πρότεινε η κουμπάρα μου τις διαδικτυακες πάνες puffi.Mεσα Οκτώβρη μου στέλνουν μήνυμα με εκπτωτικό κουπόνι λόγω διδύμων.Τους παίρνω τηλ κ τους λέω " κάνατε λάθος στο μέιλ εγώ δεν έχω δίδυμα" και μου απαντούν " το τελευταίο δίμηνο ξοδέψατε 900 πάνες...ήταν για ένα μωρό;;; 

Η κόρη μου κάθε φορά που θηλάζει( δηλαδή ανά μισή ώρα η 20 λεπτά) λέρωνε και πάνα...από όταν έκοψε το παμπερς νιώθω άλλος άνθρωπος...μια χαρά κάνουν κ τη νύχτα ειδικά τα βρεφακια

900 πάνες;;;;;;Χορηγός της παμπερς:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Rafaelatarzan είπε:

εμας μας ειχε πει π γιατρός 3 προσπάθειες σίγουρες δηλ 5 βλαστοκυστες....μπορεί κ 6...εμεις πηραμε 10 τελικά σρην ίδια τιμη.

καλή σ επιτυχία ξαλψς ήρθες στην παρέα με τα χρυσα αυγα

Σε ποιο κεντρο ησουν???

On 23/7/2020 at 4:10 ΜΜ, Mary H είπε:

Kαλα ποσες πιπιλες εχει αυτη?

Ξεκινάς με μια για δείγμα, οπωςσε όλα και στη βδομάδα πάνω στέλνεις τον μπαμπά και αναμαζευει άλλες τόσες. Πέφτουν κατω, χάνονται, δεν θυμάσαι από τη νύστα πού τις έβαλες...

Παμπερς πήρες μπόλικα;

@island1 λύσε μου την απορία...οι puffies είναι καλές;

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ele@n είπε:

Ξεκινάς με μια για δείγμα, οπωςσε όλα και στη βδομάδα πάνω στέλνεις τον μπαμπά και αναμαζευει άλλες τόσες. Πέφτουν κατω, χάνονται, δεν θυμάσαι από τη νύστα πού τις έβαλες...

Παμπερς πήρες μπόλικα;

@island1 λύσε μου την απορία...οι puffies είναι καλές;

Πηραμε τρεις. Ο μπαμπας βεβαια ζαχαρωνε μια που ελεγε I love daddy . θα την παρουμε κι αυτη. Πηραμε κ ενα πακετο παμπερς

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Πηραμε τρεις. Ο μπαμπας βεβαια ζαχαρωνε μια που ελεγε I love daddy . θα την παρουμε κι αυτη. Πηραμε κ ενα πακετο παμπερς

Ε, να του κάνεις το χατίρι!!! Παμπερς όπου βρίσκεις προσφορά χτυπά.... 

• Χαχα 1

tvXOp2.png

Just now, Mammy76 said:

Σε ποιο κεντρο ησουν???

Σε ευχαριστω, καλως σας βρήκα, μακάρι να αποδειχτούν αν όχι χρυσα, τουλαχιστον να φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα, ενα υγιες μωρακι , καλυτερα απο χρυσα δηλαδη

• Μου αρέσει 4

11 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Κατά την γνώμη μου μην στοκαρεις πάνες γιατί δεν ξέρεις τι θα σας βολεψει. Έτσι και αλλιώς όλο και σε κάποιο σουπερ μάρκετ θα είναι προσφορά. Μόλις καταλήξετε ποια σας βολεύει, εννοείται χτυπάς όπου την βρεις προσφορά. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...