Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, ba_lily είπε:

Η βλαστοκυστες που είχα εγώ δεν έγραφαν αριθμό μου είπαν πως μια είναι ΑΑ και η αλες πέντε ΑΒ . Στη πρώτη ετ έρβαλα μια ΑΑ κα μια ΑΒ και αρνητικο στη δεύτερη  με της ΑΒ έπιασε. Εγώ πάντως πιστεύω πως η ΑΑ δεν πιάνουν σχεδόν ποτε 

Η αξιολογηση των εμβρυολογων δεν εξασφαλιζει σιγουρη επιτυχία.Επίσης,οι άριστες ενος κεντρου μπορει να αξιολογηθουν ως μετριες απο ενα άλλο.Αρα είναι όπως όλα στο χώρο πολύ ρευστό θέμα κι αυτό.

Βέβαια,όταν πληρώνεις για ξένες εκεί σίγουρα θέλεις να παίρνεις άριστες!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Joka είπε:

Η αξιολογηση των εμβρυολογων δεν εξασφαλιζει σιγουρη επιτυχία.Επίσης,οι άριστες ενος κεντρου μπορει να αξιολογηθουν ως μετριες απο ενα άλλο.Αρα είναι όπως όλα στο χώρο πολύ ρευστό θέμα κι αυτό.

Αλλο  θέλεις 

Άλλο τι παίρνεις 

Μην ξεχνάμε, το μισό γεννετικο υλικό είναι της δότριας Κ το άλλο μισό του άντρα. 

Απλώς πάμε για καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Αλλο  θέλεις 

Άλλο τι παίρνεις 

Μην ξεχνάμε, το μισό γεννετικο υλικό είναι της δότριας Κ το άλλο μισό του άντρα. 

Απλώς πάμε για καλύτερα. 

Olpapa ισχυει

Ότι Κ να λεμε

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Joka είπε:

Άριστα μπορεί να θέλουμε άλλο από της κλινικές τα ΑΒ θεορουντε σχεδόν άριστα και δεν ειπαρχι περίπτωση να τους πεις δεν της θέλω επιδι δεν είναι ΑΑ. Εγώ πάντως που με τα δικά μου ωάρια δεν έχω καταφέρει να πάρω ποτε βλαστοκυστες και έχω κάνει ετ μονο με έμβρυα τρίτης μέρας και αυτά πολύ κακή ποιότητα τα ΑΒ της δοτριας μια χαρά μου φενετε 

• Μου αρέσει 1

Σημερα κλεινουν δυο χρονια απ την τραγικη ιστορια στο Ματι. Διαβαζοντας τις προσωπικες ιστοριες , μου κινησε το ενδιαφερον αυτη των διδυμων κοριτσιων 5 ετων , που η μανουλα τους τα εφερε στον κοσμο σε μεγαλη ηλικια με δανεικο υλικο. Μαχητρια η μανουλα τους οπως και τοσες αλλες εδω μεσα.

Κι αυτες οι ψυχουλες, δυο μικρες κουκλιτσες,  μικρα εμβρυακια ηταν , οπως ολα τ αλλα, ηρθαν στον κοσμο για να ζησουν αυτη τη φρικη και να σβησουν αγκαλια με τη μανουλα τους. Οπως και τοσα παιδακια εκεινη τη μερα! Να εχουν παντα καλο παραδεισο τα αγγελουδια:sad: 

• Λυπημένη/-ος 13

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Σημερα κλεινουν δυο χρονια απ την τραγικη ιστορια στο Ματι. Διαβαζοντας τις προσωπικες ιστοριες , μου κινησε το ενδιαφερον αυτη των διδυμων κοριτσιων 5 ετων , που η μανουλα τους τα εφερε στον κοσμο σε μεγαλη ηλικια με δανεικο υλικο. Μαχητρια η μανουλα τους οπως και τοσες αλλες εδω μεσα.

Κι αυτες οι ψυχουλες, δυο μικρες κουκλιτσες,  μικρα εμβρυακια ηταν , οπως ολα τ αλλα, ηρθαν στον κοσμο για να ζησουν αυτη τη φρικη και να σβησουν αγκαλια με τη μανουλα τους. Οπως και τοσα παιδακια εκεινη τη μερα! Να εχουν παντα καλο παραδεισο τα αγγελουδια:sad: 

άσε, την ξέρω την ιστορία.. 

Όπως και το άλλο το μωράκι που πέθανε στην αγκαλιά της μανούλας του που το θήλαζε, το είχαν κάνει με εξωσωματική, με πολύ κόπο. Είχα δει την συνέντευξη του τραγικού πατέρα που έζησε. 

• Λυπημένη/-ος 4

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Mary H είπε:

Μεχρι να ξεμπουκαρει νιωθω σαν κορμος δεντρου:lol:

Χθες πηρα τα πρωτα παμπερς. Δεν περιμενα ποτε οτι θα αγορασω τετοιο πραγμα. Ζωη απροβλεπτη

Αχ Μαίρη! Και τις πρώτες φορές πιυ άλλαζα μεσα στη νυχτα( ενώ εχω αλλάξει πολλές πάνες στη ζωή μου!) αλλου γι αλλου τις έβαζα!χαχαχχα! Κουτουλουσα κι απο τη νύστα και τσακ ανάποδα η πάνα,άντε πάλι απο την αρχη και το μωρό φυσικα καλοξυπνουσε!

Just now, Thia1985 είπε:

άσε, την ξέρω την ιστορία.. 

Όπως και το άλλο το μωράκι που πέθανε στην αγκαλιά της μανούλας του που το θήλαζε, το είχαν κάνει με εξωσωματική, με πολύ κόπο. Είχα δει την συνέντευξη του τραγικού πατέρα που έζησε. 

Ωχ, Θεε μου. Εχω ριξει πολυ κλαμα μ ολα αυτα. Κι εκεινα τα διδυμα κοριτσακια με τη γιαγια κ τον παππου, κι ο τραγικος πατερας. Πολλα αγγελουδια εκεινη τη μερα

Just now, Fleabag είπε:

Αχ Μαίρη! Και τις πρώτες φορές πιυ άλλαζα μεσα στη νυχτα( ενώ εχω αλλάξει πολλές πάνες στη ζωή μου!) αλλου γι αλλου τις έβαζα!χαχαχχα! Κουτουλουσα κι απο τη νύστα και τσακ ανάποδα η πάνα,άντε πάλι απο την αρχη και το μωρό φυσικα καλοξυπνουσε!

Εγω νομιζα οτι χεζουν μονο τη μερα. Φτου...

• Χαχα 4

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Ωχ, Θεε μου. Εχω ριξει πολυ κλαμα μ ολα αυτα. Κι εκεινα τα διδυμα κοριτσακια με τη γιαγια κ τον παππου, κι ο τραγικος πατερας. Πολλα αγγελουδια εκεινη τη μερα

Χαχαχα Αχ! Η μια εχεζε μεσα στην άγρια νύχτα,το φοβερό όμως ηταν οτι εκεινη τη στιγμή που την άλλαζα έβγαζε κι αλλα!:-D εκει να δεις γλέντια!

• Χαχα 2

Just now, Fleabag είπε:

Χαχαχα Αχ! Η μια εχεζε μεσα στην άγρια νύχτα,το φοβερό όμως ηταν οτι εκεινη τη στιγμή που την άλλαζα έβγαζε κι αλλα!:-D εκει να δεις γλέντια!

Η αλλη τι εκανε? Εκλεινε τη μυτη απ την ευωδία?

• Χαχα 4

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Mary H είπε:

Kαλα ποσες πιπιλες εχει αυτη?

Εξαρτάται. Χάνονται -τουλαχιστον οι δικές μας - εύκολα. Το πρωί μπορεί να έχουμε πέντε και το βράδυ να ψάχνουμε να βρούμε μια...χαχα

Just now, Mary H είπε:

Ειδικά τον πρώτο καιρό χέζουν συνέχεια... Ο δικός μας δε, περίμενε να ανήξουμε την πάνα πρώτα και μετά να κατουρήσει...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, alina80 είπε:

Εξαρτάται. Χάνονται -τουλαχιστον οι δικές μας - εύκολα. Το πρωί μπορεί να έχουμε πέντε και το βράδυ να ψάχνουμε να βρούμε μια...χαχα

Ειδικά τον πρώτο καιρό χέζουν συνέχεια... Ο δικός μας δε, περίμενε να ανήξουμε την πάνα πρώτα και μετά να κατουρήσει...

Θα χεστουμε απ τη χαρα μας δηλ μολις γεννηθει:lol:

• Χαχα 5

Lilypie - (IVvA)

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Με την πιπίλα μεγάλη πλακα

Όσο για το χέσιμο... Την προηγούμενη εβδομάδα είχα βγει να κουρέψω βασιλικό Κ δυόσμο που έχω, δε τις είχα δει, κάποια στιγμή ακούω τι κάνεις εκεί? Και λέει το μικρό στη γιαγιά, κακά! Και γιατί είσαι κάτω από την καρέκλα παιδί μου έλα να σε βλέπω, κι ακούω, είναι η κυλια(εγω)ντλεπομαι!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε έφυγα άρον άρον να χεστει το παιδί!!! 

Θεωρώ ότι τα μωρά είναι κουραδομηχανες!!

• Χαχα 3

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...