Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, dimitra19 είπε:

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι πολυ στα καλά του εδω κ καιρο ...βεβαια σιγα μην πηγαινε ο βαρβατιλας αντρας ποτε σε ειδικο !!! 

Εμένα θα στειλει πρωτα ! 

Τεσπα , ειχς παει κ νοσοκομειο μια φορα πριν καιρο γιατι οπως οδηγουσε για τη δουλεια "χαθηκε" ... δεν ηξερε που ηταν , που πάει  κλπ 

Εν τω μεταξυ εβγαλες μεγάλες φοβιες με τον κορωνοιο συν του οτι πριν 1 μήνα εκανε κ 1 επέμβαση οπου ειχε χεστει πάνω του !!!! 

Ειναι πολυ πιεσμένος κ με τη δουλειά 

Είναι κ λίγο βαρεμένος γενικά σαν ανθρωπος βεβαια ... 

Γενικά ειναι ενας ανθρωπος που θελει να εχει στον ελεγχο του τα πάντα κ όταν κάτι δεν μπορει να το ελέγξει τα χάνει ..πχ.θεματα υγειας 

Χοριακή αρνητικη οπως το περιμενα , για την ακριβεια 1.2 ( δεν εχω ιδεα τι σημαινει αυτο) 

Αφησα μνμ στο γιατρο κ θα με πάρει σήμερα η αυριο να μιλήσουμε

δεν πάνε οι άντρες εύκολα σε ειδικό, ειδικά όταν πρόκειται για τον ''ανδρισμό'' τους.

Θυμάμαι μια φορά είχα φτάσει νωρίτερα και περίμενα στην είσοδο της πολυκατοικίας που έχει το γραφείο η ψυχολόγος μου και στον πάνω όροφο υπάρχει κι άλλος ψυχολόγος και μια γυναίκα, στην κυριολεξία, τράβαγε τον άνδρα της και αυτός της έλεγε, δεν πάω, δεν πάω σου λέω, δεν πρόκειται να μιλήσω για....σε άγνωστο!

• Χαχα 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι πολυ στα καλά του εδω κ καιρο ...βεβαια σιγα μην πηγαινε ο βαρβατιλας αντρας ποτε σε ειδικο !!! 

Εμένα θα στειλει πρωτα ! 

Τεσπα , ειχς παει κ νοσοκομειο μια φορα πριν καιρο γιατι οπως οδηγουσε για τη δουλεια "χαθηκε" ... δεν ηξερε που ηταν , που πάει  κλπ 

Εν τω μεταξυ εβγαλες μεγάλες φοβιες με τον κορωνοιο συν του οτι πριν 1 μήνα εκανε κ 1 επέμβαση οπου ειχε χεστει πάνω του !!!! 

Γενικά ειναι ενας ανθρωπος που θελει να εχει στον ελεγχο του τα πάντα κ όταν κάτι δεν μπορει να το ελέγξει τα χάνει ..πχ.θεματα υγειας 

Χοριακή αρνητικη οπως το περιμενα , για την ακριβεια 1.2 ( δεν εχω ιδεα τι σημαινει αυτο) 

Τις αντοχες σου κοριτσακι μου εσυ τις ξερεις...το μονο που μπορω να πω κρινοντας κι απο τη δικη μου σχεση ειναι οτι οι αντρες αρκετες φορες αντιμετωπιζουν την κατασταση διαφορετικα απο τις προσδοκιες μας.ο δικος μου ο συντροφος μετα τις αποτυχημενες προσπαθειες φερεται σα να μην εχει συμβει τιποτα.εγω πενθουσα κι αυτος μες την καλη χαρα.(η αισιοδοξια του μου εσπαγε τα νευρα βεβαια κι ας ηταν για καλο).ειναι ενα γερο crash test για τις σχεσεις μας η προσπαθεια αυτη.ελπιζω απλα να μας κανει πιο δυνατες σε ολα τα επιπεδα

• Μου αρέσει 2

Just now, olpapa είπε:

Ισχύει το ιστορικό αυτό λέει...κι αν αν υπάρχει ένα καλό μπορεί να είναι τον άλλο μήνα μπορεί σε χρόνια, αν έχω δηλ. κιόλας ωάρια για χρόνια...

Το άλλο που με προβληματίζει είναι το εξής...εγώ διάβασα διάφορα για την ωρίμανση των ωαρίων το τελευταίο τρίμηνο πριν την ωορρηξία τους και πως επηρεάζουν διατροφή και περιβαλλοντικοί παράγοντες :-P οπότε αντικατέστησα καλλυντικά απορρυπαντικά, Ιανουάριο με Μάιο έκανα διατροφή βιταμίνες κλπ... που ξέρω η δότρια τι έκανε πριν? πχ ακόμα και για το φυλικό που μπορεί να ευθύνεται για τη πρώτη μου, πρέπει να παίρνεις από πριν ή να τρως τρόφιμα που περιέχουν κ όχι μόνο αφού ξεκινήσει η εγκυμοσύνη...όλα αυτά πως τα ξέρω ότι θα τα κάνει?  Ρώτησα το γιατρό ε δεν έχει σημασία λέει αν είναι η άλλη 20κάτι χρονών...κι όμως λένε ότι η κακή διατροφή μπορεί να δημιουργήσει χρωμοσωμικές ανωμαλίες και πόσες νέες κοπέλες άλλωστε έχουν κ εκείνες ατυχίες...

Μαίρη εσύ θυμάμαι είχες εξωμήτριο πριν...και η άλλη σου προσπάθεια ήταν μηδενική χοριακή? Αλλάξατε κάτι μετά?

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλιες σε μικρες ηλικιες ειναι πιο σπανιες. Γι αυτο και στην αυχενικη στην α επιπεδου οσο πιο μικρη ειναι η δοτρια τοσο πιο απειοελαχιστες οι πιθανοτητες για χρωμοσωμιες.

Εγω εχω ξαδερφη που εκανε χαλια διατροφη, επινε αλκοολ, ξενυχτουσε, καπνιζε φουγαρο κ ομως επιασε  παιδι με τον κρινο στα 40 της, οντας ανυπαντρη , δεν το επεδιωκε δηλαδη. Για μενα μην κολλας τοσο σ αυτα. Αν παρεις τετοια αποφαση αφεσου και προχωρα με πιστη κ θετικη σκεψη.

Εγω ναι, την πρωτη φορα ειχα εμφυτευση αλλα στη σαλπιγγα οποτε καναμε διακοπη κυησης. Τη δευτερη φορα αρνητικο. Αυτο που καναμε πριν, καποιες παραπανω εξετασεις ανοσολογικες κ θρομβοφιλιας και μια υστεροσκοπηση που την εκανα σε εξωτερικο γιατρο κ μου βρηκε μικρο διαφραγμα, κατι το ο οποιο δεν πιστεψε ο γιατρος μου. Προχωρησαμε οποτε χωρις ν αλλαξουμε κατι και εκατσε. Προφανως τα εμβρυα ηταν πολυ καλα

• Ευχαριστώ 1

Lilypie - (IVvA)

Εμένα θα στειλει πρωτα ! 

Ελα ρε! Ίδιος με τον δικό μου είναι! Ίδιος όμως!!! Κι εμένα στον κορωνοιό τα είχε παίξει από το φόβο του. Νομίζω αυτού του είδους η "μαγκιά" είναι ασπίδα για βαθύτερους φόβους κι ανασφάλειες. Ο εξαναγκασμός να θέλει να ελέγχει τα πάντα είναι στην ουσία ανασφάλεια κι εσωτερικό άγχος.

Να φανταστείς ότι μετά από κάθε αποτυχημένη ε/τ δε μου μιλάει για ένα μήνα. Σαν να φταίω εγώ.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εμένα θα στειλει πρωτα ! 

Κριμα, ειχαμε την ελπιδα μηπως...... Τωρα πρεπει να μιλησετε με τον γιατρο σου. Μαγος, μαγος ο Τσιρι.... αλλα εδω σε θελω μαστορα, στα δυσκολα να μας λυσεις τον γριφο:confused:

Just now, Thia1985 είπε:

δεν πάνε οι άντρες εύκολα σε ειδικό, ειδικά όταν πρόκειται για τον ''ανδρισμό'' τους.

Θυμάμαι μια φορά είχα φτάσει νωρίτερα και περίμενα στην είσοδο της πολυκατοικίας που έχει το γραφείο η ψυχολόγος μου και στον πάνω όροφο υπάρχει κι άλλος ψυχολόγος και μια γυναίκα, στην κυριολεξία, τράβαγε τον άνδρα της και αυτός της έλεγε, δεν πάω, δεν πάω σου λέω, δεν πρόκειται να μιλήσω για....σε άγνωστο!

Αναλογως τον αντρα. Εμεις οταν περασαμε την κριση μετα το αρνητικο πηγε, και μαλιστα η ψυχολογος μου ειπε οτι ηταν πολυ open mind και συνεργασιμος. Ειχε βοηθησει πολυ εκεινη η συνεδρια

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Κοριτσια , ασχετη ερωτηση 

Prp ωοθηκών ή αλλιώς αναζωογονηση για εμας όλες που εχουμε ΠΩΑ διαβασα οτι συστηνεται.

Γνωριζετε κάτι για αυτο ? 

Καλησπέρα!!!Εκανα περσυ prp ωοθηκών χωρίς κάποια βελτίωση στα ωάρια μου.σε ραντεβού που εκανα με τον τσιρι την προηγούμενη βδομάδα δεν το πιστεύει πως έχει αποτελέσματα.ο ιατρός σου θα σου πει!χαλαρωσε κ μην σπαζοκεφαλιαζεσαι!φιλιά κ αγκαλιά!

• Μου αρέσει 2

Just now, dimitra19 said:

Κοριτσια , ασχετη ερωτηση 

Prp ωοθηκών ή αλλιώς αναζωογονηση για εμας όλες που εχουμε ΠΩΑ διαβασα οτι συστηνεται.

Γνωριζετε κάτι για αυτο ? 

Είχα δει σε ένα σχετικό θέμα που είχαν ανοίξει πιο παλιά ότι κάποιες κοπέλες είχαν δει βελτίωση στις ορμόνες μετά τη prp ωοθηκών όμως δε μπόρεσα να βρω αποτελέσματα από άποψη επιτυχούς εγκυμοσύνης... Ο γιατρός μου είπε θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά δε τον είδα κ πολύ ψημένο δε ξέρω... Αν έχει καμια κοπέλα εμπειρία να μας πει...

Δήμητρα τώρα ήταν η πρώτη σου προσπάθεια με δωρεά? Με το γιατρό σου μίλησες να δεις που αποδίδει ότι δε πήγε καλά τώρα?

Just now, Katerina13 είπε:

Καλησπέρα!!!Εκανα περσυ prp ωοθηκών χωρίς κάποια βελτίωση στα ωάρια μου.σε ραντεβού που εκανα με τον τσιρι την προηγούμενη βδομάδα δεν το πιστεύει πως έχει αποτελέσματα.ο ιατρός σου θα σου πει!χαλαρωσε κ μην σπαζοκεφαλιαζεσαι!φιλιά κ αγκαλιά!

Τον ιδιο γιατρο εχουμε πλέον 

Just now, olpapa είπε:

Είχα δει σε ένα σχετικό θέμα που είχαν ανοίξει πιο παλιά ότι κάποιες κοπέλες είχαν δει βελτίωση στις ορμόνες μετά τη prp ωοθηκών όμως δε μπόρεσα να βρω αποτελέσματα από άποψη επιτυχούς εγκυμοσύνης... Ο γιατρός μου είπε θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά δε τον είδα κ πολύ ψημένο δε ξέρω... Αν έχει καμια κοπέλα εμπειρία να μας πει...

Δήμητρα τώρα ήταν η πρώτη σου προσπάθεια με δωρεά? Με το γιατρό σου μίλησες να δεις που αποδίδει ότι δε πήγε καλά τώρα?

Εχεις χασει επεισοδια χαχα 

Αυτη ηταν η 5η προσπάθεια με δωρεα ! 

Οι πρωτες 4 με αλλο γιατρο κ τωρα  με Τσιρ.

Το τι δεν  πηγε καλα τωρα στην 5η δεν ξερω τι θα μου πει ακομα ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μου φάνηκε πολύ καλος αλλά θα κάνω μια επίσκεψη κ στο σφακ.Ρωτησε τον για το prp πιστευω κ εσενα το ίδιο θα σου πει.περσυ στο ιασω το πληρώσαμε 1500€..προσωπικά δεν μου πρόσφερε κάτι.αν επιτρέπεται με ποιον έκανες τις προηγούμενες προσπάθειες;

• Μου αρέσει 1

Just now, Katerina13 είπε:

Μου φάνηκε πολύ καλος αλλά θα κάνω μια επίσκεψη κ στο σφακ.Ρωτησε τον για το prp πιστευω κ εσενα το ίδιο θα σου πει.περσυ στο ιασω το πληρώσαμε 1500€..προσωπικά δεν μου πρόσφερε κάτι.αν επιτρέπεται με ποιον έκανες τις προηγούμενες προσπάθειες;

Medimall 

πρίν από 13 λεπτά , olpapa είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου :wub:

Ισχύουν όσα λες κ εγώ έχω πόσες φίλες κ γνωστές κάποιες μάλιστα τα κάνανε όλα λάθος και υγιέστατα παιδιά κάνανε αλλά αυτό δεν ισχύει παντού ειδικά όταν υπάρχει άλλο θέμα. Και κάποιες κοπέλες με χαμηλή ποιότητα που ακολούθησαν αυστηρή διατροφή και βιταμίνες είδαν διαφορά... τώρα βέβαια εγώ δεν είδα 6 μήνες...

Για το 5 που λες ...πραγματικά δε ξέρω, νομίζω πλέον έχω ξεπεράσει τελείως τους αρχικούς φραγμούς μου για το ότι δε θα είναι το dna μου κλπ. Παιδί θέλω και θα είναι δικό μου από τη στιγμή που θα το κυοφορήσω...αν όμως αποτύχει κι αυτό ειδικά αν προκύψει πρόβλημα στο έμβρυο θα μου έρθει κάπως.

Θα δώσω αυτούς τους δύο μήνες στο να χαλαρώσουμε να προσπαθήσουμε μόνοι μας (με τις μισόκλειστες σάλπιγγες :???:) αφού κλείνει και το κέντρο και Σεπτέμβρη αποφασίζουμε μάλλον...

Πως είναι η μικρούλα σου? Κάνετε μπανάκια?

Ναι αυτό εννοώ στη λογική αν έχω δώσει περίπου 4 χιλ να δώσω άλλα 2000 αλλά να ξέρω τι έχω...

αφου εχεις ξεπερασει καθε φραγμούς ειμαι απολύτως σίγουρη  οτι θα νικήσεις....δεν σε φοβάμαι..δωσε τον χρονο που θες κ ευχομαι να μείνεις  εγκυος μεσα σε αυτο..αν παλι οχι που το απευχομαι ξερεις τι θα κανεις...

σε βλεπω αποφασισμενη κ θα πετύχεις με οπιο τροπο

• Ευχαριστώ 1

Just now, dimitra19 said:

Ναι πράγματι τώρα διάβασα κάποιες παλιές δημοσιεύσεις σου να κάνω catch up :)... νόμιζα οι άλλες προσπάθειες ήταν με δικά σου. Ελπίζω να έχει κάπου να το αποδώσει και να σου προτείνει λύσεις...

• Μου αρέσει 1

Τώρα το βλέπω κι εγώ αυτό. 

Λοιπόν.. Τη μήτρα την έχετε δει? Εννοώ έχεις ελεγχθεί για φλεγμονες(σοβαρη μορφή κλπ)? 

Αν δεν ειναι αυτο κορίτσι κι έχεις ψάξει όλα τα υπόλοιπα τότε επίτρεψέ μου να σου πω ότι είναι τα έμβρυα κι αφού το υλικό είναι το μισό του άντρα σου, κάτι δεν έχετε ψάξει.. Μ

Συγγνώμη που το λέω έτσι χύμα αλλά Κ εγώ το ίδιο θα αναρωτιόμουν.. 

Είναι πολλές οι προσπάθειες για να μην τα έχεις καταφερει με δωρεα

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...