Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 5 Ιουλίου 2020 at 8:31 ΜΜ, Κρισταλενια είπε:

γιατι ερχομαι απο νεα υορκη βελιγραδι και μετα θεσσαλονικη και στη σερβια αυτη τη στιγμη εχουν παρα πολλα κρουσματα και μαλον θα κλεισουν τα συνορα δεν ειναι μονο η ελλαδα αλλα και απο που θα περασω 

καλημερα κοριτσι μονο για ραντεβου θα ερχομουν για να γινουν ολα σωστα αυτη την φορα περναει ο χρονος και αρχιζω και αγχωνομαι

Προσπάθησε να κανεις το ραντεβου σου με σκάιπ και κράτησε το εισιτήριο για την επόμενη επίσκεψη σου, ελπίζω να μπορείς να το αλλάξεις. Αμάν αυτός ο κολο ιός !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Κορίτσια καλημέρα. 

Σήμερα δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Χθες ήμουν τέλεια, πήγαμε βόλτα, γελάσαμε, κάναμε σχέδια για το τι θα κάνουμε από εδώ Κ στο εξής ώστε να προχωρήσουμε και χθες το βράδυ ειδα αίμα περιόδου. Από εκείνη την ώρα και ειδικά σήμερα το πρωί, δεν ξέρω, οι ορμόνες που επανέρχονται? Το ότι θα πάω σήμερα να πάρω παραπεμπτικό για εξετάσεις?? Το ότι την τελευταία φορά πήγα χαρούμενη γιατί ήξερα για την εμβρυομεταφορα??? Τεσπα, πάω να διαβάσω νέα σας και ευχάριστα νέα για μωράκια μπας Κ συνέλθω. 

• Λυπημένη/-ος 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Κορίτσια καλημέρα. 

Σήμερα δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Χθες ήμουν τέλεια, πήγαμε βόλτα, γελάσαμε, κάναμε σχέδια για το τι θα κάνουμε από εδώ Κ στο εξής ώστε να προχωρήσουμε και χθες το βράδυ ειδα αίμα περιόδου. Από εκείνη την ώρα και ειδικά σήμερα το πρωί, δεν ξέρω, οι ορμόνες που επανέρχονται? Το ότι θα πάω σήμερα να πάρω παραπεμπτικό για εξετάσεις?? Το ότι την τελευταία φορά πήγα χαρούμενη γιατί ήξερα για την εμβρυομεταφορα??? Τεσπα, πάω να διαβάσω νέα σας και ευχάριστα νέα για μωράκια μπας Κ συνέλθω. 

καλημερα κουκλα μ....ποσο σε καταλαβαίνουμε ολες μας....αυτα τα πανω κατω ολες μας τα περασαμε....υπομονή κ θα πετυχεις κ συ..χαζεψε τα γειτονοπούλα σ....θα σ δωσουν δύναμη για να ξεκινήσεις ομορφα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Thia1985 είπε:

Κορίτσια καλημέρα. 

Kαλημερα. Ειναι λογικο να εχεις  κ τα down σου μετα απο μια αποτυχια . Ολες το βιωσαμε κ νιωσαμε αναλογα. Οταν εσαι ετσι κανε κατι που σ ευχαριστει. Το ελληνικο καλοκαιρι προσφερεται για χαλαρωση..Θαλασσα, πανσεληνος, παγωτα, ποτακια εξω, βιβλια,κι ενα σωρο ανεμελιες. Καντα τωρα γιατι μετα δεν θα μπορεις. Επισης αρχιστε με το γιατρο σου να προγαρμματιζετε τις επομενες κινησεις σας.

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (IVvA)

Just now, Thia1985 είπε:

Κορίτσια καλημέρα. 

Καλημέρα κορίτσι μου,

Όσο δύσκολο κι αν είναι , και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ήμουν στη θέση σου και τώρα πάλι είμαι στην ίδια θέση, μην χάνεις το κουράγιο σου. Κι εγω με τα 3 τελευταία έμβρυα έχω μείνει για δεύτερη φορά.. Να σκέφτεσαι ότι αν σταματήσεις να προσπαθείς, μόνο τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα τα καταφέρεις. Πρέπει να βρούμε το κουραγιο να προσπαθήσουμε ξανά. Θα έρθει και η σειρά μας. Πολλά κορίτσια κι εδώ στο forum , πετύχανε μετά από πολλές προσπάθειες.. Αν τα είχανε παρατήσει δεν θα είχανε ζήσει ποτέ το θαύμα που ζουν τώρα.

εγώ είχα απογοητευθεί πολύ στην δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια μου, γιατι είχαν τελειώςει τα κατεψυγμένα έμβρυα και έλεγα ότι δεν θα βρω ξανά ούτε τα λεφτά για δανεικά ωάρια ,ούτε το κουράγιο .

θα σου πω λοιπόν την ιστορία του γυναικολόγου μου, που μου την είπε όταν με είδε πολύ απογοητευμένη και του έλεγα ότι το σκέφτομαι πολύ να ξαναπροσπαθήσω. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟγος μου που λες, προσπαθούσε πολλά χρόνια με τη γυναίκα του για παιδι, κάνανε 6 εξωσωματικές , είχε προσπαθήσει τα πάντα μαζί της, πολλές διαφορετικές θεραπείες και τίποτα... Μετά η γυναίκα του τον χώρισε γιατί δεν ήθελε να του στερήσει τη χαρά ενός παιδιου, παρόλο που αυτός δεν είχε τέτοιο θέμα, λέγοντας του ότι η ζωή τους είχε προσπερασει. Είχε θυμώσει πολύ μαζί της μου είπε με αυτά τα λόγια.

μετά από δύο χρόνια, τα ξαναβρήκανε ευτυχώς, ήτανε πάλι μαζί και αποφάσισε η γυναίκα του να κάνει μία τελευταία εξωσωματική, την 7η πια, και τότε ήρθε το μικρό τους θαύμα , η κορούλα τους! Θυμάται ο γιατρός μου τους 2 τους να κάθονται στην κλινική την επόμενη μέρα της γέννας , και της είπε: είδες που δεν μας προσπέρασε η ζωή τελικά; 

Αν δεν προσπαθούσανε την 7η φορά, δεν θα είχανε την κόρη τους τωρα. Εμένα αυτή η ιστορία μου έδωσε κουραγιο τότε, ελπίζω και σε εσένα.

είσαι δυνατή , μην το ξεχνάς ποτε αυτο

• Μου αρέσει 10
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

καλημερα κουκλα μ....ποσο σε καταλαβαίνουμε ολες μας....αυτα τα πανω κατω ολες μας τα περασαμε....υπομονή κ θα πετυχεις κ συ..χαζεψε τα γειτονοπούλα σ....θα σ δωσουν δύναμη για να ξεκινήσεις ομορφα

Καλημέρα. Τις χάζεψα για λίγο όμως γιατί τα έτρεχε η μαμά τους νυσταγμένα ,είχαν αποκοιμηθεί. Η μικρη σου? 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Fleabag είπε:

Καλημερα σε ολα τα κορίτσια! Μπαίνω αρκετα σπάνια,προσπαθώ να σας παρακολουθήσω αλλα μου ειναι πολυ δύσκολο με τις μικρές και την δουλεια,είμαι συνεχώς πτώμα! Ήθελα απλά να κάνω μια νοσταλγική αναδρομή και να δώσω θάρρος σε ολα τα κορίτσια που προσπαθούν και δεν το βάζουν κάτω! Πέρσι τον Ιούνιο έγινα μέλος της ομάδας,ήμουν σε πολυ κακή ψυχολογική κατασταση μετα απο αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες τοςο με δικά μου οςο και με δανεικά ωάρια.

Ολα τα κορίτσια εδω με στηρίξατε,μου δώσατε πολύτιμες συμβουλές,με κάποιες συνεχίζουμε να εχουμε επαφή!

Περσι 15 Ιουλίου εκανα το πρώτο ραντεβού στον γιατρο που εκανε το θαύμα για μένα και 31 Ιουλίου επαιρνα την πρώτη θετικότατη και χορταστική χοριακη! Δεν νομιζω να ξεχάσω ποτε αυτες τις ημερομηνίες!

Περασε ενας χρόνος και τωρα εχω 2 ζουζουνες 3,5 μηνων που ειναι η χαρά της ζωής!

Τα γράφω αυτα αφ’ενος για να ευχαριστήσω πάλι τα κορίτσια πιυ με στηριξαν( ξέρουν αυτες:x) αφ’ετερου να δώσω κουραγιο σε όλες τις αγωνίστριες! Μην το βαζετε κάτω! Σε αυτη την ομάδα όλες θα βγούμε νικήτριες!

σας φιλώ όλες!

Καλημερα!Αυτο τον Ιουνιο πέρσι τον θυμαμαι πολυ εντονα γιατι ησουν παρα μα παρα πολυ απογοητευμενη κ με τα δικια σου. Και για τις αποτυχημενες προσπαθειες, και για τις αλλαγες γιατρων κ δοτριων που δε δωσαν αποτελεσμα και γιατι δεν ηξερες τι φταιει. Οπως πολλα κοριτσια τωρα εδω μεσα. Η ζωη ομως ειχε αλλα σχεδια για το επομενο καλοκαιρι σου. Να τρεχεις κ να μη φτανεις για τις ζουζουνες σου :wub: 

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (IVvA)

Just now, thalasa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου,

Όσο δύσκολο κι αν είναι , και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ήμουν στη θέση σου και τώρα πάλι είμαι στην ίδια θέση, μην χάνεις το κουράγιο σου. Κι εγω με τα 3 τελευταία έμβρυα έχω μείνει για δεύτερη φορά.. Να σκέφτεσαι ότι αν σταματήσεις να προσπαθείς, μόνο τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα τα καταφέρεις. Πρέπει να βρούμε το κουραγιο να προσπαθήσουμε ξανά. Θα έρθει και η σειρά μας. Πολλά κορίτσια κι εδώ στο forum , πετύχανε μετά από πολλές προσπάθειες.. Αν τα είχανε παρατήσει δεν θα είχανε ζήσει ποτέ το θαύμα που ζουν τώρα.

εγώ είχα απογοητευθεί πολύ στην δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια μου, γιατι είχαν τελειώςει τα κατεψυγμένα έμβρυα και έλεγα ότι δεν θα βρω ξανά ούτε τα λεφτά για δανεικά ωάρια ,ούτε το κουράγιο .

θα σου πω λοιπόν την ιστορία του γυναικολόγου μου, που μου την είπε όταν με είδε πολύ απογοητευμένη και του έλεγα ότι το σκέφτομαι πολύ να ξαναπροσπαθήσω. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟγος μου που λες, προσπαθούσε πολλά χρόνια με τη γυναίκα του για παιδι, κάνανε 6 εξωσωματικές , είχε προσπαθήσει τα πάντα μαζί της, πολλές διαφορετικές θεραπείες και τίποτα... Μετά η γυναίκα του τον χώρισε γιατί δεν ήθελε να του στερήσει τη χαρά ενός παιδιου, παρόλο που αυτός δεν είχε τέτοιο θέμα, λέγοντας του ότι η ζωή τους είχε προσπερασει. Είχε θυμώσει πολύ μαζί της μου είπε με αυτά τα λόγια.

μετά από δύο χρόνια, τα ξαναβρήκανε ευτυχώς, ήτανε πάλι μαζί και αποφάσισε η γυναίκα του να κάνει μία τελευταία εξωσωματική, την 7η πια, και τότε ήρθε το μικρό τους θαύμα , η κορούλα τους! Θυμάται ο γιατρός μου τους 2 τους να κάθονται στην κλινική την επόμενη μέρα της γέννας , και της είπε: είδες που δεν μας προσπέρασε η ζωή τελικά; 

Αν δεν προσπαθούσανε την 7η φορά, δεν θα είχανε την κόρη τους τωρα. Εμένα αυτή η ιστορία μου έδωσε κουραγιο τότε, ελπίζω και σε εσένα.

είσαι δυνατή , μην το ξεχνάς ποτε αυτο

Καλημέρα κοπέλα μου κ σε ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό, ότι η ζωή μας έχει προσπεράσει. Από τα 15 ως τα 23 είχα μια πολύ καλή φίλη, από το σχολείο μαζί, μαζί Κ στο Πανεπιστήμιο. Η κοπέλα αυτή ήταν πολύ σκληρή γιατί είχε σοβαρό θέμα υγείας Κ από μικρή ήταν ψυχρή υπολογιστρια. Το 2008 τσακωθήκαμε, βασικά αυτή τσακώθηκε Κ γύρισε Κ μου πε δεν έχεις δυσκολευτεί για τπτ στη ζωή σου, όμορφη είσαι, κοινωνική, τα πάντα έχεις, σε θέλουν όλοι ενώ έμενα ποιος θα με πάρει?? Κι όμως, και δουλειά έχει, και άντρα και παιδί. Κι εγώ ούτε δουλειά, ούτε παιδί... Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί μήπως ήταν κατάρα τα λόγια της? Γιατί είχε κακία μέσα της. Τεσπα, σκέψεις... Απλά μου στοίχισε το αίμα... 

Στο μεταξύ κόντεψα να λιποθυμήσω από τον πόνο, ήταν ο αντραψμου εδώ Κ με βοήθησε, μιλάμε διπλώθηκαν στα δυο Κ στεναχωρήθηκε κι αυτός γιατί πάνω στα νεύρα Κ τον πόνο μου έλεγα διαφορα... 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

12 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Κατι απ αυτα θα ειναι και εντερο πιθανον. Παντως με ενοχλουν. Ελπιζω να σταματησουν. Εφτασες βρε θηριο στο β τριμηνο? Πωπω τα μωρακια μεγαλωνουν

Αχ Μαιρούλα μου προχωράμε κ να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός!!Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι ήρεμα..

Διαφημίσεις

Just now, Thia1985 είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου κ σε ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό, ότι η ζωή μας έχει προσπεράσει. Από τα 15 ως τα 23 είχα μια πολύ καλή φίλη, από το σχολείο μαζί, μαζί Κ στο Πανεπιστήμιο. Η κοπέλα αυτή ήταν πολύ σκληρή γιατί είχε σοβαρό θέμα υγείας Κ από μικρή ήταν ψυχρή υπολογιστρια. Το 2008 τσακωθήκαμε, βασικά αυτή τσακώθηκε Κ γύρισε Κ μου πε δεν έχεις δυσκολευτεί για τπτ στη ζωή σου, όμορφη είσαι, κοινωνική, τα πάντα έχεις, σε θέλουν όλοι ενώ έμενα ποιος θα με πάρει?? Κι όμως, και δουλειά έχει, και άντρα και παιδί. Κι εγώ ούτε δουλειά, ούτε παιδί... Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί μήπως ήταν κατάρα τα λόγια της? Γιατί είχε κακία μέσα της. Τεσπα, σκέψεις... Απλά μου στοίχισε το αίμα... 

Στο μεταξύ κόντεψα να λιποθυμήσω από τον πόνο, ήταν ο αντραψμου εδώ Κ με βοήθησε, μιλάμε διπλώθηκαν στα δυο Κ στεναχωρήθηκε κι αυτός γιατί πάνω στα νεύρα Κ τον πόνο μου έλεγα διαφορα... 

Σου στοίχησε κορίτσι μου η περίοδος γιατί είναι και ουσιαστικά και συμβολικά η απόδειξη ότι δεν είσαι έγκυος. Μην πιέζεσαι. Μην το λογοκρίνεις. Είσαι στεναχωρημένη και αγχωμενη και έχεις και κάθε λόγο να είσαι. 

Με αφορμή και μόνο την ιστορία με την φίλη σου να πω ότι δεν έχει νόημα η σύγκριση με τις ζωές των άλλων. Στην τελική ποτέ δεν ξέρουμε πώς πραγματικά είναι ή ποιο είναι το τίμημα που πληρώνουν για να έχουν όσα νομίζουμε ότι έχουν. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Thia1985 είπε:

Δικαιούσαι να πεις και να κάνεις ότι θέλεις. Τι φάση που είσαι την πέρασα και νομίζω ότι μέσα μου δεν μου έχει περάσει εντελώς... Δεν ξέρω αν νιώθω θυμό ή οτιδήποτε με όλους και με όλα γύρω μου....Ένα πράγμα έχω καταλάβει όμως από όλο αυτό τον αγώνα... Όταν έρθει η ώρα σου και αν θέλει ο Θεός να το στείλει θα το στείλει.... για αυτό αφέσου στα χέρια του και όταν έρθει η ώρα σου θα γίνει μην πολυσκοτίζεις το μυαλό σου Με σκέψεις...κακό σε σένα κάνεις κοίτα να χαίρεσαι τη ζωή σου γιατί περνάει γρήγορα και οι στιγμές δεν ξαναγυρνάνε... Στο λέω εγώ που είναι η 5η μου προσπάθεια τώρα.... Ότι θέλει ο Θεός ας γίνει.. εμείς το ανθρωπίνως δυνατό το κάναμε και με το παραπάνω

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα κ από εμένα!απο τότε που έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία,2μιση χρόνια,εχω χάσει το αληθινό μου χαμόγελο...οποτε έρχεται περίοδος με πονάει από τη μια ανακουφίζομαι από την άλλη γτ εχω ακόμα περίοδο..αγχώνομαι μη μπω σε εμμηνόπαυση ..Τη Πέμπτη εχω ραντεβού με το Τσιριγ ..είμαι αγχωμένη τί να ρωτήσω κ τί θα ακούσω.ο άντρας μου θέλει να προσπαθήσουμε πάλι με δικά μου..εμένα δε με πειράζει κ με δανεικά..άλλες αποτυχίες δεν αντέχω.κ ψυχολογικά κ οικονομικά.θέλω να σφίξω ένα μωρακι στην αγκαλιά μου!εχουμε τόση αγάπη να δώσουμε!πιστεύω πως κάποια στιγμή θα μας δώσει ένα ο θεός!ο τσιριγ κάνει αυτό με το παράθυρο εμφύτευσης που λέτε;κ τί είναι αυτό;

• Μου αρέσει 7

Just now, Katerina13 είπε:

Καλημέρα κ από εμένα!απο τότε που έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία,2μιση χρόνια,εχω χάσει το αληθινό μου χαμόγελο...οποτε έρχεται περίοδος με πονάει από τη μια ανακουφίζομαι από την άλλη γτ εχω ακόμα περίοδο..αγχώνομαι μη μπω σε εμμηνόπαυση ..Τη Πέμπτη εχω ραντεβού με το Τσιριγ ..είμαι αγχωμένη τί να ρωτήσω κ τί θα ακούσω.ο άντρας μου θέλει να προσπαθήσουμε πάλι με δικά μου..εμένα δε με πειράζει κ με δανεικά..άλλες αποτυχίες δεν αντέχω.κ ψυχολογικά κ οικονομικά.θέλω να σφίξω ένα μωρακι στην αγκαλιά μου!εχουμε τόση αγάπη να δώσουμε!πιστεύω πως κάποια στιγμή θα μας δώσει ένα ο θεός!ο τσιριγ κάνει αυτό με το παράθυρο εμφύτευσης που λέτε;κ τί είναι αυτό;

Λέγεται era τεστ και βρίσκουν ποια μέρα πρέπει να μπουν σε κάθε γυναίκα. Το παράθυρο εμφύτευσης διαφέρει και κρατά 1-3 μέρες το πολύ.

Κι εγώ το ψάχνω γιατί μου πε ο Σφακ ότι ίσως αυτό έφταιξε στην περίπτωση μου.

Αύριο θα πάω να κάνω εξετάσεις.

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Λέγεται era τεστ και βρίσκουν ποια μέρα πρέπει να μπουν σε κάθε γυναίκα. Το παράθυρο εμφύτευσης διαφέρει και κρατά 1-3 μέρες το πολύ.

Κι εγώ το ψάχνω γιατί μου πε ο Σφακ ότι ίσως αυτό έφταιξε στην περίπτωση μου.

Αύριο θα πάω να κάνω εξετάσεις.

Νόμιζα πως είναι άλλο το era test..σ´ευχαριστω!κ αυτό στοιχίζει 700€;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...