Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Καντι είπε:

Νομιζω στο ξανάέγραψα εμενα τα 4 έμβρυα που εςτειλα για προεμφυτευτικο μου τα κατέταξαν σε σειρά απο το καλύτερο στο χειρότερο και το νο 2 δεν ηταν υγιες ενώ το νο 3 ηταν.

Επισης δεν σημαίνει οτι ενα έμβρυο αν ειναι άρρωστο δεν εμφυτεύεται. Ποσες κυησεις με σύνδρομα γνωρίζουμε που διακόπηκαν;

επισης εβαλα δυο υγιή έμβρυα και μονο το ενα εμφυτεύτηκε. Δεν σου υπόσχεται τιποτα ο Προεμφυτευτικος. Τον κανεις μονο για να ξέρεις αν κανεις υγιή έμβρυα, αυτο σημαίνει οτι χρειαζεται ενας αριθμος ικανοποιητικός να ελέγξει τα εμβρύα τα δυο δεν λένε κατι.

Ρωτα για το κόστος αλλα φαντάζομαι οτι θα σου πουν κατι πολυ υψηλό.

Τελος εχω την εντύπωση οτι τα κοριτσια εδώ εδωσαν γύρω στα 700 για το ερα.

Το θυμάμαι που μου το χες γράψει όμως εγώ αυτή τη στιγμή έχω δυο κι αναρωτιέμαι, αξίζει να τα βάλω? Θα δω πρώτα το παράθυρο εμφύτευσης, μήπως εκεί κρυβεται ο λόγος της αποτυχίας κι εφόσον λέει ο Σφακιανουδης να το ελέγξουμε θα το ελέγξουμε. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Mary H είπε:

Aχ, ψυχη μου , πονουσε η κοιλιτσα σου? Φιλακια στην κοιλιτσα να γιανει:wub:! Χαμομηλακι μηπως ηρεμησει? Καλα εκανες μαμα κ βγηκες να ξεσκασεις. Κι εμεις βγηκαμε για ποτακι κ να δουμε την πανσεληνο

Τουτουνι, απο την αρχη ειχα πιεση το βραδυ 10. Αρα μαλλον το πρωι 9. Ειναι κ απ τη ζεστη. Παντως πολλα πρωινα ζαλιζομαι οποτε πεφτει μαλλον

Συμφωνω απολυτως με οσα γραφεις. Μετα την αποτυχια ειχα ρωτησει για προεμφυτευτικο κ μου ειχε πει για δυο εμβρυα δεν αξιζει κ οτι στα δανεικα δεν κανουν γιατι συνηθως δεν εχουν θεμα. Δηλ. πολυ πιθανον τα επομενα εμβρυα της Thia να εμφυτευτουν μια χαρα. Το οτι δεν επιασαν με την πρωτη δε λεει κατι. Ετυχε. Επισης αν τα δυο ειναι υγιη μπορει να μην εμφυτευτουν παλι. 

Βρε πλακα κανω. Ειναι δυνατον να μην τρως? Τωρα πρεπει να τρως καλα για το θηλασμο.Απλως να ειναι ποιοτικο το φαγητο. Πχ. κρεας , ψαρι ή κοτοπουλο ψητο με σαλατουλα. Μειωσε υδατανθρακες κ ψωμι. Ζαχαρη κ αλατι κομμενο. Τρωγε δηλ πιο πολυ πρωτεινες λαχανικα κ φρουτα. Και γαλακτοκομικα φυσικα αλλα με λιγο αλατι

ναι μωλε θεια μαιρη ...μας ποναγε κ καναμε πριτς πριτς πολλαααααααααααα....θα μας περασει ομως ειμαστε δυνατα κολιτσια εμεις....αχιοςςςςςςςς ευχαριστουμε για το φιλακι πελασε τωρα....

Just now, Papy είπε:

Γι'αυτό βγήκε τσαούσα η μπουμπού σου!!

Η γυμναστική νομίζω θα σε βοηθήσει πάρα πολυ!!Η κοιλίτσα είναι ενα μικρό τίμημα για τα αγγελούδια σου εεεεεε????

Βέβαια με βλέπω κ μένα να χτυπιέμαι μετά κ να ψαχνω τρόπους να επαναφέρω τη φόρμα μου!!!Πφφφφφ όλο γκρίνια είμαστε χαχαχαχα

ναι ναι είναι αυτη μια καλα καλα...δεν ρην πιάνεις πουθενα.....εγω κιλα κ κοιλια δεν εχω δειγμα....δεν ξερω πως το κανα ....αχαχχαχαχαχχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Rafaelatarzan είπε:

ναι μωλε θεια μαιρη ...μας ποναγε κ καναμε πριτς πριτς πολλαααααααααααα....θα μας περασει ομως ειμαστε δυνατα κολιτσια εμεις....αχιοςςςςςςςς ευχαριστουμε για το φιλακι πελασε τωρα....

ναι ναι είναι αυτη μια καλα καλα...δεν ρην πιάνεις πουθενα.....εγω κιλα κ κοιλια δεν εχω δειγμα....δεν ξερω πως το κανα ....αχαχχαχαχαχχαχα 

Aγαπη μου, εκανες και πρις πριτς εσυ κ εφυγε η μαμα να γλυτωσει κ πηγε για ποτα:D:lol:!

Εσυ κοιλια γενικα δεν πρεπει να ειχες μεγαλη,  γιατι η μικρη ηταν σαμιαμιδακι 2 κιλα, γεννηθηκε κ στον 8ο. Εγω εχω μια κοιλια αστα να πανε, αφου η δικια μου ειναι 2600 κ την βλεπω να φτανει αρχες 9ου 4 κιλα ετσι ομως παει. Που να χασω εγω κοιλια μετα. Η στεκα με σκεμπε θα ειμαι

• Χαχα 2

Lilypie - (IVvA)

βγήκα που λετε εχτες χρυσαφενιες μ κ γυριζω σπιτι κ βλεπω την μικρη τουρλα τα ματια να παιζει στο λικνο της κ ο μπαμπας της με το κεφάλι τ πλαγια μεσα στο λικνο να κοιμαται..ε αγαπη ηρθα τ λεω...ναι ναι μ λεεει να τη κοιμάται ολα καλα...τι λες μανα μ τ λεω γαι δες????

• Χαχα 5

βγήκα που λετε εχτες χρυσαφενιες μ κ γυριζω σπιτι κ βλεπω την μικρη τουρλα τα ματια να παιζει στο λικνο της κ ο μπαμπας της με το κεφάλι τ πλαγια μεσα στο λικνο να κοιμαται..ε αγαπη ηρθα τ λεω...ναι ναι μ λεεει να τη κοιμάται ολα καλα...τι λες μανα μ τ λεω γαι δες????

Μαλλον το λικνο για το μπαμπα ειναι! Για να κανει νανι. Θα τον νανουριζει η μικρη ,χαχαχαχαχαχ!

• Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Aγαπη μου, εκανες και πρις πριτς εσυ κ εφυγε η μαμα να γλυτωσει κ πηγε για ποτα:D:lol:!

Εσυ κοιλια γενικα δεν πρεπει να ειχες μεγαλη,  γιατι η μικρη ηταν σαμιαμιδακι 2 κιλα, γεννηθηκε κ στον 8ο. Εγω εχω μια κοιλια αστα να πανε, αφου η δικια μου ειναι 2600 κ την βλεπω να φτανει αρχες 9ου 4 κιλα ετσι ομως παει. Που να χασω εγω κοιλια μετα. Η στεκα με σκεμπε θα ειμαι

δεν εχω καν κοιλια ....πλακα ειμαι...ουτε μεγάλη κοιλια ειχα στην εγκυμοσυμη μ....με βλεπαν κ κονιζαν οτι παχυνα...αχαχχαχαχαχ

Just now, Mary H είπε:

Μαλλον το λικνο για το μπαμπα ειναι! Για να κανει νανι. Θα τον νανουριζει η μικρη ,χαχαχαχαχαχ!

ωραια την προσέχεις τ λεω....αφου δεν κλαιει μ λεει αστην παιζει...τι λες χριστιαννε μ τ λεω η ωρα εινςι 4 το πρωι....τιιιιιιιιιιιιι????? μ λεει...κ άρχιζει...ελα νανι ναι το απιδι του μπαμπα...οοοοοο οοοοοοο ...ρε τι πλακα ειχαν....

• Χαχα 4

δεν εχω καν κοιλια ....πλακα ειμαι...ουτε μεγάλη κοιλια ειχα στην εγκυμοσυμη μ....με βλεπαν κ κονιζαν οτι παχυνα...αχαχχαχαχαχ

ωραια την προσέχεις τ λεω....αφου δεν κλαιει μ λεει αστην παιζει...τι λες χριστιαννε μ τ λεω η ωρα εινςι 4 το πρωι....τιιιιιιιιιιιιι????? μ λεει...κ άρχιζει...ελα νανι ναι το απιδι του μπαμπα...οοοοοο οοοοοοο ...ρε τι πλακα ειχαν....

Με τα βρέφη πρέπει να υπάρχει κρυφή κάμερα για τους γονείς, τα οποία καταγεγραμμένα σκηνικά νομίζω θα 'ναι για κωμωδία χόλιγουντ:grin:

• Χαχα 1

Just now, Papy είπε:

Με τα βρέφη πρέπει να υπάρχει κρυφή κάμερα για τους γονείς, τα οποία καταγεγραμμένα σκηνικά νομίζω θα 'ναι για κωμωδία χόλιγουντ:grin:

μα ακριβώς ομως.....θα παρω μια να χω να γελαμε....ρε τον κοκοβιο μ...

19 ώρες πρίν, Joka είπε:

Κοριτσι,το έχω ξαναγραψει.Μετά την ετ το ιδιο βραδυ τα κοπάνησα σε μεζεδοπωλείο και την επομένη πήγα για μπάνιο.Καθολου απερίσκεπτα,απλως αυτη τη φορά ειχα πει,δε θα το σκεφτομαι,θα βγω και θα περασω καλα.Και πετυχε!Σε μένα.

Στις βλαστοκυστες ειχε πει ο γιατρος η εμφυτευση θα γινει την ιδια μερα ή την επόμενη.

Βουτηξες κανονικά  στην θαλασσα??

Που να εχεις κιλα με το σαμιαμιδακι. ΜΙα χαρα ουτε πολυ βαρος καλυτερα. Κι εγω δεν ειχα μεχρι τον προηγουμενο μηνα, τωρα η κοιλια μπαλονι

μα ακριβώς ομως.....θα παρω μια να χω να γελαμε....ρε τον κοκοβιο μ...

Μεγαλη μαρκα ο κοκοβιος! ΒMW και βαλε!!!!!!!

• Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Που να εχεις κιλα με το σαμιαμιδακι. ΜΙα χαρα ουτε πολυ βαρος καλυτερα. Κι εγω δεν ειχα μεχρι τον προηγουμενο μηνα, τωρα η κοιλια μπαλονι

Μεγαλη μαρκα ο κοκοβιος! ΒMW και βαλε!!!!!!!

σαμιαμιδι δεν λες τίποτα...δεν την είδες ποσο ηταν οταν γεννηθηκε??? κιλα πηρα 7 κ βγηκα κ εχασα 13....αχχαχαχαχα

• Χαχα 2

σαμιαμιδι δεν λες τίποτα...δεν την είδες ποσο ηταν οταν γεννηθηκε??? κιλα πηρα 7 κ βγηκα κ εχασα 13....αχχαχαχαχα

Πολυ καλα 7 κιλα. . Κι εγω μεχρι να γεννησω υπολογιζω να εχω παρει συνολικα 6 κιλα Μεχρι τωρα εχω παρει 4,5

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Αχ αυτά τα κιλά... Πριν την εγκυμοσύνη μετα από μία αποτυχημένη διέγερση και μία αρνητική χοριακή με ωάρια δότριας πήρα 12 κιλά. Όταν έμεινα έγκυος έχασα 7 το πρώτο τρίμηνο. Σε όλη την εγκυμοσύνη πήρα 9 (σύνολο μαζί με αυτά που έχασα). Μετά τη γέννα έχασα 5 τα οποία και ξαναπήρα... Τώρα είμαι όσο ξεκίνησα την εγκυμοσύνη αν και πρέπει να έχω χάσει το 1.

Νομίζω πρέπει να ξαναμείνω έγκυος μπας και χάσω κανένα κιλό παραπάνω...χεχε

• Χαχα 1

4wnKp2.png 

Just now, Clue είπε:

Αχ αυτά τα κιλά... Πριν την εγκυμοσύνη μετα από μία αποτυχημένη διέγερση και μία αρνητική χοριακή με ωάρια δότριας πήρα 12 κιλά. Όταν έμεινα έγκυος έχασα 7 το πρώτο τρίμηνο. Σε όλη την εγκυμοσύνη πήρα 9 (σύνολο μαζί με αυτά που έχασα). Μετά τη γέννα έχασα 5 τα οποία και ξαναπήρα... Τώρα είμαι όσο ξεκίνησα την εγκυμοσύνη αν και πρέπει να έχω χάσει το 1.

Νομίζω πρέπει να ξαναμείνω έγκυος μπας και χάσω κανένα κιλό παραπάνω...χεχε

Μια χαρα 9 κιλα στην εγκυμοσυνη. Οι γιατροι θελουν απο 6 εως 9 ιδανικα. Τωρα πως τα χανουμε κ πως τα παιρνουμε μετα ειναι ενα δυσκολο θεμα

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...