Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Thia1985 είπε:

Μολις βγήκαν οι μικρές με τα μπούτια έξω, η μία με την πάνα, η άλλη με το βρακί Κ κοιτούν εκστασιασμένες κάτω γιατί είχαμε λαϊκή σήμερα. 

Αμ δεν θα βγει κανενα θετικο, θα αμολας τη δικια σου με τα μπουτια οξω!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Mary H είπε:

Εχεις καλο στομαχι? Αν ναι δυσκολα τα πραγματα. Εγω λογω στομαχικων διαταραχων δεν μπορω να φαω πολλα. Τρωω συνηθως ενα τοστακι το πρωι, δεκατιανο φρουτο, μεσημερι ή κρεας με, σαλατα ή λαδερο , απογευμα φρουτο. βραδυ γιαουρτι κ σαλατουλα με ψωμι, ή αυγο με τα προηγουμενα. Ζαχαρη καθολου

Ενταξει, απαραδεκτοι!

Πρωτη εγω! Οι υπολοιπες να ακολουθησουν παρακαλω!

Μαιρη δινεις ρεστα σημερα!!!!

Θεα το κοριτσάκι σου...Σαν εσένα!!!!

Θα γινεις μια πανέμορφη γλυκύτατη μανούλα!!!!!να χαίρεσαι την λατρευτη σου οικογένεια!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Mary H είπε:

Εχεις καλο στομαχι? Αν ναι δυσκολα τα πραγματα. Εγω λογω στομαχικων διαταραχων δεν μπορω να φαω πολλα. Τρωω συνηθως ενα τοστακι το πρωι, δεκατιανο φρουτο, μεσημερι ή κρεας με, σαλατα ή λαδερο , απογευμα φρουτο. βραδυ γιαουρτι κ σαλατουλα με ψωμι, ή αυγο με τα προηγουμενα. Ζαχαρη καθολου

Ενταξει, απαραδεκτοι!

Στο μεταξύ σε μου το έχουν ξανακάνει αυτό, έχω κάνει πολύ πιο σημαντικές εξετάσεις σε αυτούς. 

Just now, natassaki2006 είπε:

Θα γινεις μια πανέμορφη γλυκύτατη μανούλα!!!!!να χαίρεσαι την λατρευτη σου οικογένεια!!!!

Κι εσύ κοπελιά στάζεις μέλι! Αληθεια

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Α, σ ευχαριστουμε Νατασσακι.Περιμενουμε να μαθουμε τα δικα σας νεα τωρα σε λιγο καιρο που θα φαινονται στον υπερηχο.

Μ εχει πιασει κ ενας φοβος οσο πλησιαζει ο καιρος. Φοβομουν πολυ τον φτ λογω του οτι ειμαι πολυ λεπτη κ λογω ηλικιας. Χτες ανακουφιστηκα λιγο με την καισαρικη. Βεβαια ειχα ασχημη εμπειρια, τοτε με το εξωμητριο. Ενα μηνα πονουσα. Τεσπα οτι νομιζει ο ντοκ. Μου ειπε βεβαια, αν σε πιασουν λεει οι πονοι κ η γεννα ειναι ιδανικη, μεσα σε μια δυο ωρεςπχ μπορει να παμε κ φτ

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Just now, Thia1985 είπε:

Στο μεταξύ σε μου το έχουν ξανακάνει αυτό, έχω κάνει πολύ πιο σημαντικές εξετάσεις σε αυτούς. 

Αχ ρε κοριτσάκι μου...Θέλω τόσα πολλά να σου πω που σε βλέπω κ αγωνίας τόσο καιρό.. Αλήθεια σε νιώθω τόσο πολύ!!!μακάρι να μπορούσαμε όλες μας εδώ να βάλουμε χέρι να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα..!!!σου αξίζουν τα καλύτερα κ θα τα έχεις...!!!Θα γίνεις μια αξιολατρευτη μανούλα!!!Κ θα γίνεις αυτό να θυμάσαι!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Thia1985 είπε:

Αχρειαστοι να ειναι , και να μην τους ξαναδεις!

• Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Αμ δεν θα βγει κανενα θετικο, θα αμολας τη δικια σου με τα μπουτια οξω!

Μωρε ας βγει κι ας μη μου μείνει τρίχα στο κεφάλι από το τσουρομαδημα. Λέω στην κοπέλα έχει βγει κ δε μου το λέτε, δε μπορεί, μου λέει όχι της κάνω σου λέω ότι θες, αριθμό ταυτότητας,ημερα γέννησής, ότι θες μόνο πες μου. Η απάντηση δεν έχει βγει. Λέω να είστε καλά? Έχω κάνει σοβαρές εξετάσεις και μου τις έχετε δώσει στο τετράωρο Κ όχι τη χοριακη??? Δηλαδή επίτηδες? Έχω κατουρήσει δύο τεστ εγώ αλλά το θέλω με τη βούλα! 

Έτσι της ειπα

• Μου αρέσει 3

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Mary H είπε:

Α, σ ευχαριστουμε Νατασσακι.Περιμενουμε να μαθουμε τα δικα σας νεα τωρα σε λιγο καιρο που θα φαινονται στον υπερηχο.

Μ εχει πιασει κ ενας φοβος οσο πλησιαζει ο καιρος. Φοβομουν πολυ τον φτ λογω του οτι ειμαι πολυ λεπτη κ λογω ηλικιας. Χτες ανακουφιστηκα λιγο με την καισαρικη. Βεβαια ειχα ασχημη εμπειρια, τοτε με το εξωμητριο. Ενα μηνα πονουσα. Τεσπα οτι νομιζει ο ντοκ. Μου ειπε βεβαια, αν σε πιασουν λεει οι πονοι κ η γεννα ειναι ιδανικη, μεσα σε μια δυο ωρεςπχ μπορει να παμε κ φτ

Ναι όντως μην ανησυχείς από τώρα για τίποτα

Είσαι σε πολύ καλά χέρια.. Θα κάνει το καλύτερο για σένα.. Κ αν αυτό είναι καισαρική αυτό θα γίνει.πιστεψε με όμως δε συγκρίνεται η καισαρική σου τότε με την τώρα.. Τώρα δε θα πονάς καθόλου.. γτ θα βλέπεις την πριγκίπισσα σου κ θα τα ξεχνάς όλα!!

Το πιστεύω αυτό που σου λεω γτ το έχω ζήσει!!!

Είσαι σε πολύ καλά χέρια.. Θα κάνει το καλύτερο για σένα.. Κ αν αυτό είναι καισαρική αυτό θα γίνει.πιστεψε με όμως δε συγκρίνεται η καισαρική σου τότε με την τώρα.. Τώρα δε θα πονάς καθόλου.. γτ θα βλέπεις την πριγκίπισσα σου κ θα τα ξεχνάς όλα!!

Αυτο ήθελα να της γράψω, είχε δυστυχώς άσχημη εμπειρία  τώρα όλα θα ναι αλλιώς!! 

• Ευχαριστώ 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Αυτο μου ελεγε το πρωι ο μπαμπας μου. Οτι θα ειναι αλλιως

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Αυτο μου ελεγε το πρωι ο μπαμπας μου. Οτι θα ειναι αλλιως

Καμμία σχέση μανάρι μου...Τότε και τομαχαίρι έφαγες κ μωρό δεν είχες...

Τώρα όμως????ερχεταιιιιιιι  η στιγμή...

Just now, Thia1985 είπε:

Αυτο ήθελα να της γράψω, είχε δυστυχώς άσχημη εμπειρία  τώρα όλα θα ναι αλλιώς!! 

Έτσι είναι αγάπη...!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Mary H είπε:

Ενταξει, απαραδεκτοι!

Έχω η άτιμη!!Κ πέτρες να μου δώσεις θα τις φάω χαχαχαχα!!Εσένα πάντως η διατροφή σου super!!

Έτσι είναι αγάπη...!!

Ακριβως

Ένα ζευγάρι φιλικό γέννησε μωράκι με θέμα που έζησε λίγες μέρες κ πέθανε μετά, η κοπέλα Κ το χε γεννήσει με καισαρική Κ μωρό δεν είχε Κ τώρα έχει μια κοπελαρα,βγαζει τα μπούτια στο Φεης μπουκ

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Έτσι είναι αγάπη...!!

Ναι ηταν τραγικη εμπειρια! Δεν θελω ουτε να το θυμαμαι. Μαλλον γι αυτο ειμαι καπως αναστατωμενη. Οι νοσηλευτριες μου ειχαν πει τοτε , η επομενη φορα που θα σε ξαναδουμε να ειναι σε γεννα:)

Just now, Papy είπε:

Έχω η άτιμη!!Κ πέτρες να μου δώσεις θα τις φάω χαχαχαχα!!Εσένα πάντως η διατροφή σου super!!

Συνηθως ετσι τρεφομαι, υγιεινα, αλλα τωρα ειναι κι ο διαβητης που θελει προσοχη

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...