Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Thia1985 είπε:

Είχαμε κάνει Μαίρη μου κι ήταν υψηλός το 2017 όμως από τότε έκανε αγωγή Κ κάνει Κ δε θεωρήθηκε απαραίτητος ο επανέλεγχο. Ήταν στο υλικό Μαίρη. 

Τώρα το είδα αυτο

Όχι, παρότι δεν σε γνωρίζω προσωπικά έχω καταλάβει τι άνθρωπος είσαι κι ότι ποτέ δε θα έκανες κάτι τέτοιο. Θεώρησα πραγματικά ότι η φατσουλα πήγαινε στο πάλι το κατούρησε χάλια!! 

Τωρα δε χανετε κατι να ξανακανετε, αν φυσικα χρειαστει που ευχομαι οχι.Αρα σε ωαρια σπερμα βρισκει το θεμα ο Σφακ. οποτε καλυτερα αν χρειαστει , να πας νε τις βλαστοκυστες της δοτριας που αν ειναι μικρη διορθωνει κ το θεμα στο σπερμα

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

πρίν από 46 λεπτά , against_all_odds είπε:

Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά στο τέλος και για μένα!Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,μου δίνουν κουράγιο!

Mε το καλό να υποδεχτείς κι εσύ τα μωράκια σου!

:wub:

Θα πάνε κ να το πιστέψεις!!Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα??

• Μου αρέσει 1

Εγω χθες κοριτσια πηγα για υπερηχο, η μπεμπα 2580 γρ,  στην 33η εβδ. Ανησυχησα λιγο γιατι ειναι μεγαλουτσικη κ λεω που θα φτασει στα 4 κιλα?Ο γιατρος μου ειπε ειναι εντος φυσιολογικων οριων κ προτεινει να κανουμε καισαρικη λογω πολυτιμης κυησης , σωματοτυπου δικου μου και μεγαλου μωρου

• Μου αρέσει 6

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Εγω χθες κοριτσια πηγα για υπερηχο, η μπεμπα 2580 γρ,  στην 33η εβδ. Ανησυχησα λιγο γιατι ειναι μεγαλουτσικη κ λεω που θα φτασει στα 4 κιλα?Ο γιατρος μου ειπε ειναι εντος φυσιολογικων οριων κ προτεινει να κανουμε καισαρικη λογω πολυτιμης κυησης , σωματοτυπου δικου μου και μεγαλου μωρου

Καλά, η μπέμπα Μαίρη μου θεά!! 

Εσύ καλέ είσαι μια σταλίτσα!! 

Θα βγει Ροδαλη Ροδακη, όχι σαν εμένα!! 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Thia1985 είπε:

Καλά, η μπέμπα Μαίρη μου θεά!! 

Εσύ καλέ είσαι μια σταλίτσα!! 

Θα βγει Ροδαλη Ροδακη, όχι σαν εμένα!! 

Εχω μια ανησυχια λογω ζαχαρου, αλλα τον προηγουμενο υπερηχο που ειδε η διαβητολογος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα. Ελπιζω να ειναι μεγαλουλα κ ψηλη λογω μπαμπα. Εγω μια σταλια 51,5 κιλα. μαλλον η μπεμπα θα με παιρνει αγκαλια κ οχι εγω τη μπεμπα:lol:

• Χαχα 6

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Μαιρούλα μου είναι τέλεια η μπεμπούλα σου!!Φτου να μη ματιάσω..Πόσα κιλά έβαλες μέχρι τωρα??Η αλήθεια είναι πως την καισαρική πολλοί γιατροί την προτείνουν όταν θέλουν για συγκεκριμένους λόγους έναν ασφαλή τοκετό.Όπως κ αν ερθει η μικρούλα μας θα είναι μια γλύκα:wub:

• Μου αρέσει 1

Just now, Mary H είπε:

Εχω μια ανησυχια λογω ζαχαρου, αλλα τον προηγουμενο υπερηχο που ειδε η διαβητολογος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα. Ελπιζω να ειναι μεγαλουλα κ ψηλη λογω μπαμπα. Εγω μια σταλια 51,5 κιλα. μαλλον η μπεμπα θα με παιρνει αγκαλια κ οχι εγω τη μπεμπα:lol:

Εγώ αποφάσισα να ηρεμήσω, ότι έγινε έγινε. Πιο πολύ στεναχωριέμαι για τον άντρα μου που το έχει δέσει κόμπο παρά για εμένα. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Εγώ αποφάσισα να ηρεμήσω, ότι έγινε έγινε. Πιο πολύ στεναχωριέμαι για τον άντρα μου που το έχει δέσει κόμπο παρά για εμένα. 

Ειναι σημαντικο να εισαι ηρεμη, με αγχος δεν προχωραει τιποτα

Just now, Papy είπε:

Μαιρούλα μου είναι τέλεια η μπεμπούλα σου!!Φτου να μη ματιάσω..Πόσα κιλά έβαλες μέχρι τωρα??Η αλήθεια είναι πως την καισαρική πολλοί γιατροί την προτείνουν όταν θέλουν για συγκεκριμένους λόγους έναν ασφαλή τοκετό.Όπως κ αν ερθει η μικρούλα μας θα είναι μια γλύκα:wub:

4,5 κιλα εβαλα. κι αυτος μου ειπε οτι ειναι πιο ασφαλης η καισαρικη. Σ ευχαριτω πολυ. Εσυ ποσων εβδ. εισαι τωρα με τα μωρα σου?

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

καλε μια χαρα ειναι το κοριτσι σ...εγω γενναγα σαν εσενα 33 βδ.εναν κοκοβιο 1800 κ δεν ανισυχησα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Ειναι σημαντικο να εισαι ηρεμη, με αγχος δεν προχωραει τιποτα

4,5 κιλα εβαλα. κι αυτος μου ειπε οτι ειναι πιο ασφαλης η καισαρικη. Σ ευχαριτω πολυ. Εσυ ποσων εβδ. εισαι τωρα με τα μωρα σου?

Τις ημέρες που έπρεπε δεν είχα καθόλου αγχος

Το άγχος προέκυψε μετά το όνειρο που σου πα ότι είδα Κ πες με προληπτική, πες με οτιδήποτε, τα όνειρα μου βγαίνουν. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Rafaelatarzan είπε:

καλε μια χαρα ειναι το κοριτσι σ...εγω γενναγα σαν εσενα 33 βδ.εναν κοκοβιο 1800 κ δεν ανισυχησα...

Κι ο γιατρος μου ειπε εντος φυσιολογικων οριων ειναι αλλα προς μεγαλο. ετσι οπως παει στις 36 εβδ. θα ειναι 4 κιλα. Βεβαια αν παω καισαρικη δεν επηρεαζει

Just now, Thia1985 είπε:

Τις ημέρες που έπρεπε δεν είχα καθόλου αγχος

Το άγχος προέκυψε μετά το όνειρο που σου πα ότι είδα Κ πες με προληπτική, πες με οτιδήποτε, τα όνειρα μου βγαίνουν. 

Παρε βαθιες ανασες κ περιμενε το αποτελεσμα

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Κι ο γιατρος μου ειπε εντος φυσιολογικων οριων ειναι αλλα προς μεγαλο. ετσι οπως παει στις 36 εβδ. θα ειναι 4 κιλα. Βεβαια αν παω καισαρικη δεν επηρεαζει

Παρε βαθιες ανασες κ περιμενε το αποτελεσμα

ασε τον κοκοβιο να φαει σ λεω....θα βγει με διπλες να της φας

• Χαχα 4

Just now, Thia1985 είπε:

Βαλτή είσαι??? 

Άσε Κ δεν είδα τις μικρές σήμερα! 

αμ δεν την βλέπεις τι λεει???? εγω εκανα αμαν με αυτά που έπαθε η μικρη να κανει διπλες για να την φαω κ η Μαίρη  την τρώει ο ποπος για ξύλο μ φαινεται...

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...