Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, island1 είπε:

Κάπου θα ήταν γραμμένο..δεν παίζει να βγουν ποσοστά χωρίς την ηλικια

δεν ξερω δεν ανακατευτηκα ...χαχαχααχαχχαχα παντως γραμμένο ειναι στην β επιπέδου μονο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Tsini είπε:

Τις μεγαλες εξετασεις (αυχενικη,β επιπεδου κλπ) τις κανει αλλος γιατρος,μεσα στο γενεσις. Αν εσυ θες πας αλλου,κ τοτε πρεπει να εισαι ενημερη για την ηλικια της δοτριας. Πως εισαι;;;;;

@ba_lily κ εγω πριν την ετ κ ως τη χοριακη ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο,που καπνιζα κανονικοτατα κ παραπανω..... Κ τελικα ειμαι εγκυος. Το αγχος ποτε δε σταματαει. Ακουσα καρδια κ παλι ανησυχω μεχρι τον επομενο υπερηχο. Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να δεις μια τεραστια χοριακη για αρχη :x

Συγχαρητήρια κορίτσι για την επιτυχία σου! 

Εγώ καλά είμαι, στον αγώνα! 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Εμένα μου είπαν την ηλικία της δοτριας, ύψος,βάρος, χρώματα, όλες τις εξετάσεις που της είχαν κάνει (μου τα εδωσαν και γραπτά όλα αυτά) μέχρι και ότι της αρέσει το διάβασμα και ο κινηματογράφος! 

@Τουτουνι και όποια άλλη κοπέλα είναι να κάνει χοριακη αύριο εύχομαι μεγάλα χορταστικά νούμερα! 

Just now, anoulious είπε:

Και εγώ είμαι στο Σφακ. Δεν μπορώ να πω. Καλός γιατρός αλλά αυτή η δυσκολία στην επικοινωνία είναι κάτι απερίγραπτο. Την προηγούμενη Πέμπτη  (10 ημέρες πριν) του εστειλα την υστεροσκοπηση που έκανα όπως μου είπε, γιατί την εκανα στην πόλη μου. Εδώ και 10 ημέρες είμαι στα τηλεφωνικά του ραντεβού!!! Τι να το κάνω αν είναι καλός γιατρός αλλά άφαντος;!! 

Γιατί δεν του στέλνεις μεηλ? 

Όσο για τα τηλεφωνικά ραντεβού, επειδή πήγαινα στο ιατρείο του γινόταν χαμός από τηλέφωνα... Ίσως ξέχασαν να του το πουν. 

Στείλε του μεηλ, μου κάνει εντύπωση σε εμένα απαντά πάντα κι αν όχι ο ίδιος, με παίρνουν μαιες του. 

Γι αυτό σου λέω, πάρε πάλι η στείλε μεηλ του στυλ δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί η κάπως έτσι για να μη φέρεις Κ σε δύσκολη θέση τις κοπέλες γιατί πραγματικά στο λέω, γινόταν χαμός. Πήγα αρκετές φορές αυτό το μήνα για να πάρω διάφορες εξετάσεις κ πάντα μιλούσαν οι κοπέλες. 

Just now, alina80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Εμένα μου είπαν την ηλικία της δοτριας, ύψος,βάρος, χρώματα, όλες τις εξετάσεις που της είχαν κάνει (μου τα εδωσαν και γραπτά όλα αυτά) μέχρι και ότι της αρέσει το διάβασμα και ο κινηματογράφος! 

@Τουτουνι και όποια άλλη κοπέλα είναι να κάνει χοριακη αύριο εύχομαι μεγάλα χορταστικά νούμερα! 

Κι εγώ ξέρω ύψος, βάρος, χρώμα ματιών Κ μαλλιών, ότι είναι Ελληνίδα, ομάδα αίματος Κι οτι εχει τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είχα ζητήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κι αν είναι αλήθεια όσα μου είπαν, μου έδωσαν δέκα στα δέκα. Την ηλικία δε τη ρώτησα, ρώτησε ο άντρας μου Κ του είπαν ότι θα ενημερωθούμε αν προκύψει εγκυμοσύνη κι όχι άμεσα εμείς αλλά ο γιατρός. Πιστεύω πως αν τα καταφέρω Κ μείνω Κ το ρωτήσω, θα μου την πουν. 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, alina80 είπε:

Να Σάι καλά Αλινακι μου Αμήν!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Thia1985 είπε:

Όσο για τα τηλεφωνικά ραντεβού, επειδή πήγαινα στο ιατρείο του γινόταν χαμός από τηλέφωνα... Ίσως ξέχασαν να του το πουν. 

Στείλε του μεηλ, μου κάνει εντύπωση σε εμένα απαντά πάντα κι αν όχι ο ίδιος, με παίρνουν μαιες του. 

Γι αυτό σου λέω, πάρε πάλι η στείλε μεηλ του στυλ δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί η κάπως έτσι για να μη φέρεις Κ σε δύσκολη θέση τις κοπέλες γιατί πραγματικά στο λέω, γινόταν χαμός. Πήγα αρκετές φορές αυτό το μήνα για να πάρω διάφορες εξετάσεις κ πάντα μιλούσαν οι κοπέλες. 

Εχω κανει τα πάντα πολλάκις. Είμαι στο Σφακ περίπου 3 χρόνια. Καμμία σχέση με το πως ήταν πριν 3 χρόνια. Εγώ επειδή είμαι από μακρυά, του στέλνω email μόνο στα σοβαρά όπως και τώρα. Δεν είναι τηλέφωνο πόσα σικλακιουρ να πάρω η να αυξήσω τη δόση των ουτρο.. Αντί να πάω από κοντά να κάνουμε πλάνο επόμενης εμβρυομεταφορας  που μάλλον έχασα το μήνα αφού δεν τον βρήκα και να μου πει τη γνώμη του  για την υστεροσκοπηση. Ακριβώς επειδή δεν μπορεί να το κάνει μια μαία αυτα μου είπαν τα κορίτσια όσες φορές πήρα τηλ ότι είμαι στα ραντεβού που πρέπει να μιλήσει ο ίδιος!! πχ δεν μπορεί να μου κανει η μαία την υστεροσκοπηση άρα ούτε και να μου πει τη γνώμη της!!! Αν ήτανε έτσι τότε πριν  3 χρόνια δε θα εμένα... 

Just now, Thia1985 είπε:

Κι εγώ ξέρω ύψος, βάρος, χρώμα ματιών Κ μαλλιών, ότι είναι Ελληνίδα, ομάδα αίματος Κι οτι εχει τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είχα ζητήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κι αν είναι αλήθεια όσα μου είπαν, μου έδωσαν δέκα στα δέκα. Την ηλικία δε τη ρώτησα, ρώτησε ο άντρας μου Κ του είπαν ότι θα ενημερωθούμε αν προκύψει εγκυμοσύνη κι όχι άμεσα εμείς αλλά ο γιατρός. Πιστεύω πως αν τα καταφέρω Κ μείνω Κ το ρωτήσω, θα μου την πουν. 

Την ηλικια μου κάνει εντύπωση που δεν σου την είπαν. Αν πχ εσύ έβαζες όριο ηλικίας πχ εγώ δε θέλω να είναι πάνω από 26 αυτό δεν επρεπε να το ξέρεις; Και τα άλλα κορίτσια δεν ήξεραν ηλικία στο κέντρο τους? Το Τριτοβάθμια εσύ το ζήτησες? 

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, against_all_odds said:

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που τα κατάφεραν και πήραν θετικό τεστάκι,εύχομαι όλα να πάνε καλά και καλή δύναμη σε εμάς τις υπόλοιπες!!

Ααααααν θυμάστε έχω 4 κατεψυγμένες βλαστοκύστες από δότρια και προσπαθώ από τέλη Απριλίου να φτιάξω καλό ενδομήτριο με cyclacur και την τελευταία φορά και με dermestril.Αυτόν το μήνα πήρα 6 cyclacur+dermestril patch και ενώ τη 10η ημέρα το ενδομήτριο ήταν ωραίο και στιβαρό-νομίζω 6,7 χιλ.,δεν πολυθυμάμαι- και πήρα κι εγώ τα πάνω μου,την 14η ημέρα (χθες) είχε πέσει στα 6,4 χιλ. και είχε χαλάσει η διαστρωμάτωση του :cry:Περιττό να σας πω ότι έγινα κομμάτια,ενώ γενικά είμαι αισιόδοξη και αρκετά δυνατή απο χθες μ έχει πάρει πολύ από κάτω και λέω ρε γμτ,πάνω που αποφάσισα να πάω με δανεικά και το γουστάρω κι όλας άλλο ένα πρόβλημα;Και κυρίως,τι συμβαίνει εάν ποτέ δε φτιάξει το ενδομήτριο;;;Σκέφτομαι αυτό και πραγματικά μου κόβονται τα πόδια......Για να μη σας μαυρίζω άλλο,ο γιατρός θέλει να κάνουμε υστεροσκόπηση φυσικά-είχα ξανακάνει πριν 2 χρόνια περίπου με την τότε γυναικολόγο μου για αφαίρεση ινομυώματος μήτρας,βέβαια ο εξωσωματικός είχε δει το dvd- και η ερώτηση μου είναι:απ την  εμπειρία σας,θεωρείτε ότι μπορεί να πάρει τα πάνω του μετα την υστεροσκόπηση;;;

Σας φιλώ γλυκά όλες!! :wub::wub::wub:

Υ.Γ.Ξέχασα να πω οτι ειμαι 39 με βαρβάτη,τελειωμένη εμμηνόπαυση.

Ο γιατρός μου μου έίχε πει ότι μετά την υστεροσκόπηση γίνεται πιο εύκολα η εμφύτευση. Στη δική μου περίπτωση έτσι έγινε πάντως. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και σε σένα!

Just now, ba_lily said:

Αν έχω καταλάβει καλά η ηλικία της δοτριας είναι πολύ σημαντικό να την ξέρουμε και αν αλλάξεις γιατρό σινεχια η σε παρακολουθουν στο νοσοκομείο και πάντα είναι άλλο γιατρό τι κάνεις. Ας μας πουν τα κορίτσια που το έχουν καταφέρει αν είναι σημαντικό να ξέρουμε ηλικία 

Χρειάζεται να το ξέρει σίγουρα ο/η εμβρυολόγος για να βγάλει τα αποτελέσματα της αυχενικής που επηρεάζονται από την ηλικία. Τώρα αν θα τους ενημερώσει ο/η γιατρός ή εμείς εξαρτάται από το κέντρο.

• Μου αρέσει 2

4wnKp2.png 

πρίν από 20 λεπτά , Thia1985 είπε:

Το κατάλαβα. Στο κέντρο που είμαι εγώ δεν λένε την ηλικία της εκτός κι αν προκύψει εγκυμοσύνη και πάλι μόνο στον γιατρό που σε παρακολουθεί. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει.

Εννοειται οτι πρεπει να ξέρεις την ηλικία , πως θα κανεις την αυχενική απο εκεί υπολογίζονται και οι πιθανόνοτητες.

Just now, Thia1985 είπε:

Το ξερω. Όπως μου είπαν δε λένε αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη κι αν προκύψει τη λένε μόνο στο γιατρό, όχι σε εμένα να την πω στον γιατρό που θα μου κάνει την εξέταση. Βέβαια θα το δω αλλά ειλικρινά στο λέω δε με νοιάζει καθόλου, εγκυμοσύνη θέλω. 

Εγώ δεν σκοπεύω να φύγω από Σφακ. Το πα στη μαία που μας ανέλαβε ότι μου αρκεί να την ξέρει ο γιατρός. Αν δεν κάνω τις εξετάσεις αυτές σε αυτόν (δεν ξέρω τις κάνουν εξωσωματικοι?) θα πάω σε όποιον γιατρό με στείλει. 

Και πάλι δεν ειναι λογικό, δεν ειναι χαρακτηριστικό αν ειναι κοντή ή ψηλή να μην σε νοιάζει, ειναι πολυ σημαντικό κομμάτι. Αν σου έλεγαν δηλαδη οτι ειναι 35 χρόνων θα ήσουν εντάξει;

Just now, Rafaelatarzan είπε:

δεν ξερω δεν ανακατευτηκα ...χαχαχααχαχχαχα παντως γραμμένο ειναι στην β επιπέδου μονο...

Και στην αυχενική λογικά εχει ενα διάγραμμα στα πλαγιά όπου εχει στην μια στήλη την ηλικία μητέρας.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Εννοειται οτι πρεπει να ξέρεις την ηλικία , πως θα κανεις την αυχενική απο εκεί υπολογίζονται και οι πιθανόνοτητες.

Και πάλι δεν ειναι λογικό, δεν ειναι χαρακτηριστικό αν ειναι κοντή ή ψηλή να μην σε νοιάζει, ειναι πολυ σημαντικό κομμάτι. Αν σου έλεγαν δηλαδη οτι ειναι 35 χρόνων θα ήσουν εντάξει;

Υπάρχει νομίζω όριο από το νόμο τα 35 αλλά όλα τα κέντρα είναι "έντιμα" και λένε δεν χρησιμοποιούν δοτριες πάνω από 30. Εγώ πχ αν είναι 30 μπορεί κακώς αλλά δε θα προχωρούσα.Αρα δε θα έπρεπε να το ξέρω?!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, anoulious είπε:

Υπάρχει νομίζω όριο από το νόμο τα 35 αλλά όλα τα κέντρα είναι "έντιμα" και λένε δεν χρησιμοποιούν δοτριες πάνω από 30. Εγώ πχ αν είναι 30 μπορεί κακώς αλλά δε θα προχωρούσα.Αρα δε θα έπρεπε να το ξέρω?!! 

Ω φυσικα! Συμφωνω μαζι σου!

Οταν στην φιλη μου ειπε ο εμβρυογενετιστης στην αυχενική οτι στα 33 ειναι και η ηλικία της που παίζει αρνητικό ρόλο στο αποτέλεσμα, μου έπεσαν τα μούτρα. Απο τα 30 και πάνω αρχίζει η φθορά. Θα βγουν ποτε να το πουν αυτο στην τηλεόραση να το ακούσουν τα κοριτσια;;;;

Περιμενω την μερα που θα βγει ενα γιατρος και θα πει άνω των 30 οι κοπέλες πρεπει να καταψυχουν ωάρια και ας ειναι αχρείαστα για το 70% του πληθυσμού.

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Καντι είπε:

Ω φυσικα! Συμφωνω μαζι σου!

Οταν στην φιλη μου ειπε ο εμβρυογενετιστης στην αυχενική οτι στα 33 ειναι και η ηλικία της που παίζει αρνητικό ρόλο στο αποτέλεσμα, μου έπεσαν τα μούτρα. Απο τα 30 και πάνω αρχίζει η φθορά. Θα βγουν ποτε να το πουν αυτο στην τηλεόραση να το ακούσουν τα κοριτσια;;;;

Περιμενω την μερα που θα βγει ενα γιατρος και θα πει άνω των 30 οι κοπέλες πρεπει να καταψυχουν ωάρια και ας ειναι αχρείαστα για το 70% του πληθυσμού.

Ποσες την εχουμε πατησει ετσι, οταν το μονο που ακους ειναι η μια διασημη γεννησε στα 45, η αλλη στα 47... κ λες θαυματα κανει αυτη η εξωσωματικη εεεεεεχω χρονο ακομα!! Ποσο ασχετη ημουν πριν μπω στο χορο??

• Μου αρέσει 2

Just now, Χαμογέλα είπε:

Ποσες την εχουμε πατησει ετσι, οταν το μονο που ακους ειναι η μια διασημη γεννησε στα 45, η αλλη στα 47... κ λες θαυματα κανει αυτη η εξωσωματικη εεεεεεχω χρονο ακομα!! Ποσο ασχετη ημουν πριν μπω στο χορο??

Μα να σου πω κατι ; στα 29 μου παντρεύτηκα με τον άνδρα μου , ξέρεις ποτε αρχίσαμε να εχουμε ελεύθερες επαφές; στα 33. Έπαιρνα και αντισυλληπτικά για να ειμαι εντελώς σιγουρη. Γιατι ήμουν στο συννεφάκι μου και σκεφτόμουν μια ζωή θα εχω παιδια, ας ζήσουμε λιγο ανεξάρτητοι Χαχαχαχα! Ουτε ο γυναικολόγος μου δεν μου ειπε ασε τις βλακίες αυτο κι αυτο γινεται έξω!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Χαμογέλα είπε:

Iδίως κατι επωνυμες που κανουν παιδι στα 46 ή 47 με εξωσωματικη ε, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?

Lilypie - (IVvA)

Just now, Καντι είπε:

Μα να σου πω κατι ; στα 29 μου παντρεύτηκα με τον άνδρα μου , ξέρεις ποτε αρχίσαμε να εχουμε ελεύθερες επαφές; στα 33. Έπαιρνα και αντισυλληπτικά για να ειμαι εντελώς σιγουρη. Γιατι ήμουν στο συννεφάκι μου και σκεφτόμουν μια ζωή θα εχω παιδια, ας ζήσουμε λιγο ανεξάρτητοι Χαχαχαχα! Ουτε ο γυναικολόγος μου δεν μου ειπε ασε τις βλακίες αυτο κι αυτο γινεται έξω!

Εγω που εμαθα τι θα πει σαλπιγγογραφια κ αμη στα 35 μου;;; Αστα σου λεω!! Εγκληματα γιατρων πανω απο ολα!! Γιατι αν δε σου μιλησουν αυτοι ποιος θα σου μιλησει, μετα αν εχεις διαβασει μονος σου στο ιντερνετ κ πας κ ρωτησεις κατι συγκεκριμενο τσαντιζονται κιολας κ σου λενε οτι κανεις ιατρικη μεσω ιντερνετ!! Εεε πες τα μου εσυ ρε μεγαλε τοτε!!! 

Just now, Mary H είπε:

Iδίως κατι επωνυμες που κανουν παιδι στα 46 ή 47 με εξωσωματικη ε, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?

Ειλικρινα πες με χαζη αλλα εδω μεσα ξεστραβωθηκα, νομιζα οτι απλα κανουν! Που για να μην παρεξηγηθω δεν το κρινω καθολου κ ειναι αξιοθαυμαστο, απλα ενημερωσε τους ανιδεους σαν εμενα πχ. για να ξερω οτι αν δε βιαστω αυτη θα ειναι η λυση!

• Μου αρέσει 5

Just now, Tsini είπε:

@ba_lily 

Εγώ στης αρχές που πήγαμε να μιλήσουμε είχα ρωτήσει τι θα ξέρουμε για την δοτρια και από τότε μου είχαν πει πως θα μας πουν μόνο ηλικία. Εγώ τους είπα πως δεν θέλω η δοτρια να είναι μεγαλυρερη από 28 χρόνον είχα ζητήσει και να έχει την δική μου ομάδα αίματος αλλά μετά από 7 μηνες αφού δεν βρισκανε τους είπα πως μπορεί να μου δώσουν και αλι ομάδα. Τους είχα πει ακόμα πώς θα προτιμούσα η δοτρια να είναι μαμά. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...