Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, ba_lily είπε:

Αυτό που λένε πάντα όλα ελεγμένα σε εμένα τα έμβρυα άριστα σωστή προετοιμασία καλό ενδομητριο απλά δεν έπιασε 

Όταν εννοείς άριστα? Σου έδωσαν κατηγορία? Σε εμένα είπαν θα δώσουν γι αυτό ρωτώ. Υστεροσκοπηση είχες κάνει? Αντιπηκτικες? 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Thia1985 είπε:

Όταν εννοείς άριστα? Σου έδωσαν κατηγορία? Σε εμένα είπαν θα δώσουν γι αυτό ρωτώ. Υστεροσκοπηση είχες κάνει? Αντιπηκτικες? 

Την ποιότητα στης βλαστοκυστες μου την είχαν πει από τότε που έγινε ωοληψια στην δοτρια εκτός αυτού πριν την έμβρυομεταφορα σε ενημερώνουν ξανά για την απόψυξη και μετά την έμβρυομεταφορα δίνουν ένα χαρτί με την φωτογραφία δίπλα γράφει πιοτιτα και την ηλικία της δοτριας. Υστεροσκοπηση έχω κάνει 3 μέχρι τώρα η τελευταία το Μάρτιο ειταν να κάνω τότε ετ δεν πρόλαβα λόγο κορονοιο. Όσο για τα φάρμακα εξαρτάται από κάθε γιατρό και οργανισμούς. Εγώ πάντως περνω σύνολο πρωί μεσημέρι βράδυ  5 cyclacur.  vasclor το πρωί . 2 prezolon το μεσημέρι. Prolutex kai inohep to απόγευμα . Φωτογραφια τον εμβρυον όχι της δοτριας χαχαχα 

Just now, ba_lily είπε:

Την ποιότητα στης βλαστοκυστες μου την είχαν πει από τότε που έγινε ωοληψια στην δοτρια εκτός αυτού πριν την έμβρυομεταφορα σε ενημερώνουν ξανά για την απόψυξη και μετά την έμβρυομεταφορα δίνουν ένα χαρτί με την φωτογραφία δίπλα γράφει πιοτιτα και την ηλικία της δοτριας. Υστεροσκοπηση έχω κάνει 3 μέχρι τώρα η τελευταία το Μάρτιο ειταν να κάνω τότε ετ δεν πρόλαβα λόγο κορονοιο. Όσο για τα φάρμακα εξαρτάται από κάθε γιατρό και οργανισμούς. Εγώ πάντως περνω σύνολο πρωί μεσημέρι βράδυ  5 cyclacur.  vasclor το πρωί . 2 prezolon το μεσημέρι. Prolutex kai inohep to απόγευμα . Φωτογραφια τον εμβρυον όχι της δοτριας χαχαχα 

Το κατάλαβα. Στο κέντρο που είμαι εγώ δεν λένε την ηλικία της εκτός κι αν προκύψει εγκυμοσύνη και πάλι μόνο στον γιατρό που σε παρακολουθεί. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει.

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, anoulious said:

Περα από την υστεροσκοπηση που μπορεί να δείξει κάτι που εμποδίζει το ενδομήτριο να παχύνει, το prp ενδομητρίου είναι μια λύση και εγώ θα σου πω να το ψάξεις και λίγο εναλλακτικά. Ένας πολύ καλός βελονιστης(πχ ηλεκτοβελονισμος σε  κατάλληλα σημεία προ εμβρυομεταφορας) μπορεί να βοηθήσει. Ακόμη και κινέζικα βότανα.. Όχι μόνη σου από κάποιον που ξέρεις και μπορείς να εμπιστευτείς.. 

Σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!

Έχω ήδη ξεκινήσει βελονισμό + ομοιοπαθητικά φάρμακα και νομίζω αυτός είναι ο λόγος που αυτό το μήνα,έστω και για λίγο,είχα καλή διαστρωμάτωση για πρώτη φορά.

• Μου αρέσει 1

Just now, against_all_odds είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!

Έχω ήδη ξεκινήσει βελονισμό + ομοιοπαθητικά φάρμακα και νομίζω αυτός είναι ο λόγος που αυτό το μήνα,έστω και για λίγο,είχα καλή διαστρωμάτωση για πρώτη φορά.

Ειμαι σίγουρη για αυτό. Κάνε υπομονή κάνε 1 μήνα ακόμη. Έτσι έχεις ελπιδες 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

Έχω ακόμα κορίτσι την Παρασκευη έκανα ετ. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει αυτή την φορά μια ευδομαδα πριν την έμβρυομεταφορα με έχει πιάσει μια αρνητικοτιτα δεν μπορώ να συνέλθω. Που θα πάει όμως 

Θα σε τσουρομαδησω.....λοιπόν σε ποσοστά νούμερα κτλ για μαθηματικούς...από το πρώτο βήμα που έκανες κατεβαίνοντας από το κρεβάτι μετά την ετ είναι πια θέμα θεού...προχωρά λοιπόν με πίστη κ χαμογελο

Just now, Thia1985 είπε:

Το κατάλαβα. Στο κέντρο που είμαι εγώ δεν λένε την ηλικία της εκτός κι αν προκύψει εγκυμοσύνη και πάλι μόνο στον γιατρό που σε παρακολουθεί. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει.

Δενπορει να το ξέρει μόνο ο γιατρός...θα το μάθεις κ εσύ θέλουν δε θέλουν στην α κ β επιπέδου που χρειάζεται η ηλικία δοτρια ς

• Μου αρέσει 3

Just now, Thia1985 είπε:

Αν έχω καταλάβει καλά η ηλικία της δοτριας είναι πολύ σημαντικό να την ξέρουμε και αν αλλάξεις γιατρό σινεχια η σε παρακολουθουν στο νοσοκομείο και πάντα είναι άλλο γιατρό τι κάνεις. Ας μας πουν τα κορίτσια που το έχουν καταφέρει αν είναι σημαντικό να ξέρουμε ηλικία 

Just now, ba_lily είπε:

Αν έχω καταλάβει καλά η ηλικία της δοτριας είναι πολύ σημαντικό να την ξέρουμε και αν αλλάξεις γιατρό σινεχια η σε παρακολουθουν στο νοσοκομείο και πάντα είναι άλλο γιατρό τι κάνεις. Ας μας πουν τα κορίτσια που το έχουν καταφέρει αν είναι σημαντικό να ξέρουμε ηλικία 

Ειναι σημαντικο να το ξερουμε. Το ρωτανε στην αυχενικη κ στη β επιπεδου

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, ba_lily είπε:

Just now, Mary H είπε:

Ειναι σημαντικο να το ξερουμε. Το ρωτανε στην αυχενικη κ στη β επιπεδου

εμενα δεν με ρώτησαν  παντως αν κ ξερω την ηλικια της κοπέλας...

Διαφημίσεις

Just now, island1 είπε:

Δενπορει να το ξέρει μόνο ο γιατρός...θα το μάθεις κ εσύ θέλουν δε θέλουν στην α κ β επιπέδου που χρειάζεται η ηλικία δοτρια ς

Το ξερω. Όπως μου είπαν δε λένε αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη κι αν προκύψει τη λένε μόνο στο γιατρό, όχι σε εμένα να την πω στον γιατρό που θα μου κάνει την εξέταση. Βέβαια θα το δω αλλά ειλικρινά στο λέω δε με νοιάζει καθόλου, εγκυμοσύνη θέλω. 

Just now, ba_lily είπε:

Εγώ δεν σκοπεύω να φύγω από Σφακ. Το πα στη μαία που μας ανέλαβε ότι μου αρκεί να την ξέρει ο γιατρός. Αν δεν κάνω τις εξετάσεις αυτές σε αυτόν (δεν ξέρω τις κάνουν εξωσωματικοι?) θα πάω σε όποιον γιατρό με στείλει. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Το ξερω. Όπως μου είπαν δε λένε αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη κι αν προκύψει τη λένε μόνο στο γιατρό, όχι σε εμένα να την πω στον γιατρό που θα μου κάνει την εξέταση. Βέβαια θα το δω αλλά ειλικρινά στο λέω δε με νοιάζει καθόλου, εγκυμοσύνη θέλω. 

Εγώ δεν σκοπεύω να φύγω από Σφακ. Το πα στη μαία που μας ανέλαβε ότι μου αρκεί να την ξέρει ο γιατρός. Αν δεν κάνω τις εξετάσεις αυτές σε αυτόν (δεν ξέρω τις κάνουν εξωσωματικοι?) θα πάω σε όποιον γιατρό με στείλει. 

Τις μεγαλες εξετασεις (αυχενικη,β επιπεδου κλπ) τις κανει αλλος γιατρος,μεσα στο γενεσις. Αν εσυ θες πας αλλου,κ τοτε πρεπει να εισαι ενημερη για την ηλικια της δοτριας. Πως εισαι;;;;;

@ba_lily κ εγω πριν την ετ κ ως τη χοριακη ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο,που καπνιζα κανονικοτατα κ παραπανω..... Κ τελικα ειμαι εγκυος. Το αγχος ποτε δε σταματαει. Ακουσα καρδια κ παλι ανησυχω μεχρι τον επομενο υπερηχο. Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να δεις μια τεραστια χοριακη για αρχη :x

• Μου αρέσει 3

Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα να μας πουν την ηλικία στην ουσία μονο αυτό μας λένε 

Just now, Tsini είπε:

Τις μεγαλες εξετασεις (αυχενικη,β επιπεδου κλπ) τις κανει αλλος γιατρος,μεσα στο γενεσις. Αν εσυ θες πας αλλου,κ τοτε πρεπει να εισαι ενημερη για την ηλικια της δοτριας. Πως εισαι;;;;;

@ba_lily κ εγω πριν την ετ κ ως τη χοριακη ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο,που καπνιζα κανονικοτατα κ παραπανω..... Κ τελικα ειμαι εγκυος. Το αγχος ποτε δε σταματαει. Ακουσα καρδια κ παλι ανησυχω μεχρι τον επομενο υπερηχο. Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να δεις μια τεραστια χοριακη για αρχη :x

Έτσι είναι μέχρι την έμβρυομεταφορα όλα καλά μετά κάτι παθενουμε και δεν μπορούμε να το ελέγχουμε. Τι να κάνουμε πάντα το 10 ήμερο μετά είναι δισκολο και όσες φορές και να το κάνουμε είναι το ίδιο αγχοτικο 

• Μου αρέσει 1

Just now, Thia1985 είπε:

Και εγώ είμαι στο Σφακ. Δεν μπορώ να πω. Καλός γιατρός αλλά αυτή η δυσκολία στην επικοινωνία είναι κάτι απερίγραπτο. Την προηγούμενη Πέμπτη  (10 ημέρες πριν) του εστειλα την υστεροσκοπηση που έκανα όπως μου είπε, γιατί την εκανα στην πόλη μου. Εδώ και 10 ημέρες είμαι στα τηλεφωνικά του ραντεβού!!! Τι να το κάνω αν είναι καλός γιατρός αλλά άφαντος;!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...