Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

8 hours ago, island1 said:

Θα σου πω κάτι απλό...κι εμείς που κάναμε εξωσωματική χωρίς δανεικά σε μικρή ηλικία ανεξήγητα υπογονιμες με άριστες βλαστοκυστες γιατί δεν έπιασε με την πρώτη; Εγώ 32,5 ξεκίνησα όλα άριστα...καλώς ή κακώς μας φουσκώνουν τα μυαλά ..η εξωσωματική είναι ποσοστά..και 99% να σου δώσει ( πράγμα αδύνατο ) σημαίνει ότι 99 θα πετύχουν κι η μία όχι...κι αυτή η μία μπορεί να ήμουν εγώ...η δική μου φιλοσοφία σε κάθε ετ ήταν μόλις σηκώνομουν ότι έχω 50% να πετύχω και 50 όχι γιατί πια ήταν θέμα καθαρά του Θεού...πάρε λοιπόν κουράγιο ...κοίτα μπροστά....θα ερθει

Πολυ ομορφο το μνμ σου!! Ο λογος που καταληξαμε στο κεντρο στη Γερμανια ειναι επειδη ηταν αυτοι που δεν μιλησαν καθολου με πιθανοτητες. Ειπαν οτι με βαση αυτο το προβλημα που εχετε στι σπερμα, αυτη ειναι η λυση, αξιζει να το.δοκιμασετε γιατι συνηθως παει καλα, εμεις απο αποψη επιστημης θα κανουμε το καλυτερο αλλα τα υπολοιοα ειναι τυχη. Ε αυτο εμενα με κερδισε! Τι να το κανω το 73,2^3*(0.3+0.02)% ? 

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

12 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Περα από το πρόβληματακι  με τους γαλακτοβακιλλους ψαχνεις να δεις τι αλλο συμβαινει. Εγώ πλέον αφού τα εκανα όλα το τερμάτισα. Δεν κάτω τίποτα άλλο πια καινούργιο.. 

Όχι, τέλος και για μένα οι εξετάσεις. Τα ξεσκονίσαμε όλα πια , πόσο ακόμα;

Καλημέρα κορίτσια!!Συγχαρητηρια σε όλες τις μανούλες με τις 3 ψηφιες χοριακες κ τα θετικά τεστακια!!!Να έχετε μια τελειόμηνη κύηση κ να απολαύσετε το μαγευτικό αυτό ταξίδι!!!Καλή δύναμη σε όλες εμάς που συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την επίτευξη του στόχου μας!!Με πίστη κ με τύχη θα τα καταφέρουμε!!!Σας φιλώ!!!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Στο εχω ξαναπει. Τα εχεις δοκιμασει ολα. εκτος απο αλλα ΩΑΡΙΑ.  Η τραπουλα πρεπει να ριχτει απ την αρχη

Το καναμε με πολυ αγαπη κ χαρα κ γι αυτο γινεται ωραιο. Ετσι θα κανετε ολες μολις μαθετε την εγκυμοσυνη σας!

Ελπιζω να την βρεις την ακρη. Και στο παχος του ενδομητριου κ στα εμβρυα, που μπορουν να γινουν απο αλλη δοτρια. Δοκιμαστε τα παντα κ εχε πιστη!

Εσύ Μαιρούλα μου από την αρχή μου έλεγες ότι το ενδομήτριο ή τα ωάρια είναι τοπρόβλημα, και μάλλον έχεις δίκιο. Ότι χρειαστεί θα το κάνουμε

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που τα κατάφεραν και πήραν θετικό τεστάκι,εύχομαι όλα να πάνε καλά και καλή δύναμη σε εμάς τις υπόλοιπες!!

Ααααααν θυμάστε έχω 4 κατεψυγμένες βλαστοκύστες από δότρια και προσπαθώ από τέλη Απριλίου να φτιάξω καλό ενδομήτριο με cyclacur και την τελευταία φορά και με dermestril.Αυτόν το μήνα πήρα 6 cyclacur+dermestril patch και ενώ τη 10η ημέρα το ενδομήτριο ήταν ωραίο και στιβαρό-νομίζω 6,7 χιλ.,δεν πολυθυμάμαι- και πήρα κι εγώ τα πάνω μου,την 14η ημέρα (χθες) είχε πέσει στα 6,4 χιλ. και είχε χαλάσει η διαστρωμάτωση του :cry:Περιττό να σας πω ότι έγινα κομμάτια,ενώ γενικά είμαι αισιόδοξη και αρκετά δυνατή απο χθες μ έχει πάρει πολύ από κάτω και λέω ρε γμτ,πάνω που αποφάσισα να πάω με δανεικά και το γουστάρω κι όλας άλλο ένα πρόβλημα;Και κυρίως,τι συμβαίνει εάν ποτέ δε φτιάξει το ενδομήτριο;;;Σκέφτομαι αυτό και πραγματικά μου κόβονται τα πόδια......Για να μη σας μαυρίζω άλλο,ο γιατρός θέλει να κάνουμε υστεροσκόπηση φυσικά-είχα ξανακάνει πριν 2 χρόνια περίπου με την τότε γυναικολόγο μου για αφαίρεση ινομυώματος μήτρας,βέβαια ο εξωσωματικός είχε δει το dvd- και η ερώτηση μου είναι:απ την  εμπειρία σας,θεωρείτε ότι μπορεί να πάρει τα πάνω του μετα την υστεροσκόπηση;;;

Σας φιλώ γλυκά όλες!! :wub::wub::wub:

Υ.Γ.Ξέχασα να πω οτι ειμαι 39 με βαρβάτη,τελειωμένη εμμηνόπαυση.

• Μου αρέσει 3

Just now, Τουτουνι είπε:

Εξάψεις! Αλλά μου πέρασαν, σήμερα δεν νιώθω τίποτα!!!

Eξαψεις ειχα τρελες λογω οιστρογονων. Το χειμωνα ημουν στο σπιτι με κοντομανικο κ ανοιγα παραθυρα. ουτε στην κλιμακτηριο τετοιο πραγμα. Ομως απ το β τριμηνο σταματησαν

Just now, thalasa είπε:

Εσύ Μαιρούλα μου από την αρχή μου έλεγες ότι το ενδομήτριο ή τα ωάρια είναι τοπρόβλημα, και μάλλον έχεις δίκιο. Ότι χρειαστεί θα το κάνουμε

Βρηκατε λυση για το ενδομητριο? Για τα ωαρια δυστυχως μονο με αλλαγη δοτριας, άλλα λεφτα παλι δηλαδη

Just now, against_all_odds είπε:

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που τα κατάφεραν και πήραν θετικό τεστάκι,εύχομαι όλα να πάνε καλά και καλή δύναμη σε εμάς τις υπόλοιπες!!

Ααααααν θυμάστε έχω 4 κατεψυγμένες βλαστοκύστες από δότρια και προσπαθώ από τέλη Απριλίου να φτιάξω καλό ενδομήτριο με cyclacur και την τελευταία φορά και με dermestril.Αυτόν το μήνα πήρα 6 cyclacur+dermestril patch και ενώ τη 10η ημέρα το ενδομήτριο ήταν ωραίο και στιβαρό-νομίζω 6,7 χιλ.,δεν πολυθυμάμαι- και πήρα κι εγώ τα πάνω μου,την 14η ημέρα (χθες) είχε πέσει στα 6,4 χιλ. και είχε χαλάσει η διαστρωμάτωση του :cry:Περιττό να σας πω ότι έγινα κομμάτια,ενώ γενικά είμαι αισιόδοξη και αρκετά δυνατή απο χθες μ έχει πάρει πολύ από κάτω και λέω ρε γμτ,πάνω που αποφάσισα να πάω με δανεικά και το γουστάρω κι όλας άλλο ένα πρόβλημα;Και κυρίως,τι συμβαίνει εάν ποτέ δε φτιάξει το ενδομήτριο;;;Σκέφτομαι αυτό και πραγματικά μου κόβονται τα πόδια......Για να μη σας μαυρίζω άλλο,ο γιατρός θέλει να κάνουμε υστεροσκόπηση φυσικά-είχα ξανακάνει πριν 2 χρόνια περίπου με την τότε γυναικολόγο μου για αφαίρεση ινομυώματος μήτρας,βέβαια ο εξωσωματικός είχε δει το dvd- και η ερώτηση μου είναι:απ την  εμπειρία σας,θεωρείτε ότι μπορεί να πάρει τα πάνω του μετα την υστεροσκόπηση;;;

Καλημερα. Στην υστεροσκοπηση πιθανον να δει αν υπαρχουν αλλοι παραγοντες που λεπταινουν το ενδομητριο, πχ καποια φλεγμονη. Καλο ειναι να την κανεις για να ξερεις που βαδιζεις. Ισως ειναι ενας οχι καλος κυκλος κ γι αυτο το ενδομητριο πεφτει. Ρωτα εδω στα κοριτσια για το prp μηπως βοηθησει

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (IVvA)

9 ώρες πρίν, natassaki2006 είπε:

Σταματά...χαχαχαχα...ραφαελααααα  λείπεις....Αλλά χαλάλι!!!!

Τι κάνεις ο αγαπημένος σου κοκοβιος???Ακόμα γελάω με το μνμ σου!!!αγαπημένη!!!

ο κοκοβιος μ γελαει με ηχο  καποιες φορες κ γω αλλαζω παμπερς...εχω παεις τενα ουλτρα για μας...αχαχαχχαχαχαχαχαχχα λειπω το ξερω κ δεν το θελω κ χανω πολλα ....μακαρι να μπορούσα να εμπαινα πιο συχνα ...

• Μου αρέσει 7

πρίν από 11 λεπτά , island1 είπε:

Συγγνώμη κάνουμε την κουβέντα πριν τη χοριακη; Μαρή είσαι τρελή;; Κάνε το σταυρό σου κοριτσάκι μου και πήγαινε για τη χοριακουλα...εκεί μέσα μπορεί ήδη να υπάρχει το μπεμπακι ...θα σε μαλώσω...γρουσουζευουμε ως αποτυχια κάτι που παλεύει. Δεν είναι τελευταία ελπίδα αλλά τελευταία λύση και θα την κάνεις όσο χρειαστεί για να έρθει το παιδί σου όπως θα έκανες έχοντας δικά σου ωαρια

Έχω ακόμα κορίτσι την Παρασκευη έκανα ετ. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει αυτή την φορά μια ευδομαδα πριν την έμβρυομεταφορα με έχει πιάσει μια αρνητικοτιτα δεν μπορώ να συνέλθω. Που θα πάει όμως 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, ba_lily είπε:

Έχω ακόμα κορίτσι την Παρασκευη έκανα ετ. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει αυτή την φορά μια ευδομαδα πριν την έμβρυομεταφορα με έχει πιάσει μια αρνητικοτιτα δεν μπορώ να συνέλθω. Που θα πάει όμως 

Κοριτσια στη φαση πριν τη χοριακη μην σκεφτεστε αρνητικα κ τα γρουσουζευτε. Θελουμε θετικη σκεψη για να εχουν τα μωρα το κουραγιο να το παλεψουν. Δεν θελουμε να ελκουμε τα ασχημα κ αρνητικα. Εχει δικιο το νησακι

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (IVvA)

Just now, Rafaelatarzan είπε:

ο κοκοβιος μ γελαει με ηχο  καποιες φορες κ γω αλλαζω παμπερς...εχω παεις τενα ουλτρα για μας...αχαχαχχαχαχαχαχαχχα λειπω το ξερω κ δεν το θελω κ χανω πολλα ....μακαρι να μπορούσα να εμπαινα πιο συχνα ...

Δικαιολογεισαι πέρα ως πέρα....!!!ρουφά τη όσο μπορείς...!!!

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

Παπάκι μου έχω αλλά 2 βλαστοκυστες ελπίζω να μην τα χρειαστώ. Η πρώτη με δανεικά και το αρνητικό ειταν το Ιανουαρίο εχτές  Έχω κάνει δεύτερη έμβρυομεταφορα και τώρα αναμονή 

Με το καλό κορίτσι μου! Επειδή κι εγώ ετοιμάζομαι να κάνω προσπάθεια, για ποιο λόγο είχες αποτυχία την πρωτη φορά, σου είπαν? 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! Επειδή κι εγώ ετοιμάζομαι να κάνω προσπάθεια, για ποιο λόγο είχες αποτυχία την πρωτη φορά, σου είπαν? 

Αυτό που λένε πάντα όλα ελεγμένα σε εμένα τα έμβρυα άριστα σωστή προετοιμασία καλό ενδομητριο απλά δεν έπιασε 

1 ώρα πρίν, against_all_odds είπε:

Περα από την υστεροσκοπηση που μπορεί να δείξει κάτι που εμποδίζει το ενδομήτριο να παχύνει, το prp ενδομητρίου είναι μια λύση και εγώ θα σου πω να το ψάξεις και λίγο εναλλακτικά. Ένας πολύ καλός βελονιστης(πχ ηλεκτοβελονισμος σε  κατάλληλα σημεία προ εμβρυομεταφορας) μπορεί να βοηθήσει. Ακόμη και κινέζικα βότανα.. Όχι μόνη σου από κάποιον που ξέρεις και μπορείς να εμπιστευτείς.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...