Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Τουτουνι είπε:

annoulis μου τέλος τα ψέματα έρχεται και η δική σου σειρά!!!!

Μακάρι. Αλλά τόσα τα χρόνια, τόσες  εξετάσεις (μέχρι και Αμερική έστειλα αίμα μου), τόσες θεραπείες που εχω  κανει, έχω συνηθισει μόνο στις αποτυχιες.Τώρα με τη γ σφαιρινη το τερμάτισα το κοντέρ! Μακάρι για όλα τα κορίτσια γιατί άλλη λιγότερο άλλη περισσότερο έχει κάνει η καθεμία τον αγώνα της. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, anoulious είπε:

Μακάρι. Αλλά τόσα τα χρόνια, οι εξετάσεις (μέχρι και Αμερική έστειλα αίμα μου), οι θεραπείες που εχω συνηθισει μόνο στις αποτυχιες.Τώρα με τη γ σφαιρινη το τερμάτισα το κοντέρ! Μακάρι για όλα τα κορίτσια γιατί άλλη λιγότερο άλλη περισσότερο έχει κάνει η καθεμία τον αγώνα της. 

Εννοείται...όλες εδώ μέσα κουβαλάμε τη δική μας ιστορία...αλλά είπαμε σκεφτόμαστε θετικά και γελάμε!!!! Μην πέφτουμε!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Μακάρι. Αλλά τόσα τα χρόνια, τόσες  εξετάσεις (μέχρι και Αμερική έστειλα αίμα μου), τόσες θεραπείες που εχω  κανει, έχω συνηθισει μόνο στις αποτυχιες.Τώρα με τη γ σφαιρινη το τερμάτισα το κοντέρ! Μακάρι για όλα τα κορίτσια γιατί άλλη λιγότερο άλλη περισσότερο έχει κάνει η καθεμία τον αγώνα της. 

Κορίτσια... μη χάνουμε την ελπίδα μας !!!    για όλες μας !!!
Εγώ πάντως καταλήγω στο ότι, εκτός από εξετάσεις/θεραπείες/φάρμακα κλπ κλπ ..... χρειαζόμαστε και λίγη ΤΥΧΗ ρε γμτ !!!!!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

urI6p3.png

On 19/6/2020 at 2:04 ΠΜ, Papaki@ είπε:

Κορίτσια! Γυρίσαμε από τον 1ο υπέρηχο είδαμε 2 σάκους!!!

Συγχαρητήρια συναγωνίστρια! Πολυ χαρηκα!

On 19/6/2020 at 6:24 ΜΜ, ba_lily είπε:

Καλησπέρα κορίτσι. Έμβρυομεταφορα σήμερα έφερα σπίτι 2 έμβρυα. Και τώρα υπομονή 

Μπραβο κορίτσι,υπομονή,εύχομαι μια τεράστια χοριακη!

• Μου αρέσει 1

Τι να πω ρε κορίτσια μακάρι! Δεν ξέρετε με πόση χαρά περιμένω να έρθει η στιγμή που θα βάλω εμβρυα με πιο πολλές ελπίδες.. Κακώς μάζευα δικά μου.. Αλλά ίσως δε θα ήτανε η χαρά και η ανυπομονησία όση τώρα. 

Στο εχω ξαναπει. Τα εχεις δοκιμασει ολα. εκτος απο αλλα ΩΑΡΙΑ.  Η τραπουλα πρεπει να ριχτει απ την αρχη

Just now, thalasa είπε:

Αχ, υπέροχο ακούγεται Μαιρούλα μου! Τι φανταστική διακόσμηση , μπράβο 

Το καναμε με πολυ αγαπη κ χαρα κ γι αυτο γινεται ωραιο. Ετσι θα κανετε ολες μολις μαθετε την εγκυμοσυνη σας!

Ελπιζω να την βρεις την ακρη. Και στο παχος του ενδομητριου κ στα εμβρυα, που μπορουν να γινουν απο αλλη δοτρια. Δοκιμαστε τα παντα κ εχε πιστη!

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

Θέλει και λίγο τείχη και πολλά άλλα είμαστε πολλά τα κορίτσια που πάμε με δανεικά και δεν τα έχουμε καταφέρει. Όταν αποφασίσαμε να πάμε με δανεικά είπα του χρόνου θα είμαι μαμά και όμως το αρνητικό ήρθε και ειταν ότι χειρότερο έχω περάσει ούτε τα αρνητικά με τα δικά μου δεν με πείραξαν τοσο πολύ  

Μην απελπίζεσαι όμως,εγω τα κατάφερα με την 4η προσπάθεια με δανεικά. Σίγουρα καποια κορίτσια τα κατάφεραν με την πρώτη,αλλα δεν ειναι η πλειοψηφία.

Just now, Fleabag είπε:

Μην απελπίζεσαι όμως,εγω τα κατάφερα με την 4η προσπάθεια με δανεικά. Σίγουρα καποια κορίτσια τα κατάφεραν με την πρώτη,αλλα δεν ειναι η πλειοψηφία.

Όπως είπα όταν αποφασίσαμε να τα αφήσουμε όλα πίσω και να προχωρήσουμε με δανεικά ενιοθα ότι το έχω καταφέρει είδη με το αρνητικό ξιπνησα. Όταν μπήκα για πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ νόμιζα πως σχεδόν όλες το καταφέρνουν με την πρώτη τώρα που έχω διαβάσει τόσες ιστορίες γνώρισα και αρκετά κορίτσια και βλέπω πως έχουν κάνει 3 και 4 ετ με δανεικά και δεν το έχουν καταφέρει αναρωτιέμαι τι άλλο μπορεί να φταίει. Και ξέρουμε πολύ καλά πως όλες μας έχουμε κάνει τα πάντα από εξετάσεις όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο δεν αφήνουμε τίποτα χωρίς να το ελέγχουμε 

• Μου αρέσει 1

Just now, ba_lily είπε:

Παπάκι μου έχω αλλά 2 βλαστοκυστες ελπίζω να μην τα χρειαστώ. Η πρώτη με δανεικά και το αρνητικό ειταν το Ιανουαρίο εχτές  Έχω κάνει δεύτερη έμβρυομεταφορα και τώρα αναμονή 

Α σόρρυ βρε κορίτσι μου τα έχω χάσει με τόσες πληροφορίες εδώ μέσα! Με το καλό σου εύχομαι! Πότε κάνεις χοριακη?

Just now, Ladybag20 είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ.  Και σε σένα γλυκιά διδυμομανουλα ολα να πάνε κατ' ευχήν!!!

❤❤ ευχαριστώ γλυκιά μου! Στέλνω καρδούλες γιατί τελείωσαν τα like μου!

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 31 λεπτά , natassaki2006 είπε:

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια καλό μου παιδί...!!!νομίζω πως εδώ μέσα είμαστε για να μοιραζόμαστε...συναισθήματα ευχές εμπειριες σκέψεις...!!Προσωπικά  με έχουν βοηθήσει παρα πολυ ολα τα κοριτσια εδω μεσα..και προσπαθω κ εγω να κανω το ιδιο με τη σειρά μου!!!

Καλώς ήρθες λοιπόν καλή μου!!!

Κλσιωωω....είστε θεές τέλος!!!νησάκι-τουτουνακι.....πεθαίνω!!!!Κ που να μπει κ η Ραφαέλα στο παιχνίδι.. θα κατουρηθουμε κ εμείς!!!

χα εδω ειμαι...παλι με κατουρα ασχοληστε???? αππαπαπαπ αφηστε καλε το πουλακι σας ηρεμο....σε λιγο θα πιανετε κ βυζια....τζιζ λεμε κατω τα χερια

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, ba_lily είπε:

Όπως είπα όταν αποφασίσαμε να τα αφήσουμε όλα πίσω και να προχωρήσουμε με δανεικά ενιοθα ότι το έχω καταφέρει είδη με το αρνητικό ξιπνησα. Όταν μπήκα για πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ νόμιζα πως σχεδόν όλες το καταφέρνουν με την πρώτη τώρα που έχω διαβάσει τόσες ιστορίες γνώρισα και αρκετά κορίτσια και βλέπω πως έχουν κάνει 3 και 4 ετ με δανεικά και δεν το έχουν καταφέρει αναρωτιέμαι τι άλλο μπορεί να φταίει. Και ξέρουμε πολύ καλά πως όλες μας έχουμε κάνει τα πάντα από εξετάσεις όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο δεν αφήνουμε τίποτα χωρίς να το ελέγχουμε 

Θα σου πω κάτι απλό...κι εμείς που κάναμε εξωσωματική χωρίς δανεικά σε μικρή ηλικία ανεξήγητα υπογονιμες με άριστες βλαστοκυστες γιατί δεν έπιασε με την πρώτη; Εγώ 32,5 ξεκίνησα όλα άριστα...καλώς ή κακώς μας φουσκώνουν τα μυαλά ..η εξωσωματική είναι ποσοστά..και 99% να σου δώσει ( πράγμα αδύνατο ) σημαίνει ότι 99 θα πετύχουν κι η μία όχι...κι αυτή η μία μπορεί να ήμουν εγώ...η δική μου φιλοσοφία σε κάθε ετ ήταν μόλις σηκώνομουν ότι έχω 50% να πετύχω και 50 όχι γιατί πια ήταν θέμα καθαρά του Θεού...πάρε λοιπόν κουράγιο ...κοίτα μπροστά....θα ερθει

• Μου αρέσει 2

Just now, Rafaelatarzan είπε:

χα εδω ειμαι...παλι με κατουρα ασχοληστε???? αππαπαπαπ αφηστε καλε το πουλακι σας ηρεμο....σε λιγο θα πιανετε κ βυζια....τζιζ λεμε κατω τα χερια

Σταματά...χαχαχαχα...ραφαελααααα  λείπεις....Αλλά χαλάλι!!!!

Τι κάνεις ο αγαπημένος σου κοκοβιος???Ακόμα γελάω με το μνμ σου!!!αγαπημένη!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, island1 είπε:

Θα σου πω κάτι απλό...κι εμείς που κάναμε εξωσωματική χωρίς δανεικά σε μικρή ηλικία ανεξήγητα υπογονιμες με άριστες βλαστοκυστες γιατί δεν έπιασε με την πρώτη; Εγώ 32,5 ξεκίνησα όλα άριστα...καλώς ή κακώς μας φουσκώνουν τα μυαλά ..η εξωσωματική είναι ποσοστά..και 99% να σου δώσει ( πράγμα αδύνατο ) σημαίνει ότι 99 θα πετύχουν κι η μία όχι...κι αυτή η μία μπορεί να ήμουν εγώ...η δική μου φιλοσοφία σε κάθε ετ ήταν μόλις σηκώνομουν ότι έχω 50% να πετύχω και 50 όχι γιατί πια ήταν θέμα καθαρά του Θεού...πάρε λοιπόν κουράγιο ...κοίτα μπροστά....θα ερθει

Καταλαβαίνω τι λες έχω κάνει 6 φορές διέγερση και 15 τροποποιημενος φυσικους κύκλους και ακόμα τόσα που για διάφορους λόγους δεν προχώρησε. Κλιμακτιριο από τα 35. Το πάλεψαμε όσο μπορέσαμε και όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε από γιατρός να  πάτε με δανεικά γιαυτό και το παράπονο . Ξέρω κάνεις δεν μπορεί να μας πει 100% ότι θα τα καταφέρουμε. Θα κάνω την χοριακη μου και αν πάλι θα είναι αρνητικό θα προσπαθήσω ξανά. Ξέρω όλες μας εδώ μέσα κουβαλάμε και μια ιστορία τα δανεικά είναι η τελευταία μας ελπίδα 

6 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

Καταλαβαίνω τι λες έχω κάνει 6 φορές διέγερση και 15 τροποποιημενος φυσικους κύκλους και ακόμα τόσα που για διάφορους λόγους δεν προχώρησε. Κλιμακτιριο από τα 35. Το πάλεψαμε όσο μπορέσαμε και όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε από γιατρός να  πάτε με δανεικά γιαυτό και το παράπονο . Ξέρω κάνεις δεν μπορεί να μας πει 100% ότι θα τα καταφέρουμε. Θα κάνω την χοριακη μου και αν πάλι θα είναι αρνητικό θα προσπαθήσω ξανά. Ξέρω όλες μας εδώ μέσα κουβαλάμε και μια ιστορία τα δανεικά είναι η τελευταία μας ελπίδα 

Συγγνώμη κάνουμε την κουβέντα πριν τη χοριακη; Μαρή είσαι τρελή;; Κάνε το σταυρό σου κοριτσάκι μου και πήγαινε για τη χοριακουλα...εκεί μέσα μπορεί ήδη να υπάρχει το μπεμπακι ...θα σε μαλώσω...γρουσουζευουμε ως αποτυχια κάτι που παλεύει. Δεν είναι τελευταία ελπίδα αλλά τελευταία λύση και θα την κάνεις όσο χρειαστεί για να έρθει το παιδί σου όπως θα έκανες έχοντας δικά σου ωαρια

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...