Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, anoulious είπε:

Τουτουνακι για να γελάσουμε λιγάκι. Καποια στιγμή είχα επισκεφτεί μια γνωστή της μαμάς μου δεν ξέρω να σου πω με τι ακριβώς ασχολείται και εκανα μια συνέδρια ρεικι και μου είπε να γράψω στο πορτοφόλι μου τι παιδάκια  θέλω, να τα φαντάζομαι, τι χοριακη θα ήθελα κλπ.. Λίγο "ψαγμένη" ήτανε όπως κατάλαβες. . Και δε θα το πιστέψεις ξέρεις η χοριακη που φαντάστηκα ήτανε ακριβώς η δική σου. 503.50!!Αφου όταν είδα τι έγραψες έμεινα παγωτό. Όπως καταλαβαίνεις ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται. Ούτε 10 δεν έχω δει, θέλω και 500 αλλά έκανα κάποια στιγμή και εγώ ένα όνειρο.. 

Θα γίνει κ για σένα πραγματικοτητα..μη σταματήσεις ποτέ να το ονειρεύεσαι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Τουτουνακι για να γελάσουμε λιγάκι. Καποια στιγμή είχα επισκεφτεί μια γνωστή της μαμάς μου δεν ξέρω να σου πω με τι ακριβώς ασχολείται και εκανα μια συνέδρια ρεικι και μου είπε να γράψω στο πορτοφόλι μου τι παιδάκια  θέλω, να τα φαντάζομαι, τι χοριακη θα ήθελα κλπ.. Λίγο "ψαγμένη" ήτανε όπως κατάλαβες. . Και δε θα το πιστέψεις ξέρεις η χοριακη που φαντάστηκα ήτανε ακριβώς η δική σου. 503.50!!Αφου όταν είδα τι έγραψες έμεινα παγωτό. Όπως καταλαβαίνεις ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται. Ούτε 10 δεν έχω δει, θέλω και 500 αλλά έκανα κάποια στιγμή και εγώ ένα όνειρο.. 

Καλα, κανε κι εσυ με δανεικα και θα δεις κατι τριψηφια νουμερα

Lilypie - (IVvA)

Just now, Papaki@ είπε:

Κοριτσάκι έχεις αλλά εμβυακια στην κατάψυξη? Μίλησες με τον γιατρό σου? Λυπάμαι για το αποτέλεσμα σου.. μη το βάζεις κάτω! Θα τα καταφερεις

Μπράβο κοριτσάκι συγχαρητήρια εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά από δω και πέρα! 

Σ'ευχαριστώ πολύ.  Και σε σένα γλυκιά διδυμομανουλα ολα να πάνε κατ' ευχήν!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ba_lily είπε:

Θέλει και λίγο τείχη και πολλά άλλα είμαστε πολλά τα κορίτσια που πάμε με δανεικά και δεν τα έχουμε καταφέρει. Όταν αποφασίσαμε να πάμε με δανεικά είπα του χρόνου θα είμαι μαμά και όμως το αρνητικό ήρθε και ειταν ότι χειρότερο έχω περάσει ούτε τα αρνητικά με τα δικά μου δεν με πείραξαν τοσο πολύ  

Πόσο σε νιώθω ... Θα έρθει η τύχη και για μας, δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε. Τι άλλο να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε; Όοοοχι!!!!

εγω που χάνω τον καιρο μου τόσους μήνες τωρα με εξετασεις και θεραπείες, και κανένα συμπέρασμα δεν βγάλαμε, είμαι ..να σκάσω είμαι

Just now, Mary H είπε:

Καλα, κανε κι εσυ με δανεικα και θα δεις κατι τριψηφια νουμερα

Τι να πω ρε κορίτσια μακάρι! Δεν ξέρετε με πόση χαρά περιμένω να έρθει η στιγμή που θα βάλω εμβρυα με πιο πολλές ελπίδες.. Κακώς μάζευα δικά μου.. Αλλά ίσως δε θα ήτανε η χαρά και η ανυπομονησία όση τώρα. 

Διαφημίσεις

Just now, natassaki2006 είπε:

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια καλό μου παιδί...!!!νομίζω πως εδώ μέσα είμαστε για να μοιραζόμαστε...συναισθήματα ευχές εμπειριες σκέψεις...!!Προσωπικά  με έχουν βοηθήσει παρα πολυ ολα τα κοριτσια εδω μεσα..και προσπαθω κ εγω να κανω το ιδιο με τη σειρά μου!!!

Καλώς ήρθες λοιπόν καλή μου!!!

Κλσιωωω....είστε θεές τέλος!!!νησάκι-τουτουνακι.....πεθαίνω!!!!Κ που να μπει κ η Ραφαέλα στο παιχνίδι.. θα κατουρηθουμε κ εμείς!!!

Καλώς σας βρήκα!!!! Με έχετε όλες σας βοηθήσει πάρα πολύ εδώ και  καιρό.Ειστε όλες πολύ καλά παιδιά.  Και θα στο ξαναπώ σύντομα να χαρίσεις αδερφάκι στο παιδάκι σου!!! Φιλιά πολλά!!!

Anoulis μου γλυκό να.δεις που θα έρθει αυτή η χοριακη που έβαλες στο μυαλό σου!!! Κι εγώ. Πριν τη δω δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλη...αλλά να σε ρωτήσω κάτι για να ξέρω...το παιδάκι σκεφτηκες, για να ξέρω τι θα κανω,όχι τίποτε άλλο χαχααχαχζαχαχχαχαχαχαχαα

• Χαχα 1

bCX6p3.png

1 hour ago, Mary H είπε:

Το καναμε γκρι ροζ, και μια ταπετσαρια με βροχη απο αστερια για το αστερακι μας:wub:

Τα ποδαρακια οτι κ να κανω δεινοσαυρος ειμαι:mrgreen:

Αχ, υπέροχο ακούγεται Μαιρούλα μου! Τι φανταστική διακόσμηση , μπράβο 

• Ευχαριστώ 1

Θα γίνει Και μάλιστα από εκεί που δεν θα το περιμένεις.  Δεν θα το βάλεις κάτω!

Just now, thalasa είπε:

Πόσο σε νιώθω ... Θα έρθει η τύχη και για μας, δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε. Τι άλλο να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε; Όοοοχι!!!!

εγω που χάνω τον καιρο μου τόσους μήνες τωρα με εξετασεις και θεραπείες, και κανένα συμπέρασμα δεν βγάλαμε, είμαι ..να σκάσω είμαι

Κορίτσι δεν χάνουμε την ελπίδα μας. Κάποιες τα κατάφεραν με την πρώτη με δανεικά,  κάποιες όμως χρειαστήκαμε περισσότερες προσπάθειες.  Θα τα καταφέρουμε ολες όμως στο τελος!!!

Just now, Ladybag20 είπε:

Καλώς σας βρήκα!!!! Με έχετε όλες σας βοηθήσει πάρα πολύ εδώ και  καιρό.Ειστε όλες πολύ καλά παιδιά.  Και θα στο ξαναπώ σύντομα να χαρίσεις αδερφάκι στο παιδάκι σου!!! Φιλιά πολλά!!!

Likeeeeeeee....σε ευχαριστωωωωωωω!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Anoulis μου γλυκό να.δεις που θα έρθει αυτή η χοριακη που έβαλες στο μυαλό σου!!! Κι εγώ. Πριν τη δω δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλη...αλλά να σε ρωτήσω κάτι για να ξέρω...το παιδάκι σκεφτηκες, για να ξέρω τι θα κανω,όχι τίποτε άλλο χαχααχαχζαχαχχαχαχαχαχαα

Τωρα γινόμαστε ρεζίλι δημόσια. Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Σου τα εύχομαι οοοολλοοοψυχα. Μου θυμίζω έναν μπατηρη που δεν έχει ούτε φακή να φάει και ονειρεύεται  κοκορέτσι σε πενταστερο.. Χα. Χα

• Χαχα 1

Τωρα γινόμαστε ρεζίλι δημόσια. Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Σου τα εύχομαι οοοολλοοοψυχα. Μου θυμίζω έναν μπατηρη που δεν έχει ούτε φακή να φάει και ονειρεύεται  κοκορέτσι σε πενταστερο.. Χα. Χα

Χαχαχαχχαχαχαχαχα Αμήν Παναγία μου, όταν μάθω θα σας πω!!!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Χαχαχα!!!

Just now, thalasa είπε:

Περα από το πρόβληματακι  με τους γαλακτοβακιλλους ψαχνεις να δεις τι αλλο συμβαινει. Εγώ πλέον αφού τα εκανα όλα το τερμάτισα. Δεν κάτω τίποτα άλλο πια καινούργιο.. 

Περα από το πρόβληματακι  με τους γαλακτοβακιλλους ψαχνεις να δεις τι αλλο συμβαινει. Εγώ πλέον αφού τα εκανα όλα το τερμάτισα. Δεν κάτω τίποτα άλλο πια καινούργιο.. 

annoulis μου τέλος τα ψέματα έρχεται και η δική σου σειρά!!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...