Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Renula είπε:

Χμχμχμ
Το σκέφτηκα κ αυτό.. αλλά γιατί να είναι από την ωοθήκη;;; αυτή «κοιμάται»!!! 
Ούτε ωοληψία έγινε....

Μήπως η δική μας ξύπνησε??? Χαχαχαχχαχαχαχαχα

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Renula είπε:

Ασε βρε κορίτσι... 

Αυτή η «άτιμη» κοιμάται.. αλλά που να’ξερε ότι την «παρακάμψαμε»...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν πειράζει...τι να της κάνουμε... Αυτά έχει η ζωή!!! Χαχαχχαχαχαχαχα

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Βρε Μαιρουλα μου για σένα είναι λογικό σε πιέσει η κορούλα σου!!! Εμένα τι με πιέζει???. Και δεν μπορώ να πω ότι είναι και τις φαντασίας μου!! Χαχαχαχαχαχαχαχα

Το σώμα σου από το θετικό αλλάζει..μετατοπίζονται όργανα προς τα πάνω για να κάνουν θέση στη μήτρα να μεγαλώσει...η ουροδόχος είναι το νουμερο ένα...ετοιμάσου να κατακατουρησεις τον κόσμο....δύο χωροι με έμαθαν στην κύηση ,τα χαμπουργκεραδικα και οι τουαλέτες...

• Χαχα 6

Just now, island1 είπε:

Το σώμα σου από το θετικό αλλάζει..μετατοπίζονται όργανα προς τα πάνω για να κάνουν θέση στη μήτρα να μεγαλώσει...η ουροδόχος είναι το νουμερο ένα...ετοιμάσου να κατακατουρησεις τον κόσμο....δύο χωροι με έμαθαν στην κύηση ,τα χαμπουργκεραδικα και οι τουαλέτες...

Χαχαχαχχαχαχαχαχα δεν έχω κανένα πρόβλημα!! Απλά δεν ήξερα από το μπορεί να είναι...και βάλε με το νου σου ότι νερό δεν πίνω ούτε ένα ποτήρι τη μέρα και λέω...που το βρίσκω τόσο κατουρο χαχαχχαχααα

• Χαχα 2

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ladybag20 είπε:

@Mary H σ'ευχαριστώ και σένα και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα για την στήριξη και τα θερμά σας λόγια!❤❤❤

@natassaki2006 σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει άλλα σε διαβάζω και είσαι τόσο γλυκό και θετικο άτομο,  για όλους έχεις μια καλή κουβέντα να πεις.  Ένα θα σου πω ...Και στα δικα σου σύντομα, γιατι διάβασα ετοιμάζεσαι. Και στις δικές σου χαρές κοπέλα μου!!!

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια καλό μου παιδί...!!!νομίζω πως εδώ μέσα είμαστε για να μοιραζόμαστε...συναισθήματα ευχές εμπειριες σκέψεις...!!Προσωπικά  με έχουν βοηθήσει παρα πολυ ολα τα κοριτσια εδω μεσα..και προσπαθω κ εγω να κανω το ιδιο με τη σειρά μου!!!

Καλώς ήρθες λοιπόν καλή μου!!!

Just now, island1 είπε:

Κλσιωωω....είστε θεές τέλος!!!νησάκι-τουτουνακι.....πεθαίνω!!!!Κ που να μπει κ η Ραφαέλα στο παιχνίδι.. θα κατουρηθουμε κ εμείς!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, natassaki2006 είπε:

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια καλό μου παιδί...!!!νομίζω πως εδώ μέσα είμαστε για να μοιραζόμαστε...συναισθήματα ευχές εμπειριες σκέψεις...!!Προσωπικά  με έχουν βοηθήσει παρα πολυ ολα τα κοριτσια εδω μεσα..και προσπαθω κ εγω να κανω το ιδιο με τη σειρά μου!!!

Καλώς ήρθες λοιπόν καλή μου!!!

Κλσιωωω....είστε θεές τέλος!!!νησάκι-τουτουνακι.....πεθαίνω!!!!Κ που να μπει κ η Ραφαέλα στο παιχνίδι.. θα κατουρηθουμε κ εμείς!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα τι να κάνουμε...να τα λέμε παιδιά και να γελάμε!!!!

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Χαχαχαχχαχαχαχαχα δεν έχω κανένα πρόβλημα!! Απλά δεν ήξερα από το μπορεί να είναι...και βάλε με το νου σου ότι νερό δεν πίνω ούτε ένα ποτήρι τη μέρα και λέω...που το βρίσκω τόσο κατουρο χαχαχχαχααα

Ούτε εγώ πίνω..

Just now, Τουτουνι είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα τι να κάνουμε...να τα λέμε παιδιά και να γελάμε!!!!

Ε μα ναι και καλά κάνετε....!!!!γέλια κ χαρές ότι καλύτερο!!!!

Just now, island1 είπε:

Ούτε εγώ πίνω..

Εγώ ανέκαθεν το λιγότερο τη μέρα 2 λίτρα.. το περισσότερο 4..χειμώνα καλοκαίρι...τρελαίνομαι για νερό.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, island1 είπε:

Α κυρία μου ξέχασες τα δικά σου ε;;; Δεν πειράζει θα τα ξαναθυμηθεις....έχεις να κατακατουρησεις τον κόσμο

Χαχαχαχα.....!!!Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!!!!(χιχιχι)

• Χαχα 1

Just now, Papaki@ είπε:

Κοριτσάκι έχεις αλλά εμβυακια στην κατάψυξη? Μίλησες με τον γιατρό σου? Λυπάμαι για το αποτέλεσμα σου.. μη το βάζεις κάτω! Θα τα καταφερεις

Μπράβο κοριτσάκι συγχαρητήρια εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά από δω και πέρα! 

Παπάκι μου έχω αλλά 2 βλαστοκυστες ελπίζω να μην τα χρειαστώ. Η πρώτη με δανεικά και το αρνητικό ειταν το Ιανουαρίο εχτές  Έχω κάνει δεύτερη έμβρυομεταφορα και τώρα αναμονή 

Just now, natassaki2006 είπε:

Ε μα ναι και καλά κάνετε....!!!!γέλια κ χαρές ότι καλύτερο!!!!

Εγώ ανέκαθεν το λιγότερο τη μέρα 2 λίτρα.. το περισσότερο 4..χειμώνα καλοκαίρι...τρελαίνομαι για νερό.. 

Έτσι έτσι...για να.περναει ευχάριστα ο καιρός!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Papy είπε:

Πω πωωωωω!!!Τέλεια κοριτσάκι μου!!Καλή κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!Καλέ δεν σας προλαβαίνω σήμερα!!Πάρα πολύ χαίρομαι με τα υπέροχα νέα σας!!Μυρίζει φανταστική μωρουδίλα το φόρουμ:x

Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά διδυμομανουλα. Εσείς μας φέρνετε γούρι!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Έτσι έτσι...για να.περναει ευχάριστα ο καιρός!!!!

Τουτουνακι για να γελάσουμε λιγάκι. Καποια στιγμή είχα επισκεφτεί μια γνωστή της μαμάς μου δεν ξέρω να σου πω με τι ακριβώς ασχολείται και εκανα μια συνέδρια ρεικι και μου είπε να γράψω στο πορτοφόλι μου τι παιδάκια  θέλω, να τα φαντάζομαι, τι χοριακη θα ήθελα κλπ.. Λίγο "ψαγμένη" ήτανε όπως κατάλαβες. . Και δε θα το πιστέψεις ξέρεις η χοριακη που φαντάστηκα ήτανε ακριβώς η δική σου. 503.50!!Αφου όταν είδα τι έγραψες έμεινα παγωτό. Όπως καταλαβαίνεις ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται. Ούτε 10 δεν έχω δει, θέλω και 500 αλλά έκανα κάποια στιγμή και εγώ ένα όνειρο.. 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...