Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Renula είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσια όλες σας... είναι το πρώτο θετικό μετά από 3 ΕΤ..

Βέβαια ηταν η 1η με δανεικά, αλλά ένα άγχος πάντα θα υπάρχει σε εμάς που προσπαθούμε χρόνια!!!

Καριτσάκι μου είσαι πολύ έγκυος!!Εμένα ήταν τόσο αχνή οταν έκανα 8η μέρα το τεστ που ίσα που την έβλεπα τη γραμμή..Νόμιζα ότι ήταν της φαντασίας μου αλλάαααααα.....πιάστηκαν τα διδυμάκια!!!Συγχαρητήρια κ με μια χορταστική χοριακή:x

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Τουτουνι είπε:

Ευχαριστώ πολύ Papy μου!!! Τώρα πάμε.για επαναληπτική τη Δευτέρα!!! Για να δούμε...

Βρε κορίτσια μου συχνιουρια έχετε κι εσεις ή μόνο εμένα με έχει πιάσει?

Συχνοουρια???????? Χαχαχαχχαχαχ!! Προχθες κατουρηθηκα πανω μου. Σε λιγο θα φοραω πανες ακρατειας. ετοιμασου για πολλα τσισα:D:lol:

• Χαχα 4

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Συχνοουρια???????? Χαχαχαχχαχαχ!! Προχθες κατουρηθηκα πανω μου. Σε λιγο θα φοραω πανες ακρατειας. ετοιμασου για πολλα τσισα:D:lol:

Βρε Μαιρουλα μου για σένα είναι λογικό σε πιέσει η κορούλα σου!!! Εμένα τι με πιέζει???. Και δεν μπορώ να πω ότι είναι και τις φαντασίας μου!! Χαχαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Βρε Μαιρουλα μου για σένα είναι λογικό σε πιέσει η κορούλα σου!!! Εμένα τι με πιέζει???. Και δεν μπορώ να πω ότι είναι και τις φαντασίας μου!! Χαχαχαχαχαχαχαχα

Ειχα συχνοουρια απ τις πρωτες εβδομαδες. Ειναι φυσιολογικο

Lilypie - (IVvA)

Just now, Ladybag20 είπε:

Κοριτσιαααααα........ 154 η χοριακη.   Δεν το πιστευω!!!

Πω πωωωωω!!!Τέλεια κοριτσάκι μου!!Καλή κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!Καλέ δεν σας προλαβαίνω σήμερα!!Πάρα πολύ χαίρομαι με τα υπέροχα νέα σας!!Μυρίζει φανταστική μωρουδίλα το φόρουμ:x

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Ειχα συχνοουρια απ τις πρωτες εβδομαδες. Ειναι φυσιολογικο

Χαχαχχαχχαχαχα 

Αχ βρε Μαιρουλα μου αν δεν είχα και σένα να σε πρηζω τι θα έκανα????

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Just now, ba_lily είπε:

Θέλει και λίγο τείχη και πολλά άλλα είμαστε πολλά τα κορίτσια που πάμε με δανεικά και δεν τα έχουμε καταφέρει. Όταν αποφασίσαμε να πάμε με δανεικά είπα του χρόνου θα είμαι μαμά και όμως το αρνητικό ήρθε και ειταν ότι χειρότερο έχω περάσει ούτε τα αρνητικά με τα δικά μου δεν με πείραξαν τοσο πολύ  

Κοριτσάκι έχεις αλλά εμβυακια στην κατάψυξη? Μίλησες με τον γιατρό σου? Λυπάμαι για το αποτέλεσμα σου.. μη το βάζεις κάτω! Θα τα καταφερεις

Just now, Ladybag20 είπε:

Κοριτσιαααααα........ 154 η χοριακη.   Δεν το πιστευω!!!

Μπράβο κοριτσάκι συγχαρητήρια εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά από δω και πέρα! 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Ευχαριστώ πολύ Papy μου!!! Τώρα πάμε.για επαναληπτική τη Δευτέρα!!! Για να δούμε...

Βρε κορίτσια μου συχνιουρια έχετε κι εσεις ή μόνο εμένα με έχει πιάσει?

Τουτουνάκι, εγώ έχω εδώ κ αρκετές μέρες...

Μήπως είναι από τα φάρμακα και τις Innohep??

urI6p3.png

Just now, Renula είπε:

Τουτουνάκι, εγώ έχω εδώ κ αρκετές μέρες...

Μήπως είναι από τα φάρμακα και τις Innohep??

Εγώ δεν κάνω ινοχεπ κάνω τις κλεξαν ( νομίζω...) Αλλά το δουλειά έχουν αυτές με το κατούρημα??? Χαχαχαχχα

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papy είπε:

Καριτσάκι μου είσαι πολύ έγκυος!!Εμένα ήταν τόσο αχνή οταν έκανα 8η μέρα το τεστ που ίσα που την έβλεπα τη γραμμή..Νόμιζα ότι ήταν της φαντασίας μου αλλάαααααα.....πιάστηκαν τα διδυμάκια!!!Συγχαρητήρια κ με μια χορταστική χοριακή:x

Ευχαριστω κοριτσάρα..

Μακάρι.. και τα διδυμα τ´αντέχω!!!:D:D

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ δεν κάνω ινοχεπ κάνω τις κλεξαν ( νομίζω...) Αλλά το δουλειά έχουν αυτές με το κατούρημα??? Χαχαχαχχα

Γενικά λέω για τα φάρμακα.. τώρα λέω μήπως οι αντιπηκτικές επειδή είναι ηπαρίνη... μήπως δημιουργούν κανένα τέτοιο θέμα...

Τελος πάντων... δεν πειράζει.. τσισάκια είναι!!!

• Μου αρέσει 1

urI6p3.png

Just now, Renula είπε:

Ευχαριστω κοριτσάρα..

Μακάρι.. και τα διδυμα τ´αντέχω!!!:D:D

Γενικά λέω για τα φάρμακα.. τώρα λέω μήπως οι αντιπηκτικές επειδή είναι ηπαρίνη... μήπως δημιουργούν κανένα τέτοιο θέμα...

Τελος πάντων... δεν πειράζει.. τσισάκια είναι!!!

Ναι καλέ!!! Απλά το είχα απορία!! Όπως και το γεγονός ότι κάθε βράδυ ξυπναω απ' τον πόνο στο στήθος όταν αλλάζω πλευρό!

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Ναι καλέ!!! Απλά το είχα απορία!! Όπως και το γεγονός ότι κάθε βράδυ ξυπναω απ' τον πόνο στο στήθος όταν αλλάζω πλευρό!

Πόνους δεν έχω τουτουνάκι μου.... το βυζί καμία αλλαγή/μεταβολή :mrgreen::mrgreen:

Μόνο κάτι μικρά «τραβηγματάκια» χαμηλά

urI6p3.png

Just now, Renula είπε:

Πόνους δεν έχω τουτουνάκι μου.... το βυζί καμία αλλαγή/μεταβολή :mrgreen::mrgreen:

Μόνο κάτι μικρά «τραβηγματάκια» χαμηλά

Μα να σου πω αυτά τα νιώθω κι εγώ που και που αλλά νομίζω. Ότι είναι απ' την ωοθήκη...

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Μα να σου πω αυτά τα νιώθω κι εγώ που και που αλλά νομίζω. Ότι είναι απ' την ωοθήκη...

Χμχμχμ
Το σκέφτηκα κ αυτό.. αλλά γιατί να είναι από την ωοθήκη;;; αυτή «κοιμάται»!!! 
Ούτε ωοληψία έγινε....

urI6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...