Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Ladybag20 είπε:

Κοριτσιαααααα........ 154 η χοριακη.   Δεν το πιστευω!!!

Κορίτσια κι μου συγχαρητήρια!!! Τι όμορφη χοριακη είναι αυτή!!! Μια ακόμα μανούλα στην παρέα μας!!!! Μπράβο!!! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!!!!

Just now, ba_lily είπε:

Το ξέρω κορίτσι. Έχω διαβάσει της ιστορίες σας 

Γι'αυτό σου λέω, τα καλύτερα έρχονται!!! Χαμόγελα και συνέχισε να προσπαθείς!!!

Just now, Mary H είπε:

Το καναμε γκρι ροζ, και μια ταπετσαρια με βροχη απο αστερια για το αστερακι μας:wub:

Τα ποδαρακια οτι κ να κανω δεινοσαυρος ειμαι:mrgreen:

Αχ τι ωραίο!!!! Υπέροχο δωμάτιο για μια υπέροχη κοπέλα!!!! Μπράβο Μαιρουλα μου!!!! Ή μάλλον μπράβο δεινοσαυρακι μου!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια κι μου συγχαρητήρια!!! Τι όμορφη χοριακη είναι αυτή!!! Μια ακόμα μανούλα στην παρέα μας!!!! Μπράβο!!! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!!!!

Αχ τι ωραίο!!!! Υπέροχο δωμάτιο για μια υπέροχη κοπέλα!!!! Μπράβο Μαιρουλα μου!!!! Ή μάλλον μπράβο δεινοσαυρακι μου!!!!!!

Αντε, να γκαστρωθειτε ολες εδω μεσα κ να μιλαμε για παιδικα δωματια. θα σας δωσω κ ιδεες:-D

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Lilypie - (IVvA)

Επιδι ο γραπτός λόγος είναι δισκολο και πολες φορές μπορεί να παρεξηγηθεί εννοούσα πώς τα κορίτσια που τα καταφέρουν με την πρώτη είναι τυχερά . Εγώ είμαι και λίγο ρουμανα και μπορεί να μην γράφω σοστα και να βγάζει άλλο νοιμα 

Just now, AndMosch είπε:

Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά σκέφτομαι αν μετά την καραντίνα που πηραμε μια ανάσα από δουλειές, άγχη κλπ να μπορέσανε να γίνουν όλα αυτά τα θαυματακια?

Τελικα, νομίζω είναι εκπληκτικό πόςο το άγχος και το στρες μας καταστρέφει στα πάντα...

Το σκέφτηκα και εγώ κ συμφωνώ...

Δεν είναι τυχαίο πως οι φυσιολογικές συλήψεις το καλοκαίρι αυξάνονται.. λόγω αδειών- διακοπών κ γενικά χαλαρότητας...

• Μου αρέσει 1

urI6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renula είπε:

Το σκέφτηκα και εγώ κ συμφωνώ...

Δεν είναι τυχαίο πως οι φυσιολογικές συλήψεις το καλοκαίρι αυξάνονται.. λόγω αδειών- διακοπών κ γενικά χαλαρότητας...

Εγώ λέω το καλοκαίρι βγάζουμε πιτζάμες πετάμε κουβέρτες μας βλέπουν οι άνδρες μας και τα δίνουν όλα 

• Χαχα 2

Just now, Mary H είπε:

Αααααααααα. τι χρονια αυτη Θεε μου , ολες με τοσο τελειες χοριακες!Μπραβο συγχαρητηρια, καλη εγκυμοσυνη κουκλα!

@Mary H σ'ευχαριστώ και σένα και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα για την στήριξη και τα θερμά σας λόγια!❤❤❤

Just now, natassaki2006 είπε:

Να τη κ η άλλη  ..συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!Τι έγινε ρε παιδιά ο Ιούνιος κληρωσε βλαστοκυστες κ μοιράζει παιδιά???

Τι τέλεια Παναγία μου!!!

Καλούς διπλασιασμός κούκλα!

@natassaki2006 σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει άλλα σε διαβάζω και είσαι τόσο γλυκό και θετικο άτομο,  για όλους έχεις μια καλή κουβέντα να πεις.  Ένα θα σου πω ...Και στα δικα σου σύντομα, γιατι διάβασα ετοιμάζεσαι. Και στις δικές σου χαρές κοπέλα μου!!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Τουτουνι είπε:

@Τουτουνι μου !!! Σ' ευχαριστώωωω.Και εγώ χάρηκα για σένα το ξέρεις και για όλα τα κορίτσια που δίνουν τον αγώνα τους!!! 

Just now, Mary H είπε:

Αντε, να γκαστρωθειτε ολες εδω μεσα κ να μιλαμε για παιδικα δωματια. θα σας δωσω κ ιδεες:-D

Μακάρι Παναγία μου να φτάσουμε ως εκεί και μετα καλοδεχουμενες όλες οι ιδέες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, ba_lily είπε:

Το ξέρω κορίτσι. Έχω διαβάσει της ιστορίες σας 

@ba_lily  κορίτσι μου όπως σου τα είπε και η Μαιρούλα είναι.  Και εμένα αυτή είναι η τρίτη φορά.  Η 1η ήταν αρνητική,  η 2η βιοχημική (είχε ξεκινήσει όμως χαμηλά) και τώρα η τρίτη.  Αλλαξα δοτρια τώρα. Μην απογοητεύεσαι στο λέω γιατί και εγώ πίστευα ότι δεν τα κατάφερα. Από χθες με πονούσε η μέση μου όπως όταν περιμένω περίοδο και είπα εντάξει τελείωσε...Ευτυχώς διαψεύστηκα!!! Πίστεψε στα εμβρυακια σου. Θα τα καταφέρεις.  Όλες οι κοπέλες που δεν το βάζουν κάτω δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρουν.  Σε φιλώ και σε στηριζω 

• Μου αρέσει 2

Just now, Τουτουνι είπε:

Αμήν Μαιρουλα μου!!! Εγώ θα χρειαστω οπωσδήποτε ιδέες! :):)

Εννοειται κ συντομα:)

Just now, ba_lily είπε:

Επιδι ο γραπτός λόγος είναι δισκολο και πολες φορές μπορεί να παρεξηγηθεί εννοούσα πώς τα κορίτσια που τα καταφέρουν με την πρώτη είναι τυχερά . Εγώ είμαι και λίγο ρουμανα και μπορεί να μην γράφω σοστα και να βγάζει άλλο νοιμα 

Ειμαστε κ λιγο γκαντεμισσες μερικες ομως στον στοχο φτανουμε

Just now, ba_lily είπε:

Εγώ λέω το καλοκαίρι βγάζουμε πιτζάμες πετάμε κουβέρτες μας βλέπουν οι άνδρες μας και τα δίνουν όλα 

Εσυ δεν θα το χρειαστεις. Απο τωρα κ περα κομμενο το σεξ γιατι πιθανον να εισαι εγκυουλα:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

4 ώρες πρίν, Renula είπε:

Κορίτσια.. δεν άντεξα..

Έκανα τεστάκι.. μια «αχνή» γραμμή...

οουυφφφφ θα σκασω!!!!!  :cry::cry:

@Renula είναι θετικο το τεστ σου. Είσαι έγκυος!!! Συγχαρητήρια.  Χαλάρωσε τωρα όσο μπορείς μέχρι τη Δευτέρα που θα κάνεις τη χοριακη και θα πάρεις ένα τριψήφιο χορταστικό νούμερο .  Όλα θα πάνε καλά!!!

1 hour ago, Τουτουνι είπε:

503.5 ήταν!! Πάμε τώρα τη Δευτέρα για επαναληπτική!!!!

Κοριτσάκι μου τι νουμεράρα είναι αυτή??Καλή εγκυμοσύνη κ καλούς διπλαδιασμούς!!!!Μπράβοοοοοοοοο

Just now, Papy είπε:

Κοριτσάκι μου τι νουμεράρα είναι αυτή??Καλή εγκυμοσύνη κ καλούς διπλαδιασμούς!!!!Μπράβοοοοοοοοο

Ευχαριστώ πολύ Papy μου!!! Τώρα πάμε.για επαναληπτική τη Δευτέρα!!! Για να δούμε...

Βρε κορίτσια μου συχνιουρια έχετε κι εσεις ή μόνο εμένα με έχει πιάσει?

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...