Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Renula είπε:

Κορίτσια.. δεν άντεξα..

Έκανα τεστάκι.. μια «αχνή» γραμμή...

οουυφφφφ θα σκασω!!!!!  :cry::cry:

Mπραβο. εγκυουλα!!!!Συγχαρητηρια, ολα καλα να πανε απο δω κ μπρος! Ειδες τελικα που δεν υπαρχουν συμπτωματα κ τζαμπα τα ψαχνουμε

Just now, Renula είπε:

Μακάρι ρε κορίτσι.... περίμενα έντονη γραμμη, ξεκαθαρο αποτέλεσμα

Το δικο μου τεστακι 8η μερα βλαστοκυστεων, ηατν θαλασσι αχνο κ ειχα χοριακη την αλλη μερα 420. Ηταν κλιαρμπλου

Just now, Renula είπε:

Το τεστ δείχνει την ποσότητα της γοναδοτροπίνης στα ούρα σωστα;;

Οσο αχνη ή έντονη είναι η γραμμή, εξαρταται απο την ποσότητα λοιπόν;;

Επειδή το τεστ δεν το έκανα με τα πρώτα τσισάκια στις 6 το πρωί, αλλα στις 8... υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο;;

(Ψάχνω ψύλλο στα άχυρα τώρα)....

Φυσικα παιζει ρολο. Εγω το ειχα κανει στις 5 το πρωι

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 2 λεπτά , Renula είπε:

Μολις εβαλα... γμτ.. ειναι πολυ αχνη...

γι αυτο δεν ηθελα να κανω τεστ,.. θα σκασω εως την Δευτερα

Σημερα ειναι 8η μερα ΕΤ 2 εμβρυων...

Συγχαρητήρια. Εφόσον φαίνεται και στην φώτο δεν είναι τόσο άχνη. Μια χαρά είναι για 8η μέρα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Ydroxoos76 είπε:

Καλό κορίτσι μου Πλάκα μας κάνεις; Τί αχνή γραμμή;; αυτο είναι καραμπινατο θετικό...... Καλά Τη Δευτέρα θα έχεις μία χοριακαρα νααααααα μετά συγχωρήσεως!!!! 

Πες τα βρε κοριτσι. Πεντακαθαρο ειναι!Και στα δικα σου τωρα. Περιμενουμε....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Πες τα βρε κοριτσι. Πεντακαθαρο ειναι!Και στα δικα σου τωρα. Περιμενουμε....

Εμ βρε κορίτσια πείτε τα γιατί εγώ απ' το πρωί τα λέω και συνεχίζει και αγχώνεται!!! 

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Just now, Renula είπε:

Αχ ευχαριστω βρε κοπελα μου

να παρω λιγο κουράγιο, γιατι θα αρχισω να κλαιω....

Κανω προβλεψη , γυρω στο 150 με 200 χοριακη αυριο

Just now, Τουτουνι είπε:

Εμ βρε κορίτσια πείτε τα γιατί εγώ απ' το πρωί τα λέω και συνεχίζει και αγχώνεται!!! 

Τουτουνι με την χοριακαρα σου και την καραροζ φουξια γραμμη σου χαλας την πιατσα., χαχαχαχαχαχ! Βλεπουν ολες το τεστακι σου κ σκιαζονται. Οι δικες μας γραμμες ειναι γατακια:D:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Τουτουνι με την χοριακαρα σου και την καραροζ φουξια γραμμη σου χαλας την πιατσα., χαχαχαχαχαχ! Βλεπουν ολες το τεστακι σου κ σκιαζονται. Οι δικες μας γραμμες ειναι γατακια:D:lol:

Κάτσε να δούμε Μαιρουλα και τη χοριακη της Δευτερας, αν έχει διπλασιαστεί σωστά και μετά θα είμαι ζεν!

Just now, Mary H είπε:

Πάντως εμένα αυτό που έχω στη φωτό είναι το δεύτερο τεστ που έκανα προχθές!! Το πρώτο ήταν και μένα πιο αχνό!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

πρίν από 49 λεπτά , Renula είπε:

Μολις εβαλα... γμτ.. ειναι πολυ αχνη...

γι αυτο δεν ηθελα να κανω τεστ,.. θα σκασω εως την Δευτερα

Σημερα ειναι 8η μερα ΕΤ 2 εμβρυων...

τι αχνη καλε μια χαρα ειναι....τι την ήθελες φούξια τελείως????? μπραβο αγαπη ολα θα πανε τέλεια τωρα....να εισαι αισιοδοξη ...συνχαρητηρια 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renula είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσια όλες σας... είναι το πρώτο θετικό μετά από 3 ΕΤ..

Βέβαια ηταν η 1η με δανεικά, αλλά ένα άγχος πάντα θα υπάρχει σε εμάς που προσπαθούμε χρόνια!!!

Ρενουλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε! Κι εμένα η πρώτη με δανεικά ήταν αυτή η ΕΤ έκανα την πρώτη χοριακη 117 δεν το πίστευα! Άγχος παλι...Κάνω μετά από 3 μέρες 357! Μου λέει ο γιατρός τα λέμε με υπέρηχο σε 9 ημέρες άγχος εγώ πάλι... έχω πονακια ανησυχώ δεν έχω πάλι ανησυχώ! Την Πέμπτη πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο... εγώ να κάνω την προσευχή μου να λέω θα δούμε τίποτα? Κλείνω τα μάτια και μου λέει ο γιατρός επ! Να τοοοοοο επ! Να και το άλλοοοοοο δεν το πίστευα του λέω πλάκα κάνεις γιατρε? Μου λέει δεν κάνουν πλάκα με αυτά να δες τα μαζί!!!! Ραντεβού ξανα σε 2 εβδομάδες 

Σήμερα 2 ημέρες μετά πάλι αγχώνομαι δεν έχω καθόλου συμπτώματα! Έτσι είναι θα έχουμε συνέχεια αγωνία και άγχος είναι λογικό για να φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε προσπάθεια με δωρεά σημαίνει ότι έχουμε καεί, άλλες με αποβολές, άλλες με συνέχεια μηδενικές χοριακες. 

Είσαι έγκυος κοριτσάκι μου μπορείς να το χαρείς τώρα και βήμα βήμα θα προχωρήσουμε όλες! Στην χαρά και στην λύπη!

Σας ευχαριστώ όλες για την αγάπη και την δύναμη που τόσο απλόχερα χαρίζετε η μια στη άλλη!

• Μου αρέσει 8

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Κάτσε να δούμε Μαιρουλα και τη χοριακη της Δευτερας, αν έχει διπλασιαστεί σωστά και μετά θα είμαι ζεν!

Πάντως εμένα αυτό που έχω στη φωτό είναι το δεύτερο τεστ που έκανα προχθές!! Το πρώτο ήταν και μένα πιο αχνό!

Ε, τι θα ειναι η επαναληπτικη? 1000 με 1500 .

Just now, Renula είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσια όλες σας... είναι το πρώτο θετικό μετά από 3 ΕΤ..

Βέβαια ηταν η 1η με δανεικά, αλλά ένα άγχος πάντα θα υπάρχει σε εμάς που προσπαθούμε χρόνια!!!

Ειδες τα δανεικα? Ψαχνουμε ψαχνουμε για φλεγμονες ενδομητρια ορμονες ανοσολογικα κ τελικα η λυση ειναι πιο απλη. Στα ωαρια

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (IVvA)

Just now, Papaki@ είπε:

Ρενουλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε! Κι εμένα η πρώτη με δανεικά ήταν αυτή η ΕΤ έκανα την πρώτη χοριακη 117 δεν το πίστευα! Άγχος παλι...Κάνω μετά από 3 μέρες 357! Μου λέει ο γιατρός τα λέμε με υπέρηχο σε 9 ημέρες άγχος εγώ πάλι... έχω πονακια ανησυχώ δεν έχω πάλι ανησυχώ! Την Πέμπτη πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο... εγώ να κάνω την προσευχή μου να λέω θα δούμε τίποτα? Κλείνω τα μάτια και μου λέει ο γιατρός επ! Να τοοοοοο επ! Να και το άλλοοοοοο δεν το πίστευα του λέω πλάκα κάνεις γιατρε? Μου λέει δεν κάνουν πλάκα με αυτά να δες τα μαζί!!!! Ραντεβού ξανα σε 2 εβδομάδες 

Σήμερα 2 ημέρες μετά πάλι αγχώνομαι δεν έχω καθόλου συμπτώματα! Έτσι είναι θα έχουμε συνέχεια αγωνία και άγχος είναι λογικό για να φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε προσπάθεια με δωρεά σημαίνει ότι έχουμε καεί, άλλες με αποβολές, άλλες με συνέχεια μηδενικές χοριακες. 

Είσαι έγκυος κοριτσάκι μου μπορείς να το χαρείς τώρα και βήμα βήμα θα προχωρήσουμε όλες! Στην χαρά και στην λύπη!

Σας ευχαριστώ όλες για την αγάπη και την δύναμη που τόσο απλόχερα χαρίζετε η μια στη άλλη!

Axxx   σε ευχαριστώ παπάκι μου για το κουράγιο,,,,

• Μου αρέσει 1

urI6p3.png

Just now, Papaki@ είπε:

Εσυ παπακι μου απο εδω κ μπρος να μην αγχωνεσαι κ το κυριοτερο να μην κοιτας συμπτωματα. Στην πρωτη μου κυηση δεν ειχα ουτε ενα συμπτωμα μεχρι 8η εδομαδα. Σ αυτην ειχα περιπου στην 5η εβδομαδα. Τωρα με την κοιλια τουρλα κοιταζω το βυζι κ μικρυνε. Πριν κανενα μηνα ημουν τουμπανο. Οτι να ναι

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Ε, τι θα ειναι η επαναληπτικη? 1000 με 1500 .

Ειδες τα δανεικα? Ψαχνουμε ψαχνουμε για φλεγμονες ενδομητρια ορμονες ανοσολογικα κ τελικα η λυση ειναι πιο απλη. Στα ωαρια

@Mary H Mαιρούλα.. εμείς ξέραμε εξ αρχής που ήταν το πρόβλημά μας.. στα ωάρια..
Όλες οι υπόλοιπες εξετασεις είναι "καθαρές"
Αυτό που λένε οι γιατροί ότι το 70% της επιτυχίας είναι η ποιότητα των ωαρίων,, μάλλον είναι αλήθεια

• Μου αρέσει 1

urI6p3.png

Just now, Mary H είπε:

Εσυ παπακι μου απο εδω κ μπρος να μην αγχωνεσαι κ το κυριοτερο να μην κοιτας συμπτωματα. Στην πρωτη μου κυηση δεν ειχα ουτε ενα συμπτωμα μεχρι 8η εδομαδα. Σ αυτην ειχα περιπου στην 5η εβδομαδα. Τωρα με την κοιλια τουρλα κοιταζω το βυζι κ μικρυνε. Πριν κανενα μηνα ημουν τουμπανο. Οτι να ναι

Σε ευχαριστώ πολύ Μαιρούλα μου!

Πώς πάει με το ζάχαρο κορίτσι μου? Ξέρω έναν πάρα πολύ καλό διαβητολογο στην Θεσσαλονίκη αν θέλεις να σου τον πω. Έχω κολλητή διαβητικη και αδερφό και ξέρω καλά πόσο ζόρι ειναι

Αλήθεια πότε το έλεγξες γιατί έχουμε ιστορικό στην οικογένεια και εγώ πάντα ήμουν στα όρια 

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...