Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, geozak είπε:

0 η χοριακη σε μενα

Λυπάμαι παρά πολύ...είμαστε δυνατές κ συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας!

Just now, Mary H είπε:

Nα σου πω κατι με την εμπειρια μου? Αν ειναι καλα κ δυνατα τα εμβρυα εμφυτευονται παντου. Αλλιως η δεν εμφυτευονται ή χρειαζονται προσπαθειες πολλων ετων για να εμφυτευτουν. Εισαι διατεθειμενη να το κανεις? Δεν ειναι τυχαιο οτι στα δανεικα πιανουν πολυ ευκολα κ πολλες φορες με την πρωτη κοπελες που με τα δικα τους κανανε χρονια .

Εγω πηγα κατευθειαν σε δανεικα.Εκανα τρεις προσπαθειες. Στην πρωτη επιασα αλλα εμφυτευτηκε στη σαλπιγγα κ στην τριτη επιασα κ τωρα ειμαι εγκυος στον 7ο μηνα. Σκεψου οτι μου εμφυτευτηκαν συνολικα τρια εμβρυα, το ενα στη σαλπιγγα κ τα αλλα δυο σε περιβαλλον μητρας μη φιλικο( μικρο διαφραγμα κ πολυποδας), ασχετως αν το ενα στην πορεια δεν προχωρησε

Συγχαρητήρια!!!Με το καλό να δεχτείς το αγγελούδι σου!!!πού απευθύνθηκες για τη δωρεά ;

Just now, Katerina13 είπε:

Συγχαρητήρια!!!Με το καλό να δεχτείς το αγγελούδι σου!!!πού απευθύνθηκες για τη δωρεά ;

Σ ευχαριστω πολυ! Εγω εκανα τις προσπαθειες μου στο Εμβρυολαμπ στη Θεσσαλονικη

Lilypie - (IVvA)

Just now, geozak είπε:

0 η χοριακη σε μενα

Κρίμα πολύ κρίμα....με δανεικά ήσουν?βλαστοκυστες?

Μην το βάζεις κάτω...Πάρε το χρόνο σου και ξανά προς τη δόξα...είμαστε μσθημενες πια...

Διαφημίσεις

Just now, Katerina13 said:

Καλησπέρα σου Κατερίνα, καλωσήρθες! Όπως είπαν τα κορίτσια, ο Τσιριγ. και ο Σφακ είναι πολύ δημοφιλής εδώ στο φόρουμ. Εγώ έκανα μία επίσκεψη στον Τσιριγώτη, μας πήρε ενα ιστορικό, του είχα στείλει όλες τις εξετάσεις ηλεκτρονικά και τις είχε εκτυπώσει, και κατά τη διάρκεια του ραντεβού τις κοίταζε και μας εξηγούσε πώς βλέπει τα πράγματα και πώς πρέπει να προχωρήσουμε. 

Εμένα μου άρεσε, βέβαια δεν έχω προχωρήσει ακόμη. Το ραντεβού, με υπέρηχο, κόστισε 120 ευρώ. Νομίζω ότι αν σκέφτεσαι να αλλάξεις γιατρό, αξίζει να επισκεφθείς τον Τσιριγ. έστω για να σχηματίσεις μια εικόνα. Άλλωστε, λογικά έχεις εμπειρία από γιατρούς.

Να σε ρωτήσω, ανέφερες ότι είσαι στο Ιασώ. Θα ήθελες να μας πεις με ποιόν γιατρό προσπάθησες και ποιά ειναι η δική σου συνολική εντύπωση?

• Μου αρέσει 2

Just now, geozak είπε:

0 η χοριακη σε μενα

Λυπαμαι πολυ..! Επειδη ειχες γραψει πιο πανω για παλλινδρομες,καποιες φορες ευθυνεται κ ενδομητρια φλεγμονη που μπορει να υπαρχει. Εχεις κανει υστεροσκοπηση προ ετ ωστε να ελεγξεις το τοπιο; Αν επιτρεπεται,με ποιον γιατρο εισαι;

Just now, Andri M είπε:

Καλησπέρα σου Κατερίνα, καλωσήρθες! Όπως είπαν τα κορίτσια, ο Τσιριγ. και ο Σφακ είναι πολύ δημοφιλής εδώ στο φόρουμ. Εγώ έκανα μία επίσκεψη στον Τσιριγώτη, μας πήρε ενα ιστορικό, του είχα στείλει όλες τις εξετάσεις ηλεκτρονικά και τις είχε εκτυπώσει, και κατά τη διάρκεια του ραντεβού τις κοίταζε και μας εξηγούσε πώς βλέπει τα πράγματα και πώς πρέπει να προχωρήσουμε. 

Εμένα μου άρεσε, βέβαια δεν έχω προχωρήσει ακόμη. Το ραντεβού, με υπέρηχο, κόστισε 120 ευρώ. Νομίζω ότι αν σκέφτεσαι να αλλάξεις γιατρό, αξίζει να επισκεφθείς τον Τσιριγ. έστω για να σχηματίσεις μια εικόνα. Άλλωστε, λογικά έχεις εμπειρία από γιατρούς.

Να σε ρωτήσω, ανέφερες ότι είσαι στο Ιασώ. Θα ήθελες να μας πεις με ποιόν γιατρό προσπάθησες και ποιά ειναι η δική σου συνολική εντύπωση?

Καλησπέρα Andri M.η πρώτη μου προσπάθεια ήταν στο μητέρα ,μετά στο μαστρομηνα κ εκανα 2 διεργεσεις στο Ιασώ ,ένα φυσικό κύκλο κ μια μεταφορά 3 εμβρύων 3 ημερών  με τον Κωσταρα στο Ιασώ.καλος μου φαίνεται αλλά με παραξένεψε που δεν μου έδωσε αντιπηκτικά όπως είχα πάρει κ στις 2προηγούμενες μεταφορές κ utrogestan 200mgμόνο 4 την ημέρα.εδω διαβάζω για πολύ μεγαλύτερες ποσότητες utrog.Στην αρχή είχε πει πως θα αφήσουμε κάποιο έμβρυο να δούμε αν θα προχωρήσει σε βλαστοκύστη αλλά αυτό δεν έγινε ποτε.

Διαφημίσεις

Just now, Papy είπε:

Σου έστειλα πμ

Μπορεις να μου πεις κ μενα σε προσωπικο μην. ???

5 ώρες πρίν, Papy είπε:

43 είμαι κ η προσπάθεια έγινε με δανεικά.Εσύ κοριτσάκι σε τι φάση βρίσκεσαι??

Εγω σε φυσικους κ τροποποιημενους φυσικους.....

Καλημερα κοριτσια......

χθες 11η μερα ετ εκανα ενα τεστ και βγηκε θετικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια... μακαρι αυτη τη φορα να παει καλα .....

εκανα και τη χοριακη μου χθες και σημερα μεσημεράκι περιμενω τα αποτελέσματα....

αν και μπορει να βγει λιγο χαμηλή λόγω του οτι ηταν 11 μερες...Χθες που πηγα να κατουρισω τ βραδυ ειδα στο σκούπισμα την κρέμα που βάζω τη vasclor αλλα δεν ηταν άσπρα τα κομματάκια....

ηταν πολυ σκούρα καφε...σαν μαυρο... αλλα οχι υγρό.... σαν κομματάκια κολλημένα πανω στην κρέμα...

συγνωμη και για την τοοοοση λεπτομέρεια.... Χαχα....

απλα ανησυχησα λιγακι...

λετε να ειναι κακο σημάδι....??

ειχε καποια κατι ανάλογο με θετικό αποτέλεσμα...?

@pocm κοριτσι μ...ειχα μερες να συνδεθώ..... γιαυτο και δν σου απαντησα

εγω ειμαι στο ακεσω....

με τον κύριο Μακρ...κη.... ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη μαζι τ......

το κοστος ηταν 4500€... νομιζω οτι καθε κεντρο εχει τη δικη του τραπεζα... χωρις βεβαια να ειμαι απολυτα σιγουρη...

@geozak λυπάμαι πολυ....

καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις.....

ολα θα πανε αλά στο τελος για ολες μας.....

• Μου αρέσει 10

Just now, GatoulaM είπε:

Καλημερα κοριτσια......

χθες 11η μερα ετ εκανα ενα τεστ και βγηκε θετικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια... μακαρι αυτη τη φορα να παει καλα .....

εκανα και τη χοριακη μου χθες και σημερα μεσημεράκι περιμενω τα αποτελέσματα....

αν και μπορει να βγει λιγο χαμηλή λόγω του οτι ηταν 11 μερες...Χθες που πηγα να κατουρισω τ βραδυ ειδα στο σκούπισμα την κρέμα που βάζω τη vasclor αλλα δεν ηταν άσπρα τα κομματάκια....

ηταν πολυ σκούρα καφε...σαν μαυρο... αλλα οχι υγρό.... σαν κομματάκια κολλημένα πανω στην κρέμα...

συγνωμη και για την τοοοοση λεπτομέρεια.... Χαχα....

απλα ανησυχησα λιγακι...

λετε να ειναι κακο σημάδι....??

ειχε καποια κατι ανάλογο με θετικό αποτέλεσμα...?

@pocm κοριτσι μ...ειχα μερες να συνδεθώ..... γιαυτο και δν σου απαντησα

εγω ειμαι στο ακεσω....

με τον κύριο Μακρ...κη.... ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη μαζι τ......

το κοστος ηταν 4500€... νομιζω οτι καθε κεντρο εχει τη δικη του τραπεζα... χωρις βεβαια να ειμαι απολυτα σιγουρη...

εγω ειχα κομμάτια  στην κρεμα κ σημερα το πρωι επλενα την κορη μ στις 6 παρακαλώ γιατί τοτε τις ηρθε να χεσει κ εμενα κ τα ρούχα  της κ ολα...αχχαχαχαχχαχαχαχα

συνχαρητηρια ψυχη μ....ολα θα πανε καλα 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...