Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Mary H είπε:

Aγαπη μου, γλυκια, φορας κ κορμακι με  τιραντακι.......λιωνω:wub:

σμε αμε φούξια κιολας κ έχει κ μ φρου φρου στην μέση της....ετοιμάσου να λιώσεις όλη μέρα θα την στολίζεις

Just now, AndMosch είπε:

Αχ! Θα τρελαθώ!!!:wub:

Έχει κ τις διπλές είναι πατάτα τέλειος σ λεω...πεθαίνεις....

πρίν από 43 λεπτά , natassaki2006 είπε:

Αχ πόσο ευτυχισμένη μανούλα είσαι...!!!Πόσο το αξίζεις...!!!ζηστο κοριτσάρα μου...δάγκωσε την παντού...!!!

γλυκό μ Νατάσακι με τον καλο λογο πάντα....γρηγορα κ στα δικα σ ψυχή μ....μέσα από την καρδιά μ

• Μου αρέσει 3

Just now, Rafaelatarzan είπε:

σμε αμε φούξια κιολας κ έχει κ μ φρου φρου στην μέση της....ετοιμάσου να λιώσεις όλη μέρα θα την στολίζεις

γλυκό μ Νατάσακι με τον καλο λογο πάντα....γρηγορα κ στα δικα σ ψυχή μ....μέσα από την καρδιά μ

Φουξια με φρου φρου κ διπλες , ορμα μαμα, να φας μπουτακια!

1 hour ago, natassaki2006 είπε:

Αχ πόσο ευτυχισμένη μανούλα είσαι...!!!Πόσο το αξίζεις...!!!ζηστο κοριτσάρα μου...δάγκωσε την παντού...!!!

Ετοιμασου κι εσυ ερχεταιιιιι!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Mακαρι να μας αξιωσει ο Θεός όλες να ζήσουμε τέτοιες χαρές.. 

• Μου αρέσει 3

Just now, anoulious είπε:

Mακαρι να μας αξιωσει ο Θεός όλες να ζήσουμε τέτοιες χαρές.. 

Θα σας αξιωσει αγαπη μου. Αρκει να ειστε open mind , οπως η Ταρζανιτσα μας, που αφου ειδε κ αποειδε με τα αυγα της πηρε τα δανεικα, κι ησυχασε και εχει χαρες στο σπιτι της, και μια μπουμπου να την φας. Θελει ανοιχτο μυαλο και δραση. Να παρεις την κατασταση στα χερια σου και βουρ. Μην το σκεφτεστε καθολου

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Θα σας αξιωσει αγαπη μου. Αρκει να ειστε open mind , οπως η Ταρζανιτσα μας, που αφου ειδε κ αποειδε με τα αυγα της πηρε τα δανεικα, κι ησυχασε και εχει χαρες στο σπιτι της, και μια μπουμπου να την φας. Θελει ανοιχτο μυαλο και δραση. Να παρεις την κατασταση στα χερια σου και βουρ. Μην το σκεφτεστε καθολου

Εγω έχω ήδη πάρει την απόφαση και έχω μεγάλη χαρά. Ειλικρινά. Αλλά έχω κάποια δικά μου εμβρυα που πρέπει να τα βάλω... Τόση χαρά που φοβάμαι να μην 'σνομπαρω".μεσα μου τα δικά μου εμβρυακια με τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν αντικειμενικά.. Αλλά κάποιες έχουν. Στόχος μέχρι τέλους έτους.. Έχω ρημάξει τον εαυτό μου στα" πειραματα'. Αύριο πάω για γ σφαιρίνη. Πολύ σοβαρό φάρμακο. Και έχω μια αγωνία! 

• Μου αρέσει 3

Αυτά ακούω για σουρλουλούδες, μπεμπάκια «τροφαντά» για δάγκωμα κλπ κλπ και «ζηλεύω» με την καλή εννοια...

Τελικά θα προχωρήσουμε κ εμείς, είμαστε στην αναζήτηση δότριας...

Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια μανούλες!!!!!

• Μου αρέσει 6

urI6p3.png

Εγω έχω ήδη πάρει την απόφαση και έχω μεγάλη χαρά. Ειλικρινά. Αλλά έχω κάποια δικά μου εμβρυα που πρέπει να τα βάλω... Τόση χαρά που φοβάμαι να μην 'σνομπαρω".μεσα μου τα δικά μου εμβρυακια με τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν αντικειμενικά.. Αλλά κάποιες έχουν. Στόχος μέχρι τέλους έτους.. Έχω ρημάξει τον εαυτό μου στα" πειραματα'. Αύριο πάω για γ σφαιρίνη. Πολύ σοβαρό φάρμακο. Και έχω μια αγωνία! 

Ετσι μπραβο! Σημασια δεν εχει το dna αλλα το παιδακι που τοσο επιθυμεις. Κανε την προσπαθεια με τα δικα σου κ αν δεν προχωρα σε δανεικα. Και ποτε δεν ξερεις τωρα που εισαι χαλαρη μπορει να πιασουν τα δικα σου. Κι εγω αυτα τα τελευταια εμβρυακια δεν τα πιστευα, και μαλιστα σκεφτηκα καποια στιγμη να μην τα βαλω κ να κατεβω Αθηνα για αλλη δοτρια. Κι ομως τα πουλακια μου καλα ξηγηθηκαν...

Just now, Renula είπε:

Αυτά ακούω για σουρλουλούδες, μπεμπάκια «τροφαντά» για δάγκωμα κλπ κλπ και «ζηλεύω» με την καλή εννοια...

Τελικά θα προχωρήσουμε κ εμείς, είμαστε στην αναζήτηση δότριας...

Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια μανούλες!!!!!

Ετσι μπραβο, τετοια ν ακουμε. Να χαιρομαστε κ εμεις μαζι σας!

Η αληθεια ειναι οτι οι σουρλουλουδες ειναι καλη διαφημιση, χαχαχαχαχ

Προχωρα κοπελα μου και ολα καλα θα πανε!

Αντε με ενα η δυο τροφαντα μωρακια ευχομαι!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

πρίν από 58 λεπτά , Mary H είπε:

Φουξια με φρου φρου κ διπλες , ορμα μαμα, να φας μπουτακια!

Ετοιμασου κι εσυ ερχεταιιιιι!!!!!!

Λες??????Άει να δούμε βρε αγάπες...

4 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Ναι καλέ φοράμε κορμάκι ραντε με την πλάτη έξω....

Απαπα το κάνω εικόνα...να το τρως όλη την ώρα το  ωμακι...πεθαινωωωω!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Καλά καλά...όλο μορφασμους ειναι...νούμερο μεγαλο  σ λεω ...όλο γελάμε με αυτά που κάνει.....( όσο κάνει βεβαια) πάντως πάει το μοντέλο που είχα....χοντροπατατα εγινε

Αχ τι τέλεια , γλυκούλα! Πολύ χαίρομαι ταρζανίτσα μου για σένα, τι γλυκιά χαρά , σου αξίζει 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!

@RafaelatarzanΑχ βρε Ταρζανάκι τι όμορφες εικόνες κ συναισθήματα??Τσίμπα λιγο μπουτάκι κ για εμάς:x

@anouliousΕγώ θα σου ευχηθώ είτε με τα δικά σου είτε με δανεικά να γίνεις σύντομα μανούλα κ να τρελαθούμε για άλλη μια φορά εδώ μεσα!!Αυτό να σκέφτεσαι κοριτσάκι κ όλα θα πάνε super!!

@RenulaΚαλή επιτυχία στην προσπάθειά σου κ μπράβο για την απόφαση σου!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Papy είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!

@RafaelatarzanΑχ βρε Ταρζανάκι τι όμορφες εικόνες κ συναισθήματα??Τσίμπα λιγο μπουτάκι κ για εμάς:x

@anouliousΕγώ θα σου ευχηθώ είτε με τα δικά σου είτε με δανεικά να γίνεις σύντομα μανούλα κ να τρελαθούμε για άλλη μια φορά εδώ μεσα!!Αυτό να σκέφτεσαι κοριτσάκι κ όλα θα πάνε super!!

θα τσιμπήσω ναι ναι ναι...

Just now, thalasa είπε:

Αχ τι τέλεια , γλυκούλα! Πολύ χαίρομαι ταρζανίτσα μου για σένα, τι γλυκιά χαρά , σου αξίζει 

σε όλες μας αξίζει αυτό το θείο δώρο.. σε ευχαριστώ πολύ...

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Papy είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και εσύ ο, τι επιθυμείς. Εγώ μόλις γύρισα από το νοσοκομείο. Η έγχυση κράτησε 3και μισή ώρες. Το στομαχι μου είναι κάπως..Και ξεκίνησα και αντιβίωση από το Σφακ σήμερα... Χωρίς νοσηλεία, επειδή ήτανε δημόσιο νοσοκομείο, μου έβαλαν και έναν άλλο όρο προετοιμασίας, τα δύο μπουκαλάκια φαρμακου, που ήτανε μόνο 2 και όχι 3 επειδή είμαι αδύνατη, είδα κοστίζουν 1200 ευρώ!!! Αντε κάνε την (Καντι δε ξέρω γιατί  το ταμπλετ έχει μια ρύθμιση και έγραφει αυτόματα λέξεις  και αντί για Κάνε την έγραψε Καντι Χα!! Χα!) σε ιδιωτική κλινική και πόσο λογικό είναι που το προτείνουν πολύ δύσκολα οι γιατροί.. 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και εσύ ο, τι επιθυμείς. Εγώ μόλις γύρισα από το νοσοκομείο. Η έγχυση κράτησε 3και μισή ώρες. Το στομαχι μου είναι κάπως..Και ξεκίνησα και αντιβίωση από το Σφακ σήμερα... Χωρίς νοσηλεία, επειδή ήτανε δημόσιο νοσοκομείο, μου έβαλαν και έναν άλλο όρο προετοιμασίας, τα δύο μπουκαλάκια φαρμακου, που ήτανε μόνο 2 και όχι 3 επειδή είμαι αδύνατη, είδα κοστίζουν 1200 ευρώ!!! Αντε κάνε την (Καντι δε ξέρω γιατί  το ταμπλετ έχει μια ρύθμιση και έγραφει αυτόματα λέξεις  και αντί για Κάνε την έγραψε Καντι Χα!! Χα!) σε ιδιωτική κλινική και πόσο λογικό είναι που το προτείνουν πολύ δύσκολα οι γιατροί.. 

Ω ρε κορίτσι! Να πανε ολα καλα απο εδώ και πέρα! Χαλάλι κι αυτη η ταλαιπωρία!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...