Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Thia1985 είπε:

Δεν έχω κάνει μεταφορά αλλά μια χαρά μπορείς να κάνεις υπέρηχο με περίοδο. Κι εσυ το Σφ έχεις? 

Λογικά συνεννοούνται. 

Υστεροσκοπηση σου έχει κάνει? 

Στην τιμή που σου δίνουν είναι μέσα τα φάρμακα της δότριας και κοστίζουν γύρω στα 500 ευρώ. 

Ειναι μεσα στην τιμη ολα κ τα φαρμακα της οποτε δ πληρωνεις κατι εξτρα για αυτο.τον σφακιανουδη εχω ναι.δεν μου εχει κανει αυτος ειχα κανει με τον γιατρο μου και λαπαροσκοπηση.

Just now, Mary H είπε:

Κοπέλα μου μην αγχωνεσαι. Ο πολυποδας δεν πονάει, εγω είχα κ δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο πόνος μπορεί να είναι έντερο η να κρυώσεις, τόσο απλό. Φυσικα κ κάνουν υπερηχο με περιοδο

Εχω βγαλει 2 φορες πολυποδα δ ποναγα ουτε εγω απλα το εχω φοβο μην βγει παλι και παω παλι πισω γτ θα χρειαζεται να μου το βγαλει πρωτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Suzukaki είπε:

Ειναι μεσα στην τιμη ολα κ τα φαρμακα της οποτε δ πληρωνεις κατι εξτρα για αυτο.τον σφακιανουδη εχω ναι.δεν μου εχει κανει αυτος ειχα κανει με τον γιατρο μου και λαπαροσκοπηση.

Δε σου πρότεινε ο ίδιος να σου κάνει η ειδε το DVD? 

Εγώ δυστυχώς ενώ έχω κάνει δυο υστεροσκοπησεις, υπήρχε θέμα με τα DVD οπότε αναγκαστικά θα ξανακάνω. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Δε σου πρότεινε ο ίδιος να σου κάνει η ειδε το DVD? 

Εγώ δυστυχώς ενώ έχω κάνει δυο υστεροσκοπησεις, υπήρχε θέμα με τα DVD οπότε αναγκαστικά θα ξανακάνω. 

Δεν μου ειπε τπτ για να ξανακανω.εχει δει τα dvd μου ναι.

Just now, Suzukaki είπε:

Εχω βγαλει 2 φορες πολυποδα δ ποναγα ουτε εγω απλα το εχω φοβο μην βγει παλι και παω παλι πισω γτ θα χρειαζεται να μου το βγαλει πρωτα

Εγω με πολύποδα προχώρησα έβαλα τα έμβρυα κ επιασαν κ τα δυο. Αν δεν ενοχλεί ο πολυποδας, να μην έχει φλεγμονή δεν έχει πρόβλημα. Μην αγχωνεσαι

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Εγω με πολύποδα προχώρησα έβαλα τα έμβρυα κ επιασαν κ τα δυο. Αν δεν ενοχλεί ο πολυποδας, να μην έχει φλεγμονή δεν έχει πρόβλημα. Μην αγχωνεσαι

Αληθεια;;απο δοτρια;τι καλο νεο!!συνηθως μολις δουν πολυποδα σ λεει μπορει να αποβαλεις παμε να το βγαλουμε

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Suzukaki είπε:

Αληθεια;;απο δοτρια;τι καλο νεο!!συνηθως μολις δουν πολυποδα σ λεει μπορει να αποβαλεις παμε να το βγαλουμε

Ήταν πολύ μικρός, μισο εκατοστό, δεν είχε φλεγμονή και μια χαρα πήγε τελικά. Αν είναι πολύ μικρό κ είναι σε σημείο που δεν ενοχλεί κ χωρίς φλεγμονή δεν έχει πρόβλημα. Σε μένα ούτε καν μεγάλωσε με την κύηση. Ναι με δωρεά ωαρίων προχωρησα

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Ήταν πολύ μικρός, μισο εκατοστό, δεν είχε φλεγμονή και μια χαρα πήγε τελικά. Αν είναι πολύ μικρό κ είναι σε σημείο που δεν ενοχλεί κ χωρίς φλεγμονή δεν έχει πρόβλημα. Σε μένα ούτε καν μεγάλωσε με την κύηση. Ναι με δωρεά ωαρίων προχωρησα

Να σου ζησουν!!μακαρι να παει καλα κ σε εμενα γτ δ εχω μεινει ποτε εγκυος απο ποτε ξεκιναει η προετοιμασια ενδομητριου;

Just now, Suzukaki είπε:

Να σου ζησουν!!μακαρι να παει καλα κ σε εμενα γτ δ εχω μεινει ποτε εγκυος απο ποτε ξεκιναει η προετοιμασια ενδομητριου;

Σ ευχαριστώ. Το ένα προχώρησε τελικά κ ειμαι έγκυος 6 μηνών. Αφού έμεινα εγω έγκυος όλες μπορείτε Χαχα! Όλα καλά θα πανε! Η προετοιμασία ενδομητριου ξεκινάει 2 η μερα περιόδου αν οι ορμονικές είναι οκ

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (IVvA)

πρίν από 33 λεπτά , Suzukaki είπε:

Την 21η εννοεις απο οταν σου τελιωσε  λιγο πριν σου ερθει η επομενη περιοδος;;;

Απο την ημέρα που μου ήρθε περίοδος.

Φυσικά μπορεί να ακολουθηθεί σε σένα άλλο πρωτόκολλο.Καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά σκέψου ότι οι γιατροί μας έχουν ασχοληθεί με χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις κ ξέρουν άριστα κάθε βήμα.

Just now, Papy είπε:

Απο την ημέρα που μου ήρθε περίοδος.

Φυσικά μπορεί να ακολουθηθεί σε σένα άλλο πρωτόκολλο.Καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά σκέψου ότι οι γιατροί μας έχουν ασχοληθεί με χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις κ ξέρουν άριστα κάθε βήμα.

Εγω σκεψου ειμαι 20η σημερα κ δ εχω ξεκινησει τπτ.για ιουνη με βλεπω  και ανννν γτ πως να με ξεκινησει κιολας ακομα ψαχνουν την δοτρια

Just now, Mary H είπε:

Σ ευχαριστώ. Το ένα προχώρησε τελικά κ ειμαι έγκυος 6 μηνών. Αφού έμεινα εγω έγκυος όλες μπορείτε Χαχα! Όλα καλά θα πανε! Η προετοιμασία ενδομητριου ξεκινάει 2 η μερα περιόδου αν οι ορμονικές είναι οκ

Με το καλο!!!!ειδες στην αρχη 2 σακους κ μετα το αλλο παλινδρομησε;;;καλα το λες γτ δ ξερεις την περιπτωση μ εγω αν μεινω θαυμα θα εχει γινει

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Suzukaki είπε:

Εγω σκεψου ειμαι 20η σημερα κ δ εχω ξεκινησει τπτ.για ιουνη με βλεπω  και ανννν γτ πως να με ξεκινησει κιολας ακομα ψαχνουν την δοτρια

Με το καλο!!!!ειδες στην αρχη 2 σακους κ μετα το αλλο παλινδρομησε;;;καλα το λες γτ δ ξερεις την περιπτωση μ εγω αν μεινω θαυμα θα εχει γινει

Έτσι ακριβώς, στη 12η w παλινδρομησε. Το θαύμα σου θα γίνει τώρα με δωρεά ωαρίων όπως έγινε κ σε μένα. Πιστεψε το! Εγω αλλιώς  άτεκνη θα εμενα!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Έτσι ακριβώς, στη 12η w παλινδρομησε. Το θαύμα σου θα γίνει τώρα με δωρεά ωαρίων όπως έγινε κ σε μένα. Πιστεψε το! Εγω αλλιώς  άτεκνη θα εμενα!

Πωπω ρε παιδια ειναι σοκαριστικο αυτο το εχω ξανακουσει τοσο εβδομαδων  και να παλινδρομησει σου το αιτιολογησαν γτ μπορει να συνεβη;

Just now, Suzukaki είπε:

Πωπω ρε παιδια ειναι σοκαριστικο αυτο το εχω ξανακουσει τοσο εβδομαδων  και να παλινδρομησει σου το αιτιολογησαν γτ μπορει να συνεβη;

Όχι, απλώς ότι στα διδυμα συμβαίνει στο πρώτο τρίμηνο συχνά το ένα να παλινδρομεί μέχρι την 14η εβδομαδα

Lilypie - (IVvA)

Καλημέρα κορίτσια!!! Βλέπω ξεκινάτε σιγά σιγά.. Καλή επιτυχία να έχετε και να πάνε όλα τέλεια να ακούσουμε σε λίγο καιρό μεγάλες χοριακες!!! 

Εγω έκανα την περιδεση την Δευτέρα κ όλα πήγαν μια χαρά! Ευτυχώς πρόλαβα και την έκανα γιατί απ ότι μου είπε ο γιατρός ο τράχηλος είχε ήδη αρχίζει να ανοίγει... Δόξα τω Θεό! 

Φιλιά πολλά!!! 

• Μου αρέσει 9

xsSnp3.png

2 ώρες πρίν, Pingu είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Βλέπω ξεκινάτε σιγά σιγά.. Καλή επιτυχία να έχετε και να πάνε όλα τέλεια να ακούσουμε σε λίγο καιρό μεγάλες χοριακες!!! 

Εγω έκανα την περιδεση την Δευτέρα κ όλα πήγαν μια χαρά! Ευτυχώς πρόλαβα και την έκανα γιατί απ ότι μου είπε ο γιατρός ο τράχηλος είχε ήδη αρχίζει να ανοίγει... Δόξα τω Θεό! 

Φιλιά πολλά!!! 

Όλα λοιπόν κυλάνε όπως πρέπει!!Καλή συνέχεια κορίτσι μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...