Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Ισχύει αυτό σωστά? Με τα τεστ ωορρηξίας βλέπεις μόνο την κορύφωση της lh, ούτε αν έγινε ωορρηξία ξέρεις ούτε αν ήταν καλή. Θυμάμαι τα 2-3 χρόνια που προσπαθούσα φυσιολογικά κι έκανα τεστακια έβρισκα πάντα θετικό κι αναρωτιομουν, κάνω κάθε μήνα ωορρηξία? Αποκλείεται..

Στους φυσικούς πάντως που έκανα αργότερα είδαμε πως έκανε κορύφωση η ορμόνη αλλά το ωάριο ήταν ακατάλληλο, σαν να καιγόταν?!

8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Μία κοπέλα εδώ έκανε πάντα νωρίς ωοληψια,η @Nephele78.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Καλή αρχή κοπέλα μου με το καλό πιστεψε το και όλα θα πανε τελεια! Η απόφαση σου είναι σωστή και δε θα το μετανιώσεις πιστεψε με

Καλημερα

Σε ευχαριστώ πολυ

Ενώ το είχα πάρει απόφαση πριν την καραντίνα κι ήμουν και χαρούμενη, δεν ξέρω τι έγινε και μου ναι τόσο δύσκολο ακόμη και τώρα. Ξέρω ότι είναι το σωστό, κάθομαι και χαζεύω τα δίδυμα της γειτόνισσας, πενήντα ο άντρας της, 45 αυτή, έκαναν δυο κοριτσάκια πριν από περίπου 6-7 μήνες και τώρα τις ζεστές μέρες τα βγάζουν στο μπαλκόνι, δυο σταλιτσες και φοράνε κολάν Κ φουστανάκια και κάθομαι και τα χαζεύω και λέω άκου εκεί, κολάν!!! Χαχαχα. Και νιώθω ότι πήρα τη σωστή απόφαση όμως είπε και τη χαζομάρα ή φίλη μου κι έκανε πολύ μεγαλύτερο κακό από όσο πίστευα. Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου γιατί με αυτά τα μηνύματα και τη στήριξη σας ξέρω ότι πήρα τη σωστή απόφαση, όσο δύσκολη κι αν είναι. 

Θα κάνω την προσπάθεια μου κι ελπιζωωνα είμαι τυχερή κι εγώ. Είπα στον γιατρό μου να προχωρήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται, δε δουλεύω και εφόσον η κατάσταση είναι τέτοια, δε θέλω να χάνω χρόνο. Κι όταν με το καλό τα καταφέρω, θα προσπαθήσω πάλι με δικά μου. 

• Μου αρέσει 5

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

9 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Μπραβο! Καλή αρχή! Και εγώ στο ίδιο κέντρο θα πάω. Λόγω Σφακ. Ενημέρωσε μας αν θέλεις για την συνέχεια. Είσαι μικρή. Και να είσαι πολύ αισιόδοξη. 

Σε ευχαριστώ 

Και σε εσενα

Έχεις κάνει ραντεβού μαζί τους? 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Σε ευχαριστώ 

Και σε εσενα

Καλή αρχή σου εύχομαι!!!να είσαι σίγουρη ότι πήρες την σωστή απόφαση.. σε λίγο καιρό θα είσαι μια υπέροχη μανούλα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Thia1985 είπε:

Καλημερα

Σε ευχαριστώ πολυ

Ενώ το είχα πάρει απόφαση πριν την καραντίνα κι ήμουν και χαρούμενη, δεν ξέρω τι έγινε και μου ναι τόσο δύσκολο ακόμη και τώρα. Ξέρω ότι είναι το σωστό, κάθομαι και χαζεύω τα δίδυμα της γειτόνισσας, πενήντα ο άντρας της, 45 αυτή, έκαναν δυο κοριτσάκια πριν από περίπου 6-7 μήνες και τώρα τις ζεστές μέρες τα βγάζουν στο μπαλκόνι, δυο σταλιτσες και φοράνε κολάν Κ φουστανάκια και κάθομαι και τα χαζεύω και λέω άκου εκεί, κολάν!!! Χαχαχα. Και νιώθω ότι πήρα τη σωστή απόφαση όμως είπε και τη χαζομάρα ή φίλη μου κι έκανε πολύ μεγαλύτερο κακό από όσο πίστευα. Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου γιατί με αυτά τα μηνύματα και τη στήριξη σας ξέρω ότι πήρα τη σωστή απόφαση, όσο δύσκολη κι αν είναι. 

Θα κάνω την προσπάθεια μου κι ελπιζωωνα είμαι τυχερή κι εγώ. Είπα στον γιατρό μου να προχωρήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται, δε δουλεύω και εφόσον η κατάσταση είναι τέτοια, δε θέλω να χάνω χρόνο. Κι όταν με το καλό τα καταφέρω, θα προσπαθήσω πάλι με δικά μου. 

Καταλαβαίνω ότι έχεις τους ενδοιασμούς σου , είναι μια δύσκολη απόφαση κ δεν είναι εύκολο για ολους. Παρόλο που σε μένα μου ήταν πολύ εύκολο κ πηρα την απόφαση αμέσως , δεν είναι για ολους το ίδιο. Όμως όταν θα νιώσεις το μωρό μέσα σου , πιστεψε με ότι θα το αισθανθείς πολύ δικό σου. Εσυ θα εισαι η μανουλα του κ θα το αγαπας πολύ πολύ. Προχωρά άμεσα κ δεν θα το μετανιώσεις!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Thia1985 είπε:

Σε ευχαριστώ 

Και σε εσενα

Καλημέρα. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Θα κατέβω το αμέσως επόμενο διαστημα μαζί με την εμβρυομεταφορα να κλείσω και το πρώτο ραντεβού. Θα συνεννοηθώ και με Σφακ σε ποια να απευθυνθώ. Μην ανεβοκατεβαινουμε συνέχεια. Από ότι κατάλαβα το πρώτο ραντεβού είναι να σε δούνε,κοντή, ψηλή, χοντρή και τι θέλεις κλπ.. Σωστά? Η αναμονή πόση περίπου σου είπανε ότι είναι? 

Διαφημίσεις

Just now, anoulious είπε:

Καλημέρα. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Θα κατέβω το αμέσως επόμενο διαστημα μαζί με την εμβρυομεταφορα να κλείσω και το πρώτο ραντεβού. Θα συνεννοηθώ και με Σφακ σε ποια να απευθυνθώ. Μην ανεβοκατεβαινουμε συνέχεια. Από ότι κατάλαβα το πρώτο ραντεβού είναι να σε δούνε,κοντή, ψηλή, χοντρή και τι θέλεις κλπ.. Σωστά? Η αναμονή πόση περίπου σου είπανε ότι είναι? 

Εγώ δεν είχα αναμονή για το ραντεβού, ήταν όμως ακριβώς πριν τον Κορονοιο, πριν παρθούν τα μέτρα. 

Στο πρώτο ραντεβού συμπληρώνετε χαρτιά εσυ και ο άντρας σου. Το ύψος, το βάρος σας κλπ κλπ Κ μετά ενημερώνεστε για τη διαδικασία. Λες τα θέλω ΣΟΥ. Μην ντραπείς καθόλου να τα πεις, δεν είναι εύκολη διαδικασια αλλά να τα πεις. Και μετά τους ενημερώνεις αν συμφωνείς η όχι. Αν συμφωνείς τους στέλνεις τα χαρτιά που σου ζητούν Κ περιμένεις. 

Στο μεταξύ, παίρνω σήμερα και δεν τους βρίσκω. 

Just now, Mary H είπε:

Καταλαβαίνω ότι έχεις τους ενδοιασμούς σου , είναι μια δύσκολη απόφαση κ δεν είναι εύκολο για ολους. Παρόλο που σε μένα μου ήταν πολύ εύκολο κ πηρα την απόφαση αμέσως , δεν είναι για ολους το ίδιο. Όμως όταν θα νιώσεις το μωρό μέσα σου , πιστεψε με ότι θα το αισθανθείς πολύ δικό σου. Εσυ θα εισαι η μανουλα του κ θα το αγαπας πολύ πολύ. Προχωρά άμεσα κ δεν θα το μετανιώσεις!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Αυτός είναι φόβος, δυστυχώς. Και δε θέλω να μαι σαν αυτές τις μανάδες που έκαναν παιδιά απλά για να τα κάνουν. Εύχομαι κι ελπίζω να πάνε όλα καλά. 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Εγώ δεν είχα αναμονή για το ραντεβού, ήταν όμως ακριβώς πριν τον Κορονοιο, πριν παρθούν τα μέτρα. 

Στο πρώτο ραντεβού συμπληρώνετε χαρτιά εσυ και ο άντρας σου. Το ύψος, το βάρος σας κλπ κλπ Κ μετά ενημερώνεστε για τη διαδικασία. Λες τα θέλω ΣΟΥ. Μην ντραπείς καθόλου να τα πεις, δεν είναι εύκολη διαδικασια αλλά να τα πεις. Και μετά τους ενημερώνεις αν συμφωνείς η όχι. Αν συμφωνείς τους στέλνεις τα χαρτιά που σου ζητούν Κ περιμένεις. 

Στο μεταξύ, παίρνω σήμερα και δεν τους βρίσκω. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Αυτός είναι φόβος, δυστυχώς. Και δε θέλω να μαι σαν αυτές τις μανάδες που έκαναν παιδιά απλά για να τα κάνουν. Εύχομαι κι ελπίζω να πάνε όλα καλά. 

Αν γυριζα το χρονο πισω  θα επαιρνα πιο νωρις την αποφαση..Ντρεπομαι καπως αλλα θα προσπαθησω να ειμαι ανετη.Γενικως για μετα ποση αναμονη σας ειπανε?

• Μου αρέσει 2

Καλησπερα

Μίλησα εχθές μαζί τους. 

Τις επόμενες μέρες θα δώσει ο άντρας μου δείγμα. Η κοπέλα που μίλησα μου φάνηκε πιο καταρτισμένη από την Ευγενία. 

Θυμάμαι στην Ευγενία, της έλεγα, πρόσεχε, είναι πολύ σημαντικό να μοιάζει σε εμένα (για διάφορους λόγους) και μου έλεγε μην ανησυχείς δε θα ναι από Κονγκό! 

Δε μου άρεσε αυτό... 

Εξήγησα στην κοπέλα χθες την κατάσταση Κ πόσο δύσκολο ήταν για εμένα να το κάνω αυτό Κ να αφήσω προσωρινά την προσπάθεια με δικά μου Κ μου είπε μην ανησυχείτε, σας υπόσχομαι θα κάνω πολύ καλή αναζήτηση, σα να ήταν από δικό σας υλικό. 

Μάλιστα της είπα να μην κοιτάξει αποκλειστικά δότρια με καστανά μάτια οπως τα δικά μου γιατί είχαμε Κ πράσινα στην οικογένεια και μου είπε όχι, καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για εσάς, εγώ θα ψάξω με καστανά, σας είπα, σα να στε εσείς και της είπα ότι δεν πειράζει, άλλωστε και πράσινα να ναι, είχε η γιαγιά μου. 

Το εκτίμησα όμως. 

Για εμένα, ευτυχώς που έφυγε η Ευγενία, νιώθω πιο ασφαλής τώρα. 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

On 1/5/2020 at 7:12 ΜΜ, Thia1985 είπε:

Ακριβώς πριν τον Κορονοιο 

Τρίτη πήγαμε, Κυριακή ληφθησαν τα μετρα

Γεια σας κοριτσια να σας ρωτησω οποια εχει κανει μεταφορα απο δοτρια να βοηθησει λιγο εγω περιμενω να αδιαθετησω σε καμια εβδομαδα εντωμεταξυ ειμαι 20η ημερα κ ποναω απο 16η εχω αγχωθει μηπως ειναι κανας πολυποδας κτλ μ ειπε η κοπελα στο ιακεντρο οτι μολις αδιαθετησω να την παρω τηλ να δει αν την βρηκε κ να ξεκνησει διεγερση. αν εχω περιοδο κ τελικα την βρηκαν δ πρεπει να μ γινει υπερηχος οτι ολα ειναι καλα ωστε να ξερουν οτι σιγουρα μπορω να κανω μεταφορα;;;;πως θα μ κανουν τον υπερηχο με περιοδο;!

Just now, Suzukaki είπε:

Γεια σας κοριτσια να σας ρωτησω οποια εχει κανει μεταφορα απο δοτρια να βοηθησει λιγο εγω περιμενω να αδιαθετησω σε καμια εβδομαδα εντωμεταξυ ειμαι 20η ημερα κ ποναω απο 16η εχω αγχωθει μηπως ειναι κανας πολυποδας κτλ μ ειπε η κοπελα στο ιακεντρο οτι μολις αδιαθετησω να την παρω τηλ να δει αν την βρηκε κ να ξεκνησει διεγερση. αν εχω περιοδο κ τελικα την βρηκαν δ πρεπει να μ γινει υπερηχος οτι ολα ειναι καλα ωστε να ξερουν οτι σιγουρα μπορω να κανω μεταφορα;;;;πως θα μ κανουν τον υπερηχο με περιοδο;!

Δεν έχω κάνει μεταφορά αλλά μια χαρά μπορείς να κάνεις υπέρηχο με περίοδο. Κι εσυ το Σφ έχεις? 

Λογικά συνεννοούνται. 

Υστεροσκοπηση σου έχει κάνει? 

Just now, anoulious είπε:

Καλημέρα. Να ρωτήσω λίγο όσες είστε στο Ιακεντρο,σας είπαν επιπλέον τιμη για τα φάρμακα της δοτριας? Γιατί εγώ σκέφτομαι δεν δικαιούμαι πλέον φάρμακα.. 

Στην τιμή που σου δίνουν είναι μέσα τα φάρμακα της δότριας και κοστίζουν γύρω στα 500 ευρώ. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Suzukaki είπε:

Εμένα αφού μου ήρθε περίοδος μου είπαν την 21η μέρα να κάνω αβερκαπ για να γίνει καταστολή των ωοθηκών.Στη συνέχεια πήγα κάποια στιγμή για υπέρηχο προκειμένου να επιβεβαιωθεί η καταστολή κ ξεκίνησα σικλακούρ, ουτρο, πρεζολον κτλ.Κ γω απορούσα με τις ημερομηνίες κ γενικότερα με τη διαδικασία αλλά τελικά ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν.Οπότε κοριτσάκι να μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου και εμπιστέψου τους ειδικούς.Σου εύχομαι να πάνε ολα τέλεια:x

Just now, Papy είπε:

Εμένα αφού μου ήρθε περίοδος μου είπαν την 21η μέρα να κάνω αβερκαπ για να γίνει καταστολή των ωοθηκών.Στη συνέχεια πήγα κάποια στιγμή για υπέρηχο προκειμένου να επιβεβαιωθεί η καταστολή κ ξεκίνησα σικλακούρ, ουτρο, πρεζολον κτλ.Κ γω απορούσα με τις ημερομηνίες κ γενικότερα με τη διαδικασία αλλά τελικά ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν.Οπότε κοριτσάκι να μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου και εμπιστέψου τους ειδικούς.Σου εύχομαι να πάνε ολα τέλεια:x

Την 21η εννοεις απο οταν σου τελιωσε  λιγο πριν σου ερθει η επομενη περιοδος;;;

πρίν από 5 λεπτά , Suzukaki είπε:

Κοπέλα μου μην αγχωνεσαι. Ο πολυποδας δεν πονάει, εγω είχα κ δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο πόνος μπορεί να είναι έντερο η να κρυώσεις, τόσο απλό. Φυσικα κ κάνουν υπερηχο με περιοδο

• Ευχαριστώ 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...