Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Suzukaki είπε:

Εγω δ ξερω ποτε θα την κανω.θελουν κ χρονο να την βρουν

Εγω ειμαι με σφακιανουδη μετα απο μαστρομηνα ο σφακιαν ασχολειται τα ψαχνει ολα δ τον ενιωσα καθολου εμπορο με αγκαλιασε με φιλησε με θυμαται με το μικρο μ ονομα μολις στειλω μειλ μ απανταει σε 3 λεπτα.για τον  μαστρομηνα τι να πω ....... κακη εμπειρια θελω να ξεχασω το ποσο τιποτα ενιωσα μαζι του δεν ασχοληθηκε ποτε δεν κοιταξε ποτε εξετασεις μου μεσα στην ωοληψια μου ειπε κατι απαραδεκτο για την στιγμη και γενικως πιο αδιαφορο γιατρο δ ξερω αν θα συναντησω ποτε.

Ναι...τι Σφακιαν...εγώ δεν τον ξέρω καθόλου!! Ακούω όμως διάφορα καλά για αυτόν απ' τα κορίτσια!!! Όσο για το Μαστρ....σας τα είπα τα χάλια του!!!!! 

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Sofoulis είπε:

Ναι...τι Σφακιαν...εγώ δεν τον ξέρω καθόλου!! Ακούω όμως διάφορα καλά για αυτόν απ' τα κορίτσια!!! Όσο για το Μαστρ....σας τα είπα τα χάλια του!!!!! 

Ο μαστρομηνας πολυ τραυματικη εμπειρια.σχεδον τον παρακαλαγα να δει αιματολογικες που εκανα μονη μου γτ ειχα απελπιστει

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Suzukaki είπε:

Εγω ειμαι με σφακιανουδη μετα απο μαστρομηνα ο σφακιαν ασχολειται τα ψαχνει ολα δ τον ενιωσα καθολου εμπορο με αγκαλιασε με φιλησε με θυμαται με το μικρο μ ονομα μολις στειλω μειλ μ απανταει σε 3 λεπτα.για τον  μαστρομηνα τι να πω ....... κακη εμπειρια θελω να ξεχασω το ποσο τιποτα ενιωσα μαζι του δεν ασχοληθηκε ποτε δεν κοιταξε ποτε εξετασεις μου μεσα στην ωοληψια μου ειπε κατι απαραδεκτο για την στιγμη και γενικως πιο αδιαφορο γιατρο δ ξερω αν θα συναντησω ποτε.

Δεν θα αργήσουν να την βρουν...θα το δεις!!!!!!

Just now, Suzukaki είπε:

Ο μαστρομηνας πολυ τραυματικη εμπειρια.σχεδον τον παρακαλαγα να δει αιματολογικες που εκανα μονη μου γτ ειχα απελπιστει

Εμένα μου είπε καταλεξη όταν τον ρώτησα αν θα μπορούσε να μας κάνει καλύτερη τιμή γιατί μιλάμε μόνο για δύο βλαστοκυστες :" τι να σου κόψω, δεν βγαίνω..."

Αν αυτό δεν είναι σκληρό εμπόριο τότε τι είναι...????

bCX6p3.png

Just now, Suzukaki είπε:

Κοριτσια μακαρι γτ νιωθω πολυ στενοχωρια.

Όχι να μη νιώθεις, θα πάνε όλα καλά με τη βοήθεια της Παναγίας!!!!! Να είσαι αισιόδοξη!!!! Και θα τα καταφέρεις γρήγορα!!!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Sofoulis είπε:

Όχι να μη νιώθεις, θα πάνε όλα καλά με τη βοήθεια της Παναγίας!!!!! Να είσαι αισιόδοξη!!!! Και θα τα καταφέρεις γρήγορα!!!!!

Ενα παιδι ειπαμε να κανουμε και μονο κομητης που δεν επεσε.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Fleabag είπε:

Γεια σου Μαίρη,εχω. χαθει,τωρα είδα το μηνυμα.Σχετικα με την καισαρική,καλα θα ηταν να μας ενημέρωναν οτι ναι,πονάει μετα,μου έβγαλαν τον καθετήρα την επόμενη το πρωί και μου ηταν πολυ δύσκολο να σηκώνομαι απο το κρεβάτι και να πηγαίνω τουαλέτα. Αντέχω τον πόνο,οποτε δεν υπερβάλω.Παυσιπονο δεν κανει παρα μονο παρακεταμόλη η οποια δεν βοηθάει καθόλου. Επισης,θα χαιρόμουν πολυ αν μου είχαν πει οτι αμέσως μετα εχεις μια κοιλιά σαν 5 μηνων,σαν να ειχα ενα τρίτο παιδάκι που το αφησαμε μεσα να ωριμάσει λιγο:grin: Θελει χρόνο να ξεπροστεις,θελει χρόνο να μπουν στη θεςη τους τα εσωτερικά οργανα που είχαν εκτοπιστεί,θελει περιπου 10 -15 μέρες να αισθανθείς καλα. Τώρα βέβαια,ολα υποκειμενικά ειναι,εχω γνωστές που δεν είχαν κανέναν θεμα μετα την καισαρική.Η αλήθεια βέβαια ειναι οτι τα ξεχνάς ολα! Τα μωρα ειναι καλα,μαμ κακα και νάνι με αρκετα κλάματα ενδιάμεσα οταν τις πιάνει κοίλο πόνος. Αν μου μοιάζουν; Η μια καθόλου! Η άλλη εχει λιγο τα χρώματα μου. Αλλα,ειλικρινά,δεν με νοιάζει καθόλου! Ειναι πανέμορφες και γερές! Αυτο εχει σημασία! Και είμαι η μαμά τους και τις λατρεύω!

Το ξερω η καισαρική πονάει πολύ το έχω περάσει. Εγω μετά την Τρίτη μερα έπαιρνα αλγκοφρεν κ ήταν καλύτερο. Επίσης είχε πρηστεί η κοιλιά μου για είκοσι μέρες. Τι ωραία με τις ζουζουνες σου στο σπίτι! Να τις χαιρεσαι κ να τις απολαμβάνεις από εδώ κ μπρος! Φιλακια!

Just now, Suzukaki είπε:

Ενα παιδι ειπαμε να κανουμε και μονο κομητης που δεν επεσε.

Αχαχαχαχαχα τελειο!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Suzukaki είπε:

Ε γι αυτο τον αγαπάμε ολες! Το χω πει αλλωστε μονο fan club που δεν του εχουμε φτιάξει, μας συμπεριφέρεται σαν να ειναι ο μπαμπάς μας ή οπως θα συμπεριφερόταν στην γυναίκα του. Εγω ετσι τον νιώθω. Αλλα αυτο μπορείς να το εκτιμήσεις μονο αν εχεις δει τα χειρότερα... και πίστεψε με ειναι πολλοί εκεί έξω που δεν βλέπουν την ασθενή απέναντι τους αλλα κανουν φασόν εξωςωματικες για να πέφτουν τα χιλιάρικα.

• Μου αρέσει 4

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Ε γι αυτο τον αγαπάμε ολες! Το χω πει αλλωστε μονο fan club που δεν του εχουμε φτιάξει, μας συμπεριφέρεται σαν να ειναι ο μπαμπάς μας ή οπως θα συμπεριφερόταν στην γυναίκα του. Εγω ετσι τον νιώθω. Αλλα αυτο μπορείς να το εκτιμήσεις μονο αν εχεις δει τα χειρότερα... και πίστεψε με ειναι πολλοί εκεί έξω που δεν βλέπουν την ασθενή απέναντι τους αλλα κανουν φασόν εξωςωματικες για να πέφτουν τα χιλιάρικα.

Κ εγω ετσι πιστευω αμα εχεις παει σε καποιον αδιαφορο ο σφακιαν δ φαινεται θεος!!

Διαφημίσεις

Just now, Fleabag είπε:

Γεια σου Μαίρη,εχω. χαθει,τωρα είδα το μηνυμα.Σχετικα με την καισαρική,καλα θα ηταν να μας ενημέρωναν οτι ναι,πονάει μετα,μου έβγαλαν τον καθετήρα την επόμενη το πρωί και μου ηταν πολυ δύσκολο να σηκώνομαι απο το κρεβάτι και να πηγαίνω τουαλέτα. Αντέχω τον πόνο,οποτε δεν υπερβάλω.Παυσιπονο δεν κανει παρα μονο παρακεταμόλη η οποια δεν βοηθάει καθόλου. Επισης,θα χαιρόμουν πολυ αν μου είχαν πει οτι αμέσως μετα εχεις μια κοιλιά σαν 5 μηνων,σαν να ειχα ενα τρίτο παιδάκι που το αφησαμε μεσα να ωριμάσει λιγο:grin: Θελει χρόνο να ξεπροστεις,θελει χρόνο να μπουν στη θεςη τους τα εσωτερικά οργανα που είχαν εκτοπιστεί,θελει περιπου 10 -15 μέρες να αισθανθείς καλα. Τώρα βέβαια,ολα υποκειμενικά ειναι,εχω γνωστές που δεν είχαν κανέναν θεμα μετα την καισαρική.Η αλήθεια βέβαια ειναι οτι τα ξεχνάς ολα! Τα μωρα ειναι καλα,μαμ κακα και νάνι με αρκετα κλάματα ενδιάμεσα οταν τις πιάνει κοίλο πόνος. Αν μου μοιάζουν; Η μια καθόλου! Η άλλη εχει λιγο τα χρώματα μου. Αλλα,ειλικρινά,δεν με νοιάζει καθόλου! Ειναι πανέμορφες και γερές! Αυτο εχει σημασία! Και είμαι η μαμά τους και τις λατρεύω!

Κοριτσάκι μου να τις χαίρεσαι !!! 

Σου εύχομαι κάθε ευτυχία 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Καντι είπε:

Μα, πραγματικά όμως! Είναι γιατρός με ενσυναίσθηση και αυτό μετράει. Όταν του διηγήθηκα το ιστορικό της πρώτης αποβολής κλαίγοντας, το είδα στο πρόσωπό του ότι λυπήθηκε για το μωράκι που χάθηκε. Και ένα χρόνο μετά όταν του έστειλα σε μέιλ τη φωτογραφία του μικρού για να δει το "θαυματάκι" μας, ενώ η διαδικασία μαζί του είχε τελειώσει, ενώ δεν τον είχα γυναικολόγο, ενώ είχε να με δει πάνω από μισό χρόνο, μου απάντησε την ίδια μέρα για να μου ευχηθεί. Ε, είναι να μην τον εκτιμάς;

• Μου αρέσει 3

tvXOp2.png

8 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Κοριτσάκι μου να τις χαίρεσαι !!! 

Σου εύχομαι κάθε ευτυχία 

Ευχαριστώ πολυ Δήμητρα! Να είσαι καλα! Διαβασα τα σχολια σου των τελευταίων ημερών και καταλαβαίνω οτι εχεις πολυ άγχος και αγχώθηκες και με τον Τσιριγώτη. Εγω οταν πήγα την πρώτη φορα πήγα προετοιμασμένη οτι ειναι ειναι με τις μέρες του,οτι ειναι παράξενος κλπ.Δεν με ενδιέφερε!! Δεν τον θέλεις τον γιατρο για φίλο σου,να σε φιλάει σταυρωτα( αυτο εκανε ο Παράσχος και συγχρόνως με δούλευε!!!), να σου λεει γλυκόλογα! Εγω ξερω οτι ενώ δεν παει ποτε στην κλινική Πέμπτη πρωί ο Τς.για μένα πηγε για να κανουμε μια επεμβασουλα με μέθη που έπρεπε οπωσδηποτε να γίνει εκεινη τη μερα για να μπορεςουμε να προχωρήσουμε σε άμεση ετ στον κυκλο εκείνο. Αυτο θέλω εγω απο τον γιατρο. Ποτε δεν μου ειπε βαρύγδουπες κουβέντες. Και είμαι σιγουρη οτι αν δεν πετύχαινα τότε ,την επόμενη προσπάθεια πάλι με αυτον θα την εκανα.  Μην προβληματίζεσαι λοιπον τοςο,μη στεναχωριέσαι,δεν βοηθάει. Το λέω σε ολα τα κορίτσια,αν καταλήξατε σε κάποιον γιατρο,κάντε την προσπάθεια σας και μετα αναλόγως του αποτελέσματος πάρτε τις αποφάσεις σας. Αλλα οχι εν βρασμώ ψυχής! Το εκανα εγω,πήγα στον Παράσχο και ηταν τραγικό!

Φιλια σε όλες!

• Μου αρέσει 3

22 ώρες πρίν, AndMosch είπε:

Ναι, είχα κλείσει ραντεβού με Σφακιανουδη αλλά μου το ακύρωσε λόγω κορονοϊού και σκεφτόμουν επίσης Τσιριγώτη και Παπαθακακο...

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.Οι εμπειρίες σου με ξεπέρασαν..!!Δεν έχω λόγια για την ατιμία ορισμένων γιατρών.Ελπίζω απο τουδε κ στο εξής να βρεις τον γιατρό που θα σε κάνει μανούλα.Λοιπόν εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τον γιατρό μου ο οποίος είναι ο Τσιριγώτης.Είναι απότομος βέβαια κ κάνει λίγο μπλακ χιούμορ, το οποίο είναι εύκολα παρεξηγήσιμο λόγω της ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας που έχουμε όταν βρισκόμαστε στο κέντρο εξωσωματικής, αλλά ως γιατρός θεωρώ ότι είναι γνώστης καλός κ εξατομικεύει την κάθε περίπτωση.Εμάς μας είχε 1 ώρα κ ένα τέταρτο στο πρώτο ραντεβού κ μας τα εξήγησε όλα (απλά τα έλεγε παρα πολυ γρήγορα κ έπρεπε να έχεις σε εγρήγορση όλες τις αισθήσεις σου).Στις ηλικίες μας συνήθως προτείνει τα δανεικά, αλλά μου ανέφερε ότι υπαρχουν κ περιπτώσεις που αξίζει να προσπαθήσουν με δικά τους οπως μια 42χρονη  που έχει πολύ καλή ανταπόκριση κ κατά την ωοληψία φαίνεται καλό το υλικό.Αυτά σε γενικές γραμμές.Θεωρώ πως καλό θα ήταν να κάνεις τα ραντεβού σου κ να πας στον γιατρό που θα σε εμπνεύσει.Γιατί σ'αυτούς που ανέφερες σίγουρα θα υπάρξει κάποιος.Σου εύχομαι τα καλύτερα.

• Μου αρέσει 3

Just now, Papy said:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.Οι εμπειρίες σου με ξεπέρασαν..!!Δεν έχω λόγια για την ατιμία ορισμένων γιατρών.Ελπίζω απο τουδε κ στο εξής να βρεις τον γιατρό που θα σε κάνει μανούλα.Λοιπόν εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τον γιατρό μου ο οποίος είναι ο Τσιριγώτης.Είναι απότομος βέβαια κ κάνει λίγο μπλακ χιούμορ, το οποίο είναι εύκολα παρεξηγήσιμο λόγω της ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας που έχουμε όταν βρισκόμαστε στο κέντρο εξωσωματικής, αλλά ως γιατρός θεωρώ ότι είναι γνώστης καλός κ εξατομικεύει την κάθε περίπτωση.Εμάς μας είχε 1 ώρα κ ένα τέταρτο στο πρώτο ραντεβού κ μας τα εξήγησε όλα (απλά τα έλεγε παρα πολυ γρήγορα κ έπρεπε να έχεις σε εγρήγορση όλες τις αισθήσεις σου).Στις ηλικίες μας συνήθως προτείνει τα δανεικά, αλλά μου ανέφερε ότι υπαρχουν κ περιπτώσεις που αξίζει να προσπαθήσουν με δικά τους οπως μια 42χρονη  που έχει πολύ καλή ανταπόκριση κ κατά την ωοληψία φαίνεται καλό το υλικό.Αυτά σε γενικές γραμμές.Θεωρώ πως καλό θα ήταν να κάνεις τα ραντεβού σου κ να πας στον γιατρό που θα σε εμπνεύσει.Γιατί σ'αυτούς που ανέφερες σίγουρα θα υπάρξει κάποιος.Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Ηθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου γιατί όπως εγώ περνώ από την δίκη σας εμπειρία ήθελα και άλλες κοπέλες να πάρουν από την δίκη μου εμπειρία.

Πραγματικά ελπίζω τόσο πολύ η επόμενη επιλογή μου να είναι η σωστή και επίσης να τα καταφέρω... μακάρι...

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην δίκη σου προσπάθεια και όλων των κοριτσιών που ταλαιπωρούνται τόσο πολύ...

• Μου αρέσει 1

LZ71p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...