Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, dimitra19 είπε:

Κοριτσια υπάρχει καμία που να πήγε Τσιριγωτη κ να ΜΗΝ τα κατάφερε? Ξέρετε τέτοιες περιπτώσεις..Είμαι λίγο απογοητευμένη κ φοβάμαι πως ούτε εκεί θα τα καταφέρω...

Ήταν πολυυυυ φειδωλος με την περιπτωση μου ....

Φιλη μου δεν τα κατάφερε με δικά της ομως. Και το πρόβλημα ηταν οτι της φούσκωσε τα μυαλά και οταν πηρε το μηδενικό της ειπε μονο με δανεικά μπορει να πετύχει.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Καντι είπε:

Φιλη μου δεν τα κατάφερε με δικά της ομως. Και το πρόβλημα ηταν οτι της φούσκωσε τα μυαλά και οταν πηρε το μηδενικό της ειπε μονο με δανεικά μπορει να πετύχει.

Α κατάλαβα...

Τελικά προχώρησε με δανεικά,? 

Α κατάλαβα...

Τελικά προχώρησε με δανεικά,? 

Όχι, πηγε σε αλλον γιατρο ταλαιπωρήθηκε παρά πολυ για ενα χρόνο με φυσικούς και τελος ηρθε στον δικο μου και εχει τα διδυμάκια της αγκαλιά πλεον.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Όχι, πηγε σε αλλον γιατρο ταλαιπωρήθηκε παρά πολυ για ενα χρόνο με φυσικούς και τελος ηρθε στον δικο μου και εχει τα διδυμάκια της αγκαλιά πλεον.

1. Γιατί έφυγε από τον Τσιριγώτη ? 

2. Τα δίδυμα τα έκανε με δανεικά ή με δικά της ? 

3. Ποιος είναι ο δικός σου γιατρός? 

Διαφημίσεις

Just now, Ele@n είπε:

Ουάου!!! Δεν ξέρω από τις τιμές με δωρεά, αλλά μου ακούγεται πολύ πολύ καλή!!! 

α κ η κατάψυξη.....τα ξέρω γαιτι έχουμε τον ίδιο γιατρό κ μιλάω με την Σοφούλης...

• Μου αρέσει 2

1. Γιατί έφυγε από τον Τσιριγώτη ? 

2. Τα δίδυμα τα έκανε με δανεικά ή με δικά της ? 

3. Ποιος είναι ο δικός σου γιατρός? 

Γιατι θεώρησε οτι την κορόιδευε οταν την ώρα της ετ της ειπε κανονικά θα έπρεπε να πληρώσεις και για την γεννα απο τωρα. Και οταν πηρε 0 της ειπε αναμενόμενο λόγω ηλικίας και να πάει με δανεικά. Ετών 42. Επισης ζήτησε ραντεβού μετα την αποτυχία και της ειπε η γραμματεία οτι δεν δέχεται να κανει ραντεβού μετα τις αποτυχιες ο γιατρος και να ξανά τηλεφωνήσει για ραντεβού οταν αισθανθεί έτοιμη να προχωρήσει σε νεα προσπαθεια .

Τα έκανε με δικά της 

ο Σφακιανουδης

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Rafaelatarzan είπε:

α κ η κατάψυξη.....τα ξέρω γαιτι έχουμε τον ίδιο γιατρό κ μιλάω με την Σοφούλης...

Σωστά την είχα ξεχάσει αυτή, γιατί στο Γένεσις δεν την χρεώνουν καν. Σκεφτόμαστε μόλις ξεπεταχτεί ο μικρός και έχω το οκ από τον γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε για αδερφάκι. Κατάψυξη δεν έμεινε με υγιές. Αλλά στη δική μας περίπτωση ίσως χρειαστούμε ωάρια δεδομένου ότι εγώ θα έχω περάσει τα 40 και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι τα αυγά μου και ο σύζυγος με τα χρωμοσώματα για να αποφύγουμε τον προεμφυτευτικό θα χρειαστει και δανεικό σπέρμα. 

• Μου αρέσει 2

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ele@n είπε:

Σωστά την είχα ξεχάσει αυτή, γιατί στο Γένεσις δεν την χρεώνουν καν. Σκεφτόμαστε μόλις ξεπεταχτεί ο μικρός και έχω το οκ από τον γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε για αδερφάκι. Κατάψυξη δεν έμεινε με υγιές. Αλλά στη δική μας περίπτωση ίσως χρειαστούμε ωάρια δεδομένου ότι εγώ θα έχω περάσει τα 40 και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι τα αυγά μου και ο σύζυγος με τα χρωμοσώματα για να αποφύγουμε τον προεμφυτευτικό θα χρειαστει και δανεικό σπέρμα. 

ωραία σκέψη με το καλο να την κάνετε κ να έρθει κ το αδερφάκι το άλλο...για ότι χρειαστείς μ με αγάπη μ...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Καντι είπε:

Γιατι θεώρησε οτι την κορόιδευε οταν την ώρα της ετ της ειπε κανονικά θα έπρεπε να πληρώσεις και για την γεννα απο τωρα. Και οταν πηρε 0 της ειπε αναμενόμενο λόγω ηλικίας και να πάει με δανεικά. Ετών 42. Επισης ζήτησε ραντεβού μετα την αποτυχία και της ειπε η γραμματεία οτι δεν δέχεται να κανει ραντεβού μετα τις αποτυχιες ο γιατρος και να ξανά τηλεφωνήσει για ραντεβού οταν αισθανθεί έτοιμη να προχωρήσει σε νεα προσπαθεια .

Τα έκανε με δικά της 

ο Σφακιανουδης

Πλάκα μου κάνεις??? 

Καλά με ξενέρωσες τρελά τώρα !!!! 

Ωχ Θεέ μου ! 

Που είσαι τόσο καιρό που έψαχνα πληροφορίες @Καντι μου !! 

Αχ δεν το πιστεύω....

Αυτά όλα πότε γίνανε ???

πρίν από 14 λεπτά , Καντι είπε:

Τα έκανε με δικά της 

ο Σφακιανουδης

Αι στο  διάκο όλοι τους!!!! 

Πωπω ξενέρωσα πάρα πολύ !! 

Μα δεν υπάρχει ένας νορμάλ ???

Έλεος δλδ !!! Πωπω αγχώθηκα χειρότερα τώρα!!!! 

Τι θα κάνω Θεέ μου ! 

Αν πω του άντρα μου να πάμε σε άλλον θα με βρίσει ! 

Έχουμε αλλάξει 3 ! 

Πωπω αγχώθηκα πολύ! 

πρίν από 21 λεπτά , Καντι είπε:

Τα έκανε με δικά της 

ο Σφακιανουδης

Κοριτσι εσύ σε τι φάση είσαι? Είσαι έγκυος ? 

Πόσες προσπάθειες έχεις κάνει στον Σφακιανιλυδη? 

Πόσα χρήματα παίρνει? Μπορείς να μου στείλεις ακόμα κ πμ αν θες ? 

5 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Πλάκα μου κάνεις??? 

Καλά με ξενέρωσες τρελά τώρα !!!! 

Ωχ Θεέ μου ! 

Που είσαι τόσο καιρό που έψαχνα πληροφορίες @Καντι μου !! 

Αχ δεν το πιστεύω....

Αυτά όλα πότε γίνανε ???

Αι στο  διάκο όλοι τους!!!! 

Πωπω ξενέρωσα πάρα πολύ !! 

Μα δεν υπάρχει ένας νορμάλ ???

Έλεος δλδ !!! Πωπω αγχώθηκα χειρότερα τώρα!!!! 

Τι θα κάνω Θεέ μου ! 

Αν πω του άντρα μου να πάμε σε άλλον θα με βρίσει ! 

Έχουμε αλλάξει 3 ! 

Πωπω αγχώθηκα πολύ! 

Κοριτσι εσύ σε τι φάση είσαι? Είσαι έγκυος ? 

Πόσες προσπάθειες έχεις κάνει στον Σφακιανιλυδη? 

Πόσα χρήματα παίρνει? Μπορείς να μου στείλεις ακόμα κ πμ αν θες ? 

Δεν σου εγραψα γιατι δεν ηταν δίκη μου η εμπειρια και εγω ουτε που τον ξερω τον άνθρωπο. Επισης ειναι πολλα κοριτσια εδώ μεσα που τον έχουν γιατρο και ειναι πολυ ευχαριστημένα μαζι του. Βεβαια τα περιστατικά ειναι οπως μου τα ειπε η φιλη μου αυτα έγιναν το 2017 προσπαθώ απλώς να να σου πω τους διαλόγους χωρις να τον κακόλογησω.

Στα πρώτα ραντεβού  ειχε ενθουσιαστεί μαζι του με την ειληκρινεια του και που της μίλαγε έξω απο τα δόντια. Μετα βεβαια θύμωσε παρά πολυ μαζι του.

Να μην αγχώνεσαι να πας στο γιατρο που θα νιώσεις οτι τον εμπιστεύεσαι και μαζι του θα κανεις μωρο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Δεν σου εγραψα γιατι δεν ηταν δίκη μου η εμπειρια και εγω ουτε που τον ξερω τον άνθρωπο. Επισης ειναι πολλα κοριτσια εδώ μεσα που τον έχουν γιατρο και ειναι πολυ ευχαριστημένα μαζι του. Βεβαια τα περιστατικά ειναι οπως μου τα ειπε η φιλη μου αυτα έγιναν το 2017 προσπαθώ απλώς να να σου πω τους διαλόγους χωρις να τον κακόλογησω.

Στα πρώτα ραντεβού  ειχε ενθουσιαστεί μαζι του με την ειληκρινεια του και που της μίλαγε έξω απο τα δόντια. Μετα βεβαια θύμωσε παρά πολυ μαζι του.

Να μην αγχώνεσαι να πας στο γιατρο που θα νιώσεις οτι τον εμπιστεύεσαι και μαζι του θα κανεις μωρο.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τη συνομιλία μας αγχώθηκα πάρα πολύ ! Με έπιασαν τα κλάματα κι ένα βάρος στο στήθος. 

Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου.

Εν τω μεταξύ η αλήθεια είναι ότι πήγα ακριβώς επειδή οι περισσότερες εδώ μου είπαν καλά λόγια. 

Στα 2 ραντεβού που πήγα,  μου έδειχνε διαρκώς πως θα έπρεπε  να είναι οι ωοθήκες μου ή πως θα έπρεπε να είναι το ενδομήτριο. 

Μου  είπε ότι οι ωοθήκες είναι νεκρές κ έπρεπε να είχα ασχοληθει με εξωσωματικες νωρίτερα. Ήταν λίγο απότομος κ με μένα κ με τον άντρα μου .

Ωστόσο δεν είπα κάτι γιατί υποτίθεται ότι είναι πολύ καλός κ είπα να το καταπιώ...

Χθες ξύπνησε ο άντρας μου κ με βρήκε σε άθλια κατάσταση. Του εξήγησα όσα είπαμε κ μου είπε να χαλαρώσω,  ότι κι εκείνους του άρεσε ο τρόπος που μιλούσε γιατί δεν ήταν απλά ειλικρινής ...ότι δεν μας βοήθησε ψυχολογικά κλπ.

Εν τέλει μου είπε. Γάμησέ τους όλους , όλοι τα λεφτά τους θέλουν να πάρουν.ας κάνουμε τις 2 προσπάθειες εκεί αφού το αποφασίσαμε κ βλέπουμε πως θα πάει. Μπορεί κ να πετύχει. 

Ότι πρέπει να φτιάξω την ψυχολογία μου κ να αποδεχτώ το πρόβλημα μου...Ίσως κ να μη τα καταφέρουμε ποτέ. Απλά μου λέει ότι αφού έχουμε τα λεφτα κουτσά στραβά ας συνεχίσουμε τις προσπάθειες κ βλέπουμε. 

Να κοιτάξω τον εαυτό μου κ να μην ασχολούμαι αλλο με τους γιατρούς ...

Κ αλλά τέτοια..

Τεσπα ...Θα δείξει. Θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι κ όταν έρθει ο Μάιος βλέπουμε .

Αν αποτύχουμε πάλι ο άντρας μου θέλει να επιστρέψουμε στον Ξυδιά, του είχε φανεί ο καλύτερος από όλους. 

Θα δούμε τι να πω ....σ ευχαριστώ πάντως .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...