Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, Papy είπε:

Άστα να πάνε με αυτές τις μέρες..Κ γω περιμένω την Τετάρτη για τη χοριακή!!Είμαστε κ εσώκλειστοι τώρα κ μετράμε τους κόμπους στα χαλιά για να περάσει η ώρα:grin:

Να έχεις μια τεραστια χοριακη κοριτσάκι μου!! Άστα.. Στο σπίτι δεν περνάει η ώρα με τίποτα.. Το κινητό έχει πάρει φωτιά..  

Ρε κορίτσια στην εξωσωματική πως μετριέται η εγκυμοσύνη? Εννοώ από πότε?? Από την τελευταία περίοδο ή από την εμβρυομεταφορα?? 

• Ευχαριστώ 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Pingu είπε:

Να έχεις μια τεραστια χοριακη κοριτσάκι μου!! Άστα.. Στο σπίτι δεν περνάει η ώρα με τίποτα.. Το κινητό έχει πάρει φωτιά..  

Ρε κορίτσια στην εξωσωματική πως μετριέται η εγκυμοσύνη? Εννοώ από πότε?? Από την τελευταία περίοδο ή από την εμβρυομεταφορα?? 

Από την τελευταία περίοδο εάν έκανε ετ στον κύκλο αυτό.Εαν ήταν κατάψυξη βλαστοκυστες αφαιρεθεί 19 μέρες από την ετ ώστε να βρεις την πρώτη μέρα περιόδου..( έχει στο google ) που στο βγάζει.Επθσης άρχισε να ψάχνεις τα επιδόματα πολυτέκνων τριτεκνων κτλ...χαχα με το καλό!!!! συγχαρητήρια

• Χαχα 2

1 hour ago, Pingu said:

Εξαρτάται από το εαν μπήκαν βλαστοκύστες ή 3ων ημερών. Εγώ με βλαστοκύστες έκανα μεταφορά 19 Φεβρουαρίου πέρυσι. Ενώ είχα τελευταία περίοδο 25 Ιανουαρίου, επειδή φτιάξαμε τον κύκλο με σικλακούρ πήγε πιο μετά. Άρα έβαζα τ.ε.ρ. 31/1 ή 1/2.

Υποτίθεται 14η ημέρα του κύκλου γίνεται η ωορρηξία. Συν 3 μέρες πάμε στις 17 στην περίπτωση που βάζεις έμβρυα 3ων ημερών. Συν 5 μέρες αν βάζεις βλαστοκύστες (έμβρυα 5 ημερών) άρα 19 ημερών. Αφαιρείς αντίστοιχα τις ημέρες από την ημερομηνία εμβρυομεταφοράς και βρίσκεις την 1η μέρα περιόδου.

• Ευχαριστώ 1

4wnKp2.png 

13 ώρες πρίν, island1 είπε:

Από την τελευταία περίοδο εάν έκανε ετ στον κύκλο αυτό.Εαν ήταν κατάψυξη βλαστοκυστες αφαιρεθεί 19 μέρες από την ετ ώστε να βρεις την πρώτη μέρα περιόδου..( έχει στο google ) που στο βγάζει.Επθσης άρχισε να ψάχνεις τα επιδόματα πολυτέκνων τριτεκνων κτλ...χαχα με το καλό!!!! συγχαρητήρια

Χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! 

Just now, Papy είπε:

Κορίτσια έκανα ετ 2 βλαστοκύστεων 5ης μέρας την Δευτέρα κ μου είπαν χοριακή την Τετάρτη.Αν κάνω αύριο τεστάκι θα δείξει ή να περιμένω??

Καλημερα! Εγώ είχα 26 Φεβρουαρίου και μου είπαν χοριακη στις 10 Μαρτίου. Έκανα ένα τεστ στις 8 και έδειξε... 

10 ώρες πρίν, Clue είπε:

Εξαρτάται από το εαν μπήκαν βλαστοκύστες ή 3ων ημερών. Εγώ με βλαστοκύστες έκανα μεταφορά 19 Φεβρουαρίου πέρυσι. Ενώ είχα τελευταία περίοδο 25 Ιανουαρίου, επειδή φτιάξαμε τον κύκλο με σικλακούρ πήγε πιο μετά. Άρα έβαζα τ.ε.ρ. 31/1 ή 1/2.

Υποτίθεται 14η ημέρα του κύκλου γίνεται η ωορρηξία. Συν 3 μέρες πάμε στις 17 στην περίπτωση που βάζεις έμβρυα 3ων ημερών. Συν 5 μέρες αν βάζεις βλαστοκύστες (έμβρυα 5 ημερών) άρα 19 ημερών. Αφαιρείς αντίστοιχα τις ημέρες από την ημερομηνία εμβρυομεταφοράς και βρίσκεις την 1η μέρα περιόδου.

Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Ευχαριστώ 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papy είπε:

Κορίτσια έκανα ετ 2 βλαστοκύστεων 5ης μέρας την Δευτέρα κ μου είπαν χοριακή την Τετάρτη.Αν κάνω αύριο τεστάκι θα δείξει ή να περιμένω??

Λογικά αύριο είναι 8η μέρα?Ναι πιστεύω θα δείξει...κάντο.. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 57 λεπτά , Papy είπε:

Μπορεί να δείξει αλλά για σίγουρα κάνε μια μερα πριν δηλ Τρίτη. Σε μένα έδειξε αμέσως με το που το βούτηξα στον ουροσυλεκτη

Lilypie - (IVvA)

πρίν από 13 λεπτά , natassaki2006 είπε:

Λογικά αύριο είναι 8η μέρα?Ναι πιστεύω θα δείξει...κάντο.. 

Ναι η 8η είναι.Αν αντέξω θα το κάνω Τρίτη για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.

Just now, Mary H είπε:

Μπορεί να δείξει αλλά για σίγουρα κάνε μια μερα πριν δηλ Τρίτη. Σε μένα έδειξε αμέσως με το που το βούτηξα στον ουροσυλεκτη

Απο τη μία θέλω σαν τρελή να κάνω κ απο την άλλη τρέμω για την ψυχρολουσία του αρνητικού.Θα κάνω όμως την Τρίτη κ ότι δείξει.

Just now, Papy είπε:

Ναι η 8η είναι.Αν αντέξω θα το κάνω Τρίτη για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.

Απο τη μία θέλω σαν τρελή να κάνω κ απο την άλλη τρέμω για την ψυχρολουσία του αρνητικού.Θα κάνω όμως την Τρίτη κ ότι δείξει.

Καλυτερα την Τριτη. Το καλο με τα τεστακια ειναι οτι ξερεις τι σε περιμενει κ δεν κρεμεσαι απο καθε διαγνωστικο που βγαζει το αποτελεσμα οτι ωρα του καπνισει. Αν εισαι εγκυος προσεχεις περισσοτερο κλπ. Αν δεν δειξει λες ειμαι προετοιμασμενη για το αρνητικο αλλα μπορει κ η χοριακη να το διαψευσει

• Ευχαριστώ 1

Lilypie - (IVvA)

6 ώρες πρίν, Papy είπε:

Εγώ θα χα κάνει ειδη να ξες όπως κ έκανα άλλωστε αχαχχαχαχα ....8 μερα εισια μια χαρά....να κάνεις κ μεις θα μαστε δίπλα σ...Καλή επυτιχια παναγια μ να έχεις....

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Εγώ θα χα κάνει ειδη να ξες όπως κ έκανα άλλωστε αχαχχαχαχα ....8 μερα εισια μια χαρά....να κάνεις κ μεις θα μαστε δίπλα σ...Καλή επυτιχια παναγια μ να έχεις....

Χαχαχα!!Είσαι τρελοκομείο!!Θυμάμαι πάντως που είχες κάνει νωρίς.Κ έδειξε την 8η μέρα??

Just now, Papy είπε:

Χαχαχα!!Είσαι τρελοκομείο!!Θυμάμαι πάντως που είχες κάνει νωρίς.Κ έδειξε την 8η μέρα??

καλέ είχα κάνει από την Τετάρτη μέρα σ λεω...κ είχε δείξει...Η τρέλα μ δεν έχει όρια...αχχαχαχαχαχα θα δείξει στην 8 κ θα ναι ναααααααααα μια γραμμή....ροζ ροζ.... 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

12 ώρες πρίν, Papy είπε:

Μια τεραστια χοριακη σου ευχομαι!! :-)

• Ευχαριστώ 1

Just now, Papy είπε:

Κορίτσια θα τρελαθωωωώωωω!!!

Έκανα τεστάκι κ βγήκε αχνή ροζ γραμμούλα!!!Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος!!Το βλέπω κ το ξαναβλέπω κ δεν το πιστεύω.....

Σου το είπα θα δείξει...Όχι δεν θα είναι λάθος...θα κάνεις άλλο ένα αύριο.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...