Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 9/3/2020 at 4:11 ΜΜ, solena73 είπε:
Καλησπέρα, εμείς δεν έχουμε καλά νέα: η κόρη μου γεννήθηκε 23+6 μετά από 10 μέρες νοσηλείας δικής μου με πρόωρη ρήξη υμένων κ χοριοαμνίτιδα - η οποία υποχώρησε κ δεν επηρέασε το έμβρυο. 3 μήνες νοσηλεία στη μενν, βγήκε καλά 12.2, θήλασε σπίτι και τη μέρα που ήταν να γεννηθεί 29.2 μπήκε ξανά εντατική με βρογχιολίτιδα και πέθανε 4.3. Τώρα σκέφτομαι αν έχει νόημα ξανά μανά εξωσωματική και πόσο πιθανό είναι να πάθουμε τα ίδια, δηλ, πρόωρη ρήξη υμένων. Ινομυώματα δεν έχω σταματήσει να κάνω, εντωμεταξύ, αλλά εκτός κοιλότητας της μήτρας. Κανείς δεν ξέρει να μας πει γιατί συνέβη η ρήξη.

Λυπαμαι τοσο πολυ για την εξελιξη... Σε ειχα στο μυαλο μου... Λυπαμαι παρα πολυ! Να δωσεις χρονο στον εαυτο σου και να κανεις αυτο που σου λεει η ψυχουλα σου.. Περασες παρα πολλα κοριτσι μου.. Παρε χρονο, ζητα βοηθεια, πενθησε, θρηνησε, ξεσπασε, λυγισε και μαζεψε τις δυναμεις σου για να ξανασηκωθεις και να προχωρησεις οπως εσυ αγαπας.. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μονο καλα πραγματα απο δω κ μπρος.. Και σου στελνω μια πελωρια, ζεστη αγκαλια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

18 ώρες πρίν, Papy είπε:

Καλημέρα.Τα κορίτσια που έχουν μείνει εγκυούλες μήπως θυμούνται ποιότητα βλαστοκύστεων που μετέφεραν??Διάβασα ότι οι άριστες είναι 4ΑΑ την 5η μέρα.Εμένα ήταν 4ΒΑ.

Η Μαιρούλα με καθησύχασε βέβαια γιατί είχε κ αυτή ΑΒ κ μια χαρά κρατήθηκε η μπουμπού αλλά θα ήθελα να ακούσω κ άλλες εμπειρίες.

Υπεραριστες είναι όλες οι βλαστοκυστες όπως κ τα ε.βρια 3 ημερων με σωστό αριθμό διαιρέσεων..τα νούμερα αυτά αφορούν τους εμβριολογους.Εβαζα πάντα 5ΑΑΑ και; Και παλινδρομες είχα κ παιδί έκανα...ο εμβριολογος μου έλεγε ότι αυτό μπορεί να αλλάξει κ στην εμβριομεταφορα κ μετά.Εχει να κάνει με 4 διαφορετικά χαρακτηριστικά! Μια χαρά θα πας λοιπόν! Πίστη στο εμβριακι σου

7 ώρες πρίν, solena73 είπε:

ευχαριστω

Δεν ξέρω τι λόγια να βρω να σου γράψω...δεν μπορώ να σε νιώσω...όσο κι αν πονώ μαζί σου μόνο όποιος το έζησε μπορεί..αυτό που μπορώ να σου πω όμως με σιγουριά και να είμαι απόλυτη σε αυτό είναι ότι αυτό που νιώθεις για το αίσθημα ευθύνης είναι απολύτως φυσικό...όσες βιώσαμε απωλειες μικρές ή μεγάλες κάναμε τις ίδιες σκέψεις.Κλαιγοβτας φώναζα στον άντρα μου" ούτε ο Θεός το θέλει να γίνω μάνα" τρία είχα χάσει πως να συνέχιζα; .Ακροβατουσα μεταξύ λογικής κ παραλόγου.Εχασα την πίστη μου.Ωστοσο στο δρόμο μου βρέθηκε μια μοναχή.Τα λόγια της ήταν βάλσαμο.Υπαρχουν πράγματα που είναι πάνω από εμάς.Κι εμείς,οι μανουλες εξωσωματικης το ξέρουμε καλά αυτό! Κοριτσάκι μου δεν έχεις καμία ευθύνη..δυστυχώς συμβαίνει συχνά...σε πολλές γυναίκες.Ειχα 1/12 πιθανότητες να γεννησω πριν την 32. Δε συνεβει αλλά συνεβει σε 1 εκ των 12 που είχαμε το ίδιο παπ-α. Μην εγκαταληψεις! Πάρε το χρόνο σου κ προχωρά..Ψάξε τις πιθανότητες επανάληψης μόνο ιατρικά κ όχι συναισθηματικα.Ετσι κι αλλιώς θα τρέμει το φιλοκαρδι σου σε επόμενη κύηση..μόνο τους γιατρούς θα ακούσεις.Πριν κάποια χρόνια βρέθηκα στη ΜΕΝ του Παίδων όπου εναψρο της οικογένειας μας έκανα χειρουργείο 3 ημερων...στα σκαλιά μια άλλη μαμά χτυπιοταν...ήταν 45 με άπειρες εξωσωματικες κ το πρόωρο μωρό της πάλευε μέσα .γεννήθηκε 5 μηνών.Στα λόγια της αυτό που με συγκλόνισε είναι ότι έλεγε στον άντρα της " έχασα τη μήτρα μου δεν έχω άλλη ευκαιρία" ...εσύ λοιπόν έχεις άλλη ευκαιρία!! Πάρε το χρόνο σου ,ζήτησε ψυχολογική βοήθεια να πατήσεις στα πόδια σου κ κοίτα μπροστά.Ειναι πολύ νωπό κ πονάει..σιγά σιγά ο.ψς θα μουδιάσει

• Μου αρέσει 9
  • Ευχαριστώ 1

Just now, island1 είπε:

Υπεραριστες είναι όλες οι βλαστοκυστες όπως κ τα ε.βρια 3 ημερων με σωστό αριθμό διαιρέσεων..τα νούμερα αυτά αφορούν τους εμβριολογους.Εβαζα πάντα 5ΑΑΑ και; Και παλινδρομες είχα κ παιδί έκανα...ο εμβριολογος μου έλεγε ότι αυτό μπορεί να αλλάξει κ στην εμβριομεταφορα κ μετά.Εχει να κάνει με 4 διαφορετικά χαρακτηριστικά! Μια χαρά θα πας λοιπόν! Πίστη στο εμβριακι σου

Δεν ξέρω τι λόγια να βρω να σου γράψω...δεν μπορώ να σε νιώσω...όσο κι αν πονώ μαζί σου μόνο όποιος το έζησε μπορεί..αυτό που μπορώ να σου πω όμως με σιγουριά και να είμαι απόλυτη σε αυτό είναι ότι αυτό που νιώθεις για το αίσθημα ευθύνης είναι απολύτως φυσικό...όσες βιώσαμε απωλειες μικρές ή μεγάλες κάναμε τις ίδιες σκέψεις.Κλαιγοβτας φώναζα στον άντρα μου" ούτε ο Θεός το θέλει να γίνω μάνα" τρία είχα χάσει πως να συνέχιζα; .Ακροβατουσα μεταξύ λογικής κ παραλόγου.Εχασα την πίστη μου.Ωστοσο στο δρόμο μου βρέθηκε μια μοναχή.Τα λόγια της ήταν βάλσαμο.Υπαρχουν πράγματα που είναι πάνω από εμάς.Κι εμείς,οι μανουλες εξωσωματικης το ξέρουμε καλά αυτό! Κοριτσάκι μου δεν έχεις καμία ευθύνη..δυστυχώς συμβαίνει συχνά...σε πολλές γυναίκες.Ειχα 1/12 πιθανότητες να γεννησω πριν την 32. Δε συνεβει αλλά συνεβει σε 1 εκ των 12 που είχαμε το ίδιο παπ-α. Μην εγκαταληψεις! Πάρε το χρόνο σου κ προχωρά..Ψάξε τις πιθανότητες επανάληψης μόνο ιατρικά κ όχι συναισθηματικα.Ετσι κι αλλιώς θα τρέμει το φιλοκαρδι σου σε επόμενη κύηση..μόνο τους γιατρούς θα ακούσεις.Πριν κάποια χρόνια βρέθηκα στη ΜΕΝ του Παίδων όπου εναψρο της οικογένειας μας έκανα χειρουργείο 3 ημερων...στα σκαλιά μια άλλη μαμά χτυπιοταν...ήταν 45 με άπειρες εξωσωματικες κ το πρόωρο μωρό της πάλευε μέσα .γεννήθηκε 5 μηνών.Στα λόγια της αυτό που με συγκλόνισε είναι ότι έλεγε στον άντρα της " έχασα τη μήτρα μου δεν έχω άλλη ευκαιρία" ...εσύ λοιπόν έχεις άλλη ευκαιρία!! Πάρε το χρόνο σου ,ζήτησε ψυχολογική βοήθεια να πατήσεις στα πόδια σου κ κοίτα μπροστά.Ειναι πολύ νωπό κ πονάει..σιγά σιγά ο.ψς θα μουδιάσει

νησακι μου συγκλονιστικα οσα εγραψες στην κοπελα μας,,,,,!!!!

Just now, island1 είπε:

Σ'ευχαριστώ νησάκι μου..Πίστεψέ με προσπαθώ να σκεφτώ θετικά κ κατά βάθος γνωρίζω ότι είναι λάθος να ψάχνομαι αλλά δεν καταφέρνω πάντα να συμμαζέψω τη σκέψη μου..

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Στο Ιακεντρο αν θες δινει ο συζυγος δειγμα πριν την ωολ., κ για να αξιολογησουν το σπερμα αλλα κ για παν ενδεχομενο (πχ μπορει να μην ειναι καλο το σπερμα που θα δωσει τη μερα της ωολ, να ειναι κρυωμενος κ να μη μπορει να παει κλπ). Φυσικα κ τους ειπα οτι σε διακεκριμενο διαγνωστικο που επανελαβα σπερμοδιαγραμμα βγηκε εκ διαμετρου αντιθετο,μιλησα με εμβρυολογο απο ιακεντρο,μου τα εφερε απο δω μου τα εφερε απο κει ηρθε κ με επεισε. Κ οταν δωσαμε σπερμα με την ωολ, με πηρε ο εμβρυολογος κ μου ειπε οτι το σπερμα ηταν πολυ καλυτερο απο την 1η φορα που ειχε δωσει.... Γυρευε τωρα τι παιχτηκε,αν παιχτηκε κατι.....

Εγω δε σκοπευα να δωσω πολλα χρηματα με την ωολ, οχι πριν να μαθαινα ποσες βλαστοκυστες θα επαιρνα. Αλλα αφου τους προτεινα χρηματα κ μου ειπαν οχι,ολα με την ετ,δεν εδωσα τιποτα....

Δεν νομιζω οτι θα σου πουν παραπανω απο βασικες πληροφοριες για τη δοτρια ασχετως χρηματων. Μαθαινεις ηλικια,καταγωγη κ ισως αν εχει ξαναδωσει ωαρια στο κεντρο τους. Ξερεις τα φαινοτυπικα χαρακτηριστικα (χρωμα μαλλιων,ματιων,υψος).

@Pingu συγχαρητηρια, καλους διπλασσιασμους!!

@DIMITRAS κοριτσακι σε νκιωθω.. κ λυπαμαι !! Ηταν η πρωτη σου προσπαθεια με δανεικα;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου

Πήγα εχθες

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Papy είπε:

Ουαου!!!!Συγχαρητήρια κ εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

Λυπάμαι πολύ Δημητρούλα κ πίστεψέ με σε καταλαβαίνω με τόσα αρνητικά που έχω πάρει.Ελπίζω την επόμενη φορά να φανείς τυχερή κ να είναι η τελευταία σου απογοήτευση..

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Και εσυ ότι επιθυμείς!!!! 

10 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Στο Ιακεντρο αν θες δινει ο συζυγος δειγμα πριν την ωολ., κ για να αξιολογησουν το σπερμα αλλα κ για παν ενδεχομενο (πχ μπορει να μην ειναι καλο το σπερμα που θα δωσει τη μερα της ωολ, να ειναι κρυωμενος κ να μη μπορει να παει κλπ). Φυσικα κ τους ειπα οτι σε διακεκριμενο διαγνωστικο που επανελαβα σπερμοδιαγραμμα βγηκε εκ διαμετρου αντιθετο,μιλησα με εμβρυολογο απο ιακεντρο,μου τα εφερε απο δω μου τα εφερε απο κει ηρθε κ με επεισε. Κ οταν δωσαμε σπερμα με την ωολ, με πηρε ο εμβρυολογος κ μου ειπε οτι το σπερμα ηταν πολυ καλυτερο απο την 1η φορα που ειχε δωσει.... Γυρευε τωρα τι παιχτηκε,αν παιχτηκε κατι.....

Εγω δε σκοπευα να δωσω πολλα χρηματα με την ωολ, οχι πριν να μαθαινα ποσες βλαστοκυστες θα επαιρνα. Αλλα αφου τους προτεινα χρηματα κ μου ειπαν οχι,ολα με την ετ,δεν εδωσα τιποτα....

Δεν νομιζω οτι θα σου πουν παραπανω απο βασικες πληροφοριες για τη δοτρια ασχετως χρηματων. Μαθαινεις ηλικια,καταγωγη κ ισως αν εχει ξαναδωσει ωαρια στο κεντρο τους. Ξερεις τα φαινοτυπικα χαρακτηριστικα (χρωμα μαλλιων,ματιων,υψος).

@Pingu συγχαρητηρια, καλους διπλασσιασμους!!

@DIMITRAS κοριτσακι σε νκιωθω.. κ λυπαμαι !! Ηταν η πρωτη σου προσπαθεια με δανεικα;

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!! Αύριο πάλι.. Για να δούμε.. 

6 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

DIMITRAS δεν το πιστεύω πως έχεις πάλι αρνητικό! Τι γίνεται;;; Έχεις αλλάξει γιατρό ή είσαι στον ίδιο;

Pingu μου συγχαρητήρια! Καταπληκτική χοριακη. Έρχεται το αδελφάκι της μικρής σου. Να έχεις μια τελειομηνη και καλή εγκυμοσύνη. 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. 

Σε ευχαριστώ πολύ Γεωργία μου!!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! 

• Ευχαριστώ 1

xsSnp3.png

1 ώρα πρίν, natassaki2006 είπε:

νησακι μου συγκλονιστικα οσα εγραψες στην κοπελα μας,,,,,!!!!

Κάθε απώλεια εμένα μου ξύνει την πληγή και αιμορραγεί...είναι αυτό το γαμ@@@νο γιατί; Γιατί με άφησες να φτάσω στην πηγή και όχι να ξεδιψάσω...είναι μεγάλο μαρτύριο αυτό...πολλές φορές λέμε ας δω θεέ μου θετικό και δεν με νοιάζει το μετά..οποία όμως το έζησε ξέρει πως είναι χειρότερο από κάθε αποτυχία.Ομως προχωράμε...σπασμένα φτερά; Ναι; Πληγωμένες ; Ναι.πιο μόνες από πριν ; Ναι...αγωνίστριες όμως...εάν ο δρόμος είναι η απόκτηση παιδιού ή όχι είναι προσωπική επιλογή..το να προχωραμε όμως είναι ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας και στη ζωή που έρχεται μόνο μια φορά...δεν λύνονται όλα με το μυαλό..κάποιος εκεί πάνω έχει σχέδιο..η μοναχή μου είχε πει ο θεός δεν ξέρει το όχι ή το ναι...ξέρει το περίμενε...

• Μου αρέσει 11

Just now, island1 είπε:

Κάθε απώλεια εμένα μου ξύνει την πληγή και αιμορραγεί...είναι αυτό το γαμ@@@νο γιατί; Γιατί με άφησες να φτάσω στην πηγή και όχι να ξεδιψάσω...είναι μεγάλο μαρτύριο αυτό...πολλές φορές λέμε ας δω θεέ μου θετικό και δεν με νοιάζει το μετά..οποία όμως το έζησε ξέρει πως είναι χειρότερο από κάθε αποτυχία.Ομως προχωράμε...σπασμένα φτερά; Ναι; Πληγωμένες ; Ναι.πιο μόνες από πριν ; Ναι...αγωνίστριες όμως...εάν ο δρόμος είναι η απόκτηση παιδιού ή όχι είναι προσωπική επιλογή..το να προχωραμε όμως είναι ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας και στη ζωή που έρχεται μόνο μια φορά...δεν λύνονται όλα με το μυαλό..κάποιος εκεί πάνω έχει σχέδιο..η μοναχή μου είχε πει ο θεός δεν ξέρει το όχι ή το ναι...ξέρει το περίμενε...

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΣΕΝΑ....!!!!:wub:

• Χαχα 1

1 hour ago, Tsini είπε:

Πως σου φανηκαν; Θα προχωρησεις με δανεικα ή ηταν απλη επισκεψη; 

Το σκεφτόμαστε σοβαρά να προχωρήσουμε. Μας είπε κι ο γιατρός αφού πάμε να το σκεφτούμε καλά μετά Κ να τον πάρουμε τηλ αν θέλουμε περαιτέρω διευκρινίσεις. Γενικά είμαι ικανοποιημένη απλά θέλω λίγο να του συζητήσω την απάντηση που πήρα αναφορικά με το χρηματικό στην περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα η μάλλον την απάντηση που δεν πήρα. Το μόνο Μειον. Δηλαδή εγώ αν έχω πχ δυο Βλαστοκυστες, δεν προχωράω ούτε δίνω όλο το πόσο που μου ζήτησαν. Αν είναι έτσι ας συνεχίσω με δικά μου Κι αν. Εγωθελω το παραπάνω βήμα. Το μόνο Μειον του Ιακεντρου, δε μου έδωσε απάντηση σε αυτό.  Η μαία βέβαια είπε πάνε για 4-6 Βλαστοκυστες, το..... Όμως θα δώσει??? Κι αν δεν το οφείλω. Συμφωνεί κι ο άντρας μου σε αυτα.

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Thia1985 είπε:

Το σκεφτόμαστε σοβαρά να προχωρήσουμε. Μας είπε κι ο γιατρός αφού πάμε να το σκεφτούμε καλά μετά Κ να τον πάρουμε τηλ αν θέλουμε περαιτέρω διευκρινίσεις. Γενικά είμαι ικανοποιημένη απλά θέλω λίγο να του συζητήσω την απάντηση που πήρα αναφορικά με το χρηματικό στην περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα η μάλλον την απάντηση που δεν πήρα. Το μόνο Μειον. Δηλαδή εγώ αν έχω πχ δυο Βλαστοκυστες, δεν προχωράω ούτε δίνω όλο το πόσο που μου ζήτησαν. Αν είναι έτσι ας συνεχίσω με δικά μου Κι αν. Εγωθελω το παραπάνω βήμα. Το μόνο Μειον του Ιακεντρου, δε μου έδωσε απάντηση σε αυτό.  Η μαία βέβαια είπε πάνε για 4-6 Βλαστοκυστες, το..... Όμως θα δώσει??? Κι αν δεν το οφείλω. Συμφωνεί κι ο άντρας μου σε αυτα.

Και πολυ σωστα το σκεφτεσαι, ετσι το σκεφτομουν κ εγω. Μονο που για το οικονομικο ο σφακ με παρεπεμψε στο ιακεντρο λογω του οτι εκεινοι θα κανουν την προετοιμασια της δοτριας κ εκεινοι θα μου απαντησουν αν μπορουν να μου κανουν καποια εκπτωση ή οτιδηποτε αλλο....

Παντως κ εμενα σε ερωτηση μου "τι γινεται αν παρω 4 ή κ λιγοτερες βλαστοκυστες;" η απαντηση τους ηταν "μην εισαι απαισιοδοξη, αποκλειεται να παρεις λιγοτερες". Κ οταν σε αλλο ραντεβου εκαναν το δοκιμαστικο ελεγχο με το σπερμα του αντρα μου κ μου τα παρουσιασαν σκατα, μου ειπαν "σας ενημερωνουμε για να ειστε προετοιμασμενοι για το ποσες βλαστοκυστες θα παρετε,να μην απογοητευτειτε". Εκει εγω τσιτωσα κ πηγα μετα 2 μερες για στεκ στον λυμπεροπουλο,τους πηρα στο ιακεντρο κ τους ειπα τα καθεκαστα κ την ημερα της ωολ μου παρουσιασαν το καινουριο σπερμα που ξαναδωσαμε μια χαρα. Κ εν τελει πηρα 6 βλαστοκυστες απο 10 ωριμα ωαρια, 4 αριστες κ 2 μετριες προς καλες.

Just now, Tsini είπε:

Και πολυ σωστα το σκεφτεσαι, ετσι το σκεφτομουν κ εγω. Μονο που για το οικονομικο ο σφακ με παρεπεμψε στο ιακεντρο λογω του οτι εκεινοι θα κανουν την προετοιμασια της δοτριας κ εκεινοι θα μου απαντησουν αν μπορουν να μου κανουν καποια εκπτωση ή οτιδηποτε αλλο....

Παντως κ εμενα σε ερωτηση μου "τι γινεται αν παρω 4 ή κ λιγοτερες βλαστοκυστες;" η απαντηση τους ηταν "μην εισαι απαισιοδοξη, αποκλειεται να παρεις λιγοτερες". Κ οταν σε αλλο ραντεβου εκαναν το δοκιμαστικο ελεγχο με το σπερμα του αντρα μου κ μου τα παρουσιασαν σκατα, μου ειπαν "σας ενημερωνουμε για να ειστε προετοιμασμενοι για το ποσες βλαστοκυστες θα παρετε,να μην απογοητευτειτε". Εκει εγω τσιτωσα κ πηγα μετα 2 μερες για στεκ στον λυμπεροπουλο,τους πηρα στο ιακεντρο κ τους ειπα τα καθεκαστα κ την ημερα της ωολ μου παρουσιασαν το καινουριο σπερμα που ξαναδωσαμε μια χαρα. Κ εν τελει πηρα 6 βλαστοκυστες απο 10 ωριμα ωαρια, 4 αριστες κ 2 μετριες προς καλες.

καλησπέρα. έχω διαβάσει όσα έγραψες τις τελευταίες μέρες... δεν γέμισες αμφιβολίες για το κέντρο; εμένα, κάτι τέτοια μου διαλύουν την εμπιστοσύνη και μου ρίχνουν πολύ την ψυχολογία.. αν και δυστυχώς, θεωρώ ότι σε όλα τα κέντρα γίνονται...

Just now, Pagotoula είπε:

καλησπέρα. έχω διαβάσει όσα έγραψες τις τελευταίες μέρες... δεν γέμισες αμφιβολίες για το κέντρο; εμένα, κάτι τέτοια μου διαλύουν την εμπιστοσύνη και μου ρίχνουν πολύ την ψυχολογία.. αν και δυστυχώς, θεωρώ ότι σε όλα τα κέντρα γίνονται...

Ναι,τοτε ημουν ετοιμη να σταματησω απο αυτο το κεντρο,ο μονος λογος ηταν ο σφακιανουδης που για δωρεα συνεργαζεται μαζι τους κ δεν ηθελα επουδενι να αλλαξω γιατρο. Υστερα μιλησα κ με τον εμβρυολογο απο ιακεντρο,φανηκε πολυ κατηρτισμενος κ ηρεμος,μου τα εξηγησε ολα. Επειδη στο ιακεντρο μου ειχε βγαλει κ πολλες ανωμαλες μορφες στο σπερμα,σε αντιθεση με τον λυμπεροπουλο,η εξηγηση του εμβρυολογου ηταν οτι απο τη στιγμη που η αξιολογηση του σπερματος σε αυτο το θεμα γινεται απο το "ματι" του εμβρυολογου κ οχι απο μηχανημα, ειναι πιθανες καποιες διαφορετικες μετρησεις. Επισης μου ειπε οτι αυτοι στο ιακεντρο εχουν πολυ αυστηρα κριτηρια... Βεβαια,λεει,απο δειγμα σε δειγμα υπαρχει κ διαφορα... Με καλυψε,αλλα παλι ημουν προετοιμασμενη πως αν δεν επαιρνα ικανοποιητικο αριθμο βλαστοκυστεων, ειτε να διαπραγματευομουν χαμηλοτερη τιμη ή να διεκοπτα...

• Μου αρέσει 1

Just now, Tsini είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, μόλις το συζητήσα με τον άντρα μου, έτσι θα κάνουμε κι εμείς, θα πάει να δώσει δύο φορές σπέρμα. Πολύ καλό αποτέλεσμα είχες. Μα ήταν το μόνο που δε μου άρεσε. Μου λέει η μαία, θέλουμε τόσες Βλαστοκυστες Κ ρωτάω μετά την άλλη κοπέλα Αν δεν το γίνεται?? Γιατί εγώ να δώσω 4300 για δύο Βλαστοκυστες όχι. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, μόλις το συζητήσα με τον άντρα μου, έτσι θα κάνουμε κι εμείς, θα πάει να δώσει δύο φορές σπέρμα. Πολύ καλό αποτέλεσμα είχες. Μα ήταν το μόνο που δε μου άρεσε. Μου λέει η μαία, θέλουμε τόσες Βλαστοκυστες Κ ρωτάω μετά την άλλη κοπέλα Αν δεν το γίνεται?? Γιατί εγώ να δώσω 4300 για δύο Βλαστοκυστες όχι. 

στο κεντρο που ειμαι εγω μας ειπαν minimum 4 αλλιώς θεωρείται αποτυχία και ψανχουν αλλη δότρια με δικά τους έξοδα 

εγω πηρα 4 τελικά

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...