Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, natassaki2006 είπε:

Μπραβο σου κοριτσάρα μου...!!!συγχαρητήρια...θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!! Αντε και η Δήμητρα τώρα!!! Περιμένουμε τα ευχάριστα!!! 

xsSnp3.png

6 hours ago, Pingu said:

Αφήστε τι έπαθα.. Πήγα εδώ στην γειτονιά μου έδωσα αίμα και μου λέει αύριο! Τι λες χριστιανη μου??? Είσαι καλά?? Κ τώρα θα πάω κ αλλού που ξέρω σίγουρα θα βγει σήμερα... Χαχαχα 

Εμενα μου είπαν σε 3 μέρες..... Πατε καλάαααα ούτε ξαναπάτησα στο εν λόγω χημείο!!! 

Just now, Pingu said:

Κορίτσια μόλις με πήραν τηλέφωνο! 1599,6! Μεθαύριο επανάληψη!!! 

Συγχαρητήρια!!!!!! Απίθανη χοριακη!!!!! Μπράβο!!!! 

• Ευχαριστώ 1

uVwPp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ginpuam είπε:

Εμενα μου είπαν σε 3 μέρες..... Πατε καλάαααα ούτε ξαναπάτησα στο εν λόγω χημείο!!! 

Συγχαρητήρια!!!!!! Απίθανη χοριακη!!!!! Μπράβο!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! 

Just now, DIMITRAS είπε:

Ολεεεεεε....

Εγω αρνητικη παλι

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου.. Η επόμενη θα είναι η τυχερή σου κορίτσι μου 

Just now, Mary H είπε:

Ουαου! Νουμεραρα! Συγχαρητήρια!

Σε ευχαριστώ πολυυυυ!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

On 3/9/2020 at 4:37 PM, solena73 said:

Ευχαριστώ, αλλά ο τράχηλος μου ήταν καλός. Στις 34  να υποθέσω πήγαν όλα καλά, τι έγινε ; Αυτό μου λένε όλοι για τη διαχείριση, αλλά ο μόνος τρόπος διαχείρισης για μένα τώρα είναι να δω τη συνέχεια, δεν τακτοποιείται ένα πένθος αν πεις στον άλλον κάτσε και περίμενε να σου περάσει. Προσπάθεια για καινούρια εγκυμοσύνη μπορεί να ξεκινήσει από αρχές Μάη και μετά για να έχει περάσει εξάμηνο από την καισαρική, αλλά ξέρετε ότι για τα δανεικά χρειάζεται να προηγηθεί η εύρεση δότριας. Πρόσεχα, σπίτι ήμουν, δουλειές δεν έκανα.

Μη σκεφτεσαι ότι φταις εσύ σε κάτι. Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν κι αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος αλλά δεν βοηθάει σε κάτι να το σκέφτεσαι έτσι. Ευτυχως πήγαν καλά στη δική μου περίπτωση

Εύχομαι να τα καταφέρεις την επόμενη φορά και να πάνε όλα καλά. Και κάποια στιγμή να απαλύνει και το μέσα σου...

4wnKp2.png 

πρίν από 49 λεπτά , Pingu είπε:

Κορίτσια μόλις με πήραν τηλέφωνο! 1599,6! Μεθαύριο επανάληψη!!! 

Ουαου!!!!Συγχαρητήρια κ εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

πρίν από 27 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Ολεεεεεε....

Εγω αρνητικη παλι

Λυπάμαι πολύ Δημητρούλα κ πίστεψέ με σε καταλαβαίνω με τόσα αρνητικά που έχω πάρει.Ελπίζω την επόμενη φορά να φανείς τυχερή κ να είναι η τελευταία σου απογοήτευση..

Διαφημίσεις

Just now, Papy είπε:

Ουαου!!!!Συγχαρητήρια κ εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

Λυπάμαι πολύ Δημητρούλα κ πίστεψέ με σε καταλαβαίνω με τόσα αρνητικά που έχω πάρει.Ελπίζω την επόμενη φορά να φανείς τυχερή κ να είναι η τελευταία σου απογοήτευση..

Οντως τελικα ολα ειναι τυχερα που θα παει πια δεν γινεται θα σταθω κ γω τυχερη πανω απ ολα υγιης

• Μου αρέσει 5

9 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Καλημέρα 

Τώρα το είδα αυτό. Τελικά τι έγινε, τους μίλησες? Τι είπαν? Για ποιο λόγο δώσατε δείγμα κι εκεί και στο Λυμπεροπουλο

Κορίτσι πολύ καλό αυτό που έγραψες, θα το έχω κι εγώ το όψιν μου ότι δε θα δώσω αν δεν έχω τουλάχιστον τέσσερις Βλαστοκυστες. Από ότι καταλαβαίνω δε ζητούν χρήματα πριν την Ωοληψια ούτε πριν δουν πόσες Βλαστοκυστες θα έχει το ζευγάρι σωστά? 

Επίσης, τι πληροφορίες γνωρίζεις για τη δότρια, παίζει κάποιο ρόλο στην τιμή αυτό? 

Στο Ιακεντρο αν θες δινει ο συζυγος δειγμα πριν την ωολ., κ για να αξιολογησουν το σπερμα αλλα κ για παν ενδεχομενο (πχ μπορει να μην ειναι καλο το σπερμα που θα δωσει τη μερα της ωολ, να ειναι κρυωμενος κ να μη μπορει να παει κλπ). Φυσικα κ τους ειπα οτι σε διακεκριμενο διαγνωστικο που επανελαβα σπερμοδιαγραμμα βγηκε εκ διαμετρου αντιθετο,μιλησα με εμβρυολογο απο ιακεντρο,μου τα εφερε απο δω μου τα εφερε απο κει ηρθε κ με επεισε. Κ οταν δωσαμε σπερμα με την ωολ, με πηρε ο εμβρυολογος κ μου ειπε οτι το σπερμα ηταν πολυ καλυτερο απο την 1η φορα που ειχε δωσει.... Γυρευε τωρα τι παιχτηκε,αν παιχτηκε κατι.....

Εγω δε σκοπευα να δωσω πολλα χρηματα με την ωολ, οχι πριν να μαθαινα ποσες βλαστοκυστες θα επαιρνα. Αλλα αφου τους προτεινα χρηματα κ μου ειπαν οχι,ολα με την ετ,δεν εδωσα τιποτα....

Δεν νομιζω οτι θα σου πουν παραπανω απο βασικες πληροφοριες για τη δοτρια ασχετως χρηματων. Μαθαινεις ηλικια,καταγωγη κ ισως αν εχει ξαναδωσει ωαρια στο κεντρο τους. Ξερεις τα φαινοτυπικα χαρακτηριστικα (χρωμα μαλλιων,ματιων,υψος).

@Pingu συγχαρητηρια, καλους διπλασσιασμους!!

@DIMITRAS κοριτσακι σε νκιωθω.. κ λυπαμαι !! Ηταν η πρωτη σου προσπαθεια με δανεικα;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Clue είπε:

Μη σκεφτεσαι ότι φταις εσύ σε κάτι. Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν κι αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος αλλά δεν βοηθάει σε κάτι να το σκέφτεσαι έτσι. Ευτυχως πήγαν καλά στη δική μου περίπτωση

Εύχομαι να τα καταφέρεις την επόμενη φορά και να πάνε όλα καλά. Και κάποια στιγμή να απαλύνει και το μέσα σου...

ευχαριστω

DIMITRAS δεν το πιστεύω πως έχεις πάλι αρνητικό! Τι γίνεται;;; Έχεις αλλάξει γιατρό ή είσαι στον ίδιο;

Pingu μου συγχαρητήρια! Καταπληκτική χοριακη. Έρχεται το αδελφάκι της μικρής σου. Να έχεις μια τελειομηνη και καλή εγκυμοσύνη. 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. 

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

2 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

DIMITRAS δεν το πιστεύω πως έχεις πάλι αρνητικό! Τι γίνεται;;; Έχεις αλλάξει γιατρό ή είσαι στον ίδιο;

Pingu μου συγχαρητήρια! Καταπληκτική χοριακη. Έρχεται το αδελφάκι της μικρής σου. Να έχεις μια τελειομηνη και καλή εγκυμοσύνη. 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. 

Καλημέρα αλλαξα γιατρο κ τα παντα...δεν με θελει ακομα Γεωργια μου 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...