Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, DIMITRAS είπε:

Αργει η προγεστερονη κ δεν τα λενε τα στελνουν

οκ...θα περιμενουμε μαζι σου δημητρουλα!!!

Just now, Papaki@ είπε:

καλημέρα σε όλες χάθηκα εγώ γιατί είχα πααααρα πολύ δουλειά, γενικά το 2020 μου μπήκε δυναμικά,

καλώς ήρθαν όλα τα καινούρια και παλιά κορίτσια (έκατσα και διαβασα καμια 10αρια σελιδες!)

λοιπόν εχτές πήρα το τελευταίο αντισυλληπτικό  χάπι και τώρα περιμένω να δούμε πως θα είναι αυτός ο κύκλος για την ΕΤ

ωωωω...να ειναι τελειος να μεταφερεις τα ζουζουνια σου!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Αφήστε τι έπαθα.. Πήγα εδώ στην γειτονιά μου έδωσα αίμα και μου λέει αύριο! Τι λες χριστιανη μου??? Είσαι καλά?? Κ τώρα θα πάω κ αλλού που ξέρω σίγουρα θα βγει σήμερα... Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

xsSnp3.png

Just now, Pingu είπε:

Αφήστε τι έπαθα.. Πήγα εδώ στην γειτονιά μου έδωσα αίμα και μου λέει αύριο! Τι λες χριστιανη μου??? Είσαι καλά?? Κ τώρα θα πάω κ αλλού που ξέρω σίγουρα θα βγει σήμερα... Χαχαχα 

ακου αυριο.....χαχαχααα....!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 17/12/2019 at 8:58 ΜΜ, Tsini είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! 

@GatoulaM μεινε ηρεμη οσο μπορεις,χαιδευε την κοιλιτσα σου κ να δεις που θα πανε ολα καλα!!!! 

Λοιπον κοριτσια,σημερα πηραμε τα αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος απο τον Λυμπεροπουλο. Το σπερμοδιαγραμμα ηταν αριστο εκτος απο ενα θεμα στην κινητικοτητα.. Δυο μερες πριν το σπερμοδιαγραμμα στον Λυμπεροπουλο ειχαμε δωσει δειγμα στο Ιακεντρο που θα κανω κ την προσπαθεια μου με δοτρια και απ οπου μας παρουσιασαν τα πραγματα πολυ τραγικα. Εννοειται εμπιστευομαι το κεντρο του Λυμπεροπουλου (τα αποτελεσματα του οποιου ταιριαζουν κ με ενα σπερμοδιαγραμμα που ειχαμε κανει παλιοτερα), αλλα δεν σας κρυβω οτι η εμπιστοσυνη μου προς το Ιακεντρο εχει κλονιστει. Εχει τυχει σε καμμια κοπελα παρομοιο περιστατικο; Πως προτεινετε οτι πρεπει να κινηθω; Να μιλησω στο Ιακεντρο;

Καλημέρα 

Τώρα το είδα αυτό. Τελικά τι έγινε, τους μίλησες? Τι είπαν? Για ποιο λόγο δώσατε δείγμα κι εκεί και στο Λυμπεροπουλο

On 29/1/2020 at 4:43 ΜΜ, Tsini είπε:

@Andri M απο το Ιακεντρο ουτε κρυο ουτε ζεστη.. ειναι πολυ φιλικοι κ συζητησιμοι,απλα τους κυνηγουσα στα τηλ,δεν με επαιρναν εκεινοι να με ενημερωσουν παντα αλλα τους εβρισκα στο τηλ. Ο εμβρυολογος με τον οποιο μιλαω ειναι εξαιρετικος,επεξηγηματικοτατος κ πολυ συζητησιμος!! Οταν ειχα παει να μιλησω 1η φορα με ειχαν διαβεβαιωσει οτι θα εχω πανω απο 4 βλαστοκυστες. Εγω βεβαια ειχα κατα νου οτι αν επαιρνα 4 βλαστοκυστες θα τους εκανα κουβεντα για λιγοτερα χρηματα,αν παλι επαιρνα 2 βλαστοκυστες δεν θα προχωρουσα. Γι αυτο κ με την ωοληψια δεν εδωσα χρηματα (ουτε μου ζητησαν βεβαια), αν δηλαδη δεν ειχα τις βλαστοκυστες που ηθελα να σταματαγα κ να μην ειχα δωσει κ χρηματα τσαμπα...

Εννοειται μου ειχαν πει οτι ολα τα ωαρια της δοτριας θα τα παρω εγω. Κ εβγαλε 10 ωριμα (αξιοποιησιμα ωαρια) αποβτα οποια γονιμοπ. τα 9 κ εχω 6 βλαστοκυστες. Το κοστος στο συνολο 4000€

Κορίτσι πολύ καλό αυτό που έγραψες, θα το έχω κι εγώ το όψιν μου ότι δε θα δώσω αν δεν έχω τουλάχιστον τέσσερις Βλαστοκυστες. Από ότι καταλαβαίνω δε ζητούν χρήματα πριν την Ωοληψια ούτε πριν δουν πόσες Βλαστοκυστες θα έχει το ζευγάρι σωστά? 

Επίσης, τι πληροφορίες γνωρίζεις για τη δότρια, παίζει κάποιο ρόλο στην τιμή αυτό? 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλημέρα σε όλες χάθηκα εγώ γιατί είχα πααααρα πολύ δουλειά, γενικά το 2020 μου μπήκε δυναμικά,

καλώς ήρθαν όλα τα καινούρια και παλιά κορίτσια (έκατσα και διαβασα καμια 10αρια σελιδες!)

λοιπόν εχτές πήρα το τελευταίο αντισυλληπτικό  χάπι και τώρα περιμένω να δούμε πως θα είναι αυτός ο κύκλος για την ΕΤ

Καλή αρχή κορίτσι μου!!Ελπίζω να είναι όλα ΟΚ κ να προχωρήσεις!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλημερα... Και εγω τα ίδια.. Χθες τελείωσαν τα χαπάκια και περιμένω... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Τα κορίτσια που έχουν μείνει εγκυούλες μήπως θυμούνται ποιότητα βλαστοκύστεων που μετέφεραν??Διάβασα ότι οι άριστες είναι 4ΑΑ την 5η μέρα.Εμένα ήταν 4ΒΑ.

Η Μαιρούλα με καθησύχασε βέβαια γιατί είχε κ αυτή ΑΒ κ μια χαρά κρατήθηκε η μπουμπού αλλά θα ήθελα να ακούσω κ άλλες εμπειρίες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...