Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Κοριτσια μου όμορφα και καλά, καλημέρα σε ολες!

Από όταν πρώτο έγραψα εδώ μέχρι σήμερα είναι ένα πολύ όμορφο, σημαντικό και καθαρό ταξίδι. Όλες έχετε συμβάλει στο να προχωρώ δυνατά και σας ευχαριστώ! Τώρα κάνω και το ταξίδι για Ελλάδα, είμαι στο δρόμο. Έχω πολλή χαρά κι ικανοποίηση. 

Προσπάθησα να στείλω φωτό της σαμπάνιας αλλά δε μοιράζονται φωτός εδώ τελικά. Ένα θα σας πω μόνο.....πλοφ! :)

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 hour ago, palmoira said:

Όπως σου έγραψαν και τα κοριτσια είναι τόσο καλές οι χοριακες σας που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου. Είναι μάλλον στανταρντ διαδικασία! Τόσο υψηλή μπορεί και διδυμάκια παντως να έχεις! Εγω θα σου έλεγα να χαλαρώσεις, να χαμογελάσεις και να σκεφτείς τι ωραία θα ακούγεται η καρδούλα ή οι καρδούλες των μωρών σου! Είσαι εγκυος!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ@palmoira μου, έτσι να πάνε οοοοοολα καλά... ΌΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!  :wub:  Κι εσύ αλλά και η @ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ και η @Kalipso1978 , είστε ποοοολύ μπροστά, και όμως παραμένετε δίπλα μας! Κι αυτό μετρά πολύ! 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και στη @lennio μας!! Με το καλο να φθάσεις Ελλάδα, έχουμε ωραίο ήλιο να σε υποδεχτεί !!! Και τις καλύτερες ευχές μας, βεβαίως, για τις συναντήσεις σου εδω! ;-)

Θα πω  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στη @favol για την χοριακή σου αύριο!!! ΟΛΑ να σου πάνε καλά!! Δεν έχουμε μιλήσει πολύ -όπως με τα υπόλοιπα κορίτσια εδώ στη παρέα - όμως στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά! Να'ναι αυτή η φορά... η τυχερή σου -οπως ακριβώς το λες!!!! Και περιμένω με χαρά να μου πεις τα ευχάριστα! 

ALWAYS THINK POSITIVE !!  :) 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου είναι μια χαρά οι χοριακρς σας, της δε ΝΙΝΑ78 πιο μικρή γιατί την έκανε και πιο νωρίς σε σχέση με την εμβρυομεραφορα, και της @Zoe_79K πιο υψηλή λόγω ότι της είπαν σε περισσότερες μέρες!ναι σίγουρα θέλουμε διπλασιασμό αλλά και ένα 60% να πάρει η τιμή πάλι είναι καλή!  Τα δικά σας νούμερα είναι πολύ καλά και να ξέρετε ότι το ενδεχόμενο να είναι 2 παίζει!! 

Και εγώ στις εγκυμοσύνες μου είχα καλές χοριακες , βλέπαμε σάκο και καρδιά αλλά δυστυχώς παλλινδρομουσε! Συμβαίνει λοιπόν, δυστυχώς ανεξάρτητα τους λόγους!!

Όμως δεν χρειάζεται να λέμε τέτοια τώρα, έρχονται μόνο τα καλύτερα!!

Φιλάκια Σ όλες και αύριο αναμένουμε ακόμη καλύτερα νέα...:x

πρίν από 46 λεπτά , lennio είπε:

Από όταν πρώτο έγραψα εδώ μέχρι σήμερα είναι ένα πολύ όμορφο, σημαντικό και καθαρό ταξίδι. Όλες έχετε συμβάλει στο να προχωρώ δυνατά και σας ευχαριστώ! Τώρα κάνω και το ταξίδι για Ελλάδα, είμαι στο δρόμο. Έχω πολλή χαρά κι ικανοποίηση. 

Προσπάθησα να στείλω φωτό της σαμπάνιας αλλά δε μοιράζονται φωτός εδώ τελικά. Ένα θα σας πω μόνο.....πλοφ! :)

Καλό ταξίδι και με το καλο να μας έρθεις !!!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, lennio είπε:

Καλό ταξίδι! 

• Μου αρέσει 1

U2Prp3.png

Διαφημίσεις

@lennio καλό ταξίδι! Μακάρι οι γιατροί εδώ να σε βοηθήσουν. 

@Zoe_79K ο διπλασιασμός είναι ένας γενικός κανόνας. Οι γιατροί και 60% αύξηση στις δύο μέρες το θεωρούν καλή εξέλιξη. Οπότε αν εσύ δεις στις τρεις ημέρες διπλασιασμό είσαι παραπάνω από ok. Νομίζω για αυτό σου είπε να κάνεις την Πέμπτη. Μην ανησυχείς, με το νούμερο της χοριακης σου πιστεύω σε λίγες μέρες θα δείτε και σάκο! 

Καλά αποτελέσματα αύριο στο καινούργιο κορίτσι μας @favol

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια, σας διάβασα πολύ γρήγορα γιατί καίγεται ο απαυτος μου στη δουλειά!

2 ώρες πρίν, lennio είπε:

Εμφανίστηκε η φωτό - απλώς με καθυστέρηση γιατί περνάνε από έγκριση της διαχείρισης. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Σας ευχαριστώ όλες!!! Και σας φιλώ από Αθήνα πλέον. Αύριο πάω.

Όχι PALMOIRA μου γιατί θα την πιω μόνη μου βρε;;; Πρέπει να συγχρονιστουμε όλες μετά γέννας :-D:grin::grin::-D:-D Μας φαντάζομαι σ ένα πάρτυ με όλες μας, σε ένα χρόνο κ κάτι ισως από τώρα με χαμό από σαμπάνια κ καναπεδακια. Μερα μεσημέρι για να χουμε κ τα μωρά κ τους άντρες μας μαζί 

Αχ! Χαμουλης! Γιατί είμαι κ γλεντζου δε σας το πα. Πώς φαίνεται ότι πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα ε; Αμέσως ξύπνησα.

• Μου αρέσει 8

πρίν από 1 λεπτό , lennio είπε:

Σας ευχαριστώ όλες!!! Και σας φιλώ από Αθήνα πλέον. Αύριο πάω.

Όχι PALMOIRA μου γιατί θα την πιω μόνη μου βρε;;; Πρέπει να συγχρονιστουμε όλες μετά γέννας :-D:grin::grin::-D:-D Μας φαντάζομαι σ ένα πάρτυ με όλες μας, σε ένα χρόνο κ κάτι ισως από τώρα με χαμό από σαμπάνια κ καναπεδακια. Μερα μεσημέρι για να χουμε κ τα μωρά κ τους άντρες μας μαζί 

Αχ! Χαμουλης! Γιατί είμαι κ γλεντζου δε σας το πα. Πώς φαίνεται ότι πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα ε; Αμέσως ξύπνησα.

Τι καναπεδάκια και κουραφέξαλα! Φαγητό κανονικό μέχρι τελικής πτώσεως και στο τέλος γλυκάκια! Εδώ κυρία μου είμαστε Ελλάδα όχι Παρίσι! Όταν λέμε μαζευόμαστε εννοούμε ξεκοιλιαζομαστε και γλεντάμε μέχρι τελικής πτώσεως! Αντε στα γλυκά θα έχουμε και μακαρον, μια Γαλλική γεύση! 

Καλη επιτυχία αύριο! Να ρωτήσεις τα πάντα, κάνε λίστα! Θα περιμένουμε νέα σου!

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 2

preg.png

13 hours ago, palmoira said:

Τι καναπεδάκια και κουραφέξαλα! Φαγητό κανονικό μέχρι τελικής πτώσεως και στο τέλος γλυκάκια! Εδώ κυρία μου είμαστε Ελλάδα όχι Παρίσι! Όταν λέμε μαζευόμαστε εννοούμε ξεκοιλιαζομαστε και γλεντάμε μέχρι τελικής πτώσεως! Αντε στα γλυκά θα έχουμε και μακαρον, μια Γαλλική γεύση! 

Καλη επιτυχία αύριο! Να ρωτήσεις τα πάντα, κάνε λίστα! Θα περιμένουμε νέα σου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!

Τι κάνετε, κορίτσια; Πως ειστε σήμερα; 

ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ με την απάντηση στη @lennio από την @palmoira για το πάρτυ!!! χαχαχα :) Ας γίνει η μαζωξη, κι εγω ερχομαι πάντως είτε με ..καναπεδάκια είτε με ..φουλ φαγητο! No Problem! :wink: Το σημαντικό, άλλωστε, όπως το 'πε και η lennio, ειναι γιορτασουμε ολες μαζι! Φοβερη σκέψη!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σημερα με τον γιατρό, @lennio !! Εχει δικιο η palmoira για την λιστα με τις ερωτησεις, βοηθαει να μη ξεχασεις τιποτα, το εχω κάνει κι εγώ -γιατί εκείνη τη στιγμή συχνά προκύπτουν κι άλλα θεματα προς συζήτηση! ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!! 

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ευχομαι ολόψυχα και στη @NINA78 μας, για την επαναληπτικη χοριακή της σημερα!!! Εχω κι εγω αγωνία, και περιμένω να μας πεις τα ευχαριστα!!!! 

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ και στη @favol για την χοριακή της σήμερα! Να είναι τυχερή αυτη η φορά, και πολύ καλό το αποτέλεσμα!!!!

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! Περιμένουμε νέα σας, κορίτσια!!!  :wub:

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κοριτσια! 

Ελπιζω να έχουμε όμορφα νέα από όλα τα κοριτσια και σήμερα! Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ με βοηθάτε να περάσουν οι ώρες,οι μέρες,οι εβδομάδες και οι μήνες στο κρεβάτι! Σας ευχαριστώ πολύ και χαιρομαι που μοιραζόμαστε τόσα πράγματα, που κάνουμε πλάκα αλλά κυρίως που σιγά σιγά γεμίζουμε εγκυούλες! Είστε πολύ ωραίο παρεάκι! 

• Μου αρέσει 6

preg.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! 

Ελπιζω να έχουμε όμορφα νέα από όλα τα κοριτσια και σήμερα! Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ με βοηθάτε να περάσουν οι ώρες,οι μέρες,οι εβδομάδες και οι μήνες στο κρεβάτι! Σας ευχαριστώ πολύ και χαιρομαι που μοιραζόμαστε τόσα πράγματα, που κάνουμε πλάκα αλλά κυρίως που σιγά σιγά γεμίζουμε εγκυούλες! Είστε πολύ ωραίο παρεάκι! 

Καλημέρα Παλμοίρα και στα υπόλοιπα κορίτσια. 

Όντως είναι μεγάλη βοήθεια αυτή η ανταλλαγή με ανθρώπους που βιώνουν τα ίδια. 

Και εσύ Παλμοίρα να ξέρεις προσφέρεις μεγάλη βοήθεια με το παράδειγμά σου καθώς και κουράγιο πολύ. 

• Μου αρέσει 3

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!

Δεν εχω ξαναγραψει σε αυτο το θεμα στο cafe αλλα μπορει να με ξερετε απο το  αλλο φορουμ στο αναλογο θεμα που εκλεισε.

Ειμαι και εγω εγκυουλα μετα απο πολλες προσπαθειες και περιμενω με το καλο το μαρτιο το μωρακι μου.

Συγχαρητηρια σε ολες τις εγκυουλες  !

Θετικα  αποτελεσματα ευχομαι  στα κοριτσια που αναμενουν τις χοριακες!

Καλη επιτυχια σε οσες μπαινουν στην διαδικασια !

Υπομονη και επιμονη κοριτσια και ολες θα γινουμε μανουλες.

• Μου αρέσει 10

πρίν από 57 λεπτά , astrogea είπε:

Δεν εχω ξαναγραψει σε αυτο το θεμα στο cafe αλλα μπορει να με ξερετε απο το  αλλο φορουμ στο αναλογο θεμα που εκλεισε.

Ειμαι και εγω εγκυουλα μετα απο πολλες προσπαθειες και περιμενω με το καλο το μαρτιο το μωρακι μου.

Χαιρετώ όλα τα κορίτσια!!!

Νίνα μου αναμένουμε τα ευχάριστα!!!

Κορίτσι μου με το καλο να έρθει το μωράκι σας!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια απο 109 την Δευτερα πηγε 254 σημερα Τεταρτη,αλλα νομιζω οτι παλευω ακομη με την αναμνηση της παλλινδρομης-και υποσχομαι οτι δεν θα την ξανα-αναφερω-τωρα ειναι μια αλλη φορα και ολα θα πανε καλα.Πειτε και εσεις αποψεις και τιμες για να παρω θαρρος.Τωρα κανω την αλλη Τριτη την επομενη χωριακη.Σας φιλω ολες και ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση και την αγαπη σας.:)

• Μου αρέσει 7

1 hour ago, astrogea said:

Γεια σου @astrogea !! :)

Δεν εχουμε ξαναμιλήσει ποτέ,  εχω διαβάσει όμως την ιστορία σου στο άλλο φορουμ που εκλεισε, και χαιρομαι ΠΑΡΑ πάρα πολυ με τα νέα σου!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να έρθει το μωράκι!!!! Τετοια φόρουμ έχουν τελικά πολυ μεγάλη δύναμη, και το συνειδητοποιείς σε τέτοιες στιγμές, παρακολουθούσα πολύ καιρό & με πολύ ενδιαφέρον την πορεία σας μαζί με την @Georgia1972   & την @xristia -ήταν η περίοδος που προσπαθούσα κι εγώ σε φυσικό κύκλο τότε & σκεφτόμουν σοβαρά να γυρίσω σελιδα...Θαύμαζα τη δυναμη σας, όσα μοιραζόσασταν, πόσο στηρίζατε η μία την άλλη! Σκέψου, βλέπω το post σου τωρα, και λέω χαμογελώντας ''Α... η astrogea!!' Λες και σε ηξερα! Κι όμως έτσι νιωθω... ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! 

Σε ευχαριστώ πολυ και για τις δικές σου ευχές, αύριο έχω  επαναληπτική χοριακή, μακάρι ΟΛΑ να πάνε καλά!!  

ΣΗΜΕΡΑ περιμένουμε να ακούσουμε ευχάριστα νέα από τα υπόλοιπα κορίτσια!! Ε,  @NINA78', @favol και @lennio !!!

ΝΙΝΑ78 μου, καλο μου ακούγεται το νούμερο!!!!  Ο γιατρός σου τι ειπε?? Γιατί έχεις αμφιβολίες? 

Τα κορίτσια ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξέρουν περισσότερα να σου πουν από εμένα, νομίζω όμως ότι πήγαμε σε διπλασιασμό όπως είναι καλο να γίνεται στις 48 ώρες, κι εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να σου πανε ολα τέλεια!!!  :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...