Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Stamatia123 said:

Κορίτσια η χοριακη από 32 το Σάββατο σήμερα 67.... Σαν την χελώνα πάει η πουτ@ν@

Διπλασιάστηκε! Καλό μου φαίνεται!!! Μίλησες με το γιατρό σου? 

Just now, Andri M είπε:

Ποπο! Κουράγιο!! Αναμένουμε με αγωνία!!

Μπερδεύτηκα, αν δεν κάνω λάθος πήγες με δανεικά, έτσι δεν είναι? Σε τί αναφέρεσαι όταν λες μακρύ πρωτόκολλο? (Για εμένα τα πρωτόκολλα έχουν να κάνουν με τη διέγερση των οωθηκών, όχι με την προετοιμασία για εμβρυομεταφορά)

Είχες ενημέρωση για τον αριθμό των ωαρίων? Βλαστοκύστες έβαλες? Πόσες βλαστοκύστες έδωσε η γονιμοποίηση?

Θέλω και εγώ αυτή τη διεύθυνση!!!

Μακρύ πρωτόκολλο εννοούσε να κανουμε την διαδικαςια με προετοιμασία ενδομητρίου δικού μου,δηλ arvecap στον προηγούμενο κυκλο και utrogestan,cyclacour για Χ μέρες στον επόμενο κυκλο. Δεν εκανα τιποτα απο ολα αυτα! Πήγα 1-2 μέρες πριν την ωορρηξία στο πρώτο ραντεβου( τυχαίο ηταν)  και ειχα ήδη τότε καλο πάχος ενδομητρίου. Ξαναπήγα άλλη μια φορα,με έλεγξε υπερηχογραφικα,τσέκαρε αιματολογικά ορμόνες και πήγα την Δευτερα για ετ.Οπως σου είπα ολα εγιναν σε μια εβδομαδα.Ε

πισης,δεν ξερω ποτε και πως εκανε διέγερση η δοτρια. Μου πρότεινε αυτη τη μια φορα να δοκιμάσουμε ετσι,μιμούμενοι και εκμεταλευόμενοι τον φυσικό μου κυκλο. Η προσπάθεια ηταν με 2 βλαστοκυστες,εξού και η τιμή χαμηλότερη απο αυτο που αναφέρεις. Αν δεν τα κατάφερνα θα πηγαίναμε με την μακριά διαδικαςια. 

Just now, Joka είπε:

Και κατι αλλο για προφυλαξη?Διοτι τα βιμπραμισιν πανω απο 4-5 μερες δημιουργουν μηκυτες!Εγω το εχω παθει...

Οχι,τιποτα,αλλα δεν προέκυψε κάτι.

Just now, Stamatia123 είπε:

Κορίτσια η χοριακη από 32 το Σάββατο σήμερα 67.... Σαν την χελώνα πάει η πουτ@ν@

Οκ,διπλασιασμός!Με ντοκ μίλησες;

Just now, Fleabag said:

Μακρύ πρωτόκολλο εννοούσε να κανουμε την διαδικαςια με προετοιμασία ενδομητρίου δικού μου,δηλ arvecap στον προηγούμενο κυκλο και utrogestan,cyclacour για Χ μέρες στον επόμενο κυκλο. Δεν εκανα τιποτα απο ολα αυτα! Πήγα 1-2 μέρες πριν την ωορρηξία στο πρώτο ραντεβου( τυχαίο ηταν)  και ειχα ήδη τότε καλο πάχος ενδομητρίου. Ξαναπήγα άλλη μια φορα,με έλεγξε υπερηχογραφικα,τσέκαρε αιματολογικά ορμόνες και πήγα την Δευτερα για ετ.Οπως σου είπα ολα εγιναν σε μια εβδομαδα.Ε

πισης,δεν ξερω ποτε και πως εκανε διέγερση η δοτρια. Μου πρότεινε αυτη τη μια φορα να δοκιμάσουμε ετσι,μιμούμενοι και εκμεταλευόμενοι τον φυσικό μου κυκλο. Η προσπάθεια ηταν με 2 βλαστοκυστες,εξού και η τιμή χαμηλότερη απο αυτο που αναφέρεις. Αν δεν τα κατάφερνα θα πηγαίναμε με την μακριά διαδικαςια. 

Α, πολύ καλά! Τέλεια συγχρονισμένες λοιπόν χωρίς καθόλου φαρμακευτική αγωγή για εσένα! Τί καλά! Και τα κατάφερες και έχεις τα παιδάκια σου αγκαλιά!! 

• Μου αρέσει 2

Διπλασιασμό έχεις βέβαια. Ο γιατρός σου τώρα πρέπει να σου δώσει κ να μας δώσει τα φώτα του

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Andri M είπε:

Διπλασιάστηκε! Καλό μου φαίνεται!!! Μίλησες με το γιατρό σου? 

Μου είπε ότι είναι ευχαριστημένος και ότι αν και την Τετάρτη έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα πάμε καλά. Και επειδή πονάω μου είπε ξεκούραση... Μήπως τι κάνω όμως; ένα φαγητό μόνο.... 

Νταξ... Ευχαριστημένη είμαι :)

Just now, Fleabag είπε:

Οχι,τιποτα,αλλα δεν προέκυψε κάτι.

Οκ,διπλασιασμός!Με ντοκ μίλησες;

Ευχαριστημένος λέει. Αν την Τετάρτη έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα πάμε καλά. 

Ένα βήμα τη φορά... Σήμερα θα έχουμε στο γλέντι του διπλασιασμού Depeche Mode και το πάρτυ θα το ανοίξει ο Σαλεας.... Χα χα χα χα

• Μου αρέσει 2

Just now, Stamatia123 said:

Μου είπε ότι είναι ευχαριστημένος και ότι αν και την Τετάρτη έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα πάμε καλά. Και επειδή πονάω μου είπε ξεκούραση... Μήπως τι κάνω όμως; ένα φαγητό μόνο.... 

Νταξ... Ευχαριστημένη είμαι :)

Πολύ ωραία τα νέα σου λοιπόν και με τη σφραγίδα του γιατρού!! Απόλαυσέ το μέχρι την Τετάρτη!! Α, και παλουκώσου! 

Αν είσαι μόνη σου, ξέχνα το super market, ο βασιλόπουλος και ο Σκλαβενίτης κάνουν delivery. Επίσης, καλύτερα να φας λίγες ημέρες απεξω, ή να μαγειρέψεις τίποτα πολύ εύκολο! Ξεκούραση! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mary H είπε:

Διπλασιασμό έχεις βέβαια. Ο γιατρός σου τώρα πρέπει να σου δώσει κ να μας δώσει τα φώτα του

Τι να μου πει ρε Mary?  Μου λέει αν την Τετάρτη έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα πάμε καλά... Επί λέξη αυτό είπε. Και μου λέει ξεκούραση εφόσον πονάς. Από την εμφυτευση είναι ο πόνος. 

Πάρτυ σημερα με Σαλεα και Depeche Mode και για την Τετάρτη θα δω τι θα οργανώσω. 

Σκέφτομαι να φέρω αγόρια  stripers από σκανδιναβικες χωρες... Θα δείξει ανάλογα με τα οικονομικά μου..., χα χα χα

• Χαχα 3

Just now, Andri M είπε:

Α, πολύ καλά! Τέλεια συγχρονισμένες λοιπόν χωρίς καθόλου φαρμακευτική αγωγή για εσένα! Τί καλά! Και τα κατάφερες και έχεις τα παιδάκια σου αγκαλιά!! 

Όχι ακόμη,τον Μαρτιο γεννάω.

• Μου αρέσει 1

Just now, Fleabag said:

Όχι ακόμη,τον Μαρτιο γεννάω.

Ουπς!! Αντε με το καλό! Πώς είναι να έχεις την κοιλιά τούρλα και με δίδυμα? Φτάνεις να βάλεις τα παπούτσια σου?? Σε πειράζω!!

Διαφημίσεις

Just now, Andri M είπε:

Ουπς!! Αντε με το καλό! Πώς είναι να έχεις την κοιλιά τούρλα και με δίδυμα? Φτάνεις να βάλεις τα παπούτσια σου?? Σε πειράζω!!

Χαχαχα! Τεράστια κοιλιά! Εχω 2 ζευγάρια χωρίς κορδόνια και φερμουάρ και τα βάζω ετσι. Το μεγαλύτερο προβλημα ειναι οι κάλτσες! Εκει θέλω βοήθεια!χαχα! Εύχομαι ειλικρινά να φτάσεις σε λιγο να εχεις τέτοια ζόρια.

Just now, Fleabag said:

Χαχαχα! Τεράστια κοιλιά! Εχω 2 ζευγάρια χωρίς κορδόνια και φερμουάρ και τα βάζω ετσι. Το μεγαλύτερο προβλημα ειναι οι κάλτσες! Εκει θέλω βοήθεια!χαχα! Εύχομαι ειλικρινά να φτάσεις σε λιγο να εχεις τέτοια ζόρια.

Χαχαχα! Δικιο έχεις! Οι κάλτσες θα είναι σοβαρότερο πρόβλημα!! Ναι, και εγώ το εύχομαι! Και δεν πειράζει, θα βγαίνω ξεκάλτσωτη και με παντόφλες έξω!!!! Μπορεί αν βρίσκω ζόρια και στο ντύσιμο, να βγαίνω με ρόμπα!!!!

• Χαχα 1

Τι να μου πει ρε Mary?  Μου λέει αν την Τετάρτη έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα πάμε καλά... Επί λέξη αυτό είπε. Και μου λέει ξεκούραση εφόσον πονάς. Από την εμφυτευση είναι ο πόνος. 

Πάρτυ σημερα με Σαλεα και Depeche Mode και για την Τετάρτη θα δω τι θα οργανώσω. 

Σκέφτομαι να φέρω αγόρια  stripers από σκανδιναβικες χωρες... Θα δείξει ανάλογα με τα οικονομικά μου..., χα χα χα

Μία χαρά διπλασιάζεται η χοριακή σου... Καλή συνέχεια και όλα θα πάνε καλά αχ πολύ χάρηκα!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο

• Μου αρέσει 1

Just now, Andri M είπε:

Χαχαχα! Δικιο έχεις! Οι κάλτσες θα είναι σοβαρότερο πρόβλημα!! Ναι, και εγώ το εύχομαι! Και δεν πειράζει, θα βγαίνω ξεκάλτσωτη και με παντόφλες έξω!!!! Μπορεί αν βρίσκω ζόρια και στο ντύσιμο, να βγαίνω με ρόμπα!!!!

εγω παντως στο ψιλικατζίδικο κάτω απο το σπίτι μ.παω χωρίς κάλτσες( ουτε εγω μπορώ να ρις βάλω) κ με ρόμπα από πάνω...χαχαχαχχα ετσι θα πηγαίνεις κ συ σε λιγο καιρό ...ετοιμάσου 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Rafaelatarzan said:

εγω παντως στο ψιλικατζίδικο κάτω απο το σπίτι μ.παω χωρίς κάλτσες( ουτε εγω μπορώ να ρις βάλω) κ με ρόμπα από πάνω...χαχαχαχχα ετσι θα πηγαίνεις κ συ σε λιγο καιρό ...ετοιμάσου 

Και άμα λάχει, η ρόμπα ανοιχτή στην κοιλιά! Γιατί έτσι μας αρέσει!! Τόσο κόπο κάνατε να μείνετε έγκυες, τώρα να δείχνετε την κοιλίτσα κιόλας!!! (Αν τα καταφέρω, θα κάνω πολλές τέτοιες πλάκες!)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...