Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Tsini said:

@Andri M οσον αφορα στα αντιπατρικα κ εμενα η Τσεκουρα απο το Ελενα που ειχα παει μια βολτα μου ειχε πει "μακρυααα!!!! Πλεον σε πολλες χωρες του εξωτερικου θεωρουνται επικινδυνα κ δεν βοηθουν κ καπου..."

Αλλη ερωτηση,στο Γ3νεσις δλδ ΔΕΝ ξερουν τη δοτρια; Κ πως προμηθευονται τα ωαρια;;;;

Οσο για τις αντιβιωσεις, σκ@τα.... Δε ξερω τι να πιστεψω πλεον....

Στο γένεσις, ο γιατρός μου δεν θα ήξερε τη δότρια. Δηλαδή μπορεί να τύχαινε να της κάνει υπέρηχο, αλλά δεν θα ήξερε ότι αυτή προορίζεται για εμένα. Επίσης, δεν θα της έκανε αυτός ωοληψία, οπότε δεν θα ξέρει πόσα ωάρια έχει δώσει. Υπενθυμίζω ότι στο Γένεσις, η συντονίστρια/υπεύθυνη για τα δανεικά είπε ότι θα πάρουμε 5-10 ωάρια. 

Just now, Mary H είπε:

Αμαν θα σε σκάσουν  βρε!!!!!

Καλά δεν το χω σε τίποτε να βάλω άσπρη ποδια και γάντια και να πάω να βάλω ένα χεράκι εφόσον έχουν φόρτο εργασίας (ο γιατρός μου είπαν πηγαινει στιςς 15:00 και πρέπει να κάνει έλεγχο το αποτέλεσμα μήπως θέλει επανάληψη.... Μόνο αυτό μου έλειπε τωρα

Just now, Stamatia123 είπε:

Καλά δεν το χω σε τίποτε να βάλω άσπρη ποδια και γάντια και να πάω να βάλω ένα χεράκι εφόσον έχουν φόρτο εργασίας (ο γιατρός μου είπαν πόσο στους 15:00 και πρέπει να κάνει έλεγχο το αποτέλεσμα μήπως θέλει επανάληψη.... Μόνο αυτό μου έλειπε τωρα

Μήπως στην επόμενη επαναληπτική να άλλαζες μικροβιολογικό;

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Σταματια η χοριακη σου;;;;;;;;;;;

Mary περιμένω... Μετά τις 15:00

Κοντεύω να φάω και τα νύχια των ποδιών μου απο τις 8:30 το πρωί... Έλεος!!! 

Just now, Mary H είπε:

Μήπως στην επόμενη επαναληπτική να άλλαζες μικροβιολογικό;

Για να γίνει σωστά η σύγκριση πρέπει να γίνονται στο ίδιο μικροβιολογικο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Πρέπει να σου στείλω τη διεύθυνση του δικού μου μικροβιολογικού τα βγάζει Σε δύο με τρεις ώρες το πολύ.... Ας 7:30 με 8:00 και 11:00 με 12:00 βαριά τα έχεις...

• Μου αρέσει 2

Just now, Taggeris είπε:

Πρέπει να σου στείλω τη διεύθυνση του δικού μου μικροβιολογικού τα βγάζει Σε δύο με τρεις ώρες το πολύ....

Το κακό είναι ότι για να κάνεις σύγκριση σωστα πρέπει να είναι η εξέταση στο ίδιο μικροβιολογικο. Το Σάββατο ήταν το μόνο που μου έδεινε αποτελέσματα ενώ όπου αλλού πηρα μου λέγατε τα αποτελέσματα την Δευτέρα

Για να γίνει σωστά η σύγκριση πρέπει να γίνονται στο ίδιο μικροβιολογικο. 

Ναι όντως αλλά έχουν μικρές διαφορες

Lilypie - (IVvA)

Το κακό είναι ότι για να κάνεις σύγκριση σωστα πρέπει να είναι η εξέταση στο ίδιο μικροβιολογικο. Το Σάββατο ήταν το μόνο που μου έδεινε αποτελέσματα ενώ όπου αλλού πηρα μου λέγατε τα αποτελέσματα την Δευτέρα

απαπαπαπα θα είχα φύγει να την κάνω στο νοσοκομείο και θα περίμενα εκεί να μου δώσουν τα αποτελέσματα.... Τι αγωνία!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Fleabag said:

Προσωπικά δεν αμφέβαλα,έγραψα απλώς τους προβληματισμούς των άλλων.Εγω ακολούθησα τις οδηγίες του Κατς αναφορικά με την αντιβίωση,μάλιστα ειχα πολλές αντιδράσεις απο κορίτσια εδω οτι τι να σου κανει αυτη η αντιβίωση για 12-14 μέρες. Ο αδελφός μου όμως που ειναι γιατρος και του ζητησα να τσεκάρει,επιβεβαίωσε οτι ειναι η απολύτως ενδεδειγμένη για την περιπτωςη. Και όντως η βιοψία ηταν αρνητικη μετα. Ίσα ίσα θεωρώ απαράδεκτους όλους αυτούς που αποδίδουν τις αποτυχίες στις χρονιές φλεγμονές και κάνουν απίστευτα πραγματα( ενα παράδειγμα πιυ μου ειπε ο Τσιριγ ηταν μιας γυναίκας η οποια εκανε ενδοφλέβια αντιβίωση για μηνες!!! Αυτα ειναι απαράδεκτα!

Και εμένα μου το είπε αυτό το παράδειγμα. Η συγκεκριμένη μου είπε ότι ήταν και γιατρός.

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Ναι όντως αλλά έχουν μικρές διαφορες

Μικρή όμως ήταν και η χοριακη μου όποτε λέω να κάνω υπομονή γιατί

μικρή χοριακη + μικρή απόκλιση = ίσως μεγάλο εγκεφαλικό χα χα χα χα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Just now, Stamatia123 said:

Μικρή όμως ήταν και η χοριακη μου όποτε λέω να κάνω υπομονή γιατί

μικρή χοριακη + μικρή απόκλιση = ίσως μεγάλο εγκεφαλικό χα χα χα χα

Ποπο! Κουράγιο!! Αναμένουμε με αγωνία!!

Just now, Fleabag said:

Εγω δεν πήγα με το μακρύ πρωτόκολλο. Πήγα μια ωραία Δευτερα και την επόμενη Δευτερα καναμε ετ! Χωρίς να πάρω φάρμακα καθόλου πριν την ετ παρα μονο μετα. Μάλλον ιδιάζουσα περιπτωςη αν και δεν είμαι η μόνη,ειναι κι άλλη κοπελα στο φόρουμ που της εκανε τα ίδια με μένα,εχει ήδη γεννήσει! Ειλικρινά δεν ξερω πως έγινε το timing με την δοτρια και δεν με ενδιαφέρει,τον εμπιστεύτηκα και προχωρησαμε. Βάλαμε 2 βλαστοκυστες και πιάσανε και οι δυο.

Μπερδεύτηκα, αν δεν κάνω λάθος πήγες με δανεικά, έτσι δεν είναι? Σε τί αναφέρεσαι όταν λες μακρύ πρωτόκολλο? (Για εμένα τα πρωτόκολλα έχουν να κάνουν με τη διέγερση των οωθηκών, όχι με την προετοιμασία για εμβρυομεταφορά)

Είχες ενημέρωση για τον αριθμό των ωαρίων? Βλαστοκύστες έβαλες? Πόσες βλαστοκύστες έδωσε η γονιμοποίηση?

Just now, Taggeris said:

Πρέπει να σου στείλω τη διεύθυνση του δικού μου μικροβιολογικού τα βγάζει Σε δύο με τρεις ώρες το πολύ.... Ας 7:30 με 8:00 και 11:00 με 12:00 βαριά τα έχεις...

Θέλω και εγώ αυτή τη διεύθυνση!!!

Just now, Joka είπε:

Απο πολλους γιατρους γνωριζω κατηγορηματικα οτι σε καμια περιπτωση κ για καμια αιτια δεν πρεπει να χορηγειται αντιβιωση ανω απο 10-14 μερες συνεχομενα μαξιμουμ!Οτιδηποτε αλλο ειναι εγκληματικο.Τι αντιβιωση σου εδωσε κοριτσι μου?

Απο οτι θυμαμαι vibramycin για 12 μέρες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...