Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Andri M είπε:

Άσε, νομίζω ότι δεν θα μάθουμε ποτέ..

Στη δική μου περίπτωση, δεν έγινε υστεροσκόπηση για να πάρουν δείγμα για τη βιοψία. Έγινε με pipelle και τις 2 φορές (2019). Είχα κάνει το 2016 διαγνωστική υστεροσκόπηση και όλα ήταν καλά (τότε δεν είχαν πάρει δείγμα).

Τελικά εσύ δεν έκανες χειρουργείο για το διάφραγμα που είχε δει ο γιατρός σου με την κάμερα δηλαδή? 

@Fleebag, θυμάσαι πόσα ωάρια σου είχε πει ότι θα πάρεις? Πόσα πήρες τελικά? Και πόσα κατέληξαν σε βλαστοκύστες?

Να συμπληρώσω ότι είπε ο Τσιριγ. οτι δίνει buscopan και μαγνήσιο μετά την εμβρυομεταφορά γιατί θέλει τη μήτρα ακίνητη - να μην γίνουν συσπάσεις. 

Επίσης, δεν ρώτησα πόσο θα κοστίσει η δεύτερη εμβρυομεταφορά, σε περίπτωση που δεν πετύχει με την πρώτη και υπάρχουν βλαστοκύστες για δεύτερη προσπάθεια.

@Stamatia123 έχεις νέα από τη σημερινή χοριακή????

Ακριβώς κ ο δικός μου δίνει μπουσκοπαν λίγο πριν κ λίγο μετά για να είναι ακίνητη η μήτρα. 

Κοιταξε, εγω έκανα υστεροσκοπηση σε άλλον γιατρό γιατί ήθελα office υστεροσκοπηση. Εκείνος ο γιατρός δε βρήκε φλεγμονή αλλά είδε διάφραγμα κ πολυποδακι. Όταν έδειξα τη διάγνωση στους εξωσωματικους δεν πείστηκαν με τον υπερηχο κ επίσης δεν μου έδωσε ο άλλος dvd. Μου είπαν ότι πιθανόν να ήταν αναδίπλωση μήτρας κ αν θέλω να με δουν κ αυτοι. ΤελικΑ προχωρήσαμε σε ετ χωρίς χειρουργείο κ προφανώς δεν είχα διάφραγμα γιατί τα διδυμα πιάστηκαν στο σημείο που δήθεν το είχα. Επίσης ακόμη κ μικρό διάφραγμα προκαλεί αποβολές μέχρι την 8 η εβδομάδα κατά 50 %. Τελικά δηλ τους έδειξα εμπιστοσύνη τους ακουσα κ ειμαι ευγνώμων .

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Mary H είπε:

Ο γιατρός που ειχες και που έχω δεν βλέπει ενδομητριτιδες παντού ούτε τις φαντάζεται. Ζητάει βιοψία ενδομητριου για να δώσει αντιβίωση δίνει μικρή δόση δεν κάνει εγχυσεις κ ούτε στελνει τις πελάτισσες σε κάποιον συγκεκριμένο για βιοψία. Δεν έχει δηλ όφελος απ αυτό . Εφόσον σου διέγνωσε με βιοψία ενδομητριτιδα προφανώς θα ειχες . Οι γιατροί φίλοι οι συγγενείς μας δεν μπορεί να ξέρουν αν δεν κάνουν υστεροσκοπηση κ βιοψία οι ίδιοι. 

Απλως πετάχτηκα κ το διευκρινίζω γιατί ίσα ίσα. Εγω τους έλεγα να μου χειρουργήσουν το διάφραγμα κ ο κατς κ ο Χριστ . μου έλεγαν ότι δεν έχω κ δε χρειάζεται ενώ μπορούσαν να με χώσουν χριρουργειο. Μπορεί να έχουν κόσμο μπορεί να αργούν στις δοτριες αλλά δεν βλέπουν ευρηματα μόνο κ μόνο για να τ αρπάξουν. Έτσι για να είμαστε δίκαιοι

Άψογος !Respect!

Προσωπικά δεν αμφέβαλα,έγραψα απλώς τους προβληματισμούς των άλλων.Εγω ακολούθησα τις οδηγίες του Κατς αναφορικά με την αντιβίωση,μάλιστα ειχα πολλές αντιδράσεις απο κορίτσια εδω οτι τι να σου κανει αυτη η αντιβίωση για 12-14 μέρες. Ο αδελφός μου όμως που ειναι γιατρος και του ζητησα να τσεκάρει,επιβεβαίωσε οτι ειναι η απολύτως ενδεδειγμένη για την περιπτωςη. Και όντως η βιοψία ηταν αρνητικη μετα. Ίσα ίσα θεωρώ απαράδεκτους όλους αυτούς που αποδίδουν τις αποτυχίες στις χρονιές φλεγμονές και κάνουν απίστευτα πραγματα( ενα παράδειγμα πιυ μου ειπε ο Τσιριγ ηταν μιας γυναίκας η οποια εκανε ενδοφλέβια αντιβίωση για μηνες!!! Αυτα ειναι απαράδεκτα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Andri M είπε:

Καλημέρα και πάλι κορίτσια!

Αυτό το Σάββατο είχα ραντεβού με τον Τσιριγ. στο Ακ3σw. Ήθελα να γνωριστούμε, να δει τις εξετάσεις μου και να μιλήσουμε για δανεικά ωάρια. Σκέφτηκα να σας ενημερώσω ό,τι συζητήσαμε. 

Η περίπτωσή μου περιλαμβάνει:

• 1 διακοπή κύησης στα 23 (Δεν ήταν καλή η χοριακή), 1 αποβολή όπου ο καθαρισμός άργησε 12 ημέρες να γίνει, 2 εξωμήτρια και 1 τελευταία αποβολή τον Δεκέμβριο του 2019.
  • Φλεγμονές ενδομητρίου σύμφωνα με τον κ.Νίκα
  • Θρομβοφιλία (έχω δεν έχω, δεν έχω καταλάβει - πάντως έκανα ενέσεις ηπαρρίνης στις 2 τελευταίες προσπάθειες)
  • Θυροειδή ρυθμισμένο (υποθυριοδισμός)
  • Ίσως αντίσταση ινσουλίνης (λέω ίσως γιατί καθώς αλλάζω γιατρούς - ο ένας ακυρώνει τον άλλο...) - η ενδοκρινολόγος μου είχε δώσει αγωγή με glucophase 1000mg / 2 φορές ημερησίως
  • Παίρνω και βιταμίνη D3 ημερησίως (ενδοκρινολόγος)

----------------------------------------------------------------------------------------------

Πρώτα από όλα, να σας πω ότι μας έκανε καλή εντύπωση ο γιατρός. Στην αρχή βιαζόταν γιατί έπρεπε να πάει στο Ιασώ, αλλά τελικά το ραντεβού διήρκησε 2 ώρες και 10 λεπτά. Φαίνεται ότι ξέρει τί λέει. Έχει την αυτοπεποίθηση του έμπειρου γιατρού. Δεν διέκρινα εγωισμό. Είδε όλες τις εξετάσεις, όχι πολύ προσεκτικά, αλλά κοίταξε όλα τα εκτυπωμένα φύλλα. Σχολίασε ορισμένες προσεγγίσεις, άλλες θετικά και άλλες αρνητικά. Ήταν χειμαρρώδης ο λόγος του και είμαι σίγουρη ότι έχω ξεχάσει αρκετα...

Μέσα στις εξετάσεις που του έστειλα, είχα και ένα αρχείο που έγραφα τί πρέπει να κάνω για την προετοιμασία της τελευταίας εμβρυομεταφοράς. Αυτό το έγγραφο το κοίταξε με πολύ προσοχή. 

Κόστος επίσκεψης: 120 ευρώ (δεν τον λες και φθηνό!!)

Σχετικά με τις φλεγμονές ενδομητρίου: όπως είπα και παραπάνω, δεν δέχεται ότι όλες οι γυναίκες έχουν φλεγμονή ενδομητρίου και δεν πιστεύει ότι τα αντιβιοτικά βοηθούν.

Σχετικά με τον Δανιηλίδη - Ανοσολόγος στη θεσσαλονίκη που συνεργάζεται με το Γένεσις (και από ότι μας είπε ο Τσιριγ είναι κουμπάρος του Πάντου! No comment!!):

-1: Εμβόλια από το αίμα του συζύγου (μου είπε ο Δανιηλίδης ότι θα βοηθήσουν και τα έκανα): Δεν τα ξανακάνω. Ήταν κατηγορηματικός. Είπε ότι στην Αμερική, προκειμένου να τα κάνουν, βάζουν τη γυναίκα να υπογράψει ότι στο μέλλον μπορεί να νοσήσει από σκλήρηνση κατά πλάκας, από ρευματοειδή αθροίτιδα, από καρκίνο των λεμφαδένων. 

2-κορτιζόνη (έπαιρνα prezolon): 2 χαπάκια κάθε πρωί: (για ανεβασμένα NK κύτταρα): Συμφωνεί ότι βοηθάει αυτή η δόση

Θρομβοφιλία: Ο Τσιριγ. λέει ότι δεν έχω

Glucophase: Να το μειώσω στο μισό (μισό χαπάκι των 1000mg το πρωί και μισό το βράδυ)

Βιταμίνη D3: Να τη συνεχίσω - καλό κάνει (σημειώστε ότι δεν έχω κάνει εξέταση για έλλειψη, απλώς μεταξύ άλλων, προλαμβάνει την οστεοπόρωση)

Σπέρμα: Πολύ καλό, ενδεχομένως ο σύντροφος θα έπρεπε να γίνει δότης!! Το σπερμοδιάγραμμα και το dna fragmentation ήταν του 2016, αλλά είπε ότι δεν χρειάζεται να γίνει επανάληψη. Ρώτησα για καλλιέργεια σπέρματος και μας είπε ότι καλό είναι να γίνει.

Για αυτόν, πολύ σημαντικοί παράγοντες είναι:

α) να υπάρχει ένα καλό ενδομήτριο - για αυτό, εξαρτάται από την υπερηχογραφική εικόνα που θα δει στον επόμενο κύκλο, ίσως να ζητήσει και υστεροσκόπηση.

β) ο θυροειδής στις γυναίκες να είναι ρυθμισμένος, αναφέρθηκε και στο ζάχαρο νομίζω

γ) αυτοάνοσα - αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο...αχ, δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό ήταν το τρίτο - πάντως δεν αναφέρθηκε στο σπέρμα και αυτό μου έκανε εντύπωση 

Δωρεά ωαρίων: Μας είπε ότι θα επιλέξει ο ίδιος τη δότρια. θα την παρακολουθεί ο ίδιος (στο Γένεσις, ο γιατρός μου δεν θα ήξερε τη δότρια).

Τα υπόλοιπα της δωρεάς τα συζητήσαμε με τη μαία/υπεύθυνη..

Ποσότητα: 8-10 ωάρια θα δώσει η δότρια - πάλι λίγα μου φάνηκαν... τί λέτε βρε κορίτσια??

Κόστος: 5000 όλα μαζί για τη δωρεά, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων διέγερσης. Η δότρια θα πάρει 1300 ευρώ.

Κάνουν μικρογονιμοποίηση στα δανεικά - αιτιολογία: για να μην πάει χαμένο κανένα ωάριο. Πώς το βλέπετε αυτό??

Έχουν μία δεξαμενή δοτριών, η οποία μεγαλώνει καθώς η μία δότρια φέρνει και άλλες.

Δεν έγραψαν χαρακτηριστικα και ομάδες αίματος. Το επόμενο ραντεβού θα είναι την 11η ημέρα της 1ης περιόδου μετά τον καθαρισμό. Λογικά τότε θα συζητήσουμε τα υπόλοιπα.

Σίγουρα έχω ξεχάσει πολλά...αλλά ελπίζω να βοηθήσει κάποια κορίτσια. Αν θυμηθώ κάτι, θα συμπληρώσω. 

Πείτε μου τη γνώμη σας!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! 

Προσωπικά δεν έχω εμπειρία με  φλεγμονές ενδομητριου οπότε σ αστείο το κομμάτι δεν μπορώ να φανώ χρήσιμη. 

Επειδή είμαι σε προσπάθεια με δοτρια θα σου πω για το κοστος έτσι ώστε να έχεις μέτρο σύγκρισης, χρησιμοποιώντας και πληροφορίες από άλλες κοπέλες. 

Εμένα η δοτρια μου έδωσε 5 ωαρια από τα οποία γινιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε στάδιο βλαστοκυστης τα 2.Ευτυχώς στην απόψυξη διατηρήθηκαν και τα δύο και τελικά αυτά έκανα Εμβρυομεταφορα. Κόστος 4000 από τα οποία η δοτρια θα πάρει τα 600( μου ζήτησαν να μπει και ξεχωριστά σαν πόσο αυτό το νούμερο στο λογαριασμό) και κατά την αποπληρωμη όλου του ποσού υπέγραψα και ένα χαρτί ότι η δοτρια μου πληρώθηκε αυτά τα χρήματα. 

Το οτι είναι ελεγμένη μου το επιβεβαίωσαν διότι αυτό που ισχυρίζονται στο συγκεκριμένο κέντρο είναι ότι είναι κοπέλες που κάνουν εξωσωματική, είναι νέες με πολλά ωαρια και δοριζουν καποια( με αυτό το αντιτιμο και για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί). 

Δεν μου μίλησαν ποτέ για δίκτυο δοτριων. Απο την αρχή μου μιλησαν για αναμονή 3 μηνών μέχρι να βρεθεί κάποια που να είναι κοντά στα δικά μου χαρακτηριστικά και τόσο και ελαφρώς παραπάνω πηρε μέχρι να με ειδοποιήσουν ότι βρέθηκε. Και πάλι όταν έγινε η ωοληψια της κοπέλας και επειδή είχα ξεκινήσει και εγώ προετοιμασία ενδομητριου, την επόμενη μέρα με ειδοποίησαν ότι δεν ήταν καλή η ωοληψια, δεν ήταν ευχαριστημένη η συντονιστρια με το αποτέλεσμα  οποτε θα έπρεπε να περιμένω για την επομενη κατάλληλη. 

Επίσης έχω φίλη από Πολωνία που είναι δοτρια ωαρίων καθαρά για οικονομικούς λόγους σε κάποιο κέντρο και μαλιστα βρέθηκε να πουλάει τα ωαρια της μαθσινιντας το θέμα απο άλλη φίλη της. Το ποσό για κάθε ωοληψια ηταν 1000(προπερσινη ενημέρωση). 

Στο εξωτερικό οι δοτριες ωαρίων καθώς επίσης και οι δότες σπέρματος ελέγχονται για ακόμα τρεις ασθενείς για τις οποίες εμείς όταν κάνουμε προγενετικο έλεγχο δεν ελεγχομαστε - τύφλωση, κώφωση και άλλη μια που μου διαφεύγει. Έχω την εντύπωση ότι το έχω διαβάσει και για δοτριες και δότες εδώ στην Ελλάδα αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρη και επίσης να σου πω ότι ενώ το διάβασα δεν ρώτησαν καν στο κέντρο και εγώ. 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και όλη αυτή η αγωνία και η ταλαιπωρία να ξεχαστει με μια αγκαλιά γεμάτη από υγιέστατα μωράκια. 

Just now, Taggeris said:

κορίτσι ο τσιριγώτης είναι από τους καλύτερους γιατρούς που έχουμε ακούσει εδώ μέσα....Δεν νομίζω ότι κάποια που πήγε εκεί δεν πέτυχε αν πάλι κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια... Άρα από θέμα επιλογής γιατρού νομίζω ότι είσαι σε καλά χέρια.. επειδή οι ιστορίες μας είναι πάρα πολύ κοντά και στην ηλικία είμαστε πάρα πολύ κοντά επίσης ( χωρίς βέβαια εγώ να έχω τα προβλήματα που αναφέρεις... Πού όμως τα θεωρώ μηδαμινά και ρυθμιζόμενα) θα σου πρότεινα να κάνεις άλλη μία προσπάθεια με δικά σου ωάρια. ξέρω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ αλλά για αυτή την περίπτωση να προσπαθήσεις πάλι με δικά σου τον ρώτησες; Σου έκανε κάποιο υπέρηχο τι σου είπε; Νομίζω γενικά ότι έχεις πολύ καλό ιστορικό εφόσον μπορείς να μείνεις έγκυος Το θέμα είναι αν αυτή τη στιγμή μπορείς να δώσεις ωάρια... δεν ξέρω τι οικονομικές και ψυχικές αντοχές έχεις ακόμα αλλά νομίζω πρέπει να αφήσεις και αυτό το ενδεχόμενο ανοιχτό.... Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου θέλεις να μου πεις γιατί αποφάσισες να πας τώρα με δότρια; Συγγνώμη αλλά με τόσα κορίτσια εδώ μέσα δεν μπορώ να θυμηθώ την ιστορία της κάθε μίας αλλά η δική σου ιστορία μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον γιατί πρώτον είμαστε πάρα πολύ κοντά στην ηλικία και δεύτερον έχουμε σχεδόν πανομοιότυπες εμπειρίες με εγκυμοσύνες και λοιπά.

@Taggeris δεν μου πρότεινε ο ίδιος να πάω με δικά μου ωάρια. Συνοπτικά η ιστορία μου:

Σήμερα 40 προς 41 ετών

2005: έγκυος με φυσική σύλληψη, η χοριακή προβληματική -> καθαρισμός

2015: έγκυος με φυσική σύλληψη -> αποβολή -> καθαρισμός μετά από 12 ημέρες πόνου -> μύριζε - πρόθυρα συψαιμίας

2016: έγκυος με φυσική σύλληψη -> εξωμήτριο στιν δεξιά σάλπιγγα -> μεθοτρεξάτη (3 ενέσεις) για να πέσει η χοριακή -> χειρουργείο -> squeeze out του ιστού από τη σάλπιγγα - δεν την αφαίρεσαν

2017: έγκυος με φυσική σύλληψη -> εξωμήτριο στην αριστερή σάλπιγγα -> χειρουργική αφαίρεση της

2018: IVF: διέγερση -> 8 ωάρια -> μου έβαλαν 2 3ης ημέρας - κανένα άλλο έμβρυο δεν τα κατάφερε -> χοριακή μηδέν

2019: 3 φυσικούς κύκλους - κανένα γονιμοποιημένο ωάριο + 2 διεγέρσεις: 1η μόλις 3 ωάρια, καταψυξαμε τα 2 1ης ημέρας, 2η διέγερση: 8 ωάρια -> καταλήξαμε με 2 άριστες βλαστοκύστες που καταψύξαμε.

εμβρυομεταφορά: 2 βλαστοκύστες + 1 ωάριο 3ης ημέρας -> έγκυος -> 8η εβδομάδα απέβαλλα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να παιδευτώ άλλο. Φαίνεται πως τα δανεικά αυξάνουν τις πιθανότητες προς την επιτυχία, και είμαι έτοιμη. Πιστεύω ότι αν θεωρούσε ότι μπορώ να προσπαθήσω και με τα δικά μου, θα μου το έλεγε.

Εσύ σε ποιόν γιατρό είσαι? Με δανεικά ή με δικά σου? 

Just now, Fleabag είπε:

Προσωπικά δεν αμφέβαλα,έγραψα απλώς τους προβληματισμούς των άλλων.Εγω ακολούθησα τις οδηγίες του Κατς αναφορικά με την αντιβίωση,μάλιστα ειχα πολλές αντιδράσεις απο κορίτσια εδω οτι τι να σου κανει αυτη η αντιβίωση για 12-14 μέρες. Ο αδελφός μου όμως που ειναι γιατρος και του ζητησα να τσεκάρει,επιβεβαίωσε οτι ειναι η απολύτως ενδεδειγμένη για την περιπτωςη. Και όντως η βιοψία ηταν αρνητικη μετα. Ίσα ίσα θεωρώ απαράδεκτους όλους αυτούς που αποδίδουν τις αποτυχίες στις χρονιές φλεγμονές και κάνουν απίστευτα πραγματα( ενα παράδειγμα πιυ μου ειπε ο Τσιριγ ηταν μιας γυναίκας η οποια εκανε ενδοφλέβια αντιβίωση για μηνες!!! Αυτα ειναι απαράδεκτα!

Απο πολλους γιατρους γνωριζω κατηγορηματικα οτι σε καμια περιπτωση κ για καμια αιτια δεν πρεπει να χορηγειται αντιβιωση ανω απο 10-14 μερες συνεχομενα μαξιμουμ!Οτιδηποτε αλλο ειναι εγκληματικο.Τι αντιβιωση σου εδωσε κοριτσι μου?

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Fleabag είπε:

Έτσι ακριβώς! Ο Χριστ ίσα ίσα είναι αντίθετος με τις πολλές σντιβιωσεις γιατί χαλούν το ενδομήτριο. Και ειναι πολύ τίμιοι ζητούν τις εξετάσεις που πρέπει κ δεν πιέζουν καθόλου. Στη δίκη σου περίπτωση πιστεύω ότι τα ωάρια της δοτριας δεν ήταν κ τα καλύτερα η ο ργανισμος σου δεν ήταν έτοιμος. Σου είχα πει που είχα αναφέρει στον Κατς την περίπτωση σου κ λέω τυχαίο δεν ήταν που έπιασε σε άλλον γιατρό; Και μου λέει όχι κάτι κάναμε λάθος εμείς. Και το εκτίμησα πολύ αυτό εκ μέρους του

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Just now, Stamatia123 said:

Προσωπικά δεν έχω εμπειρία με  φλεγμονές ενδομητριου οπότε σ αστείο το κομμάτι δεν μπορώ να φανώ χρήσιμη. 

Επειδή είμαι σε προσπάθεια με δοτρια θα σου πω για το κοστος έτσι ώστε να έχεις μέτρο σύγκρισης, χρησιμοποιώντας και πληροφορίες από άλλες κοπέλες. 

Εμένα η δοτρια μου έδωσε 5 ωαρια από τα οποία γινιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε στάδιο βλαστοκυστης τα 2.Ευτυχώς στην απόψυξη διατηρήθηκαν και τα δύο και τελικά αυτά έκανα Εμβρυομεταφορα. Κόστος 4000 από τα οποία η δοτρια θα πάρει τα 600( μου ζήτησαν να μπει και ξεχωριστά σαν πόσο αυτό το νούμερο στο λογαριασμό) και κατά την αποπληρωμη όλου του ποσού υπέγραψα και ένα χαρτί ότι η δοτρια μου πληρώθηκε αυτά τα χρήματα. 

Το οτι είναι ελεγμένη μου το επιβεβαίωσαν διότι αυτό που ισχυρίζονται στο συγκεκριμένο κέντρο είναι ότι είναι κοπέλες που κάνουν εξωσωματική, είναι νέες με πολλά ωαρια και δοριζουν καποια( με αυτό το αντιτιμο και για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί). 

Δεν μου μίλησαν ποτέ για δίκτυο δοτριων. Απο την αρχή μου μιλησαν για αναμονή 3 μηνών μέχρι να βρεθεί κάποια που να είναι κοντά στα δικά μου χαρακτηριστικά και τόσο και ελαφρώς παραπάνω πηρε μέχρι να με ειδοποιήσουν ότι βρέθηκε. Και πάλι όταν έγινε η ωοληψια της κοπέλας και επειδή είχα ξεκινήσει και εγώ προετοιμασία ενδομητριου, την επόμενη μέρα με ειδοποίησαν ότι δεν ήταν καλή η ωοληψια, δεν ήταν ευχαριστημένη η συντονιστρια με το αποτέλεσμα  οποτε θα έπρεπε να περιμένω για την επομενη κατάλληλη. 

Επίσης έχω φίλη από Πολωνία που είναι δοτρια ωαρίων καθαρά για οικονομικούς λόγους σε κάποιο κέντρο και μαλιστα βρέθηκε να πουλάει τα ωαρια της μαθσινιντας το θέμα απο άλλη φίλη της. Το ποσό για κάθε ωοληψια ηταν 1000(προπερσινη ενημέρωση). 

Στο εξωτερικό οι δοτριες ωαρίων καθώς επίσης και οι δότες σπέρματος ελέγχονται για ακόμα τρεις ασθενείς για τις οποίες εμείς όταν κάνουμε προγενετικο έλεγχο δεν ελεγχομαστε - τύφλωση, κώφωση και άλλη μια που μου διαφεύγει. Έχω την εντύπωση ότι το έχω διαβάσει και για δοτριες και δότες εδώ στην Ελλάδα αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρη και επίσης να σου πω ότι ενώ το διάβασα δεν ρώτησαν καν στο κέντρο και εγώ. 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και όλη αυτή η αγωνία και η ταλαιπωρία να ξεχαστει με μια αγκαλιά γεμάτη από υγιέστατα μωράκια. 

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Σταματία! Τί έγινε, ακόμη περιμένεις τα αποτελέσματα?

@Andri M οσον αφορα στα αντιπατρικα κ εμενα η Τσεκουρα απο το Ελενα που ειχα παει μια βολτα μου ειχε πει "μακρυααα!!!! Πλεον σε πολλες χωρες του εξωτερικου θεωρουνται επικινδυνα κ δεν βοηθουν κ καπου..."

Αλλη ερωτηση,στο Γ3νεσις δλδ ΔΕΝ ξερουν τη δοτρια; Κ πως προμηθευονται τα ωαρια;;;;

Οσο για τις αντιβιωσεις, σκ@τα.... Δε ξερω τι να πιστεψω πλεον....

Just now, Andri M είπε:

Στη δική μου περίπτωση, δεν έγινε υστεροσκόπηση για να πάρουν δείγμα για τη βιοψία. Έγινε με pipelle και τις 2 φορές (2019). Είχα κάνει το 2016 διαγνωστική υστεροσκόπηση και όλα ήταν καλά (τότε δεν είχαν πάρει δείγμα).

Τελικά εσύ δεν έκανες χειρουργείο για το διάφραγμα που είχε δει ο γιατρός σου με την κάμερα δηλαδή? 

@Fleebag, θυμάσαι πόσα ωάρια σου είχε πει ότι θα πάρεις? Πόσα πήρες τελικά? Και πόσα κατέληξαν σε βλαστοκύστες?

Να συμπληρώσω ότι είπε ο Τσιριγ. οτι δίνει buscopan και μαγνήσιο μετά την εμβρυομεταφορά γιατί θέλει τη μήτρα ακίνητη - να μην γίνουν συσπάσεις. 

Επίσης, δεν ρώτησα πόσο θα κοστίσει η δεύτερη εμβρυομεταφορά, σε περίπτωση που δεν πετύχει με την πρώτη και υπάρχουν βλαστοκύστες για δεύτερη προσπάθεια.

Εγω δεν πήγα με το μακρύ πρωτόκολλο. Πήγα μια ωραία Δευτερα και την επόμενη Δευτερα καναμε ετ! Χωρίς να πάρω φάρμακα καθόλου πριν την ετ παρα μονο μετα. Μάλλον ιδιάζουσα περιπτωςη αν και δεν είμαι η μόνη,ειναι κι άλλη κοπελα στο φόρουμ που της εκανε τα ίδια με μένα,εχει ήδη γεννήσει! Ειλικρινά δεν ξερω πως έγινε το timing με την δοτρια και δεν με ενδιαφέρει,τον εμπιστεύτηκα και προχωρησαμε. Βάλαμε 2 βλαστοκυστες και πιάσανε και οι δυο.

• Μου αρέσει 2

Just now, Stamatia123 είπε:

Σταματια η χοριακη σου;;;;;;;;;;;

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Andri M είπε:

Σημερα θα με σκάσουν με τα αποτελέσματα... Πήγα 8:30 το πρωί και μου λέει θα  είναι ετοιμα τα αποτελέσματα στις 18:00.

Ε της είπα ότι θα  καθίσω να τους βοηθήσω να τελειώσουμε πιο γρηγορα την δουλειά και μάλλον δεν με ήθελα στα πόδια τους και μου είπαν μέχρι τις 15:00 θα τα έχω. 

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Mary H said:

Έτσι ακριβώς! Ο Χριστ ίσα ίσα είναι αντίθετος με τις πολλές σντιβιωσεις γιατί χαλούν το ενδομήτριο. Και ειναι πολύ τίμιοι ζητούν τις εξετάσεις που πρέπει κ δεν πιέζουν καθόλου. Στη δίκη σου περίπτωση πιστεύω ότι τα ωάρια της δοτριας δεν ήταν κ τα καλύτερα η ο ργανισμος σου δεν ήταν έτοιμος. Σου είχα πει που είχα αναφέρει στον Κατς την περίπτωση σου κ λέω τυχαίο δεν ήταν που έπιασε σε άλλον γιατρό; Και μου λέει όχι κάτι κάναμε λάθος εμείς. Και το εκτίμησα πολύ αυτό εκ μέρους του

Βρε κορίτσια, ποιός είναι ο Κατς?

Just now, Andri M είπε:

@Taggeris δεν μου πρότεινε ο ίδιος να πάω με δικά μου ωάρια. Συνοπτικά η ιστορία μου:

Σήμερα 40 προς 41 ετών

2005: έγκυος με φυσική σύλληψη, η χοριακή προβληματική -> καθαρισμός

2015: έγκυος με φυσική σύλληψη -> αποβολή -> καθαρισμός μετά από 12 ημέρες πόνου -> μύριζε - πρόθυρα συψαιμίας

2016: έγκυος με φυσική σύλληψη -> εξωμήτριο στιν δεξιά σάλπιγγα -> μεθοτρεξάτη (3 ενέσεις) για να πέσει η χοριακή -> χειρουργείο -> squeeze out του ιστού από τη σάλπιγγα - δεν την αφαίρεσαν

2017: έγκυος με φυσική σύλληψη -> εξωμήτριο στην αριστερή σάλπιγγα -> χειρουργική αφαίρεση της

2018: IVF: διέγερση -> 8 ωάρια -> μου έβαλαν 2 3ης ημέρας - κανένα άλλο έμβρυο δεν τα κατάφερε -> χοριακή μηδέν

2019: 3 φυσικούς κύκλους - κανένα γονιμοποιημένο ωάριο + 2 διεγέρσεις: 1η μόλις 3 ωάρια, καταψυξαμε τα 2 1ης ημέρας, 2η διέγερση: 8 ωάρια -> καταλήξαμε με 2 άριστες βλαστοκύστες που καταψύξαμε.

εμβρυομεταφορά: 2 βλαστοκύστες + 1 ωάριο 3ης ημέρας -> έγκυος -> 8η εβδομάδα απέβαλλα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να παιδευτώ άλλο. Φαίνεται πως τα δανεικά αυξάνουν τις πιθανότητες προς την επιτυχία, και είμαι έτοιμη. Πιστεύω ότι αν θεωρούσε ότι μπορώ να προσπαθήσω και με τα δικά μου, θα μου το έλεγε.

Εσύ σε ποιόν γιατρό είσαι? Με δανεικά ή με δικά σου? 

Ξέρεις τι πιστεύω;  Ότι με τα δανεικά ωάρια θα την καταφέρεις την εγκυμοσύνη με την πρώτη.... ωστόσο κάτι μου λέει ότι αν δοκίμασες και στον Τσιριγώτη θα κατάφερνες εγκυμοσύνη και με τα δικά σου ωάρια...βέβαια γιατρός δεν είμαι και ούτε ξέρω το ιστορικό σου αυτός ξέρει να σε κατευθύνει καλύτερα και εξαρτάται και από τα κουράγια τα δικά σου... πολλά κορίτσια εδώ μέσα μπορούν να σου πουν για τις επιτυχίες που έχει γιατί έχουν πετύχει οι ίδιες....

Εγώ έχω κάνει τρεις προσπάθειες με δανεικά ωάρια. Οι δύο πρώτες ήταν βιοχημικές κυήσεις η Τρίτη ανεπιτυχής. Πριν από αυτό το Δεκέμβριο του 2018 είχα μία φυσική σύλληψη πού όμως παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Στα 24 μου είχα πάλι μία φυσική σύλληψη που την διέκοψα. 

τώρα αποφάσισα να το πάρω ανάποδα στα 44 μου και να κάνω προσπάθεια με δικά μου ωάρια. Με έπιασε μία τρέλα αφού έχω κάνει ότι εξέταση υπάρχει και δεν υπάρχει και δεν βρίσκουν τίποτα και αφού έχω καλές ορμονολογικές εξετάσεις αναρωτιέμαι γιατί δεν δίνω και εγώ μία ευκαιρία στον εαυτό μου άλλωστε του το χρωστάω....

Για γιατρό και κέντρο σου στέλνω pm.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...