Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Tsini είπε:

Δηλαδη μισο να καταλαβω.... Σας εδωσαν εσας που ειστε με δοτριες,τις εξετασεις της κοπελας;;;; Ή απλα σας ειπαν οτι ολα βγηκαν οκ; Εμενα απλα μου ειπαν τι εξετασεις της κανουν. Μου ειπαν υψος,φαινοτυπικα χαρακτηριστικα,ομαδα αιματος κ ηλικια. Κ μου ειπαν με τι ασχολειται (γτ την ηθελα να ειναι κ Γ βαθμιας εκπαιδευσης..), α μου ειπαν κ εθνικοτητα...

Ειναι κατι αλλο που πρεπει να ρωτησω;

Τωρα βεβαια πεταξε το πουλακι κ μας τα φερε τα αυγα... Ετσι για την ενημερωση της υποθεσης... Για πειτε!!

Δεν μου έδωσαν τιποτα εμενα. Μου είπαν προφορικά μονο αυτα που κι εσυ αναφέρεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, teta2 είπε:

Μέτρησε το υγρό που υπάρχει στον αυχένα του εμβρύου και ήταν πάνω από το κανονικό ( το όριο είναι 2,5 νομίζω). Όλα τα υπόλοιπα ήταν φυσιολογικά.

Ευτυχώς πήγανε όλα καλα ;Τι περιμένεις αγοράκι η κοριτσάκι;

Lilypie - (IVvA)

13 hours ago, Stamatia123 said:

Clue πολύ χαίρομαι που είσαι εκπαιδευτικος και μπορείς να μας βοηθήσεις για τα προβλήματα της σχολικής ηλικιας (γιατί αν έχεις καταλάβει εγώ ήδη νιώθω μάνα, με ευθύνες στους ώμους και έχω λύσει όλα τα πρόβλημα εκτος αυτών των σχολικών χρονων-ευχομαι να αντιλαμβάνεται το χιούμορ μου. 

Όταν τα στοιχεία του παιδιού δεν έχουν δίπλα όνομα πατρός τότε στην Ελλαδιτσα έχουμε θέμα. Δεν θα ξεχάσω σε μια συνέντευξη σε κάποιο νοσοκομείο στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με σύντροφο αλλά χωρίς γάμο όταν ένας  εξαιρετικά νέος γιατρός που προφανώς έκανε την πρακτική μου ζήτησε πιστοποιητικό γάμου. Τον ενημέρωσα ότι δεν είμαι παντρεμένη και επρεπε να δεις το ύφος του όταν με ρώτησε επί λεξη" τουλάχιστον τον πατέρα τον ξέρεις;" και με στάση σώματος που  δείχνει αγένεια στον συνομιλητη και απσξιωση(είχε βουλιάξει στην καρέκλα του και ο πισινός του είχε φτάσει στο πάτωμα) 

Έπαθα σοκ από τον τροπο που έθεσε την ερώτηση, την αγένεια του καθως  απο τον ενικό που χρησιμοποίησε όταν αυτός θα μπορούσε να ήταν γιος μου και ενώ εγώ του μιλούσα στον πληθυντικό. 

Θεωρείς ότι στο εκπαιδευτικο συστημα είναι καλύτερα τα πράγματα; συνάντησα μόνο μια μητέρα που μου είπες με μεγάλη έκπληξη ότι ο γιος της μαθητής του δημοτικού, άνοιξε συζήτηση στο σπίτι για όλα τα "σχήματα" της οικογενειας του σήμερα και αυτή δάγκωσε τη γλώσσα της γιατί δεν ήξερε τι να του πει. Όταν την ρώτησα σε ποιο σχολείο πηγαίνει ο γιος της μου απάντησε ιδιωτικό. 

Ελπίζω λοιπόν μέχρι το παιδί μου η τα παιδιά μου να φτάσουν σε ηλικία να πάμε σχολείο να έχουν συνταξιοδοτηθει όλοι οι πουριτανοι εκπαιδευτικοι(για το καλό τους δλδ) 

Απαράδεκτος ο γιατρός...

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα έτσι και στους εκπαιδευτικούς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι με αντίστοιχες μεθόδους και απόψεις... Δυστυχώς νομίζω υπερισχύουν τα πιο κλειστά μυαλά.

4 hours ago, Stamatia123 said:

Θα είναι κιντερ έκπληξη ρε χαζή τα μωρά!!! 

Καλά αυτό το μαγικό με την πατρίδα σου.. Μόνο η μάνα είναι σίγουρη! Τέλειο. Έγω να δεις θα το προσάρμοσω στα μέτρα μου. Δε μου λες.... Αυτός ο παράδεισος, η καλή πατρίδα προς τα που πέφτει; 

Το καρότσι μεγάλο θέμα φυσικά!!! Έχω τρόπο να στο λύσω και αυτό! Στείλε το ένα μωρό πακέτο σε μένα ή αν θες πες να έρθω να το πάρω πριν γυρίσετε σπιτι από την κλινικη. Το δικό μου ασανσέρ χωράει :)

Όλα κίντερ έκπληξη είναι!

3 hours ago, Stamatia123 said:

Mary στο χτεσινό γλέντι γιατί δεν ήρθες;;; σνομπαρεις την Γωγω Τσαμπα;;; 

Μαζί με τους Depeche Mode στο γλέντι της Δευτέρας θα φέρω και τον Σαλεα... Εκεί να σε δω

Κορίτσια έχω πόνους και χτες και σήμερα σαν να μου τραβάνε τα έντερα. Και κάποιες φορές πόνους περιοδου(που κανονικά η περίοδος μου είναι αθόρυβη και δεν με ταλαιπωρεί) Στις άλλες εγκυμοσυνες δεν είχα τετοια(θα μου πείτε και πολύ σωστά ότι δεν είχες και μωρό στο τέλος και θα έχετε δίκιο) 

Για καταθέστε όλες την εμπειρία σας. 

Είχα κατα διαστήματα από την αρχή της εγκυμοσύνης. Πες το στο γιατρό για σιγουριά. Άλλες φορές ήταν επειδή μεγάλωνε η μήτρα κι άλλες ήταν συσπάσεις.

59 minutes ago, Tsini said:

Δηλαδη μισο να καταλαβω.... Σας εδωσαν εσας που ειστε με δοτριες,τις εξετασεις της κοπελας;;;; Ή απλα σας ειπαν οτι ολα βγηκαν οκ; Εμενα απλα μου ειπαν τι εξετασεις της κανουν. Μου ειπαν υψος,φαινοτυπικα χαρακτηριστικα,ομαδα αιματος κ ηλικια. Κ μου ειπαν με τι ασχολειται (γτ την ηθελα να ειναι κ Γ βαθμιας εκπαιδευσης..), α μου ειπαν κ εθνικοτητα...

Ειναι κατι αλλο που πρεπει να ρωτησω;

Τωρα βεβαια πεταξε το πουλακι κ μας τα φερε τα αυγα... Ετσι για την ενημερωση της υποθεσης... Για πειτε!!

Εγώ τίποτα δεν ξέρω πέρα από χρονολογία γέννησης και βασικές εξετάσεις ότι είναι οκ.

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Απαράδεκτος ο γιατρός...

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα έτσι και στους εκπαιδευτικούς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι με αντίστοιχες μεθόδους και απόψεις... Δυστυχώς νομίζω υπερισχύουν τα πιο κλειστά μυαλά.

Όλα κίντερ έκπληξη είναι!

Είχα κατα διαστήματα από την αρχή της εγκυμοσύνης. Πες το στο γιατρό για σιγουριά. Άλλες φορές ήταν επειδή μεγάλωνε η μήτρα κι άλλες ήταν συσπάσεις.

Εγώ τίποτα δεν ξέρω πέρα από χρονολογία γέννησης και βασικές εξετάσεις ότι είναι οκ.

Κορίτσια... Εγω για την δοτρια δεν ξέρω τίποτε πέρα του ότι είναι ελεγμένη, έχει πρασινα ματια  και απλά ότι είναι κάτω των 35.

Ήδη την αγαπω όμως!!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Stamatia123 είπε:

Κορίτσια... Εγω για την δοτρια δεν ξέρω τίποτε πέρα του ότι είναι ελεγμένη, έχει πρασινα ματια  και απλά ότι είναι κάτω των 35.

Ήδη την αγαπω όμως!!!! 

Εγω ξερω μόνο ηλικία ομάδα αίματος κ εξετάσεις. Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς θα σου πω ότι ειμαι νηπιαγωγός κ όταν δουλεύω το θέμα οικογένεια παντα διερευνούμε τις διαφορετικές μορφές οικογένειας με παραμύθια με συζήτηση στο διαδίκτυο κλπ. Ελπίζω να ηρεμήσεις τώρα. Κι αρκετές συνάδελφοι μου το κάνουν. Δρν έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί βέβαια τα ίδια μυαλα

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (IVvA)

Καλησπέρα κορίτσια. Πετάγομαι σαν κομήτης οπότε προλαβαίνω. Αυτή τη στιγμή έχω βάλει τον μικρό μέσα σε μια λεκάνη και τον αφήνω να μασουλαει μανταλάκια οπότε έχω λίγο ελεύθερο χρόνο. 

@Stamatia123 συγχαρητήρια καλούς διπλασιασμούς. 

Διάβασα στα γρήγορα τις τελευταίες σελίδες. Ο δικός μου άντρας ξανθός γαλανοματης είναι (το είχαμε το σπέρμα ήδη, δεν τα σκέφτηκα και καλά τα πράγματα να ψάξω για καλύτερο, πήγαμε με το βαλκανικό) το μωρό όμως 7.5 μηνών για καστανά μάτια το βλεπω, πράσινα στο τσακιρ κέφι. Ας οψεται ο γιατρός μου που ήθελε να μου δώσει δοτρια να μου μοιάζει! Και ας του είχα πει ότι δεν με νοιάζει. 

Για τη δοτρια εγώ ξέρω μόνο ηλικία, έχω μια λίστα με τι εξετάσεις έχει κάνει, τα χαρακτηριστικά της, ότι της αρέσει το διάβασμα και ο κινηματογράφος. Και μου έδωσαν και μια καρτουλα με το αίμα της, σε περίπτωση που χρειαστεί στο μελλον. 

• Μου αρέσει 3

Just now, alina80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πετάγομαι σαν κομήτης οπότε προλαβαίνω. Αυτή τη στιγμή έχω βάλει τον μικρό μέσα σε μια λεκάνη και τον αφήνω να μασουλαει μανταλάκια οπότε έχω λίγο ελεύθερο χρόνο. 

Διάβασα στα γρήγορα τις τελευταίες σελίδες. Ο δικός μου άντρας ξανθός γαλανοματης είναι (το είχαμε το σπέρμα ήδη, δεν τα σκέφτηκα και καλά τα πράγματα να ψάξω για καλύτερο, πήγαμε με το βαλκανικό) το μωρό όμως 7.5 μηνών για καστανά μάτια το βλεπω, πράσινα στο τσακιρ κέφι. Ας οψεται ο γιατρός μου που ήθελε να μου δώσει δοτρια να μου μοιάζει! Και ας του είχα πει ότι δεν με νοιάζει. 

Για τη δοτρια εγώ ξέρω μόνο ηλικία, έχω μια λίστα με τι εξετάσεις έχει κάνει, τα χαρακτηριστικά της, ότι της αρέσει το διάβασμα και ο κινηματογράφος. Και μου έδωσαν και μια καρτουλα με το αίμα της, σε περίπτωση που χρειαστεί στο μελλον. 

Κλαίω με το σκηνικό με το μικρό!!! 

Εγω πάλι ειχα ζητήσει μια δοτρια με πράσινα μάτια ψηλή μελαχρινη με iq τουλάχιστον 165 με μουσικές γνώσεις και κάνα μάστερ αλλά με αγριοκοιταξε η συντονιστρια και της είπα και γω "καλά βάλε ότι έχετε να τελειώνουμε" :)

• Χαχα 9

Εγω πάλι ειχα ζητήσει μια δοτρια με πράσινα μάτια ψηλή μελαχρινη με iq τουλάχιστον 165 με μουσικές γνώσεις και κάνα μάστερ αλλά με αγριοκοιταξε η συντονιστρια και της είπα και γω "καλά βάλε ότι έχετε να τελειώνουμε" :)

Θεαρα...Τέλος!!!

Διαφημίσεις

Just now, natassaki2006 είπε:

Θεαρα...Τέλος!!!

Πρεπει  μια μέρα να σας διηγηθώ την ημέρα της τελευταίας εμβρυομεταφορας.... Όλες σαν τα στριφακια με τα μπλε τα χειρουργικά και γω να πηγαίνω πάνω κάτω και να γελάω μόνη μου με οτι είχα μέσα στο κεφάλι μου και να σκέφτομαι από πάνω ότι θα με περάσουν για άτομο με νοητικά προβλήματα.... Τρατζικ!!!! 

• Μου αρέσει 1

Kαλα οι δοτριες δεν σας μοιαζουν ? Εμενα μου ειπαν να βρουν μια να εχει τα ιδια χρωματα κλπ με μενα

Lilypie - (IVvA)

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Οταν λες καρτουλα με το αιμα της;; Τι καρτουλα; Εχετε διαφορετικη ομαδα αιματος να υποθεσω...

Κοριτσια την προσοχη σας... Ειναι καμμια απο εδω μεσα που να ειχε ενδομητρια φλεγμονη κ να εμεινε εγκυος μετα απο θεραπεια;

πρίν από 29 λεπτά , Mary H είπε:

Kαλα οι δοτριες δεν σας μοιαζουν ? Εμενα μου ειπαν να βρουν μια να εχει τα ιδια χρωματα κλπ με μενα

Κοίτα ματια, μαλλιά   και ύψος μου είπαν θα μοιαζουμε. Στα μυαλά δεν βρήκαν κατι κοντινό και πήραμε μια σοβαρή. 

πρίν από 31 λεπτά , Mary H είπε:

Μα Mary μου και γω γι αυτό ζήτησα μια δοτρια με 165 iq. Τόσο έχω και γω(χα χα χαχα χα) 

Άλλωστε είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα παιδιά παίρνουν την εξυπνάδα από την μαμά του (οπότε είπα να σπρωξω και γω λίγο την κατάσταση) 

Επίσης είναι  επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το 11% του DNA παιδιού που προέρχεται από δωρεά ωαριου ανήκει στην μητέρα που το κυοφορεί. Αυτό γίνεται κατά το διάστημα που το εμβρυο προσπαθεί να προσκολληθεί στα τοιχώματα της μήτρας. 

Αυτός είναι και ο λόγος που ελπιζω ότι μπορεί να πάρει λίγο από το χιούμορ μου   (γιατί σ αυτό τον κόσμο που έρχεται και κάτω από τις συνθήκες που θα το φέρω, δεν το βλέπω καλά το παιδάκι μου) 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

4 ώρες πρίν, Stamatia123 είπε:

Κοίτα ματια, μαλλιά   και ύψος μου είπαν θα μοιαζουμε. Στα μυαλά δεν βρήκαν κατι κοντινό και πήραμε μια σοβαρή. 

Μα Mary μου και γω γι αυτό ζήτησα μια δοτρια με 165 iq. Τόσο έχω και γω(χα χα χαχα χα) 

Άλλωστε είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα παιδιά παίρνουν την εξυπνάδα από την μαμά του (οπότε είπα να σπρωξω και γω λίγο την κατάσταση) 

Επίσης είναι  επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το 11% του DNA παιδιού που προέρχεται από δωρεά ωαριου ανήκει στην μητέρα που το κυοφορεί. Αυτό γίνεται κατά το διάστημα που το εμβρυο προσπαθεί να προσκολληθεί στα τοιχώματα της μήτρας. 

Αυτός είναι και ο λόγος που ελπιζω ότι μπορεί να πάρει λίγο από το χιούμορ μου   (γιατί σ αυτό τον κόσμο που έρχεται και κάτω από τις συνθήκες που θα το φέρω, δεν το βλέπω καλά το παιδάκι μου) 

Ε ενταξει το τερματιζεις οσο πας θα δεις οτι θα μεγαλωνει κ θα σ κανει πλακες επειδή κανεις εσύ θα το δεις ότι θα γεννηθει με το καλο θα ανοιξει τα ματακια του κ θα χαμογελαει γιατι θα σε βλεπει σαν αγγελο που το προσεχει..σημερα περιμενω τον 2πλασιασμό σου καλημερα κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΑ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...