Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Mary H είπε:

Οταν εψαξα για πολυ υψηλη χοριακη μου εβγαλε διδυμη κυηση αλλα υπαρχει κ η πιθανοτητα συνδρομου. Σε σενα προφανως ηταν δυο κ το ενα δεν προχωρησε. Σε ποιο μηνα εισαι?

Αντε θα χαρουμε ιδιαιτερως κ με τη δικη σου καλη πορεια κ διπλασιασμους. Ολα να πανε κατ ευχην!

Εγώ είχα βάλει 4 αλλά στον υπέρηχο είδαμε μόνο ένα σάκο οπότε δεν ξέρω αν έπιασαν παραπάνω από ένα...έχω μπει στον 8ο , τον Μάρτιο γεννάω..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Mary H είπε:

Ναι αυριο μπαινω στην 12η εβδομαδα, αρα σε μια εβδομαδα μπαινω στον τεταρτο ετσι?

Στην 13 βδομάδα κλείνεις τον 3 κ πας στον 4ο μηνα... Ο 4ος ξεκινάει 14 εβδομάδων εχεις ακομα 1 βδομάδα κ κάτι ψιλά. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Stamatia123 είπε:

Teta ολα αυτά είναι στατιστικά. Συνδέεται με σύνδρομο Down σκέψου ότι ήμουν 41 και τελικά είχε θέμα ο τότε συντρόφους μου με κάποια χρωμοσωματα

Αααα... Εσύ ήσουν και από εξωσωματική οπότε κατι παραπάνω είχες βάλει. Εμένα ήταν φυσιολογική εγκυμοσυνη

Ναι έβαλα 4 δεν ξέρω αν είχαν πιάσει παραπάνω...τέλος πάντων δεν το είχα ξανακουσει αυτό και για αυτό ρώτησα! Έχω κάνει εξάλλου λήψη τροφοβλάστης και ήταν όλα οκ!

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Ναι έβαλα 4 δεν ξέρω αν είχαν πιάσει παραπάνω...τέλος πάντων δεν το είχα ξανακουσει αυτό και για αυτό ρώτησα! Έχω κάνει εξάλλου λήψη τροφοβλάστης και ήταν όλα οκ!

με το καλο το ζουζουνι σ....να ρωτήσω με δοτρια είσαι κ εσύ??? λήψη γιατί έκανες.???

Just now, teta2 είπε:

Εγώ είχα βάλει 4 αλλά στον υπέρηχο είδαμε μόνο ένα σάκο οπότε δεν ξέρω αν έπιασαν παραπάνω από ένα...έχω μπει στον 8ο , τον Μάρτιο γεννάω..

Με έναν πόνο κορίτσι μου! 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

με το καλο το ζουζουνι σ....να ρωτήσω με δοτρια είσαι κ εσύ??? λήψη γιατί έκανες.???

Ρε κορίτσια όταν ακούω δοτρια και 4 δεν κολλαει... Το βλέπω πολύ γραμμένο εδω μέσα και εφόσον οι δοτριες από τον νόμο είναι κάτω των 35  η νομοθεσία ορίζει τοποθέτηση μόνο δύο εμβρύων άσχετα με το ποσό ετών είναι η ληπτρια. Και αυτό διότι θεωρούνται πιο δυνατά τα εμβρυα και φοβούνται για πολυδυμες κυησεις. Κάπου αλλού διάβασα σήμερα έβαλε λέει η άλλη με την μια 4 βλαστοκυστες με ωαρια από δοτρια και ξεκίνησε με 400+ χοριακη και έλεγε ο γιατρος της έκανε σωστά την δουλειά  και επιασαν και τα τέσσερα. Τελικά είδαν ένα  στον υπέρηχο αλλά με προβληματίζει πόσο τελικά η κάθε μία μας γράφει την πραγματικότητα η αν οι γιατρό μας δουλευουν

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ!! Όχι δεν είμαι με δοτριά, ήταν η πρώτη προσπάθεια με δικά μου πριν καταφύγω σε δοτρια λόγω ηλικίας, είμαι πλέον 43. Τελικά δεν χρειάστηκε! Λήψη τροφοβλάστης έκανα γιατί βγήκε τσιμπημενη η αυχενική αλλά θα έκανα ούτως ή άλλως για να είμαι σίγουρη!

• Μου αρέσει 4

Just now, teta2 είπε:

Τι ειναι λήψη τροφοβλαστης; Σε ποια εβδομαδα το έκανες και γιατι; Με δανεικά είσαι κι εσυ;

Just now, Stamatia123 είπε:

Με έναν πόνο κορίτσι μου! 

Ρε κορίτσια όταν ακούω δοτρια και 4 δεν κολλαει... Το βλέπω πολύ γραμμένο εδω μέσα και εφόσον οι δοτριες από τον νόμο είναι κάτω των 35  η νομοθεσία ορίζει τοποθέτηση μόνο δύο εμβρύων άσχετα με το ποσό ετών είναι η ληπτρια. Και αυτό διότι θεωρούνται πιο δυνατά τα εμβρυα και φοβούνται για πολυδυμες κυησεις. Κάπου αλλού διάβασα σήμερα έβαλε λέει η άλλη με την μια 4 βλαστοκυστες με ωαρια από δοτρια και ξεκίνησε με 400+ χοριακη και έλεγε ο γιατρος της έκανε σωστά την δουλειά  και επιασαν και τα τέσσερα. Τελικά είδαν ένα  στον υπέρηχο αλλά με προβληματίζει πόσο τελικά η κάθε μία μας γράφει την πραγματικότητα η αν οι γιατρό μας δουλευουν

κ εγω ξερω ότι με δοτρια βάζουν 2 όχι παραπάνω..γιαυτο κ ρώτησα ρην τετα

Just now, teta2 είπε:

Σ' ευχαριστώ!! Όχι δεν είμαι με δοτριά, ήταν η πρώτη προσπάθεια με δικά μου πριν καταφύγω σε δοτρια λόγω ηλικίας, είμαι πλέον 43. Τελικά δεν χρειάστηκε! Λήψη τροφοβλάστης έκανα γιατί βγήκε τσιμπημενη η αυχενική αλλά θα έκανα ούτως ή άλλως για να είμαι σίγουρη!

α οκ αγάπη τότε..ειπα κ εγω ...γιατί λήψη δεν κάνουμε συνήθως εμεις με τις δοτριες. γιαυτο κ έβαλες 4...τώρα μ λύθηκε η απορία...κ πάλι ευχαριστώ με το καλο το μωρο σ

• Μου αρέσει 1

Just now, Fleabag είπε:

Τι ειναι λήψη τροφοβλαστης; Σε ποια εβδομαδα το έκανες και γιατι; Με δανεικά είσαι κι εσυ;

Παίρνουν υλικό από τα κύτταρα που θα γίνουν πλακούντας στη συνέχεια και ελέγχουν το έμβρυο για ανωμαλίες στα χρωμοσώματα κτλ. Το κάνεις νωρίς σχετικά 12-13η περίπου εβδομάδα ώστε αν υπάρχει πρόβλημα να κάνεις αποξεση που είναι πιο απλό.. Όπως είπα και πριν δεν είμαι με δοτρια, αν και θα ήταν η επόμενη κίνηση μου αν δεν πετύχαινε αυτή η φορά! 

• Μου αρέσει 2

Just now, teta2 είπε:

Παίρνουν υλικό από τα κύτταρα που θα γίνουν πλακούντας στη συνέχεια και ελέγχουν το έμβρυο για ανωμαλίες στα χρωμοσώματα κτλ. Το κάνεις νωρίς σχετικά 12-13η περίπου εβδομάδα ώστε αν υπάρχει πρόβλημα να κάνεις αποξεση που είναι πιο απλό.. Όπως είπα και πριν δεν είμαι με δοτρια, αν και θα ήταν η επόμενη κίνηση μου αν δεν πετύχαινε αυτή η φορά! 

Κατάλαβα! Με το καλο το μωράκι σου! Κοντά κοντά θα γεννήσουμε!

Διαφημίσεις

On 1/31/2020 at 8:26 PM, Stamatia123 said:

Clue ξερεις τι αναρωτιέμαι απο την μέρα που πήρα απόφαση να κάνω παιδιά με δοτρια και δότη;;; τι σκατα έκθεση θα γράψουν τα παιδιά μου στο σχολείο με θέμα τον πατέρα. Απο τώρα άρχισα να σκέφτομαι να τους μιλήσω για τις κοπανες... Χα χα χα

Εσείς που είσαστε  δύο μαμάδες θέλω για ποια θα πρωτογραψει. Ελπίζω και εύχομαι μέχρι τότε οι δασκάλου να έχουν ανοίξει τα στραβά τους να διαβάσουν και κάτι παραπάνω μπας και γλυτώσουμε την σύγχυση. 

Επειδή είμαι εκπαιδευτικός θεωρώ πως προσαρμόζεις το τι ζητάς με βάση τους μαθητές που έχεις στην τάξη σου. Τώρα το αν θα γίνει αυτό για τα παιδιά μας... θα δείξει. Ελπίζω να είναι ανοιχτόμυαλοι οι εκπαιδευτικοί.

22 hours ago, Stamatia123 said:

Ναι...ναι... Αλοίμονο... Το όνειρο του Δανού όταν τον επ@ιζε  ήταν να βρεθει με μια ελληνιδα βλαμμενη και δύο παιδιά που το υπόλοιπο μισο δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκουφιά τους... Οικογένεια μωσαϊκό ( τι όνειρα να βλέπει άραγε;;; πολλοί απο αυτόυς έχουν ήδη οικογένεια και παιδιά. Είδα καποιες συνεντεύξεις από ξένα σαιτ και ακούστε ακούστε... Μερικούς λέει τους στέλνουν οι γυναίκες τους να δώσουν σπέρμα για να εκτωνοθουν κιόλας για να μην τις πριζουν για σεξ.... Χα χα χα χα χα. Που με τόσα λεφτά που πληρώνουμε τους κάναμε τα έξοδα  να έρθουν τα παλικάρια Ελλάδα και να περασουμε όλοι καλά χα χα χα χα χα

Fleebag αν είχαν παραγγείλει από οποιαδήποτε τράπεζα θα έπρεπε να σου δώσουν τα στοιχεία που δίνει η τράπεζα σπέρματος. Ένα ηλεκτρονικό αρχειο

Εμένα στο κέντρο που είμαι μου είπαν ή παίρνω εντελώς δωρεάν δικό τους σπέρμα από την τράπεζα την δικιά τους αλλά δεν έχω καμία πληροφορία ή παραγγέλνω μόνη μου από τράπεζα και διαλέγω. 

Στην cryos μπορείς να αγοράσεις σπέρμα απο ανώνυμο δότη και το μόνο που σου παρέχουν είναι οι προγενετικες εξετασεις + το αποθεμα από υλικό και ταχύτητες ή πληρωνεις κάτι παραπάνω και έχεις επιπλέων  φώτο από τον δότη σε παιδική ηλικία + ψυχογραφημα+ τεστ συναισθηματική νοησης+ τεστ iq + φωνητικό μήνυμα που μιλανε οι περισσότεροι για ποιο λόγο δίνουν σπερμα+ επάγγελμα και χομπυ, δεξιοτητες+ γενεαλογικό δέντρο για τρεις γενιές πίσω και από τι πέθαναν οι πρόγονοι+ μια αξιολογιση του ατόμου απο τον υπάλληλο που έρχεται σε επαφή μαζί του. . Αν πληρώσεις και 200 ευρώ παραπάνω μπορείς σε έχεις για κάποιους και φώτο από ενήλικη ηλικία. 

Επίσης στους μη ανώνυμους δότες το παιδί όταν φτάσει στα 18 μπορεί να έχει περισσότερες πληροφορίες για τον δότη στέλνοντας ένα γράμμα στην εταιρία και επίσης μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί του πχ να πιούμε ένα καφέ. Τα περισσότερα παιδιά έχουν απορίες για το γενεαλογικό τους δέντρο οπότε και γι αυτό το έχουν ανάγκη (εφόσον το πεις στο παιδί) 

Εγώ ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν θα είναι Έλληνας διοτι οι δοτες στην Ελλάδα δεν ελέγχονται από έναν κεντρικό φορέα και πότε δεν καταγραφικαν πόσα παιδιά επιτεύχθηκαν απο κάθε δοτη

Όπως και να έχει εσύ περιμένεις το παιδάκι και σου εύχομαι με το καλό να έρθει  και αυτά τα έγραψα απλά για ενημέρωση προς οποία θα ήθελε να κατευθυνθει προς την κατεύθυνση του δότη. 

Με το καλό λοιπόν!!!! 

Κι εγώ το εκτεταμένο προφίλ πήρα! Αλλά πραγματικά πέρα από τα εξωτερικά χαρακτηρστικά και τις εξετάσεις όλα τα άλλα έίναι κατά δήλωση του δότη. Άρα δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίζεται. Οπότε @Fleabag μην αγχώνεσαι!

• Μου αρέσει 1

4wnKp2.png 

Just now, Clue είπε:

Επειδή είμαι εκπαιδευτικός θεωρώ πως προσαρμόζεις το τι ζητάς με βάση τους μαθητές που έχεις στην τάξη σου. Τώρα το αν θα γίνει αυτό για τα παιδιά μας... θα δείξει. Ελπίζω να είναι ανοιχτόμυαλοι οι εκπαιδευτικοί.

Κι εγώ το εκτεταμένο προφίλ πήρα! Αλλά πραγματικά πέρα από τα εξωτερικά χαρακτηρστικά και τις εξετάσεις όλα τα άλλα έίναι κατά δήλωση του δότη. Άρα δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίζεται. Οπότε @Fleabag μην αγχώνεσαι!

Clue πολύ χαίρομαι που είσαι εκπαιδευτικος και μπορείς να μας βοηθήσεις για τα προβλήματα της σχολικής ηλικιας (γιατί αν έχεις καταλάβει εγώ ήδη νιώθω μάνα, με ευθύνες στους ώμους και έχω λύσει όλα τα πρόβλημα εκτος αυτών των σχολικών χρονων-ευχομαι να αντιλαμβάνεται το χιούμορ μου. 

Όταν τα στοιχεία του παιδιού δεν έχουν δίπλα όνομα πατρός τότε στην Ελλαδιτσα έχουμε θέμα. Δεν θα ξεχάσω σε μια συνέντευξη σε κάποιο νοσοκομείο στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με σύντροφο αλλά χωρίς γάμο όταν ένας  εξαιρετικά νέος γιατρός που προφανώς έκανε την πρακτική μου ζήτησε πιστοποιητικό γάμου. Τον ενημέρωσα ότι δεν είμαι παντρεμένη και επρεπε να δεις το ύφος του όταν με ρώτησε επί λεξη" τουλάχιστον τον πατέρα τον ξέρεις;" και με στάση σώματος που  δείχνει αγένεια στον συνομιλητη και απσξιωση(είχε βουλιάξει στην καρέκλα του και ο πισινός του είχε φτάσει στο πάτωμα) 

Έπαθα σοκ από τον τροπο που έθεσε την ερώτηση, την αγένεια του καθως  απο τον ενικό που χρησιμοποίησε όταν αυτός θα μπορούσε να ήταν γιος μου και ενώ εγώ του μιλούσα στον πληθυντικό. 

Θεωρείς ότι στο εκπαιδευτικο συστημα είναι καλύτερα τα πράγματα; συνάντησα μόνο μια μητέρα που μου είπες με μεγάλη έκπληξη ότι ο γιος της μαθητής του δημοτικού, άνοιξε συζήτηση στο σπίτι για όλα τα "σχήματα" της οικογενειας του σήμερα και αυτή δάγκωσε τη γλώσσα της γιατί δεν ήξερε τι να του πει. Όταν την ρώτησα σε ποιο σχολείο πηγαίνει ο γιος της μου απάντησε ιδιωτικό. 

Ελπίζω λοιπόν μέχρι το παιδί μου η τα παιδιά μου να φτάσουν σε ηλικία να πάμε σχολείο να έχουν συνταξιοδοτηθει όλοι οι πουριτανοι εκπαιδευτικοι(για το καλό τους δλδ) 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, teta2 είπε:

Μπράβο Τέτα μου χαίρομαι που όλα σου πάνε καλά κορίτσι μου.... παίρνω λίγο κουράγιο να ξεκινήσω κι εγώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...