Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Stamatia123 said:

Εμένα ο γιατρός τις προηγούμενες φορές που ήμουν με σύντροφο με κακό σπέρμα μου είχε πει ότι το σπέρμα και την παραμικρή κίνηση να έχει το ντοπαρουν και συνέρχεται. 

Αυτό έχει μια βάση εφόσον και τώρα που αγόρασα το σπέρμα από τράπεζα μου ζήτησαν μια σχετικά χαμηλή κινητικότητα 10-15 (και μου είπαν για να μην χρεωθω πολλά) όταν υπάρχουν παρτίδες από το ίδιο δότη με κινητικότητα 30 και 40. 

Κατά γράμμα σας διαβάζω όπως καταλάβατε! 

Μήπως σου εξήγησαν πώς ντοπάρουν το σπέρμα για να συνέλθει? Απλή περιέργεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Andri M είπε:

(Για να το στελνουν γυμναστηριο δεν το βλέπω...). Με φάρμακα από ότι μου είπαν. 

Τα profertil πάντως βοηθάνε και είχαμε δει μεγάλη άνοδο στην κινητικότητα αλλά όχι στα δυσμορφία. 

Επίσης τα profertil female  κακο δεν κάνουν παρα μόνο καλό. Εγώ ακόμα και τώρα πριν την εξωσωματική τα έπαιρνα. 

Just now, Andri M είπε:

Just now, Stamatia123 είπε:

Τα profertil πάντως βοηθάνε και είχαμε δει μεγάλη άνοδο στην κινητικότητα αλλά όχι στα δυσμορφία. 

Επίσης τα profertil female  και δεν κάνουν πίστα μόνο καλό. Εγώ ακόμα και τώρα πριν την εξωσωματική τα έπαιρνα. 

(Για να το στελνουν γυμναστηριο δεν νομίζω...)

Με φάρμακα  το κάνουν. 

Όσες έχετε πρόβλημα με το σπέρμα μην περίμενε να σας πει ο γιατρός για profertil... Τα πήρε κάποια στιγμή ο πρωί μου και είχε διαφορά στην κινητικότητα και στην ποσότητα σπερματιζωαριων. Δεν είχε διαφορά στα δυσμορφικα  και τα αμορφα. 

Επίσης και εγώ πήρα ακόμα και τώρα πριν την εξωσωματική τα profertil female

Είσαι θεά πεθαίνω...μου διαφεύγει η ηλικία σου συγνώμη.....

Just now, Taggeris είπε:

Είσαι θεά πεθαίνω...μου διαφεύγει η ηλικία σου συγνώμη.....

48... Νιώθω 28, έχω ζωντάνια  9 χρόνου  και φαίνομαι για 35.

Πρεπει να σας μαζέψω μια μέρα όλες... Θα ρίξουμε πολύ γέλιο ❤️

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 6

Just now, Stamatia123 said:

Επίσης τα profertil female  και δεν κάνουν πίστα μόνο καλό. Εγώ ακόμα και τώρα πριν την εξωσωματική τα έπαιρνα. 

Αυτή η προσέγγιση έρχεται και κουμπώνει με αυτό που λέει η @Mary H ότι το ωάριο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το σπέρμα. Ουφ...Και νόμιζα ότι είχα βρει ένα τρόπο να "κατηγορήσω" άλλον για τις αποβολές μου!! Νταμ! :)

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Τα διάβασα όλα ότι γράψατε από χτες όλες... Οι προβληματισμό δεν τελειώνουν ποτε. Το βασικότερο είναι να σκεφτόμαστε θετικά γιατί γίνονται και θαύματα. 

Να δέστε εμένα.... Δύο και σήμερα για να πάω για χοριακη και προετοιμαζομαι σε όλα τα επίπεδα. Έχω τα πάντα έτοιμα... Μένει το τελευταιο

"Ζητείται πατέρας για δίδυμα. Θα προτιμηθει άντρας κάτω των 38, ορφανός από μαμά, ελαφρώς μεταχειρισμενος σε καλή κατάσταση και με καλό εισόδημα. Απαραίτητη συστατική επιστολη.Αποστολή βιογραφικού [email protected]

Προωθήστε το παρακαλώ :)

Εσύ θες να μην έχεις  και πεθερά!!! Έξυπνη η "βλάχα" που λένε!!!! Χαχαχαχα...

• Χαχα 2

καλησπέρα κοριτσια μ...μοκις ηρθαμε κ μεις απο γιατρο...η μικρή μας σουρλουλου είναι 900 γρ κιολας...ολα πάνε καλά μας ειπε ο ντοκ. ειναι με το κεφάλι στο στομάχι κ τα πόδια κάτω...κ συνέχεια μαζεύει τα πόδια της κ τα τρωωει...αππαπαπαπαπα μαϊμού σας λεω..ποτέ θα μ βγει το παιδί απο κατω δεν ξερω....7 Μάρτη θα είμαι κ γω αθημα πλέον για μα γνωρίσω μετα απο λιγο καιρό τον θησαυρό μ...

κοριτσια μ ολες θα ζήσετε έρχεται η ωρα σας...κ γω θα μαι εδώ για μα βοηθώ όσο μπορώ...έχετε πίστη κ δύναμη μπορείτε κ θα γίνεται οι πιο καταπληκτικές ΜΑΝΕΣ που υπάρχουν 

• Μου αρέσει 11

Just now, Rafaelatarzan said:

καλησπέρα κοριτσια μ...μοκις ηρθαμε κ μεις απο γιατρο...η μικρή μας σουρλουλου είναι 900 γρ κιολας...ολα πάνε καλά μας ειπε ο ντοκ. ειναι με το κεφάλι στο στομάχι κ τα πόδια κάτω...κ συνέχεια μαζεύει τα πόδια της κ τα τρωωει...αππαπαπαπαπα μαϊμού σας λεω..ποτέ θα μ βγει το παιδί απο κατω δεν ξερω....7 Μάρτη θα είμαι κ γω αθημα πλέον για μα γνωρίσω μετα απο λιγο καιρό τον θησαυρό μ...

κοριτσια μ ολες θα ζήσετε έρχεται η ωρα σας...κ γω θα μαι εδώ για μα βοηθώ όσο μπορώ...έχετε πίστη κ δύναμη μπορείτε κ θα γίνεται οι πιο καταπληκτικές ΜΑΝΕΣ που υπάρχουν 

Αχ, τί ωραία νέα! Πλησιάζει ο καιρός και θα την πάρεις αγκαλίτσα τη μικρή σου "μαϊμουδίτσα"!!

• Μου αρέσει 2

Εγώ σαγαπαω ήδη κι επειδή ήμαστε και στο ίδιο κέντρο εύχομαι το Σάββατο να πάρεις τα καλύτερα νέα τής ζωής σου! Πολύ θα το χαρώ

Just now, Andri M είπε:

Αχ, τί ωραία νέα! Πλησιάζει ο καιρός και θα την πάρεις αγκαλίτσα τη μικρή σου "μαϊμουδίτσα"!!

να ρην πάρω παναγια μ να περάσει ο καιρος κ να πανε ολα καλα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Taggeris είπε:

Εγώ σαγαπαω ήδη κι επειδή ήμαστε και στο ίδιο κέντρο εύχομαι το Σάββατο να πάρεις τα καλύτερα νέα τής ζωής σου! Πολύ θα το χαρώ

Θα καεί το πελεκουδι λέμε!!! Σωστες χοριακες για όλες ευχομαι

Θα καεί το πελεκουδι λέμε!!! Σωστες χοριακες για όλες ευχομαι

Φίλη μου... Για πες σε τι φάση είσαι εσύ; 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλησπέρα. Τα διάβασα όλα ότι γράψατε από χτες όλες... Οι προβληματισμό δεν τελειώνουν ποτε. Το βασικότερο είναι να σκεφτόμαστε θετικά γιατί γίνονται και θαύματα. 

Να δέστε εμένα.... Δύο και σήμερα για να πάω για χοριακη και προετοιμαζομαι σε όλα τα επίπεδα. Έχω τα πάντα έτοιμα... Μένει το τελευταιο

"Ζητείται πατέρας για δίδυμα. Θα προτιμηθει άντρας κάτω των 38, ορφανός από μαμά, ελαφρώς μεταχειρισμενος σε καλή κατάσταση και με καλό εισόδημα. Απαραίτητη συστατική επιστολη.Αποστολή βιογραφικού [email protected]

Προωθήστε το παρακαλώ :)

Είσαι θεά κοπέλα μου!!! 

Just now, Andri M είπε:

Αυτή η προσέγγιση έρχεται και κουμπώνει με αυτό που λέει η @Mary H ότι το ωάριο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το σπέρμα. Ουφ...Και νόμιζα ότι είχα βρει ένα τρόπο να "κατηγορήσω" άλλον για τις αποβολές μου!! Νταμ! :)

Βρε δεν κατηγορούμε τον άντρα, προς Θεού αλλά εγώ υπήρχαν φορές που με βάση εξετασεις είχα πολύ καλό ωάριο και όμως μόνο μια φορά άριστο έμβρυο!

Θα δούμε τι θα δούμε πάντως θεώρησα έντιμο τον γιατρό γιατί όταν του πα ξεκάθαρα να πάμε σε δότρια μου πε οχι(τουλαχιστον όχι τώρα) για τους λόγους που έγραψα. Οπότε ευχηθείτε μου να έχω γονιμοποίηση κι αυτό το μήνα για να έχει εικόνα ο γιατρος!! 

Just now, Mary H είπε:

Συμφωνω κ επαυξανω

Κορίτσια επειδή είναι μεγάλο θα το διαβάσω αύριο! 

Just now, Andri M είπε:

Κι εγώ θα ήθελα να ξέρω γιατί εμένα ο γιατρός μου μου πε Οκ, κάνω δουλειά με το υπάρχων σπέρμα αλλά από την τρίτη ημέρα και μετά αυτό καθορίζει αν ένα έμβρυο θα γίνει βλαστοκυστη η όχι. 

Και κάποια κορίτσια εδώ είχαν γράψει το ίδιο, δε θυμάμαι πριν πόσο καιρό. 

Τώρα είδα την απάντηση.... Κλαίω από τα γέλια με το γυμναστήριο. Χαχαχαχα

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Thia1985 είπε:

Είσαι θεά κοπέλα μου!!! 

Βρε δεν κατηγορούμε τον άντρα, προς Θεού αλλά εγώ υπήρχαν φορές που με βάση εξετασεις είχα πολύ καλό ωάριο και όμως μόνο μια φορά άριστο έμβρυο!

Θα δούμε τι θα δούμε πάντως θεώρησα έντιμο τον γιατρό γιατί όταν του πα ξεκάθαρα να πάμε σε δότρια μου πε οχι(τουλαχιστον όχι τώρα) για τους λόγους που έγραψα. Οπότε ευχηθείτε μου να έχω γονιμοποίηση κι αυτό το μήνα για να έχει εικόνα ο γιατρος!! 

Κορίτσια επειδή είναι μεγάλο θα το διαβάσω αύριο! 

Κι εγώ θα ήθελα να ξέρω γιατί εμένα ο γιατρός μου μου πε Οκ, κάνω δουλειά με το υπάρχων σπέρμα αλλά από την τρίτη ημέρα και μετά αυτό καθορίζει αν ένα έμβρυο θα γίνει βλαστοκυστη η όχι. 

Και κάποια κορίτσια εδώ είχαν γράψει το ίδιο, δε θυμάμαι πριν πόσο καιρό. 

Τώρα είδα την απάντηση.... Κλαίω από τα γέλια με το γυμναστήριο. Χαχαχαχα

Ναι μετα την τριτη μερα το σπερμα κανονιζει τις βλαστοκυστες. Καλες γονιμοποιησεις ευχομαι!

Just now, Andri M είπε:

Χχααχχααχχ

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Μεγαλη σουρλουλου ομως κ τρωει και τα ποδια της χαχαχαχαχαχαχ!Με καισαρικη θα γεννησετε?

Εισαι θεαρα! Σε παω με τα χιλια!!!!!!!!

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Ναι μετα την τριτη μερα το σπερμα κανονιζει τις βλαστοκυστες. Καλες γονιμοποιησεις ευχομαι!

Χχααχχααχχ

Μεγαλη σουρλουλου ομως κ τρωει και τα ποδια της χαχαχαχαχαχαχ!Με καισαρικη θα γεννησετε?

Εισαι θεαρα! Σε παω με τα χιλια!!!!!!!!

Ναι Μαίρη μ.με καισαρική....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...