Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια μου, ο Μαστρομηνας μου είπε ότι δεν βλέπει πρόβλημα στα ωάρια μου και είναι της άποψης να προχωρήσουμε σε άλλη μια προσπάθεια με τα δικά μου! Έχω καταμπερδευτει!!!! Βοήθεια!

• Μπερδεμένη/-ος 2

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Sofoulis είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου, ο Μαστρομηνας μου είπε ότι δεν βλέπει πρόβλημα στα ωάρια μου και είναι της άποψης να προχωρήσουμε σε άλλη μια προσπάθεια με τα δικά μου! Έχω καταμπερδευτει!!!! Βοήθεια!

ωχ τι εγινε τωρα??αλλαξεσ γιατρο κ πρωτη φορα πηγεσ σε αυτον?δλδ παλι διεγερση ?

Just now, natassaki2006 είπε:

ωχ τι εγινε τωρα??αλλαξεσ γιατρο κ πρωτη φορα πηγεσ σε αυτον?δλδ παλι διεγερση ?

Να κανείς αυτό που νομίζεις ότι είναι καλύτερο για εσένα. Δλδ οι εξετάσεις σου είναι καλές;; Για αυτό σου είπε να πας με δικά σου;;

πρίν από 3 λεπτά , Sofoulis είπε:

Κοριτσια έφτασε η μέρα για το ραντεβού με το γιατρό!! Είμαι έξω και περιμένω!!!!! Άντε και καλές ειδήσεις να έχουμε!!! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!

Καλή επιτυχία.... όλα κατευχην

Just now, Sofoulis είπε:

Να ακούσεις τον Ντοκ...... Το κέντρο είναι πολύ καλό. Οικονομικά σε ενημέρωσε; Αν θες να μας πεις με ενδιαφέρει γτ κι εγώ μάλλον στο ίδιο κέντρο θα προσπαθήσω

Just now, Sofoulis είπε:

Σοφακι από που το κατάλαβε;

2 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Καλημερα κοριτσια!!

Καλη κ ευτυχισμενη εβδομαδα σε ολες!!

Απορια που εχω: σε εσας που προχωρησατε με δανεικα ωαρια (ή κ εμβρυα) ο γιατρος σας εδωσε κορτιζονη κατα την ετ για να αποφευχθει η πιθανοτητα αποβολης (λογω αγνωστου γενετικου υλικου που εισηχθη στον οργανισμο σας; ) 

Καλημέρα σε μένα δεν μου έδωσε κορτιζόνη κ όταν ζήτησα μου είπε ότι οι ανοσολογικες μου ήταν καλές κ δεν χρειάζεται. Πιστεύω ότι αν είναι να πιάσει ....

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Σοφακι από που το κατάλαβε;

Καλημέρα σε μένα δεν μου έδωσε κορτιζόνη κ όταν ζήτησα μου είπε ότι οι ανοσολογικες μου ήταν καλές κ δεν χρειάζεται. Πιστεύω ότι αν είναι να πιάσει ....

Λοιπόν κορίτσια! Είδε την Αμη και είπε ότι είναι πολύ καλή, είδε τις προηγούμενες προσπάθειες και είπε ότι τελικά δεν ειμαι φτωχη ανταποκρίτρια και ότι οι δώσεις του Καραγιάννιδη ήταν πολύ πολύ μικρές!

Με το Νικόλα.μου σκεφτήκαμε όμως να πάμε με δανικά γιατί μας δίνει πιθανότητες επιτυχίας πάνω απο70%. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπω πάλι στην διαδικασία της διέγερσης!  Τι λέτε?

Just now, Taggeris είπε:

Καλή επιτυχία.... όλα κατευχην

Να ακούσεις τον Ντοκ...... Το κέντρο είναι πολύ καλό. Οικονομικά σε ενημέρωσε; Αν θες να μας πεις με ενδιαφέρει γτ κι εγώ μάλλον στο ίδιο κέντρο θα προσπαθήσω

Θα σου στείλω πμ για τα λεφτά γιατί δεν ξέρω αν κάνει να το πω δημόσια!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

1 hour ago, Tsini είπε:

Επειδη δεν θα μου δωσει ειπε, γι αυτο παιρνω γνωμες!!

Να μας πουν τα κοριτσια που εκαναν με δανεικα και εχουν κ προβλημα με το σακχαρο.Γιατι η κορτιζονη ανεβαζει σακχαρο και αν ειχες φλεγμονη μπορει να τη φουντωσει παλι..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Καλημερα κοριτσια!!

Καλη κ ευτυχισμενη εβδομαδα σε ολες!!

Απορια που εχω: σε εσας που προχωρησατε με δανεικα ωαρια (ή κ εμβρυα) ο γιατρος σας εδωσε κορτιζονη κατα την ετ για να αποφευχθει η πιθανοτητα αποβολης (λογω αγνωστου γενετικου υλικου που εισηχθη στον οργανισμο σας; ) 

Εμένα σε όσες προσπάθειες ηταν αποτυχημένες δεν μου έδωσαν κορτιζόνη. Στην τελευταία και τυχερή μου εδωσε,όμως μονο για 30 μέρες μετα την ετ.

Just now, Sofoulis είπε:

Λοιπόν κορίτσια! Είδε την Αμη και είπε ότι είναι πολύ καλή, είδε τις προηγούμενες προσπάθειες και είπε ότι τελικά δεν ειμαι φτωχη ανταποκρίτρια και ότι οι δώσεις του Καραγιάννιδη ήταν πολύ πολύ μικρές!

Με το Νικόλα.μου σκεφτήκαμε όμως να πάμε με δανικά γιατί μας δίνει πιθανότητες επιτυχίας πάνω απο70%. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπω πάλι στην διαδικασία της διέγερσης!  Τι λέτε?

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΛΟΓΩ 4 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΩΝ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΔΟΣΕΙΣ..ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ.

1 hour ago, natassaki2006 είπε:

α...ναι ε?τοτε ας σου απαντησουν κοριτσια που το εχουν κανει...να μαθουμε ολεσ..

ποτε ξεκινας???

Ελπιζω φεβρουαριο.. γτ εχω να κανω κ υστεροσκοπηση..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Sofoulis είπε:

Πόση αμη έχεις Σοφακι; Να σου πω την αλήθεια χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω γιατί είναι δίκη σας απόφαση συμφωνω. Έχεις ήδη κάνει διεγέρσεις ορμόνες κ είναι καλύτερο για την υγεία σου να μην την επιβαρύνεις. Επίσης ψυχολογικά έχεις περάσει πολλά κ έχουν πέσει οι αντοχές κ θέλεις επιτέλους ένα παιδακι. Αν πάτε με δανεικά θα πιάσεις αμέσως πιστεύω κ πιθανόν κ διδυμάκια που τόσο θέλετε. Όποτε βουρ!

Just now, Fleabag είπε:

Εμένα σε όσες προσπάθειες ηταν αποτυχημένες δεν μου έδωσαν κορτιζόνη. Στην τελευταία και τυχερή μου εδωσε,όμως μονο για 30 μέρες μετα την ετ.

Πιστεύω ότι στη δίκη σου περίπτωση ήταν θέμα ωαρίων κ όχι κορτιζονης

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Πόση αμη έχεις Σοφακι; Να σου πω την αλήθεια χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω γιατί είναι δίκη σας απόφαση συμφωνω. Έχεις ήδη κάνει διεγέρσεις ορμόνες κ είναι καλύτερο για την υγεία σου να μην την επιβαρύνεις. Επίσης ψυχολογικά έχεις περάσει πολλά κ έχουν πέσει οι αντοχές κ θέλεις επιτέλους ένα παιδακι. Αν πάτε με δανεικά θα πιάσεις αμέσως πιστεύω κ πιθανόν κ διδυμάκια που τόσο θέλετε. Όποτε βουρ!

Πιστεύω ότι στη δίκη σου περίπτωση ήταν θέμα ωαρίων κ όχι κορτιζονης

Μαορουλα μου ακριβώς γι αυτους τους λόγους θα προχωρήσουμε με δανικά! Μεθαύριο θα βγουν και οι εξετάσεις για το σπέρμα του Νίκου και θα το πούμε επίσημα στο γιατρό!! 

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Just now, Sofoulis είπε:

Μαορουλα μου ακριβώς γι αυτους τους λόγους θα προχωρήσουμε με δανικά! Μεθαύριο θα βγουν και οι εξετάσεις για το σπέρμα του Νίκου και θα το πούμε επίσημα στο γιατρό!! 

Άντε καλή αρχή αγαπη μου είστε πιο κοντά πλέον στα μπεμπέ. Άντε να μιλάμε για υπερήχους αυχενικούς κ ζαλάδες Χαχα ε μόνη μου θα τα περναω

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (IVvA)

Just now, Sofoulis είπε:

Να κάνετε αυτο που σας λεει η καρδια σας και πολυ καλη επιτυχία!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...