Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 9/12/2019 at 12:06 ΠΜ, Sofoulis είπε:

Δεν πειράζει...που να τα θυμάσαι την ιστορία όλων μας, καλά να μασάτε είμαστε πολλές!! 

εγώ έκανα 3 προσπάθειες  δικά μου δύο μηδενικές και μια βιοχημική και με δανικά μια και ήταν εξωμήτριο ο γιατρός μου ήταν ο Καραγιάννιδης...αλλά τώρα θα πάω αλλού! Θα πάω στο Μαστρομηνα αλλά θα κάνω και ένα ραντεβού με τον Τσιριγώτη! εσύ με ποιον είσαι?

Πιατευω θα απογοητευτεις στον Μαατρομηνα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Just now, Sofoulis είπε:

Καλά είμαι κι εγώ Μαιρουλα μου!!!! Περιμένω νέα σου απ' το γιατρό!!!! Τι ωραία που έχεις συμπτωματακια!!!!!!:x

Καλησπέρα!!!!! Εγώ έχω ακούσει απ' τις κοπέλες εδώ τα καλύτερα γι αυτον το γιατρό!!!!!

Με τον καλό η πρώτη σου προσπάθεια μαζί του να α είναι διδυμακια!!!!!!!!!!!!

Ωραια δεν το λες, θα το καταλαβεις σε λιγους μηνες κι εσυ, χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mammy76 είπε:

Ναι!γιατι παρα την ηλικια μου...43...ανταποκρινομαι καλα....μου φαινεται λιγο απομακρο ακομα η δωρεα....η τριτη δεν προχωρησε καν....μαλλον λαθος χειρισμος του γιατρου...

Και γιατι να μην προσπαθησεις με τα δικα σου???ανταποκρινεσαι καταρχην?ποσο ετων εισαι ???...να υποθεσω του '74???

Όπως κι εσύ παρα την ηλικία μου (45) ανταποκρινομαι πάρα πολύ καλά. Έχω υψηλή ΑΜΗ και ορμονολογικες εξετάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς οι δύο γιατροί που είχα, πριν καν δουν τις εξετάσεις μου κατ ευθείαν λόγω ηλικίας μου είπαν για δανεικά. Προσπάθησα δύο φορές με τα δικά μου με δική μου αποκλειστικά πρωτοβουλία και έχοντας τους γιατρούς απέναντι μου θεωρώντας με χαμένη περίπτωση εξ αρχής! Τι να πω! 

Just now, Mirsini74 είπε:

Όπως κι εσύ παρα την ηλικία μου (45) ανταποκρινομαι πάρα πολύ καλά. Έχω υψηλή ΑΜΗ και ορμονολογικες εξετάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς οι δύο γιατροί που είχα, πριν καν δουν τις εξετάσεις μου κατ ευθείαν λόγω ηλικίας μου είπαν για δανεικά. Προσπάθησα δύο φορές με τα δικά μου με δική μου αποκλειστικά πρωτοβουλία και έχοντας τους γιατρούς απέναντι μου θεωρώντας με χαμένη περίπτωση εξ αρχής! Τι να πω! 

Σε ποιον ή ποιους γιατρους ησουν αν επιτρεπεται???προεμφυτευτικο σου προτεινε κανεις?

Διαφημίσεις

Just now, Sofoulis είπε:

Γιατί το λες αυτό??? Είχες κάποια εμπειρία εκεί?

Ναι η πρωτη μου....παροτι ηταν βιοχημικη.......δεν με γεμισε κανενας τους εκει μεσα....μια της σειρας ημουν πο εδιναν οδηγιες κ επρεπε να τις ακολουθω....

Just now, Georgia1972 είπε:

Mammy76 καλώς μας ήρθες και καλή επιτυχία!

Καλως σας βρηκα!!!ευχαριστω πολυ!!!εσυ σε τι φαση εισαι???

Just now, Mammy76 είπε:

Ναι η πρωτη μου....παροτι ηταν βιοχημικη.......δεν με γεμισε κανενας τους εκει μεσα....μια της σειρας ημουν πο εδιναν οδηγιες κ επρεπε να τις ακολουθω....

Καλως σας βρηκα!!!ευχαριστω πολυ!!!εσυ σε τι φαση εισαι???

Με δανικά?? Συγνώμη που ρωτάω αλλά έχω κάνει εκεί 3 εξωσωματικές με δικά μου ωάρια και όλο το προσωπικό εκεί ήταν πολύ καλό! 

Πριν πόσο καιρό έκανες??

bCX6p3.png

Just now, Sofoulis είπε:

Με δανικά?? Συγνώμη που ρωτάω αλλά έχω κάνει εκεί 3 εξωσωματικές με δικά μου ωάρια και όλο το προσωπικό εκεί ήταν πολύ καλό! 

Πριν πόσο καιρό έκανες??

Αρχες του 2018....τι να σου πω... αυτη ειναι η γνωμη μου....οταν επαιρνα τηλ.για οδηγιες ολα τέλεια ηταν....οταν ομως στο τελος ζητησα καποιες εξηγησεις τοτε ολα γυρισαν αναποδα....κ οταν ζητησα μετα απο κανα μηνα να παρω το κρυοσυντηρημενο  ... τοτε κοπηκαν ολοι....μεχρι κ ο Μαστρ.ζητησε να μιυ μιλησει αλλά τοτε δεν ηθελα εγω....

Κ αφου εχεις κανεις τρεις.....γιατι δεν εμεινες ....κ τωρα ξαναγυρνας....???...αν καταλαβα και ορθα...

Οχι με δικα μου.....

Διαφημίσεις

Just now, Mammy76 είπε:

Αρχες του 2018....τι να σου πω... αυτη ειναι η γνωμη μου....οταν επαιρνα τηλ.για οδηγιες ολα τέλεια ηταν....οταν ομως στο τελος ζητησα καποιες εξηγησεις τοτε ολα γυρισαν αναποδα....κ οταν ζητησα μετα απο κανα μηνα να παρω το κρυοσυντηρημενο  ... τοτε κοπηκαν ολοι....μεχρι κ ο Μαστρ.ζητησε να μιυ μιλησει αλλά τοτε δεν ηθελα εγω....

Κ αφου εχεις κανεις τρεις.....γιατι δεν εμεινες ....κ τωρα ξαναγυρνας....???...αν καταλαβα και ορθα...

Οχι με δικα μου.....

Εγώ έχω θέμα.με τα ωάρια! Για αυτό και οι αποτυχίες...ο γιατρός μου με πήγε για δανικά στο μητερα., Αλλά είχα εξωμήτριο και τελικά αποφάσισα να γυρίσω στο εμβρυογεννεσης με τον Μαστρ... Και όχι τον παλιό μου γιατρό γιατί εμπιστεύομαι τους εμβρυολογους του! 

Εσύ με δανικά έκανες το 18 την πρώτη σου προσπάθεια?

bCX6p3.png

Just now, Sofoulis είπε:

Εγώ έχω θέμα.με τα ωάρια! Για αυτό και οι αποτυχίες...ο γιατρός μου με πήγε για δανικά στο μητερα., Αλλά είχα εξωμήτριο και τελικά αποφάσισα να γυρίσω στο εμβρυογεννεσης με τον Μαστρ... Και όχι τον παλιό μου γιατρό γιατί εμπιστεύομαι τους εμβρυολογους του! 

Εσύ με δανικά έκανες το 18 την πρώτη σου προσπάθεια?

Οχι δεν εχω κανει ποτέ με δανεικα...

Δηλαδη τι θεμα εχεις???....εκανες προεμφυτευτικο???

Just now, Mammy76 είπε:

Οχι δεν εχω κανει ποτέ με δανεικα...

Δηλαδη τι θεμα εχεις???....εκανες προεμφυτευτικο???

Θα σου πω...έχω κακή ποιότητα ωαρίων...το κατάλαβε ο πρώτος γιατρός με κάτι εξετάσεις που είχα κάνει...( Δεν θυμάμαι ποιες..πάνε 5 χρόνια)! Για αυτό επιλέξαμε με τα δανικα! Αλλά δυστυχώς η πρώτη ηταν εξωμήτρια κύηση...

bCX6p3.png

Just now, Sofoulis είπε:

Θα σου πω...έχω κακή ποιότητα ωαρίων...το κατάλαβε ο πρώτος γιατρός με κάτι εξετάσεις που είχα κάνει...( Δεν θυμάμαι ποιες..πάνε 5 χρόνια)! Για αυτό επιλέξαμε με τα δανικα! Αλλά δυστυχώς η πρώτη ηταν εξωμήτρια 

Ποιος γιατρος αν επιτρεπεις?

Just now, Mammy76 είπε:

Ποιος γιατρος αν επιτρεπεις?

Καραγιαννίδης...ήταν συνεργαζόμενος γιατρός...δεν φταίει βέβαια για το εξωμήτριο αλλά για κάποια αλλά.τελος πάντων...

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...