Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 31/12/2019 at 11:42 ΠΜ, angel23 είπε:

Καλημέρα φίλες μου και συναγωνίστριες!!!!!

είχα καιρό να μπω και βλέπω έχουμε καταπληκτικά νέα!!!!

@Mary H τι υπέροχα νέα!!! Συγχαρητήρια !!!! όχι μόνο δικαιώθηκες μετά τον τεράστιο αγώνα σου αλλά θα είσαι και διδυμομανούλα!!!!

Τι υπέροχα και τι συγκίνηση όσο πάω πίσω και θυμάμαι τον αγώνα σου. με το καλό,  να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη (πίστεψέ με μπορεί

να γίνει) και με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου. Το 2019 σου έδωσε τελικά το καλύτερο δώρο και εσύ δίνεις το καλύτερο μήνυμα στις φίλες

που προσπαθούν.

Συμφωνώ με όσα σου είπε η Γεωργία και η φίλη μας η Inglaterra, τα διδυμάκια είναι δώρο θεού αλλά θέλουν χέρια. Όταν θα έχω χρόνο

θα σας πω τη δική μου εμπειρία. με βοηθάει η αδερφή μου και έρχεται και μια γυναίκα το πρωί. Αλλά χαλάλι βρε παιδιά είναι υπέροχα.

Ναι, έχει δίκιο η iglterra μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα (εγώ νοσταλγώ όταν ήταν μικρά -αύριο γίνονται 3 εβδομάδων- γιατί πια εμφανίζουν μια μικρή γκρίνια ίσως λόγω

κολικών).

Σας φιλώ όλες. σς εύχομαι καλή πρωτοχρονιά και μια υπέροχη χρονιά το 2020 γεμάτη υγεία, μωρά και ότι καλό για τις οικογένειες σας!

Καλώς την! Καλή χρονια εύχομαι κι εγω με τα κοριτσάκια σου! Αυτο μου το είπαν κι εμενα οτι τα δίδυμα θελουν 3 άτομα! Εγω θα εχω τη μαμά μου αλλα σκέφτομαι να βρω μια κοπελα για λίγες ωρες τη μερα. Είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας οποτε σχετικά γρηγορα πρεπει να γυρίσω στη δουλεια.  Οταν εχει λιγο χρόνο πες μας πως ειναι οι πρώτες εβδομάδες με τα μπεμπέ!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

On 31/12/2019 at 12:36 ΠΜ, Sofoulis είπε:

Και πέτυχες με την.πρωτη εκεί???

Ναι με την πρώτη.

2020 ζεστές ευχές για μια χρονιά που θα σας δώσει ο, τι ονειρεύεστε! Να έχετε όλες υγεια, οι μανούλες να καμαρώνετε τα παιδάκια σας, οι εγκυουλες μας με το καλό να τα πάρουν στην αγκαλιά τους και οι φίλες μας που είναι στην προσπάθεια σύντομα να μας ανακοινώσουν μεγάλες χοριακες! Πολλά φιλιά! 

• Μου αρέσει 6

4OQ2p3.png

On 31/12/2019 at 5:44 ΜΜ, Mary H είπε:

Καριωτυπο απαραιτητως και οι δυο σας κ ενα καρυοτυπο ζευγους. Πρωτα να βρεθει τι φταιει. Ισως να επισκεπτοσαστε καποιο γενετιστη

Ευχομαι το 2020 να ειναι ενα ετος χαρουμενο, δημιουργικό, αγαπησιαρικο, ζεστό, λιγακι πονηρό, σκανταλιαρικο και ζωηρό οπως τα μωρακια που περιμενουμε εγκυες και μη! Και κυρίως γονιμο !!!!!!!!!!

Καλημερα!Καλη χρονια με πολλες μεγαλες χοριακες και οι εγκυουλες να παρουν τα μωρακια τους αγκαλια!Να ρωτησω λιγο.Εμεις καναμε μοριακο καρυοτυπο ο καθενας μας.Οταν λες ζευγους εννοεις κατι αλλο?Τι μπορει να συμβαινει στην ενωση οταν οι καρυοτυποι ειναι φυσιολογικοι?Δεν αναφερομαι στην ηλικια και τις αναμενομενες χρωμοσωματικες ανωμαλιες..

• Μου αρέσει 1

Just now, anoulious είπε:

Καλημερα!Καλη χρονια με πολλες μεγαλες χοριακες και οι εγκυουλες να παρουν τα μωρακια τους αγκαλια!Να ρωτησω λιγο.Εμεις καναμε μοριακο καρυοτυπο ο καθενας μας.Οταν λες ζευγους εννοεις κατι αλλο?Τι μπορει να συμβαινει στην ενωση οταν οι καρυοτυποι ειναι φυσιολογικοι?Δεν αναφερομαι στην ηλικια και τις αναμενομενες χρωμοσωματικες ανωμαλιες..

Απ ότι ξερω ο καρυωτυπος ζεύγους δείχνει την ένωση των χρωμοσωμάτων . Αυτά απ ότι έχω ακούσει ρώτησε όμως τον γιατρό σου η κάποιον γρνετιστη

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Απ ότι ξερω ο καρυωτυπος ζεύγους δείχνει την ένωση των χρωμοσωμάτων . Αυτά απ ότι έχω ακούσει ρώτησε όμως τον γιατρό σου η κάποιον γρνετιστη

Επειδή με ενδιαφέρει... Μαίρη έχεις κάνει με το σύζυγό σου ξεχωριστά μοριακό καρυότυπο ο καθένας και κάνατε μετά και κάτι άλλο που λέγεται καρυότυπος ζεύγους;;;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ele@n είπε:

Επειδή με ενδιαφέρει... Μαίρη έχεις κάνει με το σύζυγό σου ξεχωριστά μοριακό καρυότυπο ο καθένας και κάνατε μετά και κάτι άλλο που λέγεται καρυότυπος ζεύγους;;;

Εμεις καναμε μονο καρυοτυπο   σε δοτρια, αλλα εχω ακουσει κ για καρυοτυπο ζευγους οπου μπορει να υπαρχει θεμα στην ενωση. Επειδη ομως δεν ειμαστε γιατροι ρωτηστε το γιατρο σας

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

πρίν από 56 λεπτά , Sofoulis είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου το κάνετε.??? Μαιρουλα μου τι κάνουν τα μωράκια σου....

Καλησπερα, Τουτουνακι!Μολις βγηκα για περπατημα και γυρισα. Ολα οκ νομιζω την αλλη εβδομαδα εχω υπερηχο, κατα τα αλλα συμπτωματα στο φουλ. Εσυ καλα εισαι?

Just now, Mammy76 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!χαιρομαι που σας γνωριζω μεσω του φορουμ!!!μετα απο 3 προσπαθειες παμε για 4η....θελω την γνωμη σας για τον κ.Τσιριγωτη

Καλωσορισες, καλη χρονια και ευχομαι να ειναι και γονιμη για σενα!Και τις 3 με δανεικα? Τι σου ειπαν για τις αποτυχιες? Για τον Τσιριγωτη εχω ακουσει τα καλυτερα , αλλα θα σου δωσουν πληροφοριες τα κοριτσια που τον εχουν γιατρο

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Just now, Mary H είπε:

Καλωσορισες, καλη χρονια και ευχομαι να ειναι και γονιμη για σενα!Και τις 3 με δανεικα? Τι σου ειπαν για τις αποτυχιες? Για τον Τσιριγωτη εχω ακουσει τα καλυτερα , αλλα θα σου δωσουν πληροφοριες τα κοριτσια που τον εχουν γιατρο

Καλη χρονια κ απο μενα!!! Οχι...με δικα μου!!!Δεν μπηκα καν στη διαδικασια να ρωτησω περισσοτερα ....κατευθειαν αλλαγη σε αλλον γιατρο....ειμαι και εγω μια ξεροκεφαλη γιατρος!!!περιμενω μα ανυπομονησια τις γνωμες σας κοριτσια σχετικα....

Διαφημίσεις

Just now, Mammy76 είπε:

Καλη χρονια κ απο μενα!!! Οχι...με δικα μου!!!Δεν μπηκα καν στη διαδικασια να ρωτησω περισσοτερα ....κατευθειαν αλλαγη σε αλλον γιατρο....ειμαι και εγω μια ξεροκεφαλη γιατρος!!!περιμενω μα ανυπομονησια τις γνωμες σας κοριτσια σχετικα....

Πιστευω οτι αν επιλεξεις τον συγκεκριμενο γιατρο δεν θα το μετανιωσεις...

• Ευχαριστώ 1

Lilypie - (IVvA)

πρίν από 13 λεπτά , Mammy76 είπε:

Καλησπέρα. Και αυτή την τέταρτη φορά με τα δικά σου ωαρια θα ξαναπροσπαθησεις; Εγώ έκανα δύο φορές και πάω για την τρίτη και προβληματιζομαι αν αξίζει να προσπαθήσω πάλι με τα δικά μου. 

Just now, Mirsini74 είπε:

Καλησπέρα. Και αυτή την τέταρτη φορά με τα δικά σου ωαρια θα ξαναπροσπαθησεις; Εγώ έκανα δύο φορές και πάω για την τρίτη και προβληματιζομαι αν αξίζει να προσπαθήσω πάλι με τα δικά μου. 

Ναι!γιατι παρα την ηλικια μου...43...ανταποκρινομαι καλα....μου φαινεται λιγο απομακρο ακομα η δωρεα....η τριτη δεν προχωρησε καν....μαλλον λαθος χειρισμος του γιατρου...

Just now, Mirsini74 είπε:

Και γιατι να μην προσπαθησεις με τα δικα σου???ανταποκρινεσαι καταρχην?ποσο ετων εισαι ???...να υποθεσω του '74???

Επεξεργάστηκαν by Mammy76
  • Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Mary H είπε:

Καλησπερα, Τουτουνακι!Μολις βγηκα για περπατημα και γυρισα. Ολα οκ νομιζω την αλλη εβδομαδα εχω υπερηχο, κατα τα αλλα συμπτωματα στο φουλ. Εσυ καλα εισαι?

Καλά είμαι κι εγώ Μαιρουλα μου!!!! Περιμένω νέα σου απ' το γιατρό!!!! Τι ωραία που έχεις συμπτωματακια!!!!!!:x

1 hour ago, Mammy76 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!χαιρομαι που σας γνωριζω μεσω του φορουμ!!!μετα απο 3 προσπαθειες παμε για 4η....θελω την γνωμη σας για τον κ.Τσιριγωτη

Καλησπέρα!!!!! Εγώ έχω ακούσει απ' τις κοπέλες εδώ τα καλύτερα γι αυτον το γιατρό!!!!!

Με τον καλό η πρώτη σου προσπάθεια μαζί του να α είναι διδυμακια!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...