Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, dimitra19 είπε:

@Καντι,  το εψαξα στο internet  , δεν εχω ενδομητριωση αλλα θα ρωτησω σιγουρα για το ERA TEST. Δεν παιρνω αντιβιωσεις γιατι δεν εχω ενδομητριωση.

@island1, κοριτσι δεν ειχα κανενα απο τα συμπτωματα που αναφερεις αρα θεωρω οτι δεν μου κατεστρεψε κανεις το ενδομητριο. Εκανα την αποξεση με τον 1ο γιατρο ( ο οποιος ηταν λιγο ασυνηθιστος τυπος αλλα σε αυτα ηξερε τι εκανε ) , πηρα την αντιβιωση μου , ειχα λιγο αιμα για λιγες μερες κ ολα καλα ! Σε οτι αφορα την αλλαγη γιατρων για το οποιο συζηταμε ...εσυ αλλαξες 3 ...κ οκ καλα εκανες ...μπορει κι εγω να παω κ σε 3ο καποια στιγμη αλλα δεν το παλεψες με τον 2ο? 

Δεν ξερω καν γιατι αναφερθηκε κατι τετοιο απο τηννστιγμη που δεν ειχα καμια αιμοραγια .....Απλα μην θεωρειτε οτι αυτο που ετυχε σε σας κουμπωνει σε ολες τις περιπτωσεις .

Στις παλλινδρομησεις που ειχες εγιναν εξετασεις στο εμβρυο ? Που οφειλονταν ? 

Συμφωνω οτι το καλο εμβρυο δινει κ εγκυμοσυνη αλλα πρεπει να το δεχεται κ ο οργανισμος μου....τελοσπαντων θα κανω οτι μπορω κ βλεπουμε..

Ευχαριστω για τα σχολια κ ειναι ολα καλοδεχουμενα αλλα ρε κοριτσια εγω σας μιλησα για μη δεκτικοτητα ενδομητριου κ μου γραφετε τοσα αλλα ασχετα που με αγχωνεται 

Μου λετε για ενδομητριωση που δεν εχω ! Αν ειχα θα το ειχα καταλαβει ! 

Μου λετε για φλεγμονη κ βιοψια κ σας ρωταω ... δεν θα το εβλεπε στην υστεροσκοπηση ? Γιατι αν οι δικοι σας το βλεπουν κ ο δικος μου δεν το βλεπει τοτε δεν πληρωνω γιατρο αλλα μπακαλη

Σε λιγο θα μου πειτε για καρκινο ! 

Οταν λετε κατι σε καποιον ακομα κι εδω μεσα να εχει μια λογικη ... γιατι ανθρωποι ειμαστε κ επηρεαζομαστε ! Δεν μπορει να λεμε οτι μας ερθει επειδη μας ετυχε εμας . 

Κ παλι σας ευχαριστω κ μην με παρεξηγειτε ...αλλα με αγχωσατε !!!! 

Καλημερα Δήμητρα! Θέλω να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα και πιστεύω οτι δεδομένων των συνθηκών είσαι πολυ ήρεμη! Εγω την Άνοιξη ήμουν σε κατασταση υστερίας.Μου έλεγαν πολλα και διαφορα και ειχα τρελαθεί. Δυο πράγματα ήθελα απλά να σου πω.Οταν μετα την 1η ετ με δανεικά (2 βλαστοκυστες πολυ καλής ποιότητας) ,καναμε υστεροσκοπηση και ο γιατρος μόλις συνήλθα μου ειπε ολα καλα,δεν είδα τιποτα μακροσκοπικά,ολα ειναι Ενταξει. Μετα απο λίγες μέρες με παιρνουν τηλεφωνο οτι εχω χρονια ενδομητριτιδα! Γκντουπ! Εσενα λοιπον,στην υστεροσκοπηση έγινε και βιοψία ή το ειδαν μονο μακροσκοπικά. Σε εμενα η συνεχεια ηταν να πάρω αντιβίωση και να γίνει βιοψία ενδομητρίου περιπου 20-30 μέρες μετα οπου μου είπαν οτι δεν υπαρχει φλεγμονή.Για την ιστορία,μετα απο ολα αυτα εκανα και 2η ετ και πάλι τιποτα!

Το δεύτερο,άλλαξα τελικα κέντρο και γιατρο οχι τοςο λογω έλλειψης εμπιστοσύνης αλλα επειδη ειχε απίστευτα μεγάλη αναμονή για δοτρια(8-10 μηνες!) και τελικα απεδείχθη οτι καλα εκανα,στον Τσιριγώτη πετύχαμε με την πρώτη.

Τελος,πιστεύω οτι το πιο σωστό ειναι να κανεις αυτο που σου λεει το ένστικτο σου! Μην ακούς κανέναν!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Fleabag είπε:

Καλημερα Δήμητρα! Θέλω να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα και πιστεύω οτι δεδομένων των συνθηκών είσαι πολυ ήρεμη! Εγω την Άνοιξη ήμουν σε κατασταση υστερίας.Μου έλεγαν πολλα και διαφορα και ειχα τρελαθεί. Δυο πράγματα ήθελα απλά να σου πω.Οταν μετα την 1η ετ με δανεικά (2 βλαστοκυστες πολυ καλής ποιότητας) ,καναμε υστεροσκοπηση και ο γιατρος μόλις συνήλθα μου ειπε ολα καλα,δεν είδα τιποτα μακροσκοπικά,ολα ειναι Ενταξει. Μετα απο λίγες μέρες με παιρνουν τηλεφωνο οτι εχω χρονια ενδομητριτιδα! Γκντουπ! Εσενα λοιπον,στην υστεροσκοπηση έγινε και βιοψία ή το ειδαν μονο μακροσκοπικά. Σε εμενα η συνεχεια ηταν να πάρω αντιβίωση και να γίνει βιοψία ενδομητρίου περιπου 20-30 μέρες μετα οπου μου είπαν οτι δεν υπαρχει φλεγμονή.Για την ιστορία,μετα απο ολα αυτα εκανα και 2η ετ και πάλι τιποτα!

Το δεύτερο,άλλαξα τελικα κέντρο και γιατρο οχι τοςο λογω έλλειψης εμπιστοσύνης αλλα επειδη ειχε απίστευτα μεγάλη αναμονή για δοτρια(8-10 μηνες!) και τελικα απεδείχθη οτι καλα εκανα,στον Τσιριγώτη πετύχαμε με την πρώτη.

Τελος,πιστεύω οτι το πιο σωστό ειναι να κανεις αυτο που σου λεει το ένστικτο σου! Μην ακούς κανέναν!

Δεν μου ειπαν κατι για βιοψια ! Θα το ρωτησω ομως , το εχω υποψιν . 

Εγω λεω να τον αφησω να δοκιμασει τα δικα του εστω αλλη 1 φορα αν κ θα μου δωσει νεα δοτρια οποτε λογικα θα μου βγουν αλλες 2 προσπαθειες. 

Θα ρωτησω πολλα κ διαφορα κ αν παλι τιποτα ο επομενος ειναινο Τσιριγωτης ...τον σκεφτομαι εδω κ καιρο ..θα δουμε ! 

• Μου αρέσει 1

Δεν μου ειπαν κατι για βιοψια ! Θα το ρωτησω ομως , το εχω υποψιν . 

Εγω λεω να τον αφησω να δοκιμασει τα δικα του εστω αλλη 1 φορα αν κ θα μου δωσει νεα δοτρια οποτε λογικα θα μου βγουν αλλες 2 προσπαθειες. 

Θα ρωτησω πολλα κ διαφορα κ αν παλι τιποτα ο επομενος ειναινο Τσιριγωτης ...τον σκεφτομαι εδω κ καιρο ..θα δουμε ! 

Δημητρούλα μου επειδή σ έχουμε ζαλίσει με τόσες πληροφορίες κράτησε μόνο αυτά τα δυο: βιοψία ενδομητριου για φλεγμονή κ ΕΡΑ τεστ. Πιστεύω ότι αν εστιάσετε σ αυτά τα δυο θα βρεθεί η λύση κ θα πανε όλα καλά κ ας μείνεις κ στο γιατρό σου- με αλλαγή δοτριας βέβαια. Όλα καλά θα πανε.  Όλες εδώ που σε ζαλίζουμε θελουμε πολύ πολύ να πετύχεις. Άκουσε κ το ένστικτο σου κ οκά θα πανε τελεια την επομενη:wub:

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Δημητρούλα μου επειδή σ έχουμε ζαλίσει με τόσες πληροφορίες κράτησε μόνο αυτά τα δυο: βιοψία ενδομητριου για φλεγμονή κ ΕΡΑ τεστ. Πιστεύω ότι αν εστιάσετε σ αυτά τα δυο θα βρεθεί η λύση κ θα πανε όλα καλά κ ας μείνεις κ στο γιατρό σου- με αλλαγή δοτριας βέβαια. Όλα καλά θα πανε.  Όλες εδώ που σε ζαλίζουμε θελουμε πολύ πολύ να πετύχεις. Άκουσε κ το ένστικτο σου κ οκά θα πανε τελεια την επομενη:wub:

Το ξερω μωρε . Ναι βεβαια θα του τα πω αυτα ! 

Κ θα σας πω κ τα νεοτερα ! 

Σας ευχαριστω ολες ! 

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Κοριτσια sorry αλλα εχω αρχισει κ καιω κυτταρα ! Πολλες πληροφοριες...

1) μου γραφετε για φλεγμονη στο ενδομητριο κ βιοψια .. θα το ρωτησω στο γιατρο αλλα μετα απο υστεροσκοπηση δεν θα τη  εβλεπε ? 

2) μου γραφετε για εμβρυο 3 ημερων ...σε γνωστά κεντρα που εχω μιλησει τηλεφωνικα στο παρελθον , βαζουν κανονικα εκτος αν εχεις κανει 1-2 αποτυχημενες οπου εκει πανε με βλαστοκυστες για να αυξησουν τις πιθανοτητες επιτυχιας .

3) Μου λετε να αλλαξω γιατρο αλλα σας εξηγησα οτι αυτος ειναι ο 2ος γιατρος που με αναλαμβανει (αρα ουσιαστικα αλλαξα ..) απλα ειναι ιδια η κλινικη . Ο 1ος γιατρος ηταν καραχημειο το παραδεχομαι! Για οσες δεν ξερετε το story , ο 1ος γιατρος εκανε τα δικα του ..άλλα του ελεγε ο διευθυντης να κανει κι άλλα εκανε . Κ τονιζω οτι ο 1ος γιατρος ειναι σαν εξωτερικος συνεργατης...δηλ .τον γνωρισα , καταληξαμε για δανεικα , πηγαμε στο medimall κ μου εκανε 3 ετ.

Ε μετα την 3η πηγα στον διευθυντη , μιλησαμε κ με ανελαβε εκεινος !

Μεχρι τοτε ο διευθυντης δεν με γνωριζε προσωπικα αφου ειχε δικες του πελατισσες.Δεν με ειχε εξετασει ποτε ο ιδιος ουτε ηξερε το ιστορικο μου.

Μου εφτιαχνε απλα το πρωτοκολο συμφωνα με τις πληροφοριες που λαμβανε απο τον 1ο γιατρο ! Δεν μπορει να ξερει το ιατρικο ιστορικο των ασθενων που ΔΕΝ ειναι δικες του.

Εκανα  τωρα μαζι του  1η προσπαθεια ( για μενα συνολικα 4η) αλλα πρωτα με ξεσκονισε .

Μου εφτιαξε την ομοκυστεινη που ειχα θεμα , με κουμπωσε στις βιταμινες , εγινε επανεξεταση για επιβεβαιωση ,  μου εκανε υστεροσκοπηση κ scratching καθως κ 3 prp  ! Μου εδειξε δηλ οτι πραγματικα ενδιαφερεται ! Δεν παω να τον καλυψω ...δεν μου ειναι κατι κι αν μου κανει πουστια θα βγω εδω κ θα τον κραξω ...δεν με νοιαζει κ καθολου ...απλα θελω να ειμαι δικαιη κ να εχω ευλογα επιχειρηματα για τυχον αλλαγη γιατρου ....παλι! 

Αυτο που μου ειπε τωρα δεν αφορουσε το παχος του ενδομητριου ( 7,3 ) ..ηταν οκ με αυτο κ μου ξεκαθαρισε πως οτι φαρμακα κ να μου δωσει δεν προκειται να παχυνει αλλο ! 

Αυτο που ειπε λοιπον ειναι οτι θελει να βρει τροπο να κανει το ενδομητριο πιο δεκτικο ! Οχι πιο παχυ γιατι αυτο σε μενα απλα δεν γινεται ! 

Το οτι ειχα μια παλινδρομη κυηση ( απο την 1η ετ με τον 1ο γιατρο ) κατα την γνωμη του οφειλεται στην μη δεκτικοτητα του ενδομητριου .Γιατρος δεν ειμαι κ δεν μπορω να ξερω αν επιστημονικα αυτο στεκει ή οχι αλλα τουλαχιστον απο αυτον καταλαβα τι προβλημα εχω μιας κ ο προηγουμενος δεν μου εξηγουσε.

Μου εδωσε να καταλαβω οτι ισως χρειαζομαι αλλου ειδους φαρμακευτικη αγωγη , λιγο διαφορετικο πρωτοκολλο απο το συνηθισμενο. Κ για αυτο μου ζητησε να ξαναμιλησουμε σε λιγες μερες να το εχει σκεφτει , να το εχει μελετησει κ " μαγειρεψει" στο μυαλο του ! 

Μου εδωσε να καταλαβω οτι ξεπερνιεται αλλα ειναι tricky ...δυσκολακι. Οχι ομως ακατορθωτο ...θελει να βρει κολπα θα ελεγα εγω! 

Κανεις δεν μου εγγυαται επιτυχια αλλα αφου αλλαξα ήδη γιατρο ....να ξαναλλαξω ? 

Τωρα σε οτι αφορα τις δοτριες κ την ποιοτητα εμβρυων ...

Αφου εκανα την 3η  αποτυχημενη προσπαθεια με τον 1ο γιατρο ,πηγαμε να συζητησουμε κ του το εθιξα ως θεμα μιας κ ειχα ακουσει πολλα εδω μεσα .

Του ειπα λοιπον οτι ισως να μην ειναι καλη η δοτρια ...ή ακομα κι οτι καποια κεντρα ακουγεται να εχουν καλυτερο " δικτυο " απο δοτριες ...

Μου εξηγησε λοιπον οτι μια δοτρια μπορει σε ενα κυκλο να φερει 2 κ  3 επιτυχημενες εγκυμοσυνες κ η ιδια δοτρια σε αλλο κυκλο να μην δωσει τιποτα . Αρα αυτα δεν ισχυουν .

Και μεταξυ μας κοριτσια..... οπου κι αν παμε ...δεν ξερουμε τις  δοτριες . Το κρατος δεν εχει ελεγκτικους μηχανισμους για τις εξωσωματικες ... οτι θελουν μας λενε κι οτι θελουμε πιστευουμε ....ωστοσο η απαντηση του μου εκανε πολυ λογικη 

Το ξερετε οτι η δοτρια σας μπορει να ειναι μια οποιαδηποτε γυναικα που απλα βρεθηκε στο ιδιο κεντρο με  εσας ? Το τι λενε οι κλινικες κ τα χαρτια που δινουν ειναι αμφιλεγομενα απο την στιγμη που δεν ελεγχονται .! Ακουω κατι για 19χρονες , για 25χρονες κλπ κ μακαρι να ειναι ετσι. Κι εμενα μου ειπαν 28χρ . Το ξερω σιγουρα ? Την ειδα ? Ειναι πραγματι δοτρια ή ειναι απλως μια τυπισσα που κατα την ωορρηξια εβγαλε πχ 16 ωαρια ...κι εκεινης της ειπαν οτι εβγαλε 8  . Κ τα αλλα 8 μου τα πουλησανε εμενα  εν αγνοια της ...?

Απλα ξερετε τι .. θελουμε τοσο πολυ να κανουμε παιδι που θα πιστεψουμε τα παντα ! Κι ακομα χειροτερα ... δεν θα αναρωτηθουμε ποτε για ολα αυτα γιατι οταν μας παιρνουν  τηλ κ μας λενε " ουαου εχετε 8 ωαρια " η χαρα μας ειναι τοση που τα ξεχναμε ολα ! 

Αν δεν ειχε παλινδρομησει η 1η κυηση που ειχα δεν θα σχολιαζαμε αν το εμβρυο ηταν 3ημερων η 5.

Εγω θα ειχα αγκαλια το γιο μου σημερα κ θα ευγνωμονουσα την "δοτρια" . 

Ειδικα αυτο για τις δοτριες ...δεν θελω να το ακουω κ  sorry αν με ακουτε καπως αλλα ειναι αστειο για  μενα να νομιζω οτι μπορω να ξερω το αν ειναι καλη η δότρια ή όχι ...

Εχω φιλη που δεν πινει , δεν καπνιζει εκανε 2 παιδια ..κ τα 2 με προβλημα ! Το 1 γεννηθηκε με 6 δαχτυλα κ το αλλο με προβληματα νοησης...Αναμεσα σε αυτα τα 2 ειχε μεινει εγκυος με ενα ακομα παιδακι στο οποιο διαγνωστηκε σοβαρη παθηση κ αν το γεννουσε θα ζουσε το πολυ μεχρι 2 χρ. Με συνεχεις αιμοκαθαρσεις κ αφορητους πονους ..εκανε κατι σαν εκτρωση ...τι θελω να πω ???

Το DNA ειναι πολυπλοκη οντοτητα και ενω σιγουρα δεν προσφερει τιποτα χρησιμο το αλκοολ ή το τσιγαρο ...βαζω οτι στοιχημα θελετε οτι πολλες απο τις δοτριες που βαφτιζουμε καλες κ πινουν κ καπνιζουν κ δινουν κ υγιη εμβρυα κ τελειομηνες εγκυμοσυνες για καποιες τυχερες ! Το παν ειναι στο DNA  .....μα ενα ανωνυμο χαρτι πως σας κανει τοσο απολυτα σιγουρες για την ποιοτητα ? 

Αλλαζετε δοτρια κ νομιζετε οτι οφειλεται εκει ..μπορει ..τι να πω αλλα εχω αλλη γνωμη.

Κ τελος κ σημαντικοτερο κοριτσια μου υπαρχει κι ενας ΘΕΟΣ ...

Αν κ δεν ειμαι θρησκα πιστευω πως  αν δεν θελει ΑΥΤΟΣ τιποτα δεν θα γινει , σε οσους γιατρους κι αν παω ! Μενει να Τον πεισω ....

Δεν ξερω αν τελικα θα καταφερω ποτε να κανω παιδι ...αλλα αν κανω θελω να του μαθω να δινει κι  ευκαιριες στους ανθρωπους διοτι πολλες φορες αθελα μας , μεσα στα βασανα μας κι εμεις θελουμε καποιον να κατηγορησουμε ...εναν γιατρο, μια κλινικη , μια δοτρια , ενα εμβρυο ....θελουμε καποιος να σηκωσει το βαρος αυτο ...

Ξρω οτι δεν ειναι ευκολο για καμια μας αλλα οταν λεω οτι δεν παραιτουμαι απο τις προσπαθειες εξωσωματικης ... δεν παραιτουμαι κι απο τον γιατρο.

...αυτο θελω να κανω ! Να του δωσω μια ευκαιρια να δοκιμασει ξανα μαζι μου ! Χωρις εγγυηση χωρις δεσμευσεις μονο με ειλικρινη προσπαθεια κ πιστη οτι ισως κ να τα καταφερει ... 

Κι αν οχι ....οκ ! Παμε παρακατω ! Σας φιλω γλυκά ολες 

Θα ρωτησω πολλα απο αυτα που μου θεσατε στο γιατρο κ θα επανελθω 

Δημητρούλα μου διάβασα πολύ προσεκτικά την άποψη σου και προφανώς σέβομαι απόλυτα αυτα που λες! Σε κάποια έχεις δίκιο, σε κάποια άλλα διαφωνώ αλλά δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία...ένα μόνο θέλω να σου πω κι αυτό γιατί το παίρνω τώρα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ... Έτσι πίστευα κι εγώ για το δικό μου πρώην γιατρό, και έλεγα θα μείνω μαζί του να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία και μετά θα αλλάξω αν δεν πάει καλά κτλ κτλ...τα κορίτσια ( σύμφωνα με αυτά που τους έλεγα εγώ κατακαιρους) κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το γιατροί αυτό....δεν ήθελα να το παραδεχτω...μα.κυριως δεν ήθελα να το πιστεψω μιας κι εγώ είχα " χατζωθει" από πάνω του... Το αποτέλεσμα...γνωστό σε όλες σας πια...7 διεγέρσεις 3 εμβρυομεταφορες με δικα μου, μια υστεροσκοπιση μια προσπάθεια με δανικά που κατέληξε σε εξωμήτριο, ένα χειρουργείο οπου μου αφαιρέθηκαν και οι δύο σάλπιγγες....

Κι όλα αυτά γιατί???  Γιατί απλά ήθελα να δώσω ευκαιρία στο δικό μου γιατρό... γιατί το έβλεπα και λίγο συναισθηματικά... 

Για τους γιατρός είμαστε αριθμοί...και ποσοστά..μπροστα στη λαχτα τα και την ανάγκη που έχουμε να κάνουμε ένα παιδί δεν χωράνε συναισθηματισμοι...

Δεν μου κανεις???? Πάω αλλού!!!!

• Μου αρέσει 7

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Sofoulis είπε:

Δημητρούλα μου διάβασα πολύ προσεκτικά την άποψη σου και προφανώς σέβομαι απόλυτα αυτα που λες! Σε κάποια έχεις δίκιο, σε κάποια άλλα διαφωνώ αλλά δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία...ένα μόνο θέλω να σου πω κι αυτό γιατί το παίρνω τώρα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ... Έτσι πίστευα κι εγώ για το δικό μου πρώην γιατρό, και έλεγα θα μείνω μαζί του να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία και μετά θα αλλάξω αν δεν πάει καλά κτλ κτλ...τα κορίτσια ( σύμφωνα με αυτά που τους έλεγα εγώ κατακαιρους) κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το γιατροί αυτό....δεν ήθελα να το παραδεχτω...μα.κυριως δεν ήθελα να το πιστεψω μιας κι εγώ είχα " χατζωθει" από πάνω του... Το αποτέλεσμα...γνωστό σε όλες σας πια...7 διεγέρσεις 3 εμβρυομεταφορες με δικα μου, μια υστεροσκοπιση μια προσπάθεια με δανικά που κατέληξε σε εξωμήτριο, ένα χειρουργείο οπου μου αφαιρέθηκαν και οι δύο σάλπιγγες....

Κι όλα αυτά γιατί???  Γιατί απλά ήθελα να δώσω ευκαιρία στο δικό μου γιατρό... γιατί το έβλεπα και λίγο συναισθηματικά... 

Για τους γιατρός είμαστε αριθμοί...και ποσοστά..μπροστα στη λαχτα τα και την ανάγκη που έχουμε να κάνουμε ένα παιδί δεν χωράνε συναισθηματισμοι...

Δεν μου κανεις???? Πάω αλλού!!!!

Εχεις δικιο ! Θα τα σκεφτω ολα κ βλεπουμε.

Σας ευχαριστω ολες .

• Μου αρέσει 3

Εχεις δικιο ! Θα τα σκεφτω ολα κ βλεπουμε.

Σας ευχαριστω ολες .

Αυτο με το ΕRA test ρωτησε αν χρειαζεται , με τη λογικη οτι εμεινες εγκυος ασχετως αν ηταν παλινδρομη. Μπορει να μην το χρειαζεσαι

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Καλησπέρα κορίτσια. Χάθηκα γιατί έχω πάλι τα μικρά άρρωστα... Πηγαίνουμε 2 ημέρες στον Βρεφικό, κάτι τσιμπαμε και αρχίζουμε τις αγωγές... Έτσι ειναι ο πρώτο χειμώνας...

Angel σου ευχήθηκα με πμ, σου εύχομαι και πάλι και από εδώ να τα χαίρεστε τα κορίτσια σας και να είναι πάντα υγιή και καλότυχα. Καλα αναθρέματα σε σας και καλή δύναμη!

Χάρηκα πολύ με τις εγκυουλες μας! Καλή συνέχεια να έχετε! 

Gatoula και Δήμητρα λυπάμαι πολύ που δεν πηγαν καλά οι προσπάθειές σας... Εύχομαι ολόψυχα η επόμενη να είναι η τυχερή σας! Ξεκουραστείτε και σωματικά και ψυχικά και μόλις νιώσετε έτοιμες πάμε για το γκολ!

Δημητρα με ρωτάς αν την παλεύω. Είμαι μόνη μου, χωρίς βοήθεια. Ούτε καν από τον άντρα μου γιατί εργάζεται πολλές ώρες. Είναι δυσκολα, τι να λέμε τώρα; Θέλει πολλή υπομονή. Αφού θες να κάνεις διδυμακια σου εύχομαι να το πετυχεις. Πάντως οσες θα κάνετε με το καλό διδυμακια να φροντίσετε να έχετε όση περισσότερη βοήθεια μπορείτε να βρείτε. Επιστρεφω στα καθήκοντά μου. Σας φιλώ! 

• Μου αρέσει 8

4OQ2p3.png

Just now, Georgia1972 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Χάθηκα γιατί έχω πάλι τα μικρά άρρωστα... Πηγαίνουμε 2 ημέρες στον Βρεφικό, κάτι τσιμπαμε και αρχίζουμε τις αγωγές... Έτσι ειναι ο πρώτο χειμώνας...

Angel σου ευχήθηκα με πμ, σου εύχομαι και πάλι και από εδώ να τα χαίρεστε τα κορίτσια σας και να είναι πάντα υγιή και καλότυχα. Καλα αναθρέματα σε σας και καλή δύναμη!

Χάρηκα πολύ με τις εγκυουλες μας! Καλή συνέχεια να έχετε! 

Gatoula και Δήμητρα λυπάμαι πολύ που δεν πηγαν καλά οι προσπάθειές σας... Εύχομαι ολόψυχα η επόμενη να είναι η τυχερή σας! Ξεκουραστείτε και σωματικά και ψυχικά και μόλις νιώσετε έτοιμες πάμε για το γκολ!

Δημητρα με ρωτάς αν την παλεύω. Είμαι μόνη μου, χωρίς βοήθεια. Ούτε καν από τον άντρα μου γιατί εργάζεται πολλές ώρες. Είναι δυσκολα, τι να λέμε τώρα; Θέλει πολλή υπομονή. Αφού θες να κάνεις διδυμακια σου εύχομαι να το πετυχεις. Πάντως οσες θα κάνετε με το καλό διδυμακια να φροντίσετε να έχετε όση περισσότερη βοήθεια μπορείτε να βρείτε. Επιστρεφω στα καθήκοντά μου. Σας φιλώ! 

Περαστικα στα ζουζούνια σου και καλές γιορτές!

• Ευχαριστώ 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Sofoulis είπε:

Μαορουλα μου τι κάνεις????? 

Kαλα Σοφακι με τα γνωστα πονακια καθε μερα, με πιανουν μ αφηνουν , η μεση κλπ, αλλα δεν πειραζει , ειπαμε ολα τα περναμε για το μπεμπε. Εσυ τι κανεις?

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Kαλα Σοφακι με τα γνωστα πονακια καθε μερα, με πιανουν μ αφηνουν , η μεση κλπ, αλλα δεν πειραζει , ειπαμε ολα τα περναμε για το μπεμπε. Εσυ τι κανεις?

Καλά είμαι.κι εγώ!!!! Υπέροχα πινάκια!!!!!!

bCX6p3.png

Just now, Sofoulis είπε:

Καλά είμαι.κι εγώ!!!! Υπέροχα πινάκια!!!!!!

Ε ναι άλλο τα πονάκια της ακατανομαστης άλλο της εγκυμοσύνης. Πιο γλυκα:) Ετοιμάζεσαι κ εσυ για ραντεβού με τους γιατρούς ;

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Ε ναι άλλο τα πονάκια της ακατανομαστης άλλο της εγκυμοσύνης. Πιο γλυκα:) Ετοιμάζεσαι κ εσυ για ραντεβού με τους γιατρούς ;

Σε 10 μέρες ξεκινάμε προετοιμασία και σε 20 πάμε στο γιατρό για την εξέταση σπέρματος!

• Μου αρέσει 4

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...