Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, island1 είπε:

Τριών ημερών με δοτρια; Γιατί;;;; Βλαστοκυστες 5ΑΑ έβαζα κ 6ΑΑ.. αυτό που βλέπεις έχει να κάνει με διαιρέσεις κύτταρα κ στιβάδες εξωτερικές...δεν έχει τόσο σημασία το 3ή το 5 όσο το ότι προσωπικά δεν πειθομαι ότι φταις εσύ κ όχι τα εμβρια

Χτες....

Με δοτρια, τριών ημερών έβαλα εγώ και τώρα ο άντρας μου κοιμίζει το μωρό. Στο ίδιο κέντρο με την Δημητρούλα με τον ίδιο γιατρό, στην πρώτη προσπάθεια με δανεικά (και με μια μήτρα ταλαιπωρημένη από ενδομητρίωση, τρία χειρουργεία, μια ωοοθηκη, καμία σάλπιγγα). 

Δεν το γράφω αυτό για να υπερασπιστώ τον συγκεκριμενο γιατρό, ετσι; Απλώς για να πω ότι δεν είναι πανάκεια οι βλαστοκυστες, ούτε ότι τα τριών ημερών είναι κακή πρακτική. 

Η κάθε μία έχει την εμπειρία της και τις απόψεις της, όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εδώ είναι να μοιραζόμαστε τις αποψεις μας, όμως διαγνώσεις δεν μπορούμε να βγάζουμε. Πολλές φορές άλλωστε δεν ξέρει κανείς τι φταίει - υπάρχουν πολλά για τη γονιμοποίηση που η επιστήμη ακόμα δεν τα ξέρει. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

@island1 κ @Sofoulis..Κορίτσια κ γω στο medimall έκανα τη 2η εξωσωματική και δεν πέτυχε...την 1η στο Ιασώ κ έχω ένα αγοράκι από κει...

Γιατί έχετε αυτή την άποψη για το κέντρο??έχετε ακούσει ή αντιμετωπίσει κάτι αρνητικό??

Να σημειώσω ότι είμαι επαρχία και απλά ο γιατρός μου συνεργάζεται με το κέντρο για τις εμβρυομεταφορες

4 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Κοριτσια θελω μια χαρη !

Θελω να μου δωσετε ονοματα γιατρων οπου δοκιμασατε,πετυχατε  κ ξερετε οτι ειναι καλοι ! 

Οχι απλα φημες .... 

Αν δεν εχετε αντιρρηση σημειωστε ολοκληρα ονοματα μιας κ καμια φορα δεν βγαζω ακρη για ποιους μιλατε. 

10- 15 κοπελες το πολυ που ειμαστε κ μιλαμε μεταξυ μας ...δεν νομιζω να παρεξηγηθει καποια αν γραψουμε ολοκληρο ονομα ....

Τοσα λεμε εδω μεσα ...

Περιμενω νεα σας 

Ιδιως όσες πετυχατε ! Μιλαω για Αθήνα ! 

Ευχαριστω εκ των προτερων 

Τσιριγωτης

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Mary H είπε:

Πολύ σωστή η τοποθέτηση σου είναι καλό να ψάχνουμε κ για φλεγμονή ο γιατρός μου δίνει πολύ σημασία σ αυτό. Σου ευχομαι πολύ καλή επιτυχία στην επόμενη ετ σου κ θα πετύχει τώρα μην ανησυχεις

Μακάρι Παναγία μου!!!

Έχω ταλαιπωρηθει πάρα πολύ..και θέλουμε πολύ ένα μωράκι η και δύο... 

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Μου δίνεις δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω!!! 

Σ ευχαριστώ πολύ!!!!

πρίν από 48 λεπτά , Καντι είπε:

@dimitra19 Kai @Chris-chris εχετε ποτε διαγνωστεί με ενδομητριωση, εχετε κανει ποτε λαπαροσκόπηση;

Δημητρουλα μου λυπάμαι πολυ για το αποτέλεσμα. Εφ οσον ζητάς ονόματα γιατρών θα σου προτείνω τον Σφακιανουδη, εγω δεν εχω πετύχει μαζι του αλλα εχω φίλες που έχουν, οι δυο ηταν με δανεικά.

Κάντι μου,  εγώ έχω κάνει λαπαροσκοπιση το 2012 όταν βρέθηκε κάποιος πολυποδας και βρέθηκε ήπια ενδομητριωση Σταδίου Α.

Αλλά ποτέ κανένας γιατρός δεν ασχολήθηκε με αυτό.. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, island1 είπε:

1. Την κόρη μου την πέτυχα στο Ρέα στο. τζεφερακο αλλά θα ήμουν άδικη αν πω ότι κι ο Μαντουδης δεν έκανε ότι μπορούσε στο προηγούμενο κέντρο

2 δεν κατανοώ γιατί να βάλεις τριών ημερών εμβρια από δοτρια κ να μη μείνουν βλαστοκυστες...εδώ παλεύουν για βλαστοκυστες μεγαλύτερες γυναίκες μιας κ αυξάνουν πιθανότητες .Για μένα λάθος μέγα τα 3 ημερών με δοτρια.Τι φοβήθηκαν μη δε φτάσουν βλαστοκυστες; Πόσα σου έδωσαν ;;;

3 με το ενδο.ητριο όχι δεν είχα θέμα αλλά αν ήταν αυτό το θέμα σουδε θα έφτανες κύηση κ μάλιστα σχεδόν τέλος α Τριμηνου.Καρυωτυπο σε εκείνο το μωρό είχες κάνει; Τι έδειξε;

Από τη στιγμή που πέτυχες κύηση α τριμήνου το ενδομητριο μια χαρά δεκτικό είναι..εκτός εάν στο χάλασαν στην απόξεση.

Η λογικη του πειράματος ρε συ είναι όμοια με το να μείνω σε κάποιον που με πάει πάλι στα ίδια...πάρε γνώμες κ αν δεν νιώσεις ασφαλής μείνε εκεί που είσαι...

2) Με τη 1η δοτρια μου εδωσαν 8 ή 9 ωαρια απο τα οποια χρησιμοποιησα 2 3ημερων στην 1η εμβρυομεταφορα οπου κι εμεινα εγκυος κι αλλα 2 ως βλαστοκυστες την 2η φορα .Δεν προχωρησε κατι αλλο 

3)Συμφωνα με τον τωρινο γιατρο ενδεχεται λογω ενδομητριου να παλινδρομησε. Για την ακριβεια ειπε οτι το ενδομητριο επρεπε να δωσει το κατι παραπανω κ δεν μπορεσε. Εγιναν ολες οι εξετασεις τοσο στο εμβρυο οσο κ σε εμας για καρυοτυπο κ δεν βρεθηκε κατι. Τυχαιο γεγονος ...

Οταν λες να μου χαλασαν το ενδομητριο στην αποξεση τι εννοεις? Πως μπορω να το βρω αυτο ? 

Οσον αφορα τα πειραματα ...τι εννοω ? Οτι αν μια γυναικα κανει πχ 3, 4 , 5 εξωσωματικες ειτε παει σε 1 ειτε σε 2 ειτε 10 γιατρους ....ε του πουστη ! Καποια στιγμη θα κατσει....Κι οταν κατσει στον Χ γιατρο του αποδιδουμε τα ευσημα ...που μπορεο να ηταν κ απλα στατιστικα αν με καταλαβαινεις ....

Πχ..εσυ λες εκανες 7 ! Ε αργα ή γρηγορα θα σου καθοταν ...

Ωστοσο με προβληματισε αυτο που ειπες για την αποξεση κ θα ηθελα να το ψαξω . Αν εχεις αλλες πληροφοριες για αυτο πες μου.

3 ώρες πρίν, Chris-chris είπε:

Κρίμα  βρε Δήμητρα!!!

Να ξερες πόσο πολύ σε νιώθω!!! 

Είμαι 49 έχω κάνει 5  Ετ με δανεικά χωρίς καμία εμφυτευση... 

Με ενδομητριο 9,5 με 10 κι όμως αποτυχία!!!

Άρα δεν αρκεί μόνο το πάχος του ενδομητριο γι αυτό μη σε ανησυχεί το 7αρι....

Υπήρχε φλεγμονη για την οποία έκανα θεραπεία και τώρα ετοιμάζομαι για το Εra test για να δούμε μήπως υπάρχει μετατόπιση στο παράθυρο εμφυτευσης.... 

Μήπως θα πρέπει να ελέγξεις το ενδομητριο ????

Ελα ντε ....ευχαριστω για τις πληροφοριες για να βομβαρδισω το γιατρο με ερωτησεις ..πως ανακαλυψες την φλεγμονη ? Εκανα υστρεροσκοπηση κ με βρηκαν καθαρη .

Τι θεραπεια εκανες για την φλεγμονη ? 

Που εκανες τις 5 ετ ? 

3 ώρες πρίν, Καντι είπε:

@dimitra19 Kai @Chris-chris εχετε ποτε διαγνωστεί με ενδομητριωση, εχετε κανει ποτε λαπαροσκόπηση;

Δημητρουλα μου λυπάμαι πολυ για το αποτέλεσμα. Εφ οσον ζητάς ονόματα γιατρών θα σου προτείνω τον Σφακιανουδη, εγω δεν εχω πετύχει μαζι του αλλα εχω φίλες που έχουν, οι δυο ηταν με δανεικά.

Εχω κανει μονο υστεροσκοπηση κ scratching κ με βρηκαν καθαρη . 

Τι ειναι η ενδομητριωση κ τι βλεπεις με τη λαπαροσκοπηση? 

2 ώρες πρίν, vals είπε:

@island1 κ @Sofoulis..Κορίτσια κ γω στο medimall έκανα τη 2η εξωσωματική και δεν πέτυχε...την 1η στο Ιασώ κ έχω ένα αγοράκι από κει...

Γιατί έχετε αυτή την άποψη για το κέντρο??έχετε ακούσει ή αντιμετωπίσει κάτι αρνητικό??

Να σημειώσω ότι είμαι επαρχία και απλά ο γιατρός μου συνεργάζεται με το κέντρο για τις εμβρυομεταφορες

Βοηθησε με ! 

Εκανες την 1η στο Ιασω οπου εχεις το γιο σου κ εκανες τη 2η στο Medimall με τον Ξυδια ? 

Για ποιο λογο  δεν πετυχε ? Τι σου ειπαν ? 

Διαφημίσεις

Κοριτσια sorry αλλα εχω αρχισει κ καιω κυτταρα ! Πολλες πληροφοριες...

1) μου γραφετε για φλεγμονη στο ενδομητριο κ βιοψια .. θα το ρωτησω στο γιατρο αλλα μετα απο υστεροσκοπηση δεν θα τη  εβλεπε ? 

2) μου γραφετε για εμβρυο 3 ημερων ...σε γνωστά κεντρα που εχω μιλησει τηλεφωνικα στο παρελθον , βαζουν κανονικα εκτος αν εχεις κανει 1-2 αποτυχημενες οπου εκει πανε με βλαστοκυστες για να αυξησουν τις πιθανοτητες επιτυχιας .

3) Μου λετε να αλλαξω γιατρο αλλα σας εξηγησα οτι αυτος ειναι ο 2ος γιατρος που με αναλαμβανει (αρα ουσιαστικα αλλαξα ..) απλα ειναι ιδια η κλινικη . Ο 1ος γιατρος ηταν καραχημειο το παραδεχομαι! Για οσες δεν ξερετε το story , ο 1ος γιατρος εκανε τα δικα του ..άλλα του ελεγε ο διευθυντης να κανει κι άλλα εκανε . Κ τονιζω οτι ο 1ος γιατρος ειναι σαν εξωτερικος συνεργατης...δηλ .τον γνωρισα , καταληξαμε για δανεικα , πηγαμε στο medimall κ μου εκανε 3 ετ.

Ε μετα την 3η πηγα στον διευθυντη , μιλησαμε κ με ανελαβε εκεινος !

Μεχρι τοτε ο διευθυντης δεν με γνωριζε προσωπικα αφου ειχε δικες του πελατισσες.Δεν με ειχε εξετασει ποτε ο ιδιος ουτε ηξερε το ιστορικο μου.

Μου εφτιαχνε απλα το πρωτοκολο συμφωνα με τις πληροφοριες που λαμβανε απο τον 1ο γιατρο ! Δεν μπορει να ξερει το ιατρικο ιστορικο των ασθενων που ΔΕΝ ειναι δικες του.

Εκανα  τωρα μαζι του  1η προσπαθεια ( για μενα συνολικα 4η) αλλα πρωτα με ξεσκονισε .

Μου εφτιαξε την ομοκυστεινη που ειχα θεμα , με κουμπωσε στις βιταμινες , εγινε επανεξεταση για επιβεβαιωση ,  μου εκανε υστεροσκοπηση κ scratching καθως κ 3 prp  ! Μου εδειξε δηλ οτι πραγματικα ενδιαφερεται ! Δεν παω να τον καλυψω ...δεν μου ειναι κατι κι αν μου κανει πουστια θα βγω εδω κ θα τον κραξω ...δεν με νοιαζει κ καθολου ...απλα θελω να ειμαι δικαιη κ να εχω ευλογα επιχειρηματα για τυχον αλλαγη γιατρου ....παλι! 

Αυτο που μου ειπε τωρα δεν αφορουσε το παχος του ενδομητριου ( 7,3 ) ..ηταν οκ με αυτο κ μου ξεκαθαρισε πως οτι φαρμακα κ να μου δωσει δεν προκειται να παχυνει αλλο ! 

Αυτο που ειπε λοιπον ειναι οτι θελει να βρει τροπο να κανει το ενδομητριο πιο δεκτικο ! Οχι πιο παχυ γιατι αυτο σε μενα απλα δεν γινεται ! 

Το οτι ειχα μια παλινδρομη κυηση ( απο την 1η ετ με τον 1ο γιατρο ) κατα την γνωμη του οφειλεται στην μη δεκτικοτητα του ενδομητριου .Γιατρος δεν ειμαι κ δεν μπορω να ξερω αν επιστημονικα αυτο στεκει ή οχι αλλα τουλαχιστον απο αυτον καταλαβα τι προβλημα εχω μιας κ ο προηγουμενος δεν μου εξηγουσε.

Μου εδωσε να καταλαβω οτι ισως χρειαζομαι αλλου ειδους φαρμακευτικη αγωγη , λιγο διαφορετικο πρωτοκολλο απο το συνηθισμενο. Κ για αυτο μου ζητησε να ξαναμιλησουμε σε λιγες μερες να το εχει σκεφτει , να το εχει μελετησει κ " μαγειρεψει" στο μυαλο του ! 

Μου εδωσε να καταλαβω οτι ξεπερνιεται αλλα ειναι tricky ...δυσκολακι. Οχι ομως ακατορθωτο ...θελει να βρει κολπα θα ελεγα εγω! 

Κανεις δεν μου εγγυαται επιτυχια αλλα αφου αλλαξα ήδη γιατρο ....να ξαναλλαξω ? 

Τωρα σε οτι αφορα τις δοτριες κ την ποιοτητα εμβρυων ...

Αφου εκανα την 3η  αποτυχημενη προσπαθεια με τον 1ο γιατρο ,πηγαμε να συζητησουμε κ του το εθιξα ως θεμα μιας κ ειχα ακουσει πολλα εδω μεσα .

Του ειπα λοιπον οτι ισως να μην ειναι καλη η δοτρια ...ή ακομα κι οτι καποια κεντρα ακουγεται να εχουν καλυτερο " δικτυο " απο δοτριες ...

Μου εξηγησε λοιπον οτι μια δοτρια μπορει σε ενα κυκλο να φερει 2 κ  3 επιτυχημενες εγκυμοσυνες κ η ιδια δοτρια σε αλλο κυκλο να μην δωσει τιποτα . Αρα αυτα δεν ισχυουν .

Και μεταξυ μας κοριτσια..... οπου κι αν παμε ...δεν ξερουμε τις  δοτριες . Το κρατος δεν εχει ελεγκτικους μηχανισμους για τις εξωσωματικες ... οτι θελουν μας λενε κι οτι θελουμε πιστευουμε ....ωστοσο η απαντηση του μου εκανε πολυ λογικη 

Το ξερετε οτι η δοτρια σας μπορει να ειναι μια οποιαδηποτε γυναικα που απλα βρεθηκε στο ιδιο κεντρο με  εσας ? Το τι λενε οι κλινικες κ τα χαρτια που δινουν ειναι αμφιλεγομενα απο την στιγμη που δεν ελεγχονται .! Ακουω κατι για 19χρονες , για 25χρονες κλπ κ μακαρι να ειναι ετσι. Κι εμενα μου ειπαν 28χρ . Το ξερω σιγουρα ? Την ειδα ? Ειναι πραγματι δοτρια ή ειναι απλως μια τυπισσα που κατα την ωορρηξια εβγαλε πχ 16 ωαρια ...κι εκεινης της ειπαν οτι εβγαλε 8  . Κ τα αλλα 8 μου τα πουλησανε εμενα  εν αγνοια της ...?

Απλα ξερετε τι .. θελουμε τοσο πολυ να κανουμε παιδι που θα πιστεψουμε τα παντα ! Κι ακομα χειροτερα ... δεν θα αναρωτηθουμε ποτε για ολα αυτα γιατι οταν μας παιρνουν  τηλ κ μας λενε " ουαου εχετε 8 ωαρια " η χαρα μας ειναι τοση που τα ξεχναμε ολα ! 

Αν δεν ειχε παλινδρομησει η 1η κυηση που ειχα δεν θα σχολιαζαμε αν το εμβρυο ηταν 3ημερων η 5.

Εγω θα ειχα αγκαλια το γιο μου σημερα κ θα ευγνωμονουσα την "δοτρια" . 

Ειδικα αυτο για τις δοτριες ...δεν θελω να το ακουω κ  sorry αν με ακουτε καπως αλλα ειναι αστειο για  μενα να νομιζω οτι μπορω να ξερω το αν ειναι καλη η δότρια ή όχι ...

Εχω φιλη που δεν πινει , δεν καπνιζει εκανε 2 παιδια ..κ τα 2 με προβλημα ! Το 1 γεννηθηκε με 6 δαχτυλα κ το αλλο με προβληματα νοησης...Αναμεσα σε αυτα τα 2 ειχε μεινει εγκυος με ενα ακομα παιδακι στο οποιο διαγνωστηκε σοβαρη παθηση κ αν το γεννουσε θα ζουσε το πολυ μεχρι 2 χρ. Με συνεχεις αιμοκαθαρσεις κ αφορητους πονους ..εκανε κατι σαν εκτρωση ...τι θελω να πω ???

Το DNA ειναι πολυπλοκη οντοτητα και ενω σιγουρα δεν προσφερει τιποτα χρησιμο το αλκοολ ή το τσιγαρο ...βαζω οτι στοιχημα θελετε οτι πολλες απο τις δοτριες που βαφτιζουμε καλες κ πινουν κ καπνιζουν κ δινουν κ υγιη εμβρυα κ τελειομηνες εγκυμοσυνες για καποιες τυχερες ! Το παν ειναι στο DNA  .....μα ενα ανωνυμο χαρτι πως σας κανει τοσο απολυτα σιγουρες για την ποιοτητα ? 

Αλλαζετε δοτρια κ νομιζετε οτι οφειλεται εκει ..μπορει ..τι να πω αλλα εχω αλλη γνωμη.

Κ τελος κ σημαντικοτερο κοριτσια μου υπαρχει κι ενας ΘΕΟΣ ...

Αν κ δεν ειμαι θρησκα πιστευω πως  αν δεν θελει ΑΥΤΟΣ τιποτα δεν θα γινει , σε οσους γιατρους κι αν παω ! Μενει να Τον πεισω ....

Δεν ξερω αν τελικα θα καταφερω ποτε να κανω παιδι ...αλλα αν κανω θελω να του μαθω να δινει κι  ευκαιριες στους ανθρωπους διοτι πολλες φορες αθελα μας , μεσα στα βασανα μας κι εμεις θελουμε καποιον να κατηγορησουμε ...εναν γιατρο, μια κλινικη , μια δοτρια , ενα εμβρυο ....θελουμε καποιος να σηκωσει το βαρος αυτο ...

Ξρω οτι δεν ειναι ευκολο για καμια μας αλλα οταν λεω οτι δεν παραιτουμαι απο τις προσπαθειες εξωσωματικης ... δεν παραιτουμαι κι απο τον γιατρο.

...αυτο θελω να κανω ! Να του δωσω μια ευκαιρια να δοκιμασει ξανα μαζι μου ! Χωρις εγγυηση χωρις δεσμευσεις μονο με ειλικρινη προσπαθεια κ πιστη οτι ισως κ να τα καταφερει ... 

Κι αν οχι ....οκ ! Παμε παρακατω ! Σας φιλω γλυκά ολες 

Θα ρωτησω πολλα απο αυτα που μου θεσατε στο γιατρο κ θα επανελθω 

• Μου αρέσει 6

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Με δοτρια, τριών ημερών έβαλα εγώ και τώρα ο άντρας μου κοιμίζει το μωρό. Στο ίδιο κέντρο με την Δημητρούλα με τον ίδιο γιατρό, στην πρώτη προσπάθεια με δανεικά (και με μια μήτρα ταλαιπωρημένη από ενδομητρίωση, τρία χειρουργεία, μια ωοοθηκη, καμία σάλπιγγα). 

Δεν το γράφω αυτό για να υπερασπιστώ τον συγκεκριμενο γιατρό, ετσι; Απλώς για να πω ότι δεν είναι πανάκεια οι βλαστοκυστες, ούτε ότι τα τριών ημερών είναι κακή πρακτική. 

Η κάθε μία έχει την εμπειρία της και τις απόψεις της, όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εδώ είναι να μοιραζόμαστε τις αποψεις μας, όμως διαγνώσεις δεν μπορούμε να βγάζουμε. Πολλές φορές άλλωστε δεν ξέρει κανείς τι φταίει - υπάρχουν πολλά για τη γονιμοποίηση που η επιστήμη ακόμα δεν τα ξέρει. 

Φυσικά κ μένεις με τριών ημερών κ αυτό συνέβαινε χρόνια πριν όταν ακόμα δεν υπήρχαν ως τεχνική οι βλαστοκυστες.Ωστοσο είναι κοινά αποδεκτό κ βιβλιογραφικά εμπεριστατωμένη ότι οι βλαστοκυστες δίνουν μεγαλύτερα ποσοστα επιτυχίες κ χρησιμοποιούνται κυρίως σε γυναίκες που κάνουν πολλά ωάρια ( άρα δε ρισκάρεις πόσα θα χάσεις ως το στάδιο αυτό). Αυτές οι γυναίκες είναι στην πλειοψηφία τους γυναίκες μικρότερες σε ηλικία( για να μη μιλήσω για όλες όσες είναι φτωχες ανταποκριτριες κ πάλι προχωρούν σε αυτή την τεχνική. Άρα δεν είναι δικό μου απιφθεγμα ότι  με 8-9 ωαρια έπρεπε να μείνουν βλαστοκυστες πράγμα που έκανε στη δεύτερη εμβριομεταφορα γιατί;;;Τον γιατρό σου δεν τον ξέρω .Η δική μου εμπειρία είχε να κάνει με τα ΑΑΑ ποιοτικά .Αυτό τις εκφράζω που προσωπικά δεν τα πιστεύω....

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, dimitra19 είπε:

1) μου γραφετε για φλεγμονη στο ενδομητριο κ βιοψια .. θα το ρωτησω στο γιατρο αλλα μετα απο υστεροσκοπηση δεν θα τη  εβλεπε ? 

2) μου γραφετε για εμβρυο 3 ημερων ...σε γνωστά κεντρα που εχω μιλησει τηλεφωνικα στο παρελθον , βαζουν κανονικα εκτος αν εχεις κανει 1-2 αποτυχημενες οπου εκει πανε με βλαστοκυστες για να αυξησουν τις πιθανοτητες επιτυχιας .

3) Μου λετε να αλλαξω γιατρο αλλα σας εξηγησα οτι αυτος ειναι ο 2ος γιατρος που με αναλαμβανει (αρα ουσιαστικα αλλαξα ..) απλα ειναι ιδια η κλινικη . Ο 1ος γιατρος ηταν καραχημειο το παραδεχομαι! Για οσες δεν ξερετε το story , ο 1ος γιατρος εκανε τα δικα του ..άλλα του ελεγε ο διευθυντης να κανει κι άλλα εκανε . Κ τονιζω οτι ο 1ος γιατρος ειναι σαν εξωτερικος συνεργατης...δηλ .τον γνωρισα , καταληξαμε για δανεικα , πηγαμε στο medimall κ μου εκανε 3 ετ.

Μεχρι τοτε ο διευθυντης δεν με γνωριζε προσωπικα αφου ειχε δικες του πελατισσες.Δεν με ειχε εξετασει ποτε ο ιδιος ουτε ηξερε το ιστορικο μου.

Μου εφτιαχνε απλα το πρωτοκολο συμφωνα με τις πληροφοριες που λαμβανε απο τον 1ο γιατρο ! Δεν μπορει να ξερει το ιατρικο ιστορικο των ασθενων που ΔΕΝ ειναι δικες του.

Εκανα  τωρα μαζι του  1η προσπαθεια ( για μενα συνολικα 4η) αλλα πρωτα με ξεσκονισε .

Μου εφτιαξε την ομοκυστεινη που ειχα θεμα , με κουμπωσε στις βιταμινες , εγινε επανεξεταση για επιβεβαιωση ,  μου εκανε υστεροσκοπηση κ scratching καθως κ 3 prp  ! Μου εδειξε δηλ οτι πραγματικα ενδιαφερεται ! Δεν παω να τον καλυψω ...δεν μου ειναι κατι κι αν μου κανει πουστια θα βγω εδω κ θα τον κραξω ...δεν με νοιαζει κ καθολου ...απλα θελω να ειμαι δικαιη κ να εχω ευλογα επιχειρηματα για τυχον αλλαγη γιατρου ....παλι! 

Αυτο που μου ειπε τωρα δεν αφορουσε το παχος του ενδομητριου ( 7,3 ) ..ηταν οκ με αυτο κ μου ξεκαθαρισε πως οτι φαρμακα κ να μου δωσει δεν προκειται να παχυνει αλλο ! 

Αυτο που ειπε λοιπον ειναι οτι θελει να βρει τροπο να κανει το ενδομητριο πιο δεκτικο ! Οχι πιο παχυ γιατι αυτο σε μενα απλα δεν γινεται ! 

Το οτι ειχα μια παλινδρομη κυηση ( απο την 1η ετ με τον 1ο γιατρο ) κατα την γνωμη του οφειλεται στην μη δεκτικοτητα του ενδομητριου .Γιατρος δεν ειμαι κ δεν μπορω να ξερω αν επιστημονικα αυτο στεκει ή οχι αλλα τουλαχιστον απο αυτον καταλαβα τι προβλημα εχω μιας κ ο προηγουμενος δεν μου εξηγουσε.

Μου εδωσε να καταλαβω οτι ισως χρειαζομαι αλλου ειδους φαρμακευτικη αγωγη , λιγο διαφορετικο πρωτοκολλο απο το συνηθισμενο. Κ για αυτο μου ζητησε να ξαναμιλησουμε σε λιγες μερες να το εχει σκεφτει , να το εχει μελετησει κ " μαγειρεψει" στο μυαλο του ! 

Μου εδωσε να καταλαβω οτι ξεπερνιεται αλλα ειναι tricky ...δυσκολακι. Οχι ομως ακατορθωτο ...θελει να βρει κολπα θα ελεγα εγω! 

Αφου εκανα την 3η  αποτυχημενη προσπαθεια με τον 1ο γιατρο ,πηγαμε να συζητησουμε κ του το εθιξα ως θεμα μιας κ ειχα ακουσει πολλα εδω μεσα .

Του ειπα λοιπον οτι ισως να μην ειναι καλη η δοτρια ...ή ακομα κι οτι καποια κεντρα ακουγεται να εχουν καλυτερο " δικτυο " απο δοτριες ...

Μου εξηγησε λοιπον οτι μια δοτρια μπορει σε ενα κυκλο να φερει 2 κ  3 επιτυχημενες εγκυμοσυνες κ η ιδια δοτρια σε αλλο κυκλο να μην δωσει τιποτα . Αρα αυτα δεν ισχυουν .

Και μεταξυ μας κοριτσια..... οπου κι αν παμε ...δεν ξερουμε τις  δοτριες . Το κρατος δεν εχει ελεγκτικους μηχανισμους για τις εξωσωματικες ... οτι θελουν μας λενε κι οτι θελουμε πιστευουμε ....ωστοσο η απαντηση του μου εκανε πολυ λογικη 

Το ξερετε οτι η δοτρια σας μπορει να ειναι μια οποιαδηποτε γυναικα που απλα βρεθηκε στο ιδιο κεντρο με  εσας ? Το τι λενε οι κλινικες κ τα χαρτια που δινουν ειναι αμφιλεγομενα απο την στιγμη που δεν ελεγχονται .! Ακουω κατι για 19χρονες , για 25χρονες κλπ κ μακαρι να ειναι ετσι. Κι εμενα μου ειπαν 28χρ . Το ξερω σιγουρα ? Την ειδα ? Ειναι πραγματι δοτρια ή ειναι απλως μια τυπισσα που κατα την ωορρηξια εβγαλε πχ 16 ωαρια ...κι εκεινης της ειπαν οτι εβγαλε 8  . Κ τα αλλα 8 μου τα πουλησανε εμενα  εν αγνοια της ...?

Απλα ξερετε τι .. θελουμε τοσο πολυ να κανουμε παιδι που θα πιστεψουμε τα παντα ! Κι ακομα χειροτερα ... δεν θα αναρωτηθουμε ποτε για ολα αυτα γιατι οταν μας παιρνουν  τηλ κ μας λενε " ουαου εχετε 8 ωαρια " η χαρα μας ειναι τοση που τα ξεχναμε ολα ! 

Αν δεν ειχε παλινδρομησει η 1η κυηση που ειχα δεν θα σχολιαζαμε αν το εμβρυο ηταν 3ημερων η 5.

Ειδικα αυτο για τις δοτριες ...δεν θελω να το ακουω κ  sorry αν με ακουτε καπως αλλα ειναι αστειο για  μενα να νομιζω οτι μπορω να ξερω το αν ειναι καλη η δότρια ή όχι ...

Εχω φιλη που δεν πινει , δεν καπνιζει εκανε 2 παιδια ..κ τα 2 με προβλημα ! Το 1 γεννηθηκε με 6 δαχτυλα κ το αλλο με προβληματα νοησης...Αναμεσα σε αυτα τα 2 ειχε μεινει εγκυος με ενα ακομα παιδακι στο οποιο διαγνωστηκε σοβαρη παθηση κ αν το γεννουσε θα ζουσε το πολυ μεχρι 2 χρ. Με συνεχεις αιμοκαθαρσεις κ αφορητους πονους ..εκανε κατι σαν εκτρωση ...τι θελω να πω ???

Το DNA ειναι πολυπλοκη οντοτητα και ενω σιγουρα δεν προσφερει τιποτα χρησιμο το αλκοολ ή το τσιγαρο ...βαζω οτι στοιχημα θελετε οτι πολλες απο τις δοτριες που βαφτιζουμε καλες κ πινουν κ καπνιζουν κ δινουν κ υγιη εμβρυα κ τελειομηνες εγκυμοσυνες για καποιες τυχερες ! Το παν ειναι στο DNA  .....μα ενα ανωνυμο χαρτι πως σας κανει τοσο απολυτα σιγουρες για την ποιοτητα ? 

Αλλαζετε δοτρια κ νομιζετε οτι οφειλεται εκει ..μπορει ..τι να πω αλλα εχω αλλη γνωμη.

Αν κ δεν ειμαι θρησκα πιστευω πως  αν δεν θελει ΑΥΤΟΣ τιποτα δεν θα γινει , σε οσους γιατρους κι αν παω ! Μενει να Τον πεισω ....

Δεν ξερω αν τελικα θα καταφερω ποτε να κανω παιδι ...αλλα αν κανω θελω να του μαθω να δινει κι  ευκαιριες στους ανθρωπους διοτι πολλες φορες αθελα μας , μεσα στα βασανα μας κι εμεις θελουμε καποιον να κατηγορησουμε ...εναν γιατρο, μια κλινικη , μια δοτρια , ενα εμβρυο ....θελουμε καποιος να σηκωσει το βαρος αυτο ...

Ξρω οτι δεν ειναι ευκολο για καμια μας αλλα οταν λεω οτι δεν παραιτουμαι απο τις προσπαθειες εξωσωματικης ... δεν παραιτουμαι κι απο τον γιατρο.

...αυτο θελω να κανω ! Να του δωσω μια ευκαιρια να δοκιμασει ξανα μαζι μου ! Χωρις εγγυηση χωρις δεσμευσεις μονο με ειλικρινη προσπαθεια κ πιστη οτι ισως κ να τα καταφερει ... 

Καταρχάς να σου πω ότι έχουμε σχεδόν όλες επεξεργαστεί όσα λες...για μένα ειδικά αυτό περι μικρότερου αριθμού ωαρίων από όσα κάναμε είναι ένας από τους φόβους μου με μεγαλύτερο το να πήραν σπέρμα ( τα ωάρια τα τσεκαρα πόσα ήταν κ με τον δικό μου γιατρό κ συμβάδιζαν με όσα έβλεπε ο εξωσωματικος...δεν τα τσεκαρα από φοβία απλά είχα έτσι κι αλλιώς δικό μου γυναικολόγο).

Για τις δοτριες κ τα χαρακτηριστικά τους δεν έχω άποψη ,δεν χρησιμοποίησα δοτρια ωστόσο ως απλό άνθρωπο μου ακούγονται λογικά όσα λες.

Τώρα ως αναφορά τον Θεό θα συμφωνήσω αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει.Το αν όντως αν θέλει να στο δώσει θα στο δώσει πίστεψέ με το έζησα με την κόρη μου 100%.

Στο ενδομήτριο που με ρωτάς θα σου πω ότι στην πρώτη απόξεση ο τότε γιατρός μου εμένα μου έκανε ζημιά.Μου άφησε αιμάτωμα κ καθάρισα από αίμα 1,5 μήνα μετά...Τόσο ο Μαντουδης όσο κ ο Τζεφερακος διαπιστωναν ότι η αριστερή πλευρα είχε τραυματιστεί λόγω αυτού( μάλιστα ο Τζεφερακος μου είχε πει στην ετ ότι αν πιαστούν δεξιά θα έχεις δίδυμα αν πιαστούν αριστερά δεν θα προχωρήσουν.Η κόρη μου πιάστηκε δεξιά κ όλη η αριστερή πλευρα αιμορραγούσε ως την 14 βδομάδα κύησης.Στο Έλενα που πήγαινα για τις αιμορραγίες μου έλεγαν όλοι όσοι με εξέταζαν ότι από την απόξεση καμία φορά εάν δεν γίνει σωστά το ενδομήτριο έχει θέμα.

Γράφεις ότι έκανα 7 προσπάθειες άρα ήταν δεδομένο ότι θα πετύχω..Την κόρη μου την πέτυχα στην 4 με ουσιαστικά δύο διεγέρσεις κ μετρώντας συνολικά 3 παλλινδρομες.Οποτε η στατιστική στη δική μου περίπτωση είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου.Ακολουθησαν κατεψυγμένα επίσης με παλλινδρομες.Αυτο λοιπόν που προσπάθησα να σου πω είναι ότι πια οι γιατροί είναι βέβαιοι ότι οι φαινομενικά άριστες βλαστοκυστες μας ίσως κ να μην είναι.Πιστευω ότι κι εσύ με το dna .Άλυτο μυστήριο ειδικά όταν τις 3-4 γενιές πισω που γνωρίζεις δεν βλέπεις κάποιο θέμα .

Ο λόγος που σου έγραψα είναι για να πάρεις κ άλλη γνώμη.Δεν θα μιλήσω για τα χρήματα που δώσαμε όλες σε αυτή τη διαδικασία.Θα μιλήσω για το ψυχικό κόστος.Ξερω πολύ καλά πως είναι να χάνεις μωρό μετά από αγώνα όπως εσύ.Οπως ξέρω πως είσαι κ στις επόμενες προσπάθειες..Δεν ξέρω αν ο επόμενος θα κάνει το θαύμα ωστόσο για μένα επαληθευτικα από όλες τις προηγούμενες ...με χειρουργεία ,με ενδομητριωση κ με χίλια δυο προβλήματα τα κατάφεραν...ακόμα κ με εμβρια 3 μέρας.Πρακτικα αυτό σημαίνει ότι ένα καλό εμβριο μπορεί να δώσει κύηση.Για αυτό επεμενα στα εμβρια.Σου ζητώ συγγνώμη για την οποία αναστατωση σου προκαλέσαμε.Η τελική ;πρόφαση είναι δική σου στο τι θα κάνεις κ είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι.Εγω στον πρώτο γιατρο δεν έδωσα τρίτη ευκαιρία για ψυχολογικούς λόγους...Ένιωθα ότι δεν είχε κάτι άλλο να μου δωσει..Ξέρω πως αν του έδινα ευκαιρία ίσως η κύηση μου ερχόταν στα δικά του χέρια όπως ξέρω ότι από τύχη δεν είχα πρώτα αποτυχία κ μετά επιτυχία στο άλλο κέντρο.Απλα εμένα με έτρωγε το να πηγαίνω πάλι στα ίδια κ να περιμένω απλά να μου χαμογελάσει η τύχη.Αυτα καλημέρα καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε ο,τι επιλέξεις...

7 ώρες πρίν, vals είπε:

Δεν το γνωρίζω το κέντρο όπως δεν γνωρίζω κ το κέντρο ή τον γιατρό που πήγε η κοπέλα.Επειδη έγραψε η Μαίρη το όνομα μου μπήκα να της πω τη δική μου εμπειρία από τα φαινομενικά άριστα εμβρια μου Δε χρησιμοποίησα δοτρια οπότε καλύτερα σε αυτό να σε κατευθύνουν αυτές που το έζησαν! Με το καλό κ το δεύτερο μωρό σου.Εγω προσπάθησα με τρεις ετ μετά την κόρη μου.Δυο παλλινδρομησαν μια βιοχημική οπότε πια δεν θα το ξαναπιάσω το θέμα δεύτερο παιδί..Από την καρδιά μου μέσα καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Τι ειναι η ενδομητριωση κ τι βλεπεις με τη λαπαροσκοπηση? 

Βοηθησε με ! 

Ειναι ιστός ενδομητριου που θα έπρεπε να φύγει με την περιοδο εφ οσον δεν εισαι εγκυος, αλλα γυρίζει πίσω και δημιουργεί συμφησεις στην μήτρα. Το ειχα απορία γιατι εγω δυο φορές που μπηκα χειρουργείο ήμουν Φούλ και καπου διάβασα οτι προκαλεί τοξικότητα , κυρίως βεβαια το άρθρο αναφερόταν στις ωοθήκες και οχι στην μήτρα. Ηθελα να δω αν υπάρχει συσχέτιση γιατι κι εσυ οπως και η @Chris-chris εχετε αποτυχιες οπως κι εγω.

Λογικά ο γιατρος σου θα σε συνεχίσει με αντιβιωσεις για να καθαρίσει το κομμάτι της μήτρας. Ρώτησε τον για το ΕΡΑ τεστ , επισης πολυ σημαντικό!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Καλημέρα Δήμητρα μ...να κάνεις αθτο που πραγματικά εσύ θες λ αθτο που θα σε κάνει πιο δυνατή μα πας παρακάτω....Στο είπα κ πιο πάνω...Κάνε ότι εσύ θες κ θεωρείς πιο σωστό....ακολούθα το ένστικτο σ....Δυστυχώς τίποτα δεν είναι σίγουρο για την εξωσωματικη...Ούτε με τα δικά σ αυγα αλλα ούτε κ με τα ξένα....Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έψαξα κ ποτέ δεν με ενδιέφεραν πολλά πραματα....τωρα θα μ πεις καλά ζώο είσαι???? Μπόρει κ να είμαι ναι...Εγώ ένα παιδί ήθελα κ το άφησα στο γιατρό μ.εκλεισα τα μάτια έκανα το σταυρό μ κ πορεύτηκα μαζί τ....το ίδιο να κάνεις κ συ αφού το θες ....Εγώ μαζί σ...ειμαι σίγουρη ότι όλα θα γίνουν κ παιδί θα κάνεις....φιλια πολλα

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

@dimitra19 την 1η με 3ης μέρας στο Ιασώ κ έχω το γιο μου και τη 2η με βλαστοκυστες στο medimall με αποτυχία...δεν το απέδωσαν σε κάτι...το οτι ήταν άριστες βλαστοκυστες δν μου λέει κάτι....ίσως να έτυχε...πόσες πιθανότητες είχα να πετύχω 100% και στις 2?

Ο Ξυδιας έφτιαξε το πρωτόκολλο αλλά την εμβρυομεταφορά την έκανε ο γιατρός μου.... 

Καλημέρα κορίτσια!!

@dimitra19 την 1η με 3ης μέρας στο Ιασώ κ έχω το γιο μου και τη 2η με βλαστοκυστες στο medimall με αποτυχία...δεν το απέδωσαν σε κάτι...το οτι ήταν άριστες βλαστοκυστες δν μου λέει κάτι....ίσως να έτυχε...πόσες πιθανότητες είχα να πετύχω 100% και στις 2?

Ο Ξυδιας έφτιαξε το πρωτόκολλο αλλά την εμβρυομεταφορά την έκανε ο γιατρός μου.... 

@island1 σ ευχαριστώ πολύ....εγώ εχω για 2 ακόμα προσπάθειες...αν δεν πετύχει κάτι κ εγώ θα σταματήσω εκεί...

@Καντι,  το εψαξα στο internet  , δεν εχω ενδομητριωση αλλα θα ρωτησω σιγουρα για το ERA TEST. Δεν παιρνω αντιβιωσεις γιατι δεν εχω ενδομητριωση.

@island1, κοριτσι δεν ειχα κανενα απο τα συμπτωματα που αναφερεις αρα θεωρω οτι δεν μου κατεστρεψε κανεις το ενδομητριο. Εκανα την αποξεση με τον 1ο γιατρο ( ο οποιος ηταν λιγο ασυνηθιστος τυπος αλλα σε αυτα ηξερε τι εκανε ) , πηρα την αντιβιωση μου , ειχα λιγο αιμα για λιγες μερες κ ολα καλα ! Σε οτι αφορα την αλλαγη γιατρων για το οποιο συζηταμε ...εσυ αλλαξες 3 ...κ οκ καλα εκανες ...μπορει κι εγω να παω κ σε 3ο καποια στιγμη αλλα δεν το παλεψες με τον 2ο? 

Δεν ξερω καν γιατι αναφερθηκε κατι τετοιο απο τηννστιγμη που δεν ειχα καμια αιμοραγια .....Απλα μην θεωρειτε οτι αυτο που ετυχε σε σας κουμπωνει σε ολες τις περιπτωσεις .

Στις παλλινδρομησεις που ειχες εγιναν εξετασεις στο εμβρυο ? Που οφειλονταν ? 

Συμφωνω οτι το καλο εμβρυο δινει κ εγκυμοσυνη αλλα πρεπει να το δεχεται κ ο οργανισμος μου....τελοσπαντων θα κανω οτι μπορω κ βλεπουμε..

Ευχαριστω για τα σχολια κ ειναι ολα καλοδεχουμενα αλλα ρε κοριτσια εγω σας μιλησα για μη δεκτικοτητα ενδομητριου κ μου γραφετε τοσα αλλα ασχετα που με αγχωνεται 

Μου λετε για ενδομητριωση που δεν εχω ! Αν ειχα θα το ειχα καταλαβει ! 

Μου λετε για φλεγμονη κ βιοψια κ σας ρωταω ... δεν θα το εβλεπε στην υστεροσκοπηση ? Γιατι αν οι δικοι σας το βλεπουν κ ο δικος μου δεν το βλεπει τοτε δεν πληρωνω γιατρο αλλα μπακαλη

Σε λιγο θα μου πειτε για καρκινο ! 

Οταν λετε κατι σε καποιον ακομα κι εδω μεσα να εχει μια λογικη ... γιατι ανθρωποι ειμαστε κ επηρεαζομαστε ! Δεν μπορει να λεμε οτι μας ερθει επειδη μας ετυχε εμας . 

Κ παλι σας ευχαριστω κ μην με παρεξηγειτε ...αλλα με αγχωσατε !!!! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου...διάβαζα μισή ώρα όλα αυτά τα ωραια που γράφετε.οι απορίες μας οι σκέψεις μας οι συλλογισμοί μας..οι εμπειρίες μας οι αποτυχίες μας..Για όλες πάνω κάτω τα ίδια..Κ συνάμα για τη καθεμιά μέσα της διαφορετικά.θα συμφωνήσω με τη Δήμητρα για αυτό το φοβερό θέμα που λέγεται dna..Επίσης θα πω κ εγώ ότι η θέληση μας να κάνουμε παιδί μας κάνει να πιστεύουμε κ να ξεχνάμε τα πάντα.για μενα προσωπικά ας πούμε τα συναισθήματα είναι διαφορετικά τώρα που προσπαθώ για 2ο παιδάκι σε σχέση όταν έκανα για το 1ο.ειμαι λίγο πιο χαλαρή.. οπότε σας νιώθω όλες..πολύτιμες οι πληροφορίες όλων των κοριτσιών εδώ μέσα.η καθεμιά παίρνει αυτό που θέλει κ το ψάχνει.. γιατροί δεν είμαστε...Ούτε θεοί..!!μωράκια θέλουμε κ για αυτό πασχίζουμε..!

Πάνω από όλα ομως να είμαστε υγιής.. Κ σωματικά κ ψυχικά.. αυτό δεν πρέπει καμμία μας να το ξεχνάει.. Κ να φροντίζει τον εαυτό της..είτε για την ίδια είτε για το σύντροφό της που είναι δίπλα της είτε για τα ήδη μωρά που έχει κάνει κ φυσικά για το η τα μωρά που θα έρθουν..!!!!

Αισιοδοξία κ πίστη..❤❤❤

• Μου αρέσει 5

Just now, dimitra19 είπε:

@Καντι,  το εψαξα στο internet  , δεν εχω ενδομητριωση αλλα θα ρωτησω σιγουρα για το ERA TEST. Δεν παιρνω αντιβιωσεις γιατι δεν εχω ενδομητριωση.

@island1, κοριτσι δεν ειχα κανενα απο τα συμπτωματα που αναφερεις αρα θεωρω οτι δεν μου κατεστρεψε κανεις το ενδομητριο. Εκανα την αποξεση με τον 1ο γιατρο ( ο οποιος ηταν λιγο ασυνηθιστος τυπος αλλα σε αυτα ηξερε τι εκανε ) , πηρα την αντιβιωση μου , ειχα λιγο αιμα για λιγες μερες κ ολα καλα ! Σε οτι αφορα την αλλαγη γιατρων για το οποιο συζηταμε ...εσυ αλλαξες 3 ...κ οκ καλα εκανες ...μπορει κι εγω να παω κ σε 3ο καποια στιγμη αλλα δεν το παλεψες με τον 2ο? 

Δεν ξερω καν γιατι αναφερθηκε κατι τετοιο απο τηννστιγμη που δεν ειχα καμια αιμοραγια .....Απλα μην θεωρειτε οτι αυτο που ετυχε σε σας κουμπωνει σε ολες τις περιπτωσεις .

Στις παλλινδρομησεις που ειχες εγιναν εξετασεις στο εμβρυο ? Που οφειλονταν ? 

Συμφωνω οτι το καλο εμβρυο δινει κ εγκυμοσυνη αλλα πρεπει να το δεχεται κ ο οργανισμος μου....τελοσπαντων θα κανω οτι μπορω κ βλεπουμε..

Ευχαριστω για τα σχολια κ ειναι ολα καλοδεχουμενα αλλα ρε κοριτσια εγω σας μιλησα για μη δεκτικοτητα ενδομητριου κ μου γραφετε τοσα αλλα ασχετα που με αγχωνεται 

Μου λετε για ενδομητριωση που δεν εχω ! Αν ειχα θα το ειχα καταλαβει ! 

Μου λετε για φλεγμονη κ βιοψια κ σας ρωταω ... δεν θα το εβλεπε στην υστεροσκοπηση ? Γιατι αν οι δικοι σας το βλεπουν κ ο δικος μου δεν το βλεπει τοτε δεν πληρωνω γιατρο αλλα μπακαλη

Σε λιγο θα μου πειτε για καρκινο ! 

Οταν λετε κατι σε καποιον ακομα κι εδω μεσα να εχει μια λογικη ... γιατι ανθρωποι ειμαστε κ επηρεαζομαστε ! Δεν μπορει να λεμε οτι μας ερθει επειδη μας ετυχε εμας . 

Κ παλι σας ευχαριστω κ μην με παρεξηγειτε ...αλλα με αγχωσατε !!!! 

Η αντιβιωση με την ενδομητριωση δεν έχουν καμια σχέση. Αντιβιωση δίνουν στην Ενδομητριτιδα , δηλαδη οταν υπάρχει φλεγμονή στο ενδομητριο. Αυτο μπορείς να το μαθεις αν εχεις κανει υστεροσκοπηση και εφόσον σταλθεί δείγμα για βιοψία. Η φλεγμονή στο ενδομητριο συνδέεται άμεσα με την υποδεκτικοτητα του ενδομητριου.

η ενδομητριωση επισης δεν δίνει πάντα σημάδια. Τουλαχιστον εγω δεν ειχα καμια εικόνα και κανένα σύμπτωμα, μου ειπε ογιατρος θελω να μπω να ρίξω μια ματια μπορει βεβαια να ειναι εντελώς άσκοπο κι εγω δέχτηκα γιατι ειχα απηυδήσει με τις αποτυχιες. Στο δια ταύτα 2,5 ωρες διήρκησε το χειρουργείο ηταν κολλημένο το έντερο με την μήτρα και την μια ωοθηκη.

καλα κανεις και λες αυτο που νιώθεις οτι αγχωθηκες δηλαδη, αλλα κατάλαβα οτι ρώτησες τι αλλο θα μπορούσες να κανεις. Με αυτην την λογική σου γράψαμε καποια πράγματα.

• Μου αρέσει 4

wRSzp2.pngUIzHp2.png

3 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

Καλημέρα. Στην υστεροσκοπηση δε φαίνεται παντα η φλεγμονή μου το είπε ο γιατρός μου γι αυτό μου ζήτησε κ βιοψία ενδομητριου για φλεγμονή. Δηλ όταν σου κάνει την υστεροσκοπηση σου παίρνει κ δείγμα βιοψίας. Εμενα μετά το αρνητικό μου το ζήτησε απαραιτήτως κ απορω μετά από 3 αρνητικά γιατί δε σου το ανέφερε. Έδωσε δηλ σημασία στο πάχος κ όχι στην καθαρότητα η λοίμωξη του ενδομητριου. Και ιδίως μετά την αποξεση

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...