Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Fleabag είπε:

Θα δώσω! Λοιπον,με έβαλες σε πειρασμό και κοίταξα τις δικές μου πρώτες τιμές. 1η χοριακη 31/7 273,   2η  2/8.  637,   3η 7/8. 5840

Ετοιμασου διδυμομανουλα κι εσυ! Και μην το σκέφτεσαι,ολα καλα θα πάνε! Αφου αποφάσισαν να προσδεθούν και τα δυο,τέλεια θα ειναι!

Μηπως εχω τετραδυμα, χαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Καλησπέρα!

Η αδερφή μου έπαθε σοκ. Όταν γεννήθηκε η μικρή μου λέει "σου μοιάζει πολύ". Κι εγώ λέω "είδες? Φαντάσου να είχε και δικά μου γονίδια." Γυρνάει απότομα και με κοιταει σοκαρισμένη. Νόμιζα ότι της το είχα πει αλλά τελικά είχε χάσει επεισόδια! Χαχαχα

On 12/15/2019 at 11:40 AM, GatoulaM said:

@natassaki2006 σε ευχαριστω πολυ πολυ.....

να μην αγχωνεσαι καθολου και στο λεω εγω που ημουν παρα πολυ αγχωμένη και απελπισμένη γιατι σε ηλικία 28 ετών και με απελπιστική ΑΜΗ μου ειπαν οτι ειναι πολυ δύσκολο να κανω μωρακι με δικα μ ωάρια......

αλλα δεν πειραζει......

ειναι το ιδιο πράγμα...... παλι το μωρακι μου θα ειναι και να δεις που θα μου μοιάζει κιολας.....

χαχχα........

Ξερω ακριβως πως νοιωθεις.....

θα πανε ολα τελεια....

θα δεις....

καλη επιτυχια σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου...

@Papy μου σε ευχαριστω πολυ πολυ...

να εισαι καλα!!!

@dimitra19 εγω ειμαι με τον κύριο Μακ.....κη στο emb......art......

ειναι πολυ καλός γιατρος και πανω απολα άνθρωπος.....

@Mary H ναιιιι.....

σημερα εκανα και δευτερο τεστ γιατι δεν μπορω να το πιστεψω...

αυριο παω για τη χοριακη μ...

μακαρι να πανε ολα καλα.....

την τριτη θα ξερω τα αποτέλεσμα.......

σε ευχαριστω πολυ πολυ Μαιρούλα μ....

καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη και στις δυο μας......!!!

θα εχουμε και κοντα κοντα γενεθλια αποτι καταλαβαινω ......

χαχα

Τον ίδιο γιατρό είχαμε!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

4wnKp2.png 

1 hour ago, alina80 είπε:

Ευχαριστώ. Ναι με δανεικά. Το είπα όχι ότι με ένοιαζε αλλά μπορεί κάποιες κοπέλες να τις βοηθήσει!

Ολες το λενε οτι τις μοιαζει καποια στιγμη

Just now, Clue είπε:

Καλησπέρα!

Η αδερφή μου έπαθε σοκ. Όταν γεννήθηκε η μικρή μου λέει "σου μοιάζει πολύ". Κι εγώ λέω "είδες? Φαντάσου να είχε και δικά μου γονίδια." Γυρνάει απότομα και με κοιταει σοκαρισμένη. Νόμιζα ότι της το είχα πει αλλά τελικά είχε χάσει επεισόδια! Χαχαχα

Τον ίδιο γιατρό είχαμε!

Ειδες βρε παιδι μου τι περιεργο πραμα να μας μοιαζουν , ε?

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Just now, Clue είπε:

Καλησπέρα!

Τον ίδιο γιατρό είχαμε!

@Clue Καλησπερα.....

χχαχχαχαχ.....

πιστευω οτι επειδη τα μεγαλώνουμε εμεις παίρνουν ισως και τις εκφράσεις μας......

αν και διαβασα οτι εχουν και ενα μικρο ποσοστό απο δικα μας γονίδιά......

να σου ζήσει η μικρη σου....

ειναι πραγματικα πολυ καλός γιατρος....

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Clue said:

Καλησπέρα!

Τον ίδιο γιατρό είχαμε!

Εδω εμένα που είμαι υιοθετημένη και μου λένε ακόμη και τώρα ότι μοιάζω περισσότερο στον πατέρα μου :D

• Μου αρέσει 6

uVwPp3.png

Διαφημίσεις

Just now, GatoulaM είπε:

@Clue Καλησπερα.....

χχαχχαχαχ.....

πιστευω οτι επειδη τα μεγαλώνουμε εμεις παίρνουν ισως και τις εκφράσεις μας......

αν και διαβασα οτι εχουν και ενα μικρο ποσοστό απο δικα μας γονίδιά......

να σου ζήσει η μικρη σου....

ειναι πραγματικα πολυ καλός γιατρος....

ναι παίρνουν γύρω στο 10 με 15 τις εκατό παο μας....

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Μηπως εχω τετραδυμα, χαχαχ

Συγχαρητήρια @Mary H!!!!!

Σου ευχομαι μια ομαλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!! Βλεπω να μπαίνεις και συ στο κλαμπ των διδυμομαμάδων! Όλα καλά θα πάνε, να προσέχεις! :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια πριν ξεκινήσετε προετοιμασία για έμβρυομεταφορα κάνατε καταστολή η ξεκινουσατε κατευθείαν με cyclacur. 

Εγώ αυτή τη φορά έκανα καταστολή!

bCX6p3.png

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια πριν ξεκινήσετε προετοιμασία για έμβρυομεταφορα κάνατε καταστολή η ξεκινουσατε κατευθείαν με cyclacur. 

εγω σικλακουρ μόνο 

Διαφημίσεις

την 8η μέρα στο υπέρηχο είδαμε ένα ωοθηλακιο 17αρι. 10η μέρα οι προγεστερόνη 1.8 ακυρωσαμε τον κύκλο. Ξεκίνησα cyclacur τα καφε χαπάκια για 10 μέρες και μετά ξεκινάμε πάλι. Το θέμα μου είναι και αν θα έχω πάλι ωοθηλακιο. 

Καλημέρα σε ολες  !!! Τι κανετε ? 

@Mary H, @GatoulaM, πως ειστε ? Νιωθετε τιποτα ? 

@GatoulaM, πηγες για την χοριακη σου ..

εγω εδω κλωσσαωωω

αγωνια πολυ , αυπνια τα βραδια ....τι να πω ! 

Πειναω ολη μερα, νιωθω κατι τραβηγματακια χαμηλα  κ εχω κ μια σχετικη συχνοουρια ...τωρα να' ναι η ιδεα μου ? Δεν ξερωωωω ....αχ ! Εχω λυσσαξει να ερθει το Σαββατο ! Σας φιλω όλες 

• Μου αρέσει 2

Just now, dimitra19 είπε:

Καλημέρα σε ολες  !!! Τι κανετε ? 

@Mary H, @GatoulaM, πως ειστε ? Νιωθετε τιποτα ? 

@GatoulaM, πηγες για την χοριακη σου ..

εγω εδω κλωσσαωωω

αγωνια πολυ , αυπνια τα βραδια ....τι να πω ! 

Πειναω ολη μερα, νιωθω κατι τραβηγματακια χαμηλα  κ εχω κ μια σχετικη συχνοουρια ...τωρα να' ναι η ιδεα μου ? Δεν ξερωωωω ....αχ ! Εχω λυσσαξει να ερθει το Σαββατο ! Σας φιλω όλες 

Kαλημερα!Κανε βρε ενα τεστακι αν εισαι μετα την 6η μερα. Εγω μετενοιωσα που δεν εκανα νωριτερα.

Χθες πηγα για το 15λεπτο περπατημα μου. Ηρθα σπιτι κ με πιασανε κατι πονοι περιοδου-συσπασεις, να με πηγε. Ξαπλωσα ξεκουραστηκα κ ολα καλα

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Kαλημερα!Κανε βρε ενα τεστακι αν εισαι μετα την 6η μερα. Εγω μετενοιωσα που δεν εκανα νωριτερα.

Χθες πηγα για το 15λεπτο περπατημα μου. Ηρθα σπιτι κ με πιασανε κατι πονοι περιοδου-συσπασεις, να με πηγε. Ξαπλωσα ξεκουραστηκα κ ολα καλα

Συγχαρητήρια κορίτσι.Χάρηκα πολύ για σένα.

Τώρα που είναι αρχή να προσέχεις μην κουράζεσαι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...