Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Anania είπε:

Ο μαστρομηνας μου είπε πτι δεν έχουμε θέμα δεν είναι ο γιατρός μου εγώ έχω πάει  στον παχυδ εκεί αλλά προχτες μου έκανε υπέρηχο και τον ρώτησα μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα ο δικός μου μου είπε ότι πρέπει να το δούμε χαμένα τα έχω. Ξέρετε κανέναν καλό ουρολόγο;;; 

Και μένα μου κάνει τριμερή εντύπωση που μετά από 13 ωοληψιες ο σφακ δεν μου το είχε προτείνει τι να πω.

Χαράλαμπος Ασβέστης! Δευτέρα εξετάζει Κολωνάκι, τις υπόλοιπες μέρες στη Γλυφάδα. Θα πρέπει ο ουρολόγος να ειδικεύεται σε ανδρολογικά θέματα. Και ο Λυμπερόπουλος είναι πολύ αξιόπιστο εργαστήριο κι ο Ασβέστης εκεί παραπέμπει για εξετάσεις. Δείτε το πριν προχωρήσετε, είναι σοβαρό. Καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Troia είπε:

Χαράλαμπος Ασβέστης! Δευτέρα εξετάζει Κολωνάκι, τις υπόλοιπες μέρες στη Γλυφάδα. Θα πρέπει ο ουρολόγος να ειδικεύεται σε ανδρολογικά θέματα. Και ο Λυμπερόπουλος είναι πολύ αξιόπιστο εργαστήριο κι ο Ασβέστης εκεί παραπέμπει για εξετάσεις. Δείτε το πριν προχωρήσετε, είναι σοβαρό. Καλή επιτυχία!

Θα πάω σε αυτόν με βολεύει και το μέρος μια χαρά. Να στε καλά βρε κορίτσια ευτυχώς που είστε και εσείς εδώ. Καλά ο μαστρομηνας μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε γνώμη ;; Τι να πω θα μας τρελάνουν αυτοί!!

Just now, Καντι είπε:

Προφανώς, ηταν ικανοποιητικό το δείγμα που έδινε ο σύζυγος γι αυτο δεν σας το ζήτησαν. Εμεις την εχουμε κανει δυο φορές στον Λυμπεροπουλο φυσικα την εξέταση. Η πρώτη βγήκε στο 48% και η δεύτερη μετα απο τρίμηνη θεραπεία στο 28%. Να πάρετε σοβαρές βιταμίνες, εννοω αυτές που κοστίζουν αρκετά τύπου προφ. Εγω λέω να κανεις πάλι ωοληψια, αν δεις οτι δεν πάει καλα άστο τότε για τρίμηνη βελτίωση.

Καλησπέρα, 

Ξέρεις πόσο κοστίζει ο κατακερματισμος στον λυμπερ ; εμεις κάναμε στην κρυογον. 200€

• Μου αρέσει 4

Just now, Anania είπε:

Προφερτιλ;; Μου είπανε και για κάτι άλλες ανδροφερτιλ! Μετά από τόσες αποτυχημένες ωοληψιες θα έπρεπε να την έχω κάνει πιο νωρίς τι να πω απογοητεύτηκα τελείως έχω χάσει πλέον το κουράγιο μου. Σε ευχαριστώ πολύ @Καντι πάντα βοηθάς είσαι εξαιρετική. 

Ξεκινησα και γω βιταμίνες από μόνη μου λέω ας τις πάρω κακό δεν κάνουν ένα σωρό λεφτά βέβαια και αυτές αλλά μέσα σε όλα.

Οι προφερτιλ και οι androferti ειναι στην ίδια ανωτερη κατηγορία.

Just now, Joka είπε:

Και προσπαθουσες 1 χρονο χωρις να σας εχουν ζητησει κατακερματισμο?

Κι εμας το σπερμα ηταν παντα καλο αλλα μας ζητησαν και τον κατακερματισμο μετα απο αποτυχιες.

Πολυ εντυπωση μου κανει βρε κοριτσι.

Κι ησουν και σε γιατρο νεο και καταρτισμενο υποτιθεται.Τεραστια παραλειψη.

Τωρα επιβαλλεται να επισκεφτειτε ουρολογο.

Ο Μαστρ.δεν προχωραει αν ειναι πανω απο 25%.Αυτο ειναι το ανωτατο οριο.Ετσι μου ειχε πει.

Ποιοι γιατροι σου ειπαν ετσι εσενα???

Κι εννοειται ο Λυμπεροπουλος ειναι κορυφη στο συγκεκριμενο τομεα αρα σε οτι πει για το σπερμα προσκυναμε...

Εμας παντως ο νέος και καταρτισμένος μας τον ζήτησε γιατι ειχε ενδείξεις για να το κανει. 

Επισης με τον ουρολόγο δεν βγάλαμε άκρη και πήγαμε σε πέντε με τοσο διαφορετικές διαγνώσεις! Όλοι κατέληγαν πάρτε βιταμίνες.... απο τα πιο πεταμενα λεφτά.

Just now, ELEN23 είπε:

Καλησπέρα, 

Ξέρεις πόσο κοστίζει ο κατακερματισμος στον λυμπερ ; εμεις κάναμε στην κρυογον. 200€

Ισχύει η τιμη που σου ειπε η anania επισης αξιόπιστος ειναι και ο Παγκαλος.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anania είπε:

Ο μαστρομηνας μου είπε πτι δεν έχουμε θέμα δεν είναι ο γιατρός μου εγώ έχω πάει  στον παχυδ εκεί αλλά προχτες μου έκανε υπέρηχο και τον ρώτησα μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα ο δικός μου μου είπε ότι πρέπει να το δούμε χαμένα τα έχω. Ξέρετε κανέναν καλό ουρολόγο;;; 

Και μένα μου κάνει τριμερή εντύπωση που μετά από 13 ωοληψιες ο σφακ δεν μου το είχε προτείνει τι να πω.

Κ εμενα ο σφακ μετα απο 18 ωολ,χωρις καμμια βλαστοκυστη,κ με 1 ανεπιτυχη ετ οταν του ειπα για το σπερμα μου ειπε οι εξετασεις θα ειναι τσαμπα λεφτα,δεν διορθωνεται παρα μονο με βιταμινες. Προληπτικα μου εδωσε 3μηνη θεραπεια με androferti 2 φακελισκους τη μερα. Σε οσους γιατρους πηγα (μαστρο κ ψαθα) ειπαν ομοφωνα οτι ειναι θεμα ωαριων... Οντως παντως,δεν παιζει κ τρελλο ρολο ο κατακερμετισμος.. φιλη μου με κατακερματισμο να κυμαινεται απο 38-60% εμειμε εγκυος με φυσικη συλληψη...

• Μου αρέσει 3

Just now, Anania είπε:

Προφερτιλ;; Μου είπανε και για κάτι άλλες ανδροφερτιλ! Μετά από τόσες αποτυχημένες ωοληψιες θα έπρεπε να την έχω κάνει πιο νωρίς τι να πω απογοητεύτηκα τελείως έχω χάσει πλέον το κουράγιο μου. Σε ευχαριστώ πολύ @Καντι πάντα βοηθάς είσαι εξαιρετική. 

Ξεκινησα και γω βιταμίνες από μόνη μου λέω ας τις πάρω κακό δεν κάνουν ένα σωρό λεφτά βέβαια και αυτές αλλά μέσα σε όλα.

Έχω τις επιφυλάξεις μου για τις πολυβιταμίνες τύπου προφερτίλ κτλ. Από την άποψη ότι τιις δίνουν όλοι (γυναικολόγοι, ουρολόγοι) σαν καραμέλες. Ο Ασβέστης μπορεί να σας δώσει άλλα αντιοξειδωτικά για τον κατακερματισμό, πολύ πιο απλά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση οι ουρολόγοι με εξειδίκευση σε ανδρολογικά θέματα είναι σε θέση να σας πουν τι να πάρετε κι ίσως σας ζητήσουν κι άλλες εξετάσεις.

Ο Λυμπερόπουλος, παρόλο που εμείς παρατηρήσαμε ότι πολλοί γιατροί δεν τον υποστηρίζουν, με τη δικαιολογία ότι είναι πανάκριβος, δέχτηκε να μας διαπραγματευτεί την τιμή και μας έβγαλε ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι όλοι γιατροί ενωμένοι υπέρ κάποιου που είναι καλός επιστήμονας και επαγγελματίας...

• Μου αρέσει 2

Just now, Troia είπε:

Έχω τις επιφυλάξεις μου για τις πολυβιταμίνες τύπου προφερτίλ κτλ. Από την άποψη ότι τιις δίνουν όλοι (γυναικολόγοι, ουρολόγοι) σαν καραμέλες. Ο Ασβέστης μπορεί να σας δώσει άλλα αντιοξειδωτικά για τον κατακερματισμό, πολύ πιο απλά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση οι ουρολόγοι με εξειδίκευση σε ανδρολογικά θέματα είναι σε θέση να σας πουν τι να πάρετε κι ίσως σας ζητήσουν κι άλλες εξετάσεις.

Ο Λυμπερόπουλος, παρόλο που εμείς παρατηρήσαμε ότι πολλοί γιατροί δεν τον υποστηρίζουν, με τη δικαιολογία ότι είναι πανάκριβος, δέχτηκε να μας διαπραγματευτεί την τιμή και μας έβγαλε ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι όλοι γιατροί ενωμένοι υπέρ κάποιου που είναι καλός επιστήμονας και επαγγελματίας...

Για την μίζα;

Συμφωνω για τον λυμπεροπουλο.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Tsini είπε:

Κ εμενα ο σφακ μετα απο 18 ωολ,χωρις καμμια βλαστοκυστη,κ με 1 ανεπιτυχη ετ οταν του ειπα για το σπερμα μου ειπε οι εξετασεις θα ειναι τσαμπα λεφτα,δεν διορθωνεται παρα μονο με βιταμινες. Προληπτικα μου εδωσε 3μηνη θεραπεια με androferti 2 φακελισκους τη μερα. Σε οσους γιατρους πηγα (μαστρο κ ψαθα) ειπαν ομοφωνα οτι ειναι θεμα ωαριων... Οντως παντως,δεν παιζει κ τρελλο ρολο ο κατακερμετισμος.. φιλη μου με κατακερματισμο να κυμαινεται απο 38-60% εμειμε εγκυος με φυσικη συλληψη...

Δεν είναι δουλειά κανενός γυναικολόγου να βγάζουν πόρισμα και να δίνουν θεραπεία για το σπέρμα. Είναι άσχημο που οι γυναικολόγοι μπλέκονται σε θεματα άλλων ειδικοτήτων σαν να ήταν Θεοί...Δυστυχώς, μία εξαίρεση δεν κάνει τον κανόνα...Ο ανδρικός παράγοντας έχει αποδειχθεί ότι είναι εξίσου σημαντικός με τον γυναικείο. Από τη μία οι γυναικολόγοι λένε ότι είναι τζάμπα λεφτά οι εξετάσεις, όταν όμως πρόκειται για αποτυχημένες εξωσωματικές, τότε τι είναι; Και όχι μόνο με υλικό κόστος...

Just now, Καντι είπε:

Για την μίζα;

Συμφωνω για τον λυμπεροπουλο.

Ακριβώς! Γιατί σε συμβουλεύουν να καλέσεις απευθείας στην εταιρία, όπου σε ρωτάνε ποιος γιατρός σου τα συνέστησε. Ενώ με τον Ασβέστη σ᾽ εμάς δεν συνέβη κάτι τέτοιο και γι᾽αυτό τον έχω κατατάξει και στους ηθικούς και τίμιους γιατρούς, αντίθετα από πολλούς άλλους...

Αυτό με το Λυμπερόπουλο είναι ύποπτο πάντως. Σ᾽ εμάς αρκετά γνωστός (εδώ μέσα) γυναικολόγος/εξωσωματιστής μας είπε: καλύτερα στη βιοιατρική, παρά στο Λυμπερόπουλο!!! Ήταν το ανέκδοτο της ημέρας, μας έκανε να γελάσουμε (και να φύγουμε τρέχοντας). 

• Μου αρέσει 2

Just now, Troia είπε:

Δεν είναι δουλειά κανενός γυναικολόγου να βγάζουν πόρισμα και να δίνουν θεραπεία για το σπέρμα. Είναι άσχημο που οι γυναικολόγοι μπλέκονται σε θεματα άλλων ειδικοτήτων σαν να ήταν Θεοί...Δυστυχώς, μία εξαίρεση δεν κάνει τον κανόνα...Ο ανδρικός παράγοντας έχει αποδειχθεί ότι είναι εξίσου σημαντικός με τον γυναικείο. Από τη μία οι γυναικολόγοι λένε ότι είναι τζάμπα λεφτά οι εξετάσεις, όταν όμως πρόκειται για αποτυχημένες εξωσωματικές, τότε τι είναι; Και όχι μόνο με υλικό κόστος...

Ακομα κι αν εχει ειδίκευση στην ανδρική υπογονιμότητα απο τα νοσοκομεία στο Μονπελιέ και Τουλούζη και μετα ηταν καιεπιστημονικός υπεύθυνος ανδρικης και γυναικείας υπογονιμότητας σε νοσοκομειο των Βρυξελλών;

Just now, Troia είπε:

Ακριβώς! Γιατί σε συμβουλεύουν να καλέσεις απευθείας στην εταιρία, όπου σε ρωτάνε ποιος γιατρός σου τα συνέστησε. Ενώ με τον Ασβέστη σ᾽ εμάς δεν συνέβη κάτι τέτοιο και γι᾽αυτό τον έχω κατατάξει και στους ηθικούς και τίμιους γιατρούς, αντίθετα από πολλούς άλλους...

Αυτό με το Λυμπερόπουλο είναι ύποπτο πάντως. Σ᾽ εμάς αρκετά γνωστός (εδώ μέσα) γυναικολόγος/εξωσωματιστής μας είπε: καλύτερα στη βιοιατρική, παρά στο Λυμπερόπουλο!!! Ήταν το ανέκδοτο της ημέρας, μας έκανε να γελάσουμε (και να φύγουμε τρέχοντας). 

Δεν τον ρωτήσατε γιατι καλε;;;; Όχι στο Λυμπεροπουλο.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Troia είπε:

Συμφωνω απολυτα για Λυμπεροπουλο και για το θεμα.της ειδικοτητας του καθενος φυσικα.

Καντι,η κοπελα ειχε ενα σωρο αποτυχιες.Παλευε ενα χρονο με ωοληψιες με πολυ καλες εξετασεις δικες της και δεν ειχε ενδειξεις??

Επισης,πως ηταν για εσας πεταμενα λεφτα οταν απο τον 48 επεσε στό 28?Αυτη η εξεταση ειναι δεικτης παγκοσμιως αποδεκτη στο κομματι της ανδρικης υπογονιμοτητας.

Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι η γυναικα αποκλειεται να μεινει καποτε εγκυος,ιδιως αν ειναι γονιμη.

Για μενα ειναι ομως αδιανοητο να μην το βελτιωσεις οταν μπαινεις στο Γολγοθα που λέγεται εξωσωματικη....

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Επισης κοριτσια στον κατακερματισμό εξετάζονται συνήθως 500 σπερματοζωάρια απο τα εκατομμύρια που υπάρχουν στο δείγμα. Οπως καταλαβαίνετε παίζει τεράστιο ρόλο ποια 500 θα διαλέξει το χεράκι που θα τα διαλέξει! Σίγουρα ειναι μια ένδειξη της υφιστάμενης κατάστασης αλλα όχι απόλυτο το αποτέλεσμα!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Joka είπε:

Συμφωνω απολυτα για Λυμπεροπουλο και για το θεμα.της ειδικοτητας του καθενος φυσικα.

Καντι,η κοπελα ειχε ενα σωρο αποτυχιες.Παλευε ενα χρονο με ωοληψιες με πολυ καλες εξετασεις δικες της και δεν ειχε ενδειξεις??

Επισης,πως ηταν για εσας πεταμενα λεφτα οταν απο τον 48 επεσε στό 28?Αυτη η εξεταση ειναι δεικτης παγκοσμιως αποδεκτη στο κομματι της ανδρικης υπογονιμοτητας.

Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι η γυναικα αποκλειεται να μεινει καποτε εγκυος,ιδιως αν ειναι γονιμη.

Για μενα ειναι ομως αδιανοητο να μην το βελτιωσεις οταν μπαινεις στο Γολγοθα που λέγεται εξωσωματικη....

Το πεταμενα λεφτά πήγαινε στις επισκέψεις στους ουρολόγους.

Εάν δεν κανω λάθος το θεμα της κοπέλας ειχε εντοπιστεί στα ωάρια.

Τον κατακερματισμό μας τον ζήτησαν δυο εξωσωματικοι και όχι ουρολόγοι.

Just now, Anania είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας με βοηθάτε πολύ. Θα ζητήσω και την γνώμη κάποιου ειδικού για καλό και για κακό και ο θεός βοηθός.

Εννοειται να πας και ελπιζω να πάρεις και σωστή πληροφόρηση και οδηγίες για το μέλλον.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Ακομα κι αν εχει ειδίκευση στην ανδρική υπογονιμότητα απο τα νοσοκομεία στο Μονπελιέ και Τουλούζη και μετα ηταν καιεπιστημονικός υπεύθυνος ανδρικης και γυναικείας υπογονιμότητας σε νοσοκομειο των Βρυξελλών;

@Καντι στον σφακ να υποθεσω αναφερεσαι;

Ρωταω,γτ λογω ολων αυτων τον εμπιστευομαι κ στο αντρικο θεμα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...