Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Ουτε εμενα με ρώτησαν ηλικια στο τηλεφωνο στον Τσιρ,αλλα και να με ρωτούσαν δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο.Ουτως ή άλλως ειναι το πρώτο που πρεπει να συμπληρώσεις στην καρτέλα σου. Επισης,δεν μπορούμε να πούμε οτι έμεινε εύκολα η Τετα2, εκανε 4 κύκλους,πέρασαν τουλαχιςτον 4-5 μηνες για να μαζευτούν τα ωάρια. Επισης,επειδη εχω διαβάσει παρα πολυ για την γυναικεία γονιμότητα,η ηλικια 42-43 ειναι η πιο κρίσιμη! Απο εκει και πέρα η γονιμότητα των ωαρίων πέφτει κατα 90%!!! Προσωπικά θα το ειχα εκτιμήσει στο πρώτο κέντρο να με είχαν διαφωτίσει περισσότερο για ολα αυτα και οχι να κανουμε διεγέρσεις στα 46 και να μου λένε οτι εχω 20-30% πιθανότητες οταν η διεθνής βιβλιογραφία μιλάει για 1-1,5%!!! Έλεος! Έχασα χρόνο και χρήματα χωρίς λόγο.Περναμε ωάρια,4-2-2 τη φορα,8 ωάρια και δεν γονιμοποιηθηκε κανένα! Μετα απο αυτο εκανα άλλες 3 διεγέρσεις με 2 ωάρια τη φορα,γονιμοποιουνταν αλλα δεν γινόταν εμφύτευση,πως να γίνει σε αυτη την ηλικια; Τα ωάρια ειναι ανευπλοειδη,προβληματικά. Οταν πήγα Τσιρ του είπα αμέσως οτι παω για δανεικά.Και μου λεει,είσαι η πρώτη που στα 48 μπαίνεις και είσαι ξεκάθαρη. Μα φυςικα! Ας ειμαστε λιγονρεαλιστριες κορίτσια! Τωρα,για μικρότερες ηλικίες προφανώς και ειναι πιο δύσκολο να το δεχτείς,αλλα μετα τα 42-43 ειναι πολυ δύσκολα τα πράγματα.

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Fleabag είπε:

Ουτε εμενα με ρώτησαν ηλικια στο τηλεφωνο στον Τσιρ,αλλα και να με ρωτούσαν δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο.Ουτως ή άλλως ειναι το πρώτο που πρεπει να συμπληρώσεις στην καρτέλα σου. Επισης,δεν μπορούμε να πούμε οτι έμεινε εύκολα η Τετα2, εκανε 4 κύκλους,πέρασαν τουλαχιςτον 4-5 μηνες για να μαζευτούν τα ωάρια. Επισης,επειδη εχω διαβάσει παρα πολυ για την γυναικεία γονιμότητα,η ηλικια 42-43 ειναι η πιο κρίσιμη! Απο εκει και πέρα η γονιμότητα των ωαρίων πέφτει κατα 90%!!! Προσωπικά θα το ειχα εκτιμήσει στο πρώτο κέντρο να με είχαν διαφωτίσει περισσότερο για ολα αυτα και οχι να κανουμε διεγέρσεις στα 46 και να μου λένε οτι εχω 20-30% πιθανότητες οταν η διεθνής βιβλιογραφία μιλάει για 1-1,5%!!! Έλεος! Έχασα χρόνο και χρήματα χωρίς λόγο.Περναμε ωάρια,4-2-2 τη φορα,8 ωάρια και δεν γονιμοποιηθηκε κανένα! Μετα απο αυτο εκανα άλλες 3 διεγέρσεις με 2 ωάρια τη φορα,γονιμοποιουνταν αλλα δεν γινόταν εμφύτευση,πως να γίνει σε αυτη την ηλικια; Τα ωάρια ειναι ανευπλοειδη,προβληματικά. Οταν πήγα Τσιρ του είπα αμέσως οτι παω για δανεικά.Και μου λεει,είσαι η πρώτη που στα 48 μπαίνεις και είσαι ξεκάθαρη. Μα φυςικα! Ας ειμαστε λιγονρεαλιστριες κορίτσια! Τωρα,για μικρότερες ηλικίες προφανώς και ειναι πιο δύσκολο να το δεχτείς,αλλα μετα τα 42-43 ειναι πολυ δύσκολα τα πράγματα.

Καλημέρα 

Ωντας 42 με 5 προσπαθειες εξωσωματικης 3 διεγερσεις αφου εκανα τις προσπαθειες μου κανω το βημα αν ημουν 35 δε νομιζω να προχωρουσα κ να το επαιρνα ευκολα αποφαση ξερω εχω ακομα ωαρια μεχρι να βρεθει το γερο εμβρυο θελει χρονο κ χρημα κ ψυχολογια που πλεον δεν εχω μετανοιωσα μεχρι κ που δεν ακουσαμε τον 1ο γιατρο που πηγαμε κ μας ειπε..στα 35 μας πηγαιντε με δωρητη τωρα που ειναι νωρις κ εχετε παραπανω χρονια αλλα αφου εχω λυση εστω κ ας εχασα χρονο αυξανω πιθανοτητες 

• Μου αρέσει 4

Just now, Fleabag είπε:

Eγώ στο πρωτο κεντρο που πηγες κ που πηγαινω τωρα με το που εδειξα στο γιατρο ΑΜΗ 0,70 και ήμουν 44 , του λεω μηπως πρεπει να παω για δανεικα , μου ειπε αμεσως ναι, εχεις δικιο καλυτερα να παμε με δανεικα, μην ταλαιπωρεισαι χωρις λογο εχουμε καλυτερα αποτελεσματα ετσι. Και  μαλιστα μου ειπε μπραβο σου που εισαι συνειδητοποιημενη και δεν χρειαζεται να σε πεισουμε κ δεν εισαι αρνητικη. Μου κανει εντυπωση που δεν σου το ειπαν. Τι να πω σε καθε μια λενε αλλα.

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (IVvA)

Just now, Fleabag είπε:

συμφωνώ  κι εγώ,  γιατι είναι παράλογο να σε ρωτησουν την ηλικία σου όταν επισκεπτεσαι έναν γιατρό γονιμοτητας; εγω πάντως δεν ενιωσα ότι ζοριστηκα , εκανα στην ουσία 2 κύκλους καθώς το πρώτο  το πήραμε μέσα σε 2- 3 μερες χωρίς παρακολούθηση. Πιο πολύ με καθυστερησε να μαζέψω τα χαρτιά για την επιτροπή,  πρέπει να έχασα  2 μήνες έτσι. ....εκανα το πρώτο ραντεβού με το γιατρο τέλος Μαρτίου  και έκανα ετ αρχές Ιουλίου. 

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, teta2 είπε:

δεν θυμάμαι να με ρώτησαν κάτι τέτοιο όταν έκλεισα ραντεβού μου κάνει εντύπωση. ....αλλά και πάλι γιατί είναι προσβλητικό; τελοσπαντων,  κι εγώ κατάλαβα ότι προσπαθούσε να μου πουλήσει την ιδέα των δανεικων αλλά αφού είδε ότι δεν ήθελα έκανε απλά την δουλειά του ( και την έκανε πολύ καλα!) 

Καλημερα Τετα!! Σε ποιο ιατρειο κ για ποιον γιατρο αναφερεστε; Απλη περιεργεια,μιλαμε για τον ιδιον που εχουμε με την @Anania ??

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Fleabag είπε:

H Τέτα ειπε οτι πηγε 42 ετων με καλες ορμονες.Εννοειται οτι δεν παιζει μονο ρολο η ηλικια αλλα και τα προβληματα που υπαρχουν.

Και ναι,γι αυτη την ηλικια μεσα σε 4 μηνες να μεινεις εγκυος σχετικα ευκολα ειναι.Εδω υπαρχουν πολλες κοπελες νεωτερες που προσπαθουν χρονια χωρις προβλημα.

Ποιος μιλησε για 48 ετων?Καμια σχεση το ενα ηλικιακο γκρουπ με το αλλο.

Επισης,ειχα την εντυπωση οτι ειναι αδιακριτο ερωτημα να ρωτανε μια γυναικα την ηλικια της ή όχι?Εγω τουλαχιστον αυτη την ερωτηση δεν την κανω.

Άλλο οταν συμπληρωνεις ενα ιατρικο ιστορικο,στα πλαισια του ιατρικου απορρητου κι αλλο να σε ρωταει μια γραμματεας στο άσχετο τηλεφωνικως όπως προειπα.

Μεγαλο φαουλ!!!

hKYcp3.png

2 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Eγώ στο πρωτο κεντρο που πηγες κ που πηγαινω τωρα με το που εδειξα στο γιατρο ΑΜΗ 0,70 και ήμουν 44 , του λεω μηπως πρεπει να παω για δανεικα , μου ειπε αμεσως ναι, εχεις δικιο καλυτερα να παμε με δανεικα, μην ταλαιπωρεισαι χωρις λογο εχουμε καλυτερα αποτελεσματα ετσι. Και  μαλιστα μου ειπε μπραβο σου που εισαι συνειδητοποιημενη και δεν χρειαζεται να σε πεισουμε κ δεν εισαι αρνητικη. Μου κανει εντυπωση που δεν σου το ειπαν. Τι να πω σε καθε μια λενε αλλα.

Τι να πω! Μάλιστα σε καθε ωοληψια μου έλεγε ο Χρ Μπραβο,που δεν το βάζεις κάτω και τέτοια.Και το 25-30% μου το ειπε η συνιδιοκτήτρια,νομιζω εμβρυολογος ειναι.Στα 46;;;; Κι εγω τότε ουτε ιντερνετ,ουτε φόρουμ,εμπιστευόμουν κι εκανα οτι μου λέγανε.Τεσπα,πάνε αυτα...

πρίν από 26 λεπτά , tzina_liana είπε:

Καλημερα έχω νέα 

271 η χοριακη μου.. την άλλη βδομάδα έχω υπέρηχο...

Μπραβο! Τέλεια!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Fleabag είπε:

Τι να πω! Μάλιστα σε καθε ωοληψια μου έλεγε ο Χρ Μπραβο,που δεν το βάζεις κάτω και τέτοια.Και το 25-30% μου το ειπε η συνιδιοκτήτρια,νομιζω εμβρυολογος ειναι.Στα 46;;;; Κι εγω τότε ουτε ιντερνετ,ουτε φόρουμ,εμπιστευόμουν κι εκανα οτι μου λέγανε.Τεσπα,πάνε αυτα...

Μπραβο! Τέλεια!

Καλά σχιζοφρένεια Χαχα. Σε συγγενή μου της είπαν αμέσως για δανεικά ωάρια γιατί είναι 45 κ ότι θα έχει πολύ λίγες πιθανότητες με δικά της, ο Χρ.  συγκεκριμένα . Και μάλιστα εκείνη εκνευρίστηκε κ μου λέει τι είναι αυτό που μου είπαν εγω δε θέλω δανεικά. Μάλλον η έμβρυο λόγος μας δουλεύει γιατί 20 κ 30 % με δικά μας ωάρια στην ηλικία μας είναι για γελια:D

Έπισης επειδή κ εγω το έχω ψάξει πολύ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι μετά τα 42 πέφτει απότομα η γονιμότητα με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας λόγω προβλημάτων στα ωάρια κ αν δώσουν κύηση συχνά οδηγεί σε παλινδρομεί. Το ότι υπάρχουν κάποιες γυναίκες που έχουν επιτυχία σ αυτές τις ηλικίες είναι η εξαίρεση κ όχι ο κανόνας είναι αυτές οι 3  στις 100.

2 ώρες πρίν, tzina_liana είπε:

Καλημερα έχω νέα 

271 η χοριακη μου.. την άλλη βδομάδα έχω υπέρηχο...

Μπραβο κοπέλα μου άντε με το καλό για τον πρώτο μαιευτικο  υπερηχο:)

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

@Joka η ηλικία δεν είναι ταμπού είναι απομεινάρι της πατριαρχίας αυτά περί ηλικίας και το ότι είναι προσωπικό δεδομένο για τις γυναίκες και ότι δεν τις ρωτάμε ποτέ πόσο είναι όλες οι γυναίκες είναι υπέροχες είτε είναι 15 είτε 95 ακόμα και οι ρυτίδες στο πρόσωπο μας είναι όμορφες γτ τις αποκτήσαμε βήμα βήμα φορά τη φορά 

• Μου αρέσει 7

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, boukitsa123 είπε:

@Joka η ηλικία δεν είναι ταμπού είναι απομεινάρι της πατριαρχίας αυτά περί ηλικίας και το ότι είναι προσωπικό δεδομένο για τις γυναίκες και ότι δεν τις ρωτάμε ποτέ πόσο είναι όλες οι γυναίκες είναι υπέροχες είτε είναι 15 είτε 95 ακόμα και οι ρυτίδες στο πρόσωπο μας είναι όμορφες γτ τις αποκτήσαμε βήμα βήμα φορά τη φορά 

Αν ρωτας εμενα εγω προσωπικα την ηλικια μου τη λεω με την πρωτη ευκαιρια ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Ειναι αλλο ομως να τη λες μονος σου και αλλο να σε ρωτανε,πολλες φορες απο κουτσομπολιστικη διαθεση ή αδιακρισια.

Τετοιου ειδους ερωτησεις ομως,σχετικα με ηλικια,κιλα,προσωπικη ζωη κλπ σε αλλους τις θεωρω ακομψες και αδιακριτες και δεν τις κανω.Ειναι προσωπικα δεδομένα.

Δεν ειναι ταμπου η ηλικια,θεμα καλων τροπων και διαγωγης ειναι.

Εσυ τις κανεις?

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...