Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, anoulious είπε:

Τα ΑΝΑ τι νουμερο ητανε?Επαιρνες κατι προληπτικα για αυτοανοσο?πχ κορτιζονη.Αν ναι ησουν καλυμμενη.Εγω πχ που ειμαι ομοζυγωτρια στ η μεταλλαξη mthfr 677ψ(πως τη λενε τα εχω ξεχασει τοσα που εχω κανει)πρεπει να ειναι η ομοκυστεινη χαμηλη αλλιως θα χρειαστω εξτρα φυλικο.Δεν αποτυχαινει απο αυτο ομως μια εξωσωματικη.Ακομη και τα ΑΝΑ μονο αν ειναι 1/160 ειναι συζητησιμα για προβληματακι.Η υστεροσκοπηση που δεν εχεις κανει ειναι ομως προβλημα.Δες το θεμα μητρα!!Ο,τι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω.

Τι να σου πω έχω χασει την μπάλα .. 

Τωρα που το κοιτάω ειχα ομοκυστεινη 19.6 ενώ το όριο είναι μεχρι 13. Ναι έπαιρνα κορτιζόνη ... αλλά δεν ξέρω τι και πως !!! 

Για Τα ΑΝΑ γραφεί Θετικό  1:320 -  με τιμές αναφοράς Αρνητικό 1: 160 .  δεν ξέρω να τα διαβαζω αυτά . δεν τα είχα κοιτάξει καν για να  είμαι ειλικρινής ... ας τα δει ο γιατρός να ξεμπερδευουμε. 

Τωρα για την υστεροσκόπησε πάλι δεν εχω ιδέα!! Δεν  ξέρω τι είναι αυτό που έχω κάνει ... Φοβερό !!!! Δεν ξέρω ομως ... 

Just now, melisaki74 είπε:

@dimitra19 λυπάμαι για το αποτέλεσμα είχα μια επλίδα ότι θα΄κάνε λάθος το τέστ.Να ξέρεις ότι όλες εδώ σε νοιώθουμε και ότι αυτά που νιώθεις είναι φυσιολογικά εσύ και ο άντρας σου βιώσατε μία απώλεια δεν γίνεται να την ξεπεράσετε ανώδυνα.Μπράβο σας που το αντιμετωπίσατε μαζί και άμεσα.Κοίτα μόνο μπροστά και η ώρα της ανταμοιβής φτάνει μην έχεις καμία αμφιβολία.Εχει δίκιο ο άντρας σου focus στο στόχο.Την αντιμετώπιση του Ξυδιά την βρήκα άψογη και η γνώμη μου είναι ούτε να το σκεφτείς να ξαναγυρίσεις στον προηγούμενο γυναικολόγο.Καλή τύχη.

Καλά εννοείται .... απλά επειδή συνεργάζονται και είναι και φίλοι δεν ήθελα να πω περισσότερα. 

Just now, melisaki74 είπε:

Παράθεση

Κορίτσια βρηκα τι ήταν αυτό που είχα κάνει ... 

Δεν ηταν υστεροσκόπηση . 

Ηταν "Scratching του ενδομητρίου ή νεαροποίηση του ενδομητρίου.

Πιο συγκεκριμένα Πιο συγκεκριμένα,χρησιμοποιώντας ένα μικρο ψαλιδάκι δημιουργούμε μικρές αμυχές στο ενδομήτριο αποσκοπώντας στην ενεργοποίηση του μηχανισμού ανάπλασης της βλεννογόνου έτσι ώστε να επιτύχουμε την αναδημιουργία μιας νέας καλύτερης ποιότητας ενδομητριακής επικάλυψης, πιο δεκτικής στην επικόλληση του εμβρύου σ’αυτή.

Η υστεροσκόπηση είναι άλλο πράγμα σωστα ????

11 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Εννοειται οτι σε αφορα γιατι το παραθυρο εμφυτευσης(που σε τεχνητους κυκλους που δεν κανουμε ωορρηξια καθοριζεται απο την ημερα που ξεκιναμε προγεστερονη) δειχνει ποτε πρεπει να βαλουμε τα εμβρυα ειτε δικα μας ειτε δανεικα.Οπως ακριβως σου ειπαν τα κοριτσια νωριτερα..

@anoulious, κορίτσι εσύ σημερα δεν είχες χοριακή ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Όχι Δήμητρα scratching  και υστεροσκόπηση δεν είναι το ίδιο. Απλώς όταν κάνουν υστεροσκόπηση συνήθως κάνουν και scratching  γιαανανέωση του ενδομητρίου.

Melisaki74 εμένα δεν με ικανοποίησε η στάση του Διευθυντή του Κέντρου. Έπρεπε δηλ. να σκάσουν ένα σκασμό χρήματα για να μιλήσει τελικά. Στη θέση του στοιχειωδώς θα πρότεινα ότι την επόμενη φορά θα τους κάνει έκπτωση όταν μάλιστα από μια ματιά που είχα ρίξει παλιά στις τιμές τους είδα ότι είναι ακριβοί σε σχέση με άλλα κέντρα..... όταν είναι διευθυντής σε ένα κέντρο φαντάζομαι ότι έχει και ένα ας μην το πω πρωτόκολλο ας πω μια στανταρ διαδικασία (σετ εξετάσεων) που πρέπει να κάνουν οι συνεργαζόμενοι γιατροί γιατί τη αποτυχία την εισπράττουν και αυτοί σαν κέντρο. Δήμητρα δεν ήθελα να σχολιάσω τη στάση του συζύγου σου γιατί δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. προφανώς, πιστεύω ότι απέναντι στη γυναίκα πρέπει να δείχνουν σεβασμό διότι περνάει ότι και ο πατέρας αλλά με  μεγαλύτερη επιβάρυνση διότι υφίσταται και το σωματικό κόστος πέρα από το ψυχολογικό. Όμως, σέβομαι ότι και αυτός έχει να διαχειριστεί μια απώλεια και αφού δεν ξέρουμε τον χαρακτήρα του δεν μπορώ να αξιολογήσω την αντίδραση του. Να του πεις όμως όπως κάθεται "λουλούδι" μπροστά στον διευθυντή και δεν ζήτησε καν έκπτωση ξεχνώντας ότι η Αθήνα είναι γεμάτη κέντρα εξωσωματικής που θέλουν πελάτες, να κάθεται λουλούδι και σε σένα ..... Δεν τον έχετε ανάγκη τον Διευθυντή σας έχει. Θα σας πω τι μου είχε πει φίλη όταν πήγαινα στην 1η μου επίσκεψη και είχα άγχος μην και δεν με αναλάβουν λόγω ηλικίας. Μου θύμισε μια σκηνή από ένα ελληνικό σήριαλ που εμφανίζεται κάποιος και συστήνεται ως εξής: το όνομα μου ειναι πελάτης και το επίθετο καλός δηλ. καλός πελάτης αν με εννοείται κύριε.

Κρατάμε όμως όλες το ηθικό ακμαίο γιατί στο τέλος όλες θα τα καταφέρουμε αλλά χρειάζεται αγώνας. Σας φιλώ

• Μου αρέσει 4

14 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Σωστή! Αυτο εννουσα κ πιο πανω!

Γεια σας κορίτσια τι να πω διαβάζω αυτά που γράφετε και λέω ότι όλο αυτό το πράγμα είναι πολύ δύσκολο! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο μόνο με δανεικά πλέον. Τώρα σκέφτομαι να πάω και άλλου να πάρω γνώμες και μετά λέω και άντε το αποφάσισα για τα δανεικά ποιο κέντρο δλδ έχει καλό δίκτυο με δοτριες;; Γιατί το γενεσσις πολύ αμφιβάλλω ότι ασχολούνται ιδιαίτερα . Δεν ξέρω τι να πω. Χαμένα τα χω και και γω τελείως. Έβγαλα κοκκινίλες σε όλο το πρόσωπο από την στενοχώρια.

16 ώρες πρίν, Papy είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.Έχω πολύ καιρό να γράψω γιατί είχα καποια θεματάκια υγείας, τα οποία δημιοργήθηκαν απο το άγχος μου με όλη αυτή τη διαδικασία.Τώρα είμαι κάπως καλύτερα παρόλο που σήμερα πήρα το τέταρτο αρνητικό (Με δικά μου ωάρια).Είμαι σε αναζήτηση κέντρου κ γιατρού κ δε ξέρω αν θα μου προτείνουν δανεικά ή θα δώσουμε κ άλλη ευκαιρία στα δικά μου.Βλέποντας κ κάνοντας.Σκέφτομαι για Θεσ/νίκη το Assisting Nature με τον Παπανικολάου ή το Ακεσώ με τον Τσιριγώτη.Αν έχετε κάποια γνώμη ευχαρίστως να την ακούσω.Να σημειώσω ότι μένω Θεσ/νίκη αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο εμπιστεύομαι περισσότερο την Αθήνα.

Εύχομαι σε όλες μας θετική σκέψη κ ψυχική ηρεμία γιατί μας έχουν ζουρλάνει όλοι:-P

Κουράγιο κορίτσι και γω την Τετάρτη πήρα το τέταρτο αρνητικό μου και είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα . Εγώ είναι Αθήνα ο τσιριγωτης λένε ότι έχει αποτελέσματα γενικώς και επιτυχίες πολλές. Εγώ ήμουν στο γενεσσις με τον σφακιανουδη που είναι πολύ καλός γιατρός και άνθρωπος ανεξάρτητα από την δίκη μου απότυχια τώρα το κέντρο είναι κάπως. Αυτά εύχομαι ότι καλύτερο.

• Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

@Καντι Ειμαι με τον σφακιανουδη. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη,αλλα λογω κ αυτοανοσου που εχω φοβαμαι οτι διογκωνει τη φλεγμονη... Κανω σχημα αντιβιωσεων κ εγχυσεις....

Σε ρωτηση στον σφακ αν θα χρειαστω παρενθετη,μου ειχε πει οτι ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες,για την ακριβεια αυτος ουτε καν το σκεφτηκε.... Εσυ εχεις προσπαθησει μονο με δικα σου ωαρια;

Just now, dimitra19 είπε:

Κορίτσια τελικα απ' όσο το ψαχνω scratching & υστεροσκόπηση είναι το ίδιο πράγμα 

Δεν ειναι το ιδιο. Απλα προ ετ μαζι με την υστεροσκοπηση σου ξυνουν το ενδομητριο (σκρατσινγκ) για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες εμφυτευσης

Καλή μας φίλη εδώ σε νιώθουμε όλες μας και δεν χρειάζεται να σου πούμε πόσο λυπόμαστε. Χαίρομαι όμως που είσαι αποφασισμένη να συνεχίσεις. Τι, πως και που θα το βρεις γιατί θα πάρεις το χρόνο σου να ηρεμήσεις και με πιο καθαρή ματιά θα αποφασίσετε τα επόμενα βήματα. Εγώ σου κάνω μια δυνατή αγκαλιά και να μην ξεχνάς ότι είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς

20 ώρες πρίν, dimitra19 είπε:

κορίτσια καλησπέρα 

Απο χθες το πρωί ξύπνησα περίεργα. Είδα άσχημο όνειρο και χθες το πρωί κ σήμερα το πρωί. 

Απο χθες αισθανόμουν πιο αναλάφρη ... αισθανόμουν όχι έγκυος. Υποψιν ότι αυριο έχω την χοριακή . 

Σημερα μας την βάρεσε να κάνουμε τεστ εγκυμοσύνης ...είχα κακό προαίσθημα και βγήκε αληθινο. 

Αρνητικό το τεστ. Αρνητικό ... 3η αποτυχημένη προσπάθεια . 

3η !!!!!!!

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι , αρχίσαμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και άλλα όμορφα.. 

Δεν ξέρω .. μόνο εμείς είμαστε έτσι .. τα άλλα ζευγάρια δηλ είναι μέλι - γάλα ? 

είμαι χάλια.. ... νιώθω ότι δεν τα κατάφερα παλι ! 

Δεν φτάνει που δεν έχω δικά μου ωάρια αλλά δεν μπορώ ούτε και με τα ξένα ! Η απόλυτη αποτυχία! Και τα λεφτά τελειώνουν.... κι η υπομονή μας το ίδιο .... 

Τεσπα αυριο πρέπει να πάμε για την χοριακή και πραγματικά δεν έχω καθόλου διάθεση ... το βρίσκω ανούσιο . Και  μην μου πείτε ότι το τεστ μπορεί να δείχνει λάθος .. δεν ισχύει . το εχω ξαναδοκιμάσει και ότι δείχνει ... αυτό είναι . 

Νιώθω εξουθενωμένη ... 

Δήμητρα οποίος σου πει ότι δεν υπάρχουν εκνευρισμόι και παρεξηγήσεις μέσα σε αυτήν την διαδικασία της εξωσωματικής θα σου πει ψέμματα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και ο άντρας σου έχει κουράστει με όλα αυτά λογικό είναι είμαστε εξουθενωμένοι όλοι ψυχικά και σωματικά αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Προχωράμε εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτό το κομμάτι πρέπει να είναι ένα μέρος της ζωής μας η προσπάθεια δλδ για παιδί. Πρέπει να κάνουμε και αλλά πράγματα για να περνάμε καλά καη να σκεφτόμαστε ότι η ζωή δεν τελειώνει ακόμη καη να μην τα καταφέρουμε εμείς κάνουνε ότι μπορούμε και παραπάνω. Κάνε το επίσημο τεστ αύριο και θα δεις αλλά να πας και σε άλλο κέντρο πήγαινε στον σφακιανουδη να πάρεις μι γνώμη είναι καλός άνθρωπος και επιστήμονας.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , dimitra19 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια ... Καταρχας είδα ότι όλες με έχετε στο μυαλό σας και σας είμαι ευγνώμων μέσα απο την κάρδιά μου ! 

@angel23, ήταν η 3η μου προσπάθεια , ολες ήταν με δωρεά ωαρίου 

λοιπόν να σας πω τα νεότερα. !!!!

Καταρχας να σας πω ότι δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Είχα δυσφορία, αγχος και κάτι σαν δύσπνοια. Νομιζα ότι θα ΄πάθω εγκεφαλικο , εμφραγμα ή κάτι τέτοιο και τώρα είμαι περίεργα αλλά όσο περνάει η ώρα μου περνάει . 

Σηκωθηκαμε το πρωί με τραγικά άσχημη διάθεση ! Ο άντρας μου ήταν χάλια , την μια τα ' βαζε μαζί μου , την άλλη με τον εαυτό του, μετά με τους γιατρούς κ.ο.κ. 

Να μην σας τα πολυλογω πήγαμε κι εκανα την χοριακή, και περιμέναμε σε ενα καφε για το αποτέλεσμα  , μόλις μας ενημέρωσαν απο την κλινική για το ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα ανεβήκαμε πάνω και ζητήσαμε να μιλήσουμε με τον διευθυντή τον κο. Ξυδιά.  

Να αναφερω οτι την 1η φορά που ηταν θετικό με είχε παρει ο ίδιος ο γυναικολόγος μου να το ανακοινώσει ενώ τις αλλες 2 φορες που ήταν αρνητικό μου τηλεφωνουσαν απεθείας απο την κλινικη ισχυριζομενοι ότι ο γιατρός μου θα με πάρει αργότερα γιατί είναι σε χειρουργείο . Οντως την 2η φορά με είχε πάρει τηλ , σήμερα μου είπαν ότι πάλι είναι σε χειρουργείο - κάτι που ξέρω ότι δεν ισχύει , δεν θελω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά το ξέρω - μέχρι στιγμής δεν με εχει πάρει και δεν με νοιάζει απλά το αναφέρω γιατί μου εχει χτυπήσει κάπως και αυτό ! 

Τεσπά, ήρθε ο Ξυδιας , και καναμε μια μινι συζητηση  .

Καταρχας αναφέρθηκε σε υστεροσκόπηση και του είπα ότι δεν έχω κάνει. Εκείνος ανεφερε ότι είχε πει στον γιατρό μου να μου κάνει μια πριν προχωρήσουμε. Εκεί λοιπόν κόλλησα . .του εξηγησα ότι κάναμε κάτι πριν λίγο καιρό ( δεν θυμάμαι όμως την λέξη υστεροσκοπηση ) , μου είχε πει ότι θα μου καθάριζε λίγο το ενδομητριο εφόσον το έκρινε σκόπιμο επειδή καμια φορά λέει μαζευει κάτι ασπρες βλένες και μου έκανε κ μια μικρή διάνοιξη τραχήλου .. .Αυτο έγινε με μέθη σε γνωστό μαιευτηριο . Δεν έχω ουτε ένα χαρτί που να λέει τι ήταν αυτό που έκανα κ ποια ήταν τα ευρήματα. Ο Ξυδιάς το ονόμασε "σκρατς ". Αυτό λέει είναι ... Με ρώτησε αν έχω cd και του είπα ότι δεν έχω τίποτα... με ρώτησε πως γίνεται αυτό ? οταν πληρωσες δεν σου έδωσαν κάτι ,,,? Κ του εξήγησα ότι τα λεφτά τα έδωσα απευθείας στον γιατρο και δεν ξέρω τίποτα άλλο . 

Μου ζήτησε να του στείλω με mail όλες μου τις εξετάσεις να τις μελετήσει ο ίδιος. Αναφερθηκαμε καποια στιγμή στις εξετάσεις θρομβοφιλίας κ είπε την λέξη ομοκυστεινη . Τότε μου βάρεσαν καμπανάκια και θυμήθηκα την γνωματευση του αιματολόγου όπου αναφερόταν σε ήπια αύξηση ομοκυστεινης για την οποιά μου συνεστησε filicine & neurobion για 1 μήνα , επίσης μικρή αύξηση των ΑΝΑ τα οποία όπως αναφέρει στην γνωματευσή του ήταν μην αξιολογίσιμα κλινικά προς το παρόν αλλά χρήζουν επανεξετασης μετά απο 1 μήνα. 

Τότε λοιπόν εκείνος μου είπε.. αααα μάλιστα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουμε. Κάνατε την επανεξεταση ????ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ του λέω γιατι ο γιατρός μου εκρινε ότι δεν είναι σημαντικό και μαλιστα επειδή όταν ξεκίνησα πρωτόκολλο για εξωσωμ δεν είχα κλείσει ακόμα μήνα που έπαιρνα την αγωγή του αιματολόγου όταν τον είχα ρωτήσει αν πρέπει να συνεχίσω να παίρνω τα neurobion γιατί τα filicine ηταν μες το νέο πρωτόκολο μου είχε πει : Χεστήκαμε για τα neurobion , βιταμινουλες είναι .. και να μην τα πάρεις δεν μας νοιάζει.  Ο Ξυδιας τόνισε ότι έπρεπε να γίνει επανεξεταση και να ρυθμιστουν όλα αυτά πριν κάνω αλλη προσπάθεια ..μας εξήγησε ότι μπορεί ο οργανισμός να έχει αναπτύξει καποιο αυτοάνοσο . Αν κατάλαβα καλά... 

Ο άντρας μου όπως καταλαβαίνετε .. ήταν εξαλλος αλλά κύριος !

Του εξηγήσαμε ότι δεν θέλουμε να κακολογήσουμε τον άλλον γιατρό αλλά όλα αυτά μας βάζουν σε σκέψεις... ! Τεσπά ο άντρας μου του ζήτησε να μας αναλάβει εκείνος . Είπε ότι θα το κάνει .. με την προυποθεση όταν μείνω εγκυος να με ξεγεννήσει ο πρώτος γιατρός. Συμφωνήσαμε (απλα για να μην το κάνουμε θέμα ... αλλά μεταξύ μας δεν το κόβω ... ) 

Τεσπά του έστειλα ότι εξετασεις εχω σε mail να τα μελετήσει , θα ψαξει απο τον γιατρό να βρει την υστεροσκόπηση ή ότι άλλο ήταν αυτό που εκανα και βλέπουμε. 

Ο άντρας μου μου είπε : Γυρνάμε σελίδα , το προσπάθούμε και μ' αυτόν και βλέπουμε κι αν παλι στραβωσει η φάση .. απευθείας παμε στον Τσιριγώτη !!!!

Οπότε τώρα θα περιμένουμε να δουμε τι θα μας πει κι αυτός . Θελω να πιστεύω ότι επειδή είναι ο  διευθυντής κι εχω ακούσει καλά λογια γι' αυτόν ότι θα πάνε όλα καλά !!! 

Θα δουμε ...

Αυτα απο μένα . !!! Πολύ αναστατωση .. και ομολογώ ότι το χθεσινο βράδυ ήταν απο τα δυσκολότερα που εχω ζήσει γενικά στην ζωή μου ... 

Μακάρι να μην ξανανιώσω έτσι και να μην το νιώσει και κανείς. .. 

Εξήγησα βεβαια κ στον άντρα μου ότι με σταναχωρησε πολύ η στάση του απεναντί μου . Μου ζήτησε να τα ξεχάσουμε όλα και να ανασυγκροτηθουμε . Να κάνουμε focus στον στόχο μας και τίποτα άλλο. Βεβαια μου το πέταξε να μην ξαναρχίσω το τσιγάρο ... ε ? Ανασκουμπωνόμαστε λοιπον και βλέπουμε !!! 

Α και κάτι ακόμα ... τον ρωτήσαμε τι γίνεται όταν έχουμε υπόλοιπα εμβρυα για 1 ακόμα προσπάθεια κι αν όλα πάνε καλά και μείς μετά απο χρόνια θέλουμε αδερφάκι τι γίνεται ? Ο γιατρός μας δεν μας είχε δώσει ποτέ σαφή εξηγηση και μάλιστα μας είχε πει ότι και να είναι απο διαφορετικές δότριες τι πειράζει !!!!! 

Τοτε εκείνος μας εξηγησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι έχουμε το δικαίωμα αν θέλουμε τωρα που υπάρχει η συγκεκριμένη δότρια κι εφόσον πετύχει η διαδικασία να πληρώσουμε ένα ποσό ώστε να την κάνουν πάλι ωορρηξία , να φτιάξουν τα έμβρυα και να τα καταψυξουν για το μέλλον .. για όσο καιρό θέλουμε σε περίπτωση που μελλοντικά θελαμε αδερφάκι . 

Αυτα απο μένα !!!  

Την ομοκυστεινη  ιδανικα τη θελουμε κατω απο 10.Αρα καλα κανεις και κανεις αγωγη με φυλικο.Επαναλαμβανω αυτο δεν επηρεαζει την εμφυτευση.Σε 2 νοσομομεια που πηγα και σε αρκετα μικροβιολογικα εχουν ως αρνητικο το 1/80.Ανεξαρτητα απο αυτο το δικο σου ειναι θετικο.Θα το επαναλαβεις καποια στιγμη να δεις αν παραμενει θετικο.Επρεπε να του οτι πεις παιρνεις κορτιζονη τοσο , εκανες ανοσοκαταστολη μεzarzio  νομιζω τι διαφορετικο θα εκανες στην περιπτωση που ειναι προβλημα τα Ανα? Πιθανοτατα τιποτα.

Just now, anoulious είπε:

Την ομοκυστεινη  ιδανικα τη θελουμε κατω απο 10.Αρα καλα κανεις και κανεις αγωγη με φυλικο.Επαναλαμβανω αυτο δεν επηρεαζει την εμφυτευση.Σε 2 νοσομομεια που πηγα και σε αρκετα μικροβιολογικα εχουν ως αρνητικο το 1/80.Ανεξαρτητα απο αυτο το δικο σου ειναι θετικο.Θα το επαναλαβεις καποια στιγμη να δεις αν παραμενει θετικο.Επρεπε να του οτι πεις παιρνεις κορτιζονη τοσο , εκανες ανοσοκαταστολη μεzarzio  νομιζω τι διαφορετικο θα εκανες στην περιπτωση που ειναι προβλημα τα Ανα? Πιθανοτατα τιποτα.

Να προσθεσω οση αξια εχει οτι η αδερφη μου με Ανα σαν τα δικα σου(και υψηλα αντισωματα θυρεοειδη) εμεινε εγκυος   φυσιολογικα στα 43 χωρις κορτιζονη!Δες και αυτα αλλα μην εστιαζεις σ αυτα 

Just now, Anania είπε:

Γεια σας κορίτσια τι να πω διαβάζω αυτά που γράφετε και λέω ότι όλο αυτό το πράγμα είναι πολύ δύσκολο! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο μόνο με δανεικά πλέον. Τώρα σκέφτομαι να πάω και άλλου να πάρω γνώμες και μετά λέω και άντε το αποφάσισα για τα δανεικά ποιο κέντρο δλδ έχει καλό δίκτυο με δοτριες;; Γιατί το γενεσσις πολύ αμφιβάλλω ότι ασχολούνται ιδιαίτερα . Δεν ξέρω τι να πω. Χαμένα τα χω και και γω τελείως. Έβγαλα κοκκινίλες σε όλο το πρόσωπο από την στενοχώρια.

Κουράγιο κορίτσι και γω την Τετάρτη πήρα το τέταρτο αρνητικό μου και είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα . Εγώ είναι Αθήνα ο τσιριγωτης λένε ότι έχει αποτελέσματα γενικώς και επιτυχίες πολλές. Εγώ ήμουν στο γενεσσις με τον σφακιανουδη που είναι πολύ καλός γιατρός και άνθρωπος ανεξάρτητα από την δίκη μου απότυχια τώρα το κέντρο είναι κάπως. Αυτά εύχομαι ότι καλύτερο.

Αν καταληξεις καπου με δανεικα,δηλαδη ποιο ειναι πιο οργανωμενο με δοτριες,ενημερωσε μας.Καλη δυναμη

πρίν από 42 λεπτά , dimitra19 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια ... Καταρχας είδα ότι όλες με έχετε στο μυαλό σας και σας είμαι ευγνώμων μέσα απο την κάρδιά μου ! 

@angel23, ήταν η 3η μου προσπάθεια , ολες ήταν με δωρεά ωαρίου 

λοιπόν να σας πω τα νεότερα. !!!!

Καταρχας να σας πω ότι δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Είχα δυσφορία, αγχος και κάτι σαν δύσπνοια. Νομιζα ότι θα ΄πάθω εγκεφαλικο , εμφραγμα ή κάτι τέτοιο και τώρα είμαι περίεργα αλλά όσο περνάει η ώρα μου περνάει . 

Σηκωθηκαμε το πρωί με τραγικά άσχημη διάθεση ! Ο άντρας μου ήταν χάλια , την μια τα ' βαζε μαζί μου , την άλλη με τον εαυτό του, μετά με τους γιατρούς κ.ο.κ. 

Να μην σας τα πολυλογω πήγαμε κι εκανα την χοριακή, και περιμέναμε σε ενα καφε για το αποτέλεσμα  , μόλις μας ενημέρωσαν απο την κλινική για το ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα ανεβήκαμε πάνω και ζητήσαμε να μιλήσουμε με τον διευθυντή τον κο. Ξυδιά.  

Να αναφερω οτι την 1η φορά που ηταν θετικό με είχε παρει ο ίδιος ο γυναικολόγος μου να το ανακοινώσει ενώ τις αλλες 2 φορες που ήταν αρνητικό μου τηλεφωνουσαν απεθείας απο την κλινικη ισχυριζομενοι ότι ο γιατρός μου θα με πάρει αργότερα γιατί είναι σε χειρουργείο . Οντως την 2η φορά με είχε πάρει τηλ , σήμερα μου είπαν ότι πάλι είναι σε χειρουργείο - κάτι που ξέρω ότι δεν ισχύει , δεν θελω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά το ξέρω - μέχρι στιγμής δεν με εχει πάρει και δεν με νοιάζει απλά το αναφέρω γιατί μου εχει χτυπήσει κάπως και αυτό ! 

Τεσπά, ήρθε ο Ξυδιας , και καναμε μια μινι συζητηση  .

Καταρχας αναφέρθηκε σε υστεροσκόπηση και του είπα ότι δεν έχω κάνει. Εκείνος ανεφερε ότι είχε πει στον γιατρό μου να μου κάνει μια πριν προχωρήσουμε. Εκεί λοιπόν κόλλησα . .του εξηγησα ότι κάναμε κάτι πριν λίγο καιρό ( δεν θυμάμαι όμως την λέξη υστεροσκοπηση ) , μου είχε πει ότι θα μου καθάριζε λίγο το ενδομητριο εφόσον το έκρινε σκόπιμο επειδή καμια φορά λέει μαζευει κάτι ασπρες βλένες και μου έκανε κ μια μικρή διάνοιξη τραχήλου .. .Αυτο έγινε με μέθη σε γνωστό μαιευτηριο . Δεν έχω ουτε ένα χαρτί που να λέει τι ήταν αυτό που έκανα κ ποια ήταν τα ευρήματα. Ο Ξυδιάς το ονόμασε "σκρατς ". Αυτό λέει είναι ... Με ρώτησε αν έχω cd και του είπα ότι δεν έχω τίποτα... με ρώτησε πως γίνεται αυτό ? οταν πληρωσες δεν σου έδωσαν κάτι ,,,? Κ του εξήγησα ότι τα λεφτά τα έδωσα απευθείας στον γιατρο και δεν ξέρω τίποτα άλλο . 

Μου ζήτησε να του στείλω με mail όλες μου τις εξετάσεις να τις μελετήσει ο ίδιος. Αναφερθηκαμε καποια στιγμή στις εξετάσεις θρομβοφιλίας κ είπε την λέξη ομοκυστεινη . Τότε μου βάρεσαν καμπανάκια και θυμήθηκα την γνωματευση του αιματολόγου όπου αναφερόταν σε ήπια αύξηση ομοκυστεινης για την οποιά μου συνεστησε filicine & neurobion για 1 μήνα , επίσης μικρή αύξηση των ΑΝΑ τα οποία όπως αναφέρει στην γνωματευσή του ήταν μην αξιολογίσιμα κλινικά προς το παρόν αλλά χρήζουν επανεξετασης μετά απο 1 μήνα. 

Τότε λοιπόν εκείνος μου είπε.. αααα μάλιστα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουμε. Κάνατε την επανεξεταση ????ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ του λέω γιατι ο γιατρός μου εκρινε ότι δεν είναι σημαντικό και μαλιστα επειδή όταν ξεκίνησα πρωτόκολλο για εξωσωμ δεν είχα κλείσει ακόμα μήνα που έπαιρνα την αγωγή του αιματολόγου όταν τον είχα ρωτήσει αν πρέπει να συνεχίσω να παίρνω τα neurobion γιατί τα filicine ηταν μες το νέο πρωτόκολο μου είχε πει : Χεστήκαμε για τα neurobion , βιταμινουλες είναι .. και να μην τα πάρεις δεν μας νοιάζει.  Ο Ξυδιας τόνισε ότι έπρεπε να γίνει επανεξεταση και να ρυθμιστουν όλα αυτά πριν κάνω αλλη προσπάθεια ..μας εξήγησε ότι μπορεί ο οργανισμός να έχει αναπτύξει καποιο αυτοάνοσο . Αν κατάλαβα καλά... 

Ο άντρας μου όπως καταλαβαίνετε .. ήταν εξαλλος αλλά κύριος !

Του εξηγήσαμε ότι δεν θέλουμε να κακολογήσουμε τον άλλον γιατρό αλλά όλα αυτά μας βάζουν σε σκέψεις... ! Τεσπά ο άντρας μου του ζήτησε να μας αναλάβει εκείνος . Είπε ότι θα το κάνει .. με την προυποθεση όταν μείνω εγκυος να με ξεγεννήσει ο πρώτος γιατρός. Συμφωνήσαμε (απλα για να μην το κάνουμε θέμα ... αλλά μεταξύ μας δεν το κόβω ... ) 

Τεσπά του έστειλα ότι εξετασεις εχω σε mail να τα μελετήσει , θα ψαξει απο τον γιατρό να βρει την υστεροσκόπηση ή ότι άλλο ήταν αυτό που εκανα και βλέπουμε. 

Ο άντρας μου μου είπε : Γυρνάμε σελίδα , το προσπάθούμε και μ' αυτόν και βλέπουμε κι αν παλι στραβωσει η φάση .. απευθείας παμε στον Τσιριγώτη !!!!

Οπότε τώρα θα περιμένουμε να δουμε τι θα μας πει κι αυτός . Θελω να πιστεύω ότι επειδή είναι ο  διευθυντής κι εχω ακούσει καλά λογια γι' αυτόν ότι θα πάνε όλα καλά !!! 

Θα δουμε ...

Αυτα απο μένα . !!! Πολύ αναστατωση .. και ομολογώ ότι το χθεσινο βράδυ ήταν απο τα δυσκολότερα που εχω ζήσει γενικά στην ζωή μου ... 

Μακάρι να μην ξανανιώσω έτσι και να μην το νιώσει και κανείς. .. 

Εξήγησα βεβαια κ στον άντρα μου ότι με σταναχωρησε πολύ η στάση του απεναντί μου . Μου ζήτησε να τα ξεχάσουμε όλα και να ανασυγκροτηθουμε . Να κάνουμε focus στον στόχο μας και τίποτα άλλο. Βεβαια μου το πέταξε να μην ξαναρχίσω το τσιγάρο ... ε ? Ανασκουμπωνόμαστε λοιπον και βλέπουμε !!! 

Α και κάτι ακόμα ... τον ρωτήσαμε τι γίνεται όταν έχουμε υπόλοιπα εμβρυα για 1 ακόμα προσπάθεια κι αν όλα πάνε καλά και μείς μετά απο χρόνια θέλουμε αδερφάκι τι γίνεται ? Ο γιατρός μας δεν μας είχε δώσει ποτέ σαφή εξηγηση και μάλιστα μας είχε πει ότι και να είναι απο διαφορετικές δότριες τι πειράζει !!!!! 

Τοτε εκείνος μας εξηγησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι έχουμε το δικαίωμα αν θέλουμε τωρα που υπάρχει η συγκεκριμένη δότρια κι εφόσον πετύχει η διαδικασία να πληρώσουμε ένα ποσό ώστε να την κάνουν πάλι ωορρηξία , να φτιάξουν τα έμβρυα και να τα καταψυξουν για το μέλλον .. για όσο καιρό θέλουμε σε περίπτωση που μελλοντικά θελαμε αδερφάκι . 

Αυτα απο μένα !!!  

Πω πω δεν ξερω τι να σου πρωτοπώ!

Σίγουρα ο διευθυντής έδειξε μια ωριμότητα και ασχολήθηκε μαζι σας. Μπες σε προγράμμα καντα ολα αυτα που προτεινε και η Παναγία μαζι σου.

Κορίτσια τελικα απ' όσο το ψαχνω scratching & υστεροσκόπηση είναι το ίδιο πράγμα 

Όχι δεν ειναι το ίδιο πράγμα απλα γίνονται και ταυτόχρονα. Στο ενα μπαίνει με κάμερα και καθαρίζει συμφησεις κι εχεις και dvd, στο αλλο μπορείς να το κανεις και ξυπνητη με τσιμπιδακι σου βγαζει κομματάκια και κανει χαρακιές για να εμφυτευτεί το έμβρυο. Το ενα κοστίζει τουλαχιστον 500 ευρώ και το αλλο 50.

Just now, Tsini είπε:

@Καντι Ειμαι με τον σφακιανουδη. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη,αλλα λογω κ αυτοανοσου που εχω φοβαμαι οτι διογκωνει τη φλεγμονη... Κανω σχημα αντιβιωσεων κ εγχυσεις....

Σε ρωτηση στον σφακ αν θα χρειαστω παρενθετη,μου ειχε πει οτι ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες,για την ακριβεια αυτος ουτε καν το σκεφτηκε.... Εσυ εχεις προσπαθησει μονο με δικα σου ωαρια;

Δεν ειναι το ιδιο. Απλα προ ετ μαζι με την υστεροσκοπηση σου ξυνουν το ενδομητριο (σκρατσινγκ) για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες εμφυτευσης

Ναι μονο με δικά μου γιατι μεχρι προσφάτως ειχα καλη παραγωγή, τωρα το 2019 ανατράπηκε το σκηνικό. Εγω για δανεικά τον ειχα ρωτήσει και μου ειχε πει όχι για παρένθετη δεν το εχω συζητησει γιατι πολυ απλα δεν εχουμε χρηματα γι αυτο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Δεν γράφω συχνά, αλλά διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί από χτες ήθελα και γω να πω δυο πράγματα. Μπαίνοντας στον δρόμο της εξωσωματικής πολλές θεωρούσαμε ότι θα ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά στην πορεία διαπιστώσαμε ότι είχαμε μπει σ’εναν λαβύρινθο γεμάτο πόνο, ενέσεις, αποτυχίες και απογοήτευση. Αυτό που για άλλες γυναίκες ήταν εύκολο η και τυχαίο περιστατικό για μας αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο. Σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα οφείλουμε να παραμείνουμε όρθιες, δυνατές και ενωμένες με τους άνδρες μας. Σίγουρα θα υπάρξουν συγκρούσεις αλλά πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Να θυμόμαστε ότι πάνω απ’ όλα είναι η σωματική και ψυχική υγεία του ζευγαριού. Ευτυχισμενες δεν μας κάνει η μήτρα μας. Ας δείξουμε κατανόηση ο ένας στον άλλο και ας ομορφύνουμε την καθημερινότητα μας. Ας φροντίσουμε όταν θα έρθουν τα παιδάκια μας να έρθουν σ’ ένα υγιές περιβάλλον που θα πλημμυρίζει από αγάπη. Μην ξεχνάμε ότι και οι άντρες μας υποφέρουν και μπορεί να έχουν κλάψει πολύ, αλλά όχι μπροστά μας. Η αρνητική στάση που έχουν κάποιες φορές ίσως να είναι η άμυνα τους. Πονάνε και αυτοί όταν μας βλέπουν να τρυπιωμαστε και να χαπακωνομαστε για την εξωσωματική. Ας δώσουμε αγάπη και ας πάρουμε αγάπη. Ας φροντίσουμε να περνάμε κάθε μέρα όμορφα και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, γιατί ο εαυτος μας είναι το γαϊδουράκι που μας κουβαλάει. Αυτά από μένα. Καλή επιτυχία σε κάθε μια ξεχωριστά. Μακάρι να γεμίσουν όλες οι αγκαλιές με παιδιά και όλα τα σπίτια με ευτυχία. 

• Μου αρέσει 9

@angel23 , θα το ψάξω . Θα περιμένω να δω τι θα μου πει και ο Διευθυντής  , του είπα αν βρει το CD τη υστεροσκόπησης να μου το δώσει και μένα !

Οσο για τον άντρα μου , δεν είναι από αυτούς που καθονται «λουλούδι» σε κανέναν … Διπλωμάτης είναι και της πιατσας !

Ηδη είχε κάνει τα σχετικά οικονομικά κουμαντα σε ότι αφορά τις εκπτωσεις  από την 2η δότρια και μετα. Και εννεοείται ότι έκανε και σχετική νύξη σήμερα στον διευθυντή .. δεν είναι από αυτούς που έχουν αναγκη κανέναν διευθυντή !!!! Πιστεψε με, δουλευει από τα 10 του , τελειωσε το σχολείο , σπουδασε μονος του και όλα τα έχει κάνει μόνος του ! Εϊναι της πιάτσας και με το παραπάνω.. δεν υπηρχε περίπτωση να εκανε το λουλουδι στον διευθυντή! Απλά είπα ότι ήταν κυριος. Και καλύτερα που ήταν γιατί αλλιώς δεν θα μας επαιρνε και κανείς στα σοβαρα.

Από την 2η κιόλας προσπάθεια έχει κάνει μια ερευνα αγοράς κι έχει ήδη μιλήσει με διάφορα κέντρα απλά του αρέσει η κάθε του κίνηση να είναι μελετημένη και όχι εν βρασμώ για σοβαρά θέματα. Και γι’ αυτό δεν βιάζεται να αλλάξουμε κλινική .

Εννοείται ότι ισχυει αυτό που λες με το καλός πελάτης… πολύ περισσότερο για καποιον που πληρώνει επι τόπου , μετρητα και χωρίς καθυστερήσεις ε ?

Ομως κρατώ την αγκαλιά που μου στέλνεις .. την χρειάζομαι ! 

@anoulious , σε ευχαριστω για τις πληροφορίες , δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που αναφέρεις. Δεν ηξερα καν τι είναι τα ΑΝΑ μέχρι σημερα ή τουλάχιστον δεν το είχα καταλάβει, ο Διευθυντη ξέρεις ότι επαιρνα κορτιζόνη και zarzio , εκείνος φτιάχνει τα πρωτόκολλα… τωρα ότι μπορει να μην το θυμόταν .. ναι . Τεσπα θα δουμε τι θα μου πει …

Εννοείται ότι θα σας πω νεότερα !

@Καντι όταν μάθω τι στο καλό έκανα θα σας πω… ξέρω μόνο ότι έδωσα 300€ , υποτίθεται ότι είναι μόνο η αμοιβή του μαιευτήριου γιατί ο γιατρός λέει δεν ήθελε να μας χρεώσει . Αλλά το μονο που μου είχε πει είναι ότι θα μου οργώσει το χωράφι και αν έβρισκε κάτι σαν ασπρες βλένες ( που λέει ότι βρηκε ) θα το καθάριζε (λέει ότι το καθάρισε ) κι εκανε και μια μικρή διάνοιξη τραχήλου . Αυτά ξέρω…  αλλά τελοσπάντων θα δουμε … δεν το αφήνω ετσι … Όλα έγιναν με μέθη.

@OMG1976, με συγκίνησες ! Είσαι πολύ γλυκιά !

Κορίτσια επειδή κάτι δεν πάει καλά με όλα αυτά... 

Σας παρακαλώ για αποξεση ( όσες εχετε κάνει  μετα απο αποβολή ή παλίνδρομη ) ποσα πληρώσατε  ?  

Στην τιμή ήταν και οι εξετάσεις του εμβρύου ?

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

@angel23 , θα το ψάξω . Θα περιμένω να δω τι θα μου πει και ο Διευθυντής  , του είπα αν βρει το CD τη υστεροσκόπησης να μου το δώσει και μένα !

Οσο για τον άντρα μου , δεν είναι από αυτούς που καθονται «λουλούδι» σε κανέναν … Διπλωμάτης είναι και της πιατσας !

Ηδη είχε κάνει τα σχετικά οικονομικά κουμαντα σε ότι αφορά τις εκπτωσεις  από την 2η δότρια και μετα. Και εννεοείται ότι έκανε και σχετική νύξη σήμερα στον διευθυντή .. δεν είναι από αυτούς που έχουν αναγκη κανέναν διευθυντή !!!! Πιστεψε με, δουλευει από τα 10 του , τελειωσε το σχολείο , σπουδασε μονος του και όλα τα έχει κάνει μόνος του ! Εϊναι της πιάτσας και με το παραπάνω.. δεν υπηρχε περίπτωση να εκανε το λουλουδι στον διευθυντή! Απλά είπα ότι ήταν κυριος. Και καλύτερα που ήταν γιατί αλλιώς δεν θα μας επαιρνε και κανείς στα σοβαρα.

Από την 2η κιόλας προσπάθεια έχει κάνει μια ερευνα αγοράς κι έχει ήδη μιλήσει με διάφορα κέντρα απλά του αρέσει η κάθε του κίνηση να είναι μελετημένη και όχι εν βρασμώ για σοβαρά θέματα. Και γι’ αυτό δεν βιάζεται να αλλάξουμε κλινική .

Εννοείται ότι ισχυει αυτό που λες με το καλός πελάτης… πολύ περισσότερο για καποιον που πληρώνει επι τόπου , μετρητα και χωρίς καθυστερήσεις ε ?

Ομως κρατώ την αγκαλιά που μου στέλνεις .. την χρειάζομαι ! 

@anoulious , σε ευχαριστω για τις πληροφορίες , δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που αναφέρεις. Δεν ηξερα καν τι είναι τα ΑΝΑ μέχρι σημερα ή τουλάχιστον δεν το είχα καταλάβει, ο Διευθυντη ξέρεις ότι επαιρνα κορτιζόνη και zarzio , εκείνος φτιάχνει τα πρωτόκολλα… τωρα ότι μπορει να μην το θυμόταν .. ναι . Τεσπα θα δουμε τι θα μου πει …

Εννοείται ότι θα σας πω νεότερα !

@Καντι όταν μάθω τι στο καλό έκανα θα σας πω… ξέρω μόνο ότι έδωσα 300€ , υποτίθεται ότι είναι μόνο η αμοιβή του μαιευτήριου γιατί ο γιατρός λέει δεν ήθελε να μας χρεώσει . Αλλά το μονο που μου είχε πει είναι ότι θα μου οργώσει το χωράφι και αν έβρισκε κάτι σαν ασπρες βλένες ( που λέει ότι βρηκε ) θα το καθάριζε (λέει ότι το καθάρισε ) κι εκανε και μια μικρή διάνοιξη τραχήλου . Αυτά ξέρω…  αλλά τελοσπάντων θα δουμε … δεν το αφήνω ετσι … Όλα έγιναν με μέθη.

@OMG1976, με συγκίνησες ! Είσαι πολύ γλυκιά !

Κορίτσια επειδή κάτι δεν πάει καλά με όλα αυτά... 

Σας παρακαλώ για αποξεση ( όσες εχετε κάνει  μετα απο αποβολή ή παλίνδρομη ) ποσα πληρώσατε  ?  

Στην τιμή ήταν και οι εξετάσεις του εμβρύου ?

Σου έκανε και τα δυο λοιπόν υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ.

Just now, OMG1976 είπε:

Δεν γράφω συχνά, αλλά διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί από χτες ήθελα και γω να πω δυο πράγματα. Μπαίνοντας στον δρόμο της εξωσωματικής πολλές θεωρούσαμε ότι θα ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά στην πορεία διαπιστώσαμε ότι είχαμε μπει σ’εναν λαβύρινθο γεμάτο πόνο, ενέσεις, αποτυχίες και απογοήτευση. Αυτό που για άλλες γυναίκες ήταν εύκολο η και τυχαίο περιστατικό για μας αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο. Σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα οφείλουμε να παραμείνουμε όρθιες, δυνατές και ενωμένες με τους άνδρες μας. Σίγουρα θα υπάρξουν συγκρούσεις αλλά πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Να θυμόμαστε ότι πάνω απ’ όλα είναι η σωματική και ψυχική υγεία του ζευγαριού. Ευτυχισμενες δεν μας κάνει η μήτρα μας. Ας δείξουμε κατανόηση ο ένας στον άλλο και ας ομορφύνουμε την καθημερινότητα μας. Ας φροντίσουμε όταν θα έρθουν τα παιδάκια μας να έρθουν σ’ ένα υγιές περιβάλλον που θα πλημμυρίζει από αγάπη. Μην ξεχνάμε ότι και οι άντρες μας υποφέρουν και μπορεί να έχουν κλάψει πολύ, αλλά όχι μπροστά μας. Η αρνητική στάση που έχουν κάποιες φορές ίσως να είναι η άμυνα τους. Πονάνε και αυτοί όταν μας βλέπουν να τρυπιωμαστε και να χαπακωνομαστε για την εξωσωματική. Ας δώσουμε αγάπη και ας πάρουμε αγάπη. Ας φροντίσουμε να περνάμε κάθε μέρα όμορφα και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, γιατί ο εαυτος μας είναι το γαϊδουράκι που μας κουβαλάει. Αυτά από μένα. Καλή επιτυχία σε κάθε μια ξεχωριστά. Μακάρι να γεμίσουν όλες οι αγκαλιές με παιδιά και όλα τα σπίτια με ευτυχία. 

Παλαίμαχος κι εσυ , που εισαι κορίτσι μου τι κανεις; Τα έγραψες ολα πολυ ωραία!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Σου έκανε και τα δυο λοιπόν υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ.

Απο που το συμπεραίνεις ? Απο τα 300 € ?

Και πως ξέρω ότι δεν έκανε μόνο scratching  ? Τεσπα , θα δω αν θα βρεθεί CD να μου δώσουν . 

Απο που το συμπεραίνεις ? Απο τα 300 € ?

Και πως ξέρω ότι δεν έκανε μόνο scratching  ? Τεσπα , θα δω αν θα βρεθεί CD να μου δώσουν . 

Επειδη σε καθάρισε και έκανε διάνοιξη αυτα γίνονται με κάμερα άρα υστεροσκοπηση και η τιμη φυσικα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...