Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

dimitra19 θα συμφωνησω κι εγώ σε όλα με τα κορίτσια. Ας δούμε και τα επίσημα αποτελέσματα αύριο. Και αν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα να κάνετε κουβέντα με τον γιατρό σας για το τι έφταιξε και τι κάνετε στην πορεια. Και με την ευκαιρια ας αναφερθούν και όλα όσα σου καταλογιζει ο άντρας σου ώστε να ακούσει την επιστημονική θέση γι' αυτά. 

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Georgia1972 είπε:

dimitra19 θα συμφωνησω κι εγώ σε όλα με τα κορίτσια. Ας δούμε και τα επίσημα αποτελέσματα αύριο. Και αν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα να κάνετε κουβέντα με τον γιατρό σας για το τι έφταιξε και τι κάνετε στην πορεια. Και με την ευκαιρια ας αναφερθούν και όλα όσα σου καταλογιζει ο άντρας σου ώστε να ακούσει την επιστημονική θέση γι' αυτά. 

Σωστή!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Lilypie - (IVvA)

Κορίτσια μου καλησπέρα.Έχω πολύ καιρό να γράψω γιατί είχα καποια θεματάκια υγείας, τα οποία δημιοργήθηκαν απο το άγχος μου με όλη αυτή τη διαδικασία.Τώρα είμαι κάπως καλύτερα παρόλο που σήμερα πήρα το τέταρτο αρνητικό (Με δικά μου ωάρια).Είμαι σε αναζήτηση κέντρου κ γιατρού κ δε ξέρω αν θα μου προτείνουν δανεικά ή θα δώσουμε κ άλλη ευκαιρία στα δικά μου.Βλέποντας κ κάνοντας.Σκέφτομαι για Θεσ/νίκη το Assisting Nature με τον Παπανικολάου ή το Ακεσώ με τον Τσιριγώτη.Αν έχετε κάποια γνώμη ευχαρίστως να την ακούσω.Να σημειώσω ότι μένω Θεσ/νίκη αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο εμπιστεύομαι περισσότερο την Αθήνα.

Εύχομαι σε όλες μας θετική σκέψη κ ψυχική ηρεμία γιατί μας έχουν ζουρλάνει όλοι:-P

• Λυπημένη/-ος 4

Just now, Mary H είπε:

Σωστή!!!

Πες τα Georgia αντε μη χε ελεος ολους τους πιανει πατατρακ εγω καλα εχω παρει ενα μωρο αλλα ολοι τελικα μπεμπεκιζουν ε δεν θα κανω τεστ τωρα το αποφασισα ελεγα να κανω το πρωι πριν παω γραφειο

• Μου αρέσει 1

@dimitra19 εσύ τα περνάς όλα κορίτσι μην τον αφήνεις να σε ρίχνει αυτοί μια εξπερμάτιση κάνουν του ενός δευτερολέπτου αξίζεις πολλά κοπέλα μου όπως κάθε γυναίκα και ας μην σε ξέρω λατρεύω τους άντρες αλλά αν φέρονται έτσι στην γυναίκα τους για μένα τρώνε πόρτα άκου μιζεριάζεις άμα του χαλάς την μόστρα να μην σε βλέπει έλεος δηλαδή άγχος έχεις κι εσύ και φυσικά εσύ τα περνάς όλα πιο δύσκολα από ότι εκείνος σου εύχομαι μια θετική χοριακή αύριο αλλά και αν δεν έρθει τώρα θα γίνεις μανούλα μην το ξεχνάς αυτό σε φιλώ πολύ γλυκό μου κορίτσι και ας μην σε ξέρω.

• Μου αρέσει 2

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Διαφημίσεις

Just now, DIMITRAS είπε:

Πες τα Georgia αντε μη χε ελεος ολους τους πιανει πατατρακ εγω καλα εχω παρει ενα μωρο αλλα ολοι τελικα μπεμπεκιζουν ε δεν θα κανω τεστ τωρα το αποφασισα ελεγα να κανω το πρωι πριν παω γραφειο

Οχι Δημητρουλα. Μην κάνεις καλυτερα τεστ. Κι εγώ τότε είχα μπει στον πειρασμό αλλά δεν εκανα τελικά.

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Just now, Papy είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.Έχω πολύ καιρό να γράψω γιατί είχα καποια θεματάκια υγείας, τα οποία δημιοργήθηκαν απο το άγχος μου με όλη αυτή τη διαδικασία.Τώρα είμαι κάπως καλύτερα παρόλο που σήμερα πήρα το τέταρτο αρνητικό (Με δικά μου ωάρια).Είμαι σε αναζήτηση κέντρου κ γιατρού κ δε ξέρω αν θα μου προτείνουν δανεικά ή θα δώσουμε κ άλλη ευκαιρία στα δικά μου.Βλέποντας κ κάνοντας.Σκέφτομαι για Θεσ/νίκη το Assisting Nature με τον Παπανικολάου ή το Ακεσώ με τον Τσιριγώτη.Αν έχετε κάποια γνώμη ευχαρίστως να την ακούσω.Να σημειώσω ότι μένω Θεσ/νίκη αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο εμπιστεύομαι περισσότερο την Αθήνα.

Εύχομαι σε όλες μας θετική σκέψη κ ψυχική ηρεμία γιατί μας έχουν ζουρλάνει όλοι:-P

Αχ βρε κοριτσι ειδες τι κανει το αγχος, μας βγαινουν αλλα μετα. Λυπαμαι για το αρνητικο. Για τη δωρεα θα σου προτεινα Τσιριγωτη

Just now, DIMITRAS είπε:

Περιμενε νωρις ειναι

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Αχ βρε κοριτσι ειδες τι κανει το αγχος, μας βγαινουν αλλα μετα. Λυπαμαι για το αρνητικο. Για τη δωρεα θα σου προτεινα Τσιριγωτη

Περιμενε νωρις ειναι

Σ'ευχαριστώ Μαίρη μου.

Ax κορίτσια πολύ σας ευχαριστω!!!

@DIMITRAS, μην κάνεις τεστ με τίποτα! Εγω την εχω ξαναφαει την φόλα στην 2η προσπάθεια .. ασε μια και καλή στη χοριακή . !

@Mary H, @Georgia1972, αυτό που λες δεν παίζει .. να το συζητήσουμε με το γιατρό ... εχει γίνει στο παρελθόν κ μου βγήκε ξινό ... γιατί θεώρησε ότι έκανα παραπονα στο γιατρό... οπότε αστο απλά εχει αυτές τις απόψεις ..

Οσο για τα επιχειρήματα σου – 3 μύθους πραγματικά με βοηθησες πάρα πολύ !  

Δεν φταίει αυτός εγώ φταίω .. που τ' ανέχομαι!

Αντε να μην το χοντρύνω βραδιάτικα! 

@anoulious, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . Βεβαιω δεν έχω ίδέα τι είναι όσα αναφέρεις ((παραθυρο-μερες προγεστερονης), φλεγμονες,υστεροσκοπηση. Υστεροσκόπηση δεν έχω κάνει ποτέ . Μέρες προγεστερόνης επισης δεν ξέρω τι είναι . Για το παράθυρο που λες κατι διαβαζα νομίζω σήμερα στο internet αλλά δεν νομίζω ότι με αφορά αφου είμαι με δωρεά ωαρίων  . Σ’ ευχαριστώ όμως !

@melisaki74Σ’ ευχαριστώ πολύ . Τι εννοείς να μην ήταν καλός ο κύκλος της δότριας ? Πηραν 8 ωαρια απ’ ότι μου είπαν και μου βάλανε 2 βλαστοκύστες . Οσο για το σπέρμα .. συμφωνα με τον γιατρό το έχουν ελέγξει και είναι πυραυλοκίνητο !

@SofoulisΣ’ ευχαριστώ  πολύ κορίτσι 

@linaa Σ΄ευχαριστώ κορίτσι … τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη ε !! χαχα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες ... ότι κ να πω είναι πολύ λίγο .. αλλά έχω μια απορία ρε κορίτσια ... Μόνο ο δικός μου είναι ετσι .. ? 

Διαφημίσεις

Δημητρα οταν ηρεμηστε αρχιστε τη διερευνηση. δηλ. υστεροσκοπηση οπωσδηποτε, βιοψια ενδομητριου για φλεγμονες κ το παραθυρο εμφυτευσης. Δες ποιας μερας ηταν τα εμβρυα που πετυχες κ κανονιστε αναλογα. Επισης συχνα φταινε τα ωαρια της δοτριας, αλλαξτε οπωσδηποτε δοτρια τωρα. Και να μην στενοχωριεσαι!

Lilypie - (IVvA)

Just now, dimitra19 είπε:

Ax κορίτσια πολύ σας ευχαριστω!!!

@DIMITRAS, μην κάνεις τεστ με τίποτα! Εγω την εχω ξαναφαει την φόλα στην 2η προσπάθεια .. ασε μια και καλή στη χοριακή . !

@Mary H, @Georgia1972, αυτό που λες δεν παίζει .. να το συζητήσουμε με το γιατρό ... εχει γίνει στο παρελθόν κ μου βγήκε ξινό ... γιατί θεώρησε ότι έκανα παραπονα στο γιατρό... οπότε αστο απλά εχει αυτές τις απόψεις ..

Οσο για τα επιχειρήματα σου – 3 μύθους πραγματικά με βοηθησες πάρα πολύ !  

Δεν φταίει αυτός εγώ φταίω .. που τ' ανέχομαι!

Αντε να μην το χοντρύνω βραδιάτικα! 

@anoulious, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . Βεβαιω δεν έχω ίδέα τι είναι όσα αναφέρεις ((παραθυρο-μερες προγεστερονης), φλεγμονες,υστεροσκοπηση. Υστεροσκόπηση δεν έχω κάνει ποτέ . Μέρες προγεστερόνης επισης δεν ξέρω τι είναι . Για το παράθυρο που λες κατι διαβαζα νομίζω σήμερα στο internet αλλά δεν νομίζω ότι με αφορά αφου είμαι με δωρεά ωαρίων  . Σ’ ευχαριστώ όμως !

@melisaki74Σ’ ευχαριστώ πολύ . Τι εννοείς να μην ήταν καλός ο κύκλος της δότριας ? Πηραν 8 ωαρια απ’ ότι μου είπαν και μου βάλανε 2 βλαστοκύστες . Οσο για το σπέρμα .. συμφωνα με τον γιατρό το έχουν ελέγξει και είναι πυραυλοκίνητο !

@SofoulisΣ’ ευχαριστώ  πολύ κορίτσι 

@linaa Σ΄ευχαριστώ κορίτσι … τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη ε !! χαχα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες ... ότι κ να πω είναι πολύ λίγο .. αλλά έχω μια απορία ρε κορίτσια ... Μόνο ο δικός μου είναι ετσι .. ? 

Αααχχχ δεν θα κανω σιγουρα τεστ μπορει μετα για αναμνηστικο 8) εαν ολα ειναι καλα ε ως τις 30 εχω μελλον...ολοι ειναι ετσι είναι για ολα κ για δικες τουσ μπιπ κατι που καναμε εμεις φταιει οταν εμενα παιζει με τα νευρα μου απλα θελω να τον δειρω απλα αλλοι ειναι αγχωτικοι αλλοι νευρικοι αλλα ολοι τους λενε δεν φταιω αααα αντε 

• Μου αρέσει 1

Just now, dimitra19 είπε:

Καλογερόπουλος , 3η προσπάθεια στο Medimall . Θα σας πω με σιγουρια αύριο . 

Κορίτσια ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο !!! Σας ευχαριστώ απο καρδιάς ... διότι είμαι σε απελπιστική κατάσταση . Οχι τόσο που δεν πετυχε αν κ το ήθελα πολύ αλλα γιατί ο άντρας μου, μου εχει εναντιωθεί τόσο πολύ σε όλα ... 

Θεωρεί ότι δεν προετοιμάστηκα τόσο καλά όσο θα έπρεπε... κ ίσως κ να εχει δίκιο. 

Πριν την εμβρυομεταφορά κάπνιζα λίγο ... λιγο όμως 2-3 τσιγάρα τη μερα . 

Επίσης κάνω διατροφή να αδυνατίσω και θα ήθελε να είχα αδυνατίσει περισσότερο .. γιατί έχει διαβασει ότι τα περιττά κιλά δεν βοηθάνε .. 

Τελος ότι είχα αρνητική διάθεση, επειδη λέει δεν έκανα όνειρα . ... ΑΠλά ήμουν επιφυλακτική όλες αυτές τις μέρες και ήθελα πρώτα να έρθει το αποτέλεσμα της χοριακής προτου ενθουριαστώ....

Εχω μιζεριάσει λέει και γι' αυτό πάνε όλα στραβα !! 

Είμαι χάλια σας λέω ... .και το χειρότερο είναι ότι αυτά που λέει τα πιστεύει ! Δεν είναι στα νεύρα του !!! Του είπα χθες ότι έχω κακό προαίσθημα κι αφου κάνεμε το τεστ που είναι αρνητικό τελικά σήμερα μου λέει ότι αντί να τον εμψυχώνω τον κάνω χειρότερα με το να του λέω ότι έχω κακό προαίσθημα . 

Σας ευχαρθστώ για όλα όμως .. .

Ειναι πολυ αδικο να ακους τετοια λογια απο τον αντρα σου. Οσο και να εχει στεναχωρηθει αυτος, εσυ εισαι που περνας το μεγαλο ζορι σωματικο και ψυχολογικο. Επιπλεον αυτα που σου λεει ειναι ακυρα. Καπνιστριες και κοπελες με παραπανισια κιλα μενουν εγκυες καθε μερα. 
Εγω στην πρωτη μου προσπαθεια σταματησα το καπνισμα εκοψα αλατι και ζαχαρη και τα εκανα ολα τελεια και φυσικα τιποτα. Τη δευτερη φορα καπνιζα κανονικα και ετρωγα καθε μερα οτι ηθελα γλυκα και φαγητα. Την περιοδο που περιμενα χοριακη την εβγαλα στον καναπε με παγωτα και πατατακια. Ετσι ομως η ψυχολογια μου ηταν καλη δεν ειχα πιεστει καθολου και το θαυμα εγινε. Δε λεω βεβαια οτι το καπνισμα και τα γλυκα κανουν καλο, λεω οτι η ψυχολογια μας παιζει πολυ σημαντικο ρολο στην επιτευξη εγκυμοσυνης. 
Ο αντρας σου εχει σκεφτει το ενδεχομενο το σπερμα του να μην ειναι καλης ποιοτητας; Αυτο να του πεις. Να πιστεψεις σε εσενα να χαλαρωσεις και την επομενη φορα θα πετυχεις!

Just now, Papy είπε:

Λυπαμαι πολυ για το αρνητικο ολες εδω που το εχουμε περασει σε καταλαβαινουμε. Εγω ειχα γιατρο τον Τσιριγωτη και τα καταφερα με τη δευτερη φορα ετων 40 με δικα μου ωαρια. Τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

• Μου αρέσει 3

@dimitra19 όχι υπάρχουν άντρες και άντρες όπως άνθρωποι και άνθρωποι είναι στον χαρακτήρα που θα πέσεις δυστυχώς μέσα στα σκατά που ζούμε λίγοι είναι διαμάντια ξέρω περίπτωση γνωστής μου που ο άντρας της την έχει κορώνα στο κεφάλι του ρε Θεό του την έχει μια φορά στα 12 χρόνια που είναι μαζί δεν την έχει βρίσει αλλά είναι ευγενής με όλους όχι μόνο μαζί της έχεις δίκιο να νιώθεις πικραμένη αλλά όπως λέει και η Σκάρλετ αύριο είναι μια καινούρια μερα... 

• Μου αρέσει 1

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

@Mary H

Τι είναι το παραθυρο εμφυτευσης ? Τι εννοείς να δω ποιας μέρας ηταν τα έμβρυα? Ηταν βλαστοκύστες 5 ημερών . 

Οσο για το να αλλάξουμε δότρια σχετικό είναι .. καταρχας δεν ξέρω πότε θα ξανακάνω άλλη προσπάθεια .. και σε ποιο κέντρο .. Σε επόμενη προσπαθεια θα θελα να αλλάξω ιδανικά.

Επίσης δεν ξέρω κατα   πόσο είναι στο χέρι μου να το  αποφασίσω αυτό. Αλλά αντες πες ότι συμφωνούν απο το κέντρο ... πως ξέρω ότι στ 'αληθεια είναι απο αλλη δότρια ?

@Blondie, σε ευχαριστώ . Το σπέρμα είναι οκ . Το θέμα μου δεν είναι να κατηγορησω το σπέρμα του βεβαια... ουτε εκείνος με κατηγορεί για το πρόβλημα μου απλά με ήθελε πιο αποφασιστική στο στοχο μας... ας πουμε... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...