Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, dimitra19 είπε:

@Marmav85, εκεί εκανες την εμβρυομεταφορά? Δεν πήγες σε κλινική αναπαραγωγής δηλ.? Θες να μου πεις και πως λέγεται ο γιατρός ?

Ναι εκεί πήγα! Έχουν μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης. Να σου στείλω πμ με το όνομα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Sofoulis είπε:

Κορίτσια μου να σας πω τα νέα μου!! Τελικά κάναμε λαπαροσκοπιση...ευτυχώς!!! Η μία σάλπιγγα ήταν κατεστραμμένη και στην άλλη (η καλή) είχε μέσα από της το εμβρυο... Βγάλαμε κι ένα ινομοιομα 7.8 εκατοστά αυτό ήταν πάνω απ' τη μήτρα σαν ομπρέλα και επηρέαζε τη μήτρα που έκανε  ατσαλες συσπάσεις και δεν άφηνε τα έμβρυα να εμφυτεύουν σωστά και να μεγαλώσουν!!! Χειρουργείο 4+  ώρες !!!

Περαστικά και αγύριστα να είναι!! Με το καλό να ξαναξεκινήσεις και όλα να πάνε καλά!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Marmav85 είπε:

Περαστικά και αγύριστα να είναι!! Με το καλό να ξαναξεκινήσεις και όλα να πάνε καλά!!

Περαστικά κορίτσι μου ότι καλύτερο εύχομαι. Ταλαιπωρηθηκες πολύ ποιος στο έκανε το χειρουργείο ο γιατρός σου;;;

1 ώρα πρίν, Sofoulis είπε:

Κορίτσια μου να σας πω τα νέα μου!! Τελικά κάναμε λαπαροσκοπιση...ευτυχώς!!! Η μία σάλπιγγα ήταν κατεστραμμένη και στην άλλη (η καλή) είχε μέσα από της το εμβρυο... Βγάλαμε κι ένα ινομοιομα 7.8 εκατοστά αυτό ήταν πάνω απ' τη μήτρα σαν ομπρέλα και επηρέαζε τη μήτρα που έκανε  ατσαλες συσπάσεις και δεν άφηνε τα έμβρυα να εμφυτεύουν σωστά και να μεγαλώσουν!!! Χειρουργείο 4+  ώρες !!!

Τουτουνακι μου, τι ταλαιπωρια περασες κοριτσακι μου! Ξεφορτωθηκες ομως ολα τα εμποδια! Καλά τι τεραστιο ινομυωμα! Γιατι δεν σου ελεγαν οι γιατροι να το αφαιρεσεις πιο νωρις? Εγω ειχα ενα 3 εκ. κ το βγαλαμε στην εγχειριση γιατι ήταν λεει μεγαλο. Οποτε πολύ καλα κανατε κ κανατε λαπαροσκοπηση. Επρεπε οπωσδηποτε να ξεφορτωθεις κ το ινομυωμα!

Just now, Taggeris είπε:

Δεν βρήκε κάτι.. έκανε και βιοψία μου είπε και είναι όλα καθαρά

Με το καλό να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! 

Καλή ανάρρωση τώρα κορίτσι μου.... Με τις καλύτερες συνθήκες την επόμενη φορά θα έχεις επιτυχία είμαι σίγουρη!!!  

Οχι δεν εννοω για κακοηθεια. Θελω να πω για το διαφραγμα που ειναι ιστος που δεν εχει αγγειωση κ αν εμφυτευτει εκει το εμβρυο δε θα μπορεσει να αναπτυχθει, ή δε θα μπορεσει να εμφυτευτει

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

On 11/10/2019 at 11:07 ΜΜ, Fleabag είπε:

Καλα θα μας τρελάνουν! Οταν ρώτησα εγω και στο δικο σου κέντρο και στην Αθηνα οπου τα κατάφερα τελικα,μου είπαν οτι δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα ετ με έτοιμα έμβρυα! Τι ακριβώς εννοούσε αυτη; 

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες! Εχω ερωτηση και απορία στα κορίτσια που προχώρησαν με δίδυμες κυήσεις. Εκανα την Δευτερα την αυχενική,σε πιστοποιημένο κέντρο στην Θεσσαλονικη.Ο γιατρος μου φάνηκε σοβαρός,με ειχε περιπου μια ωρα και εξέταζε με καθε λεπτομέρεια. Το πόρισμα ειναι οτι τα επίπεδα ειναι απολύτως φυσιολογικά,ολα ειναι πολυ νορμαλ. Καπάκι μετα,πήγα στον γυναικολογο μου που βλέπει τις εξετάσεις,μου λεει κι αυτος ολα πολυ καλα και οτι η επόμενη εξέταση ειναι η Β επιπέδου,ο μεγάλος υπέρηχος,20-22 εβδομαδα. Εγω δεν πήγα καλα διαβασμένη οποτε το μονο που τους ρώτησα ειναι για το NIMT,οπου και οι δυο μου είπαν οτι λογω δίδυμης κύησης δεν εχει διαγνωστική αξια( αυτο όντως το αναφέρει και στο σάιτ της ίδιας της εταιρείας). Μετα όμως ψάχνοντας ανακαλύπτω για την Papp-a. Ουτε αυτήν μου την ανέφεραν!! Πηρα τον γυναικολογο μου,μου λεει δεν χρειάζεται γιατι η αυχενική ειναι πολυ καλή και ειναι και δίδυμα!  Υπαρχει καποια πιυ να μην εχει κανει καμια απο τις 2 αυτες εξετάσεις; Σημειώνω οτι η δοτρια ειναι 27 ετών. 

Σορρυ,αυτο δεν ήθελα εδω να το γραψω και δεν ξερω πως να το αλλάξω!!

@Fleebag στη δίδυμη κύηση όντως η ΝIPT δεν ειναι πολύ αξιόπιστη.Περιμένω και γω δίδυμα (είμαι στην 32 η εβδομάδα) και είχα και γω τις ίδιες ανησυχίες με σένα. Δεδομένου ότι μένω στην Αγγλία και εδώ το σύστημα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με αυτό της Ελλάδας είχα ρωτήσει γιατρό εξειδικευμένη στον προγεννετικό έλεγχο και μου συνέστησε να κάνω τον ελεγχο Α' επιπέδου (που αποτελείται από την αυχενική διαφανεια ΚΑΙ την papp-A (εξέταση αίματος) σε καλό διαγνωστικό κέντρο και από κει και πέρα ανάλογα του θα δείξει η αυχενικη θα βλέπαμε πώς θα κινηθούμε. Η ίδια μου είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνω την ΝΙPT γιατί δεν δείχνει πολλά πράγματα οταν πρόκειται για δίδυμα. Η αυχενική μου ηταν πολύ καλή το ίδιο και η papp-A και έτσι δεν χρειαστηκε να κάνουμε κάτι άλλο (αμνιοπαρακέντηση πχ). Στη συνέχεια εκανα την Β' επιπέδου.

2 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Τουτουνακι μου, τι ταλαιπωρια περασες κοριτσακι μου! Ξεφορτωθηκες ομως ολα τα εμποδια! Καλά τι τεραστιο ινομυωμα! Γιατι δεν σου ελεγαν οι γιατροι να το αφαιρεσεις πιο νωρις? Εγω ειχα ενα 3 εκ. κ το βγαλαμε στην εγχειριση γιατι ήταν λεει μεγαλο. Οποτε πολύ καλα κανατε κ κανατε λαπαροσκοπηση. Επρεπε οπωσδηποτε να ξεφορτωθεις κ το ινομυωμα!

Οχι δεν εννοω για κακοηθεια. Θελω να πω για το διαφραγμα που ειναι ιστος που δεν εχει αγγειωση κ αν εμφυτευτει εκει το εμβρυο δε θα μπορεσει να αναπτυχθει, ή δε θα μπορεσει να εμφυτευτει

Αν είχε δεί κάτι θα μου το έλεγε

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, inglaterra είπε:

@Fleebag στη δίδυμη κύηση όντως η ΝIPT δεν ειναι πολύ αξιόπιστη.Περιμένω και γω δίδυμα (είμαι στην 32 η εβδομάδα) και είχα και γω τις ίδιες ανησυχίες με σένα. Δεδομένου ότι μένω στην Αγγλία και εδώ το σύστημα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με αυτό της Ελλάδας είχα ρωτήσει γιατρό εξειδικευμένη στον προγεννετικό έλεγχο και μου συνέστησε να κάνω τον ελεγχο Α' επιπέδου (που αποτελείται από την αυχενική διαφανεια ΚΑΙ την papp-A (εξέταση αίματος) σε καλό διαγνωστικό κέντρο και από κει και πέρα ανάλογα του θα δείξει η αυχενικη θα βλέπαμε πώς θα κινηθούμε. Η ίδια μου είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνω την ΝΙPT γιατί δεν δείχνει πολλά πράγματα οταν πρόκειται για δίδυμα. Η αυχενική μου ηταν πολύ καλή το ίδιο και η papp-A και έτσι δεν χρειαστηκε να κάνουμε κάτι άλλο (αμνιοπαρακέντηση πχ). Στη συνέχεια εκανα την Β' επιπέδου.

Σε ευχαριστώ! Αυτο που με προβλημάτισε παρα πολυ και θύμωσα πραγματικά ηταν που δεν μου ειπε ουτε ο γιατρος που εκανε την αυχενική ουτε ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί να άνω την Papp-a!!! Δηλ.γιατι;; Οταν ρώτησα μου ειπε ο δεύτερος οτι ηταν πολυ καλή η αυχενική και οτι ειναι δίδυμη κύηση. Τωρα,αφου δεν την εκανα έκλεισα να κάνω την nipt τελικα. Δεν μπορώ να το αφήσω.Επισης,μεχρι που σκέφτομαι να αλλάξω γυναικολογο. Αυτος βιάζεται μονίμως.Οκ,δεν θέλω να μιλαμε μια ωρα αλλα οχι να νιώθω οτι είμαι στην ξεπέτα! Τοςο αγώνα εκανα,οι παραμικρή λεπτομέρεια για μένα ειναι σημαντική! Μιλάει με μένα στο γραφείο και διπλα ακούω που εχει κάτσει η επόμενη για τον υπέρηχο! 

@Fleabag, έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι σου είπε η φίλη μας η inglaterra. Και σε μένα έγινε κάτι αντίστοιχο. Δηλ. έκανα Α-επιπέδου και papp-A. Επέμενα να κάνω και ΝΙΡΤ και μάλιστα είχα 'φορτώσει" την εξέταση με ότι σύνδρομο είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ. Πήρε ο γυναικολόγος αίμα και το έστειλε στο διαγνωστικό που συνεργάζεται και αυτοί απάντησαν ότι σου είπε η inglaterra δηλ. ότι λόγω δίδυμης κύησης η ακρίβεια του όποιου αποτελέσματος δεν είναι καλύτερη από αυτή του καλού αναλυτικού υπέρηχου. "έκοψαν" ότι είχα βάλει από σύνδρομα και έστειλαν τον αίμα στο εωτερικό για τις 3 βασικές  χρωμοσωμικές ανωμαλίες τονίζοντας πάντα αυτό που μόλις έγραψα για την ακρίβεια του αποτελέσματος. Στην περίπτωση μου, επειδή ο γιατρός μου είναι στην υποειδικότητα του εμβρυομητρικός και μάλλον για να καθησυχάζει εμένα, όλοι οι υπέρηχοι που μου έχει κάνει μετά την Α επιπέδου είναι όλοι αναλυτικοί και μετράει τα πάντα.

@Dimitra19 και @Marmav85, σας εύχομαι από βάθος καρδιάς καλά αποτελέσματα!!!!!

@Sofoulis καλή ανάρρωση και αισιοδοξία. Αντιμετώπισες και το θεματάκι που διαπιστώθηκε και πηγαίνεις με αισιοδοξία στην επόμενη προσπάθεια όποτε γίνει. Σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου!

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, angel23 είπε:

@Fleabag, έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι σου είπε η φίλη μας η inglaterra. Και σε μένα έγινε κάτι αντίστοιχο. Δηλ. έκανα Α-επιπέδου και papp-A. Επέμενα να κάνω και ΝΙΡΤ και μάλιστα είχα 'φορτώσει" την εξέταση με ότι σύνδρομο είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ. Πήρε ο γυναικολόγος αίμα και το έστειλε στο διαγνωστικό που συνεργάζεται και αυτοί απάντησαν ότι σου είπε η inglaterra δηλ. ότι λόγω δίδυμης κύησης η ακρίβεια του όποιου αποτελέσματος δεν είναι καλύτερη από αυτή του καλού αναλυτικού υπέρηχου. "έκοψαν" ότι είχα βάλει από σύνδρομα και έστειλαν τον αίμα στο εωτερικό για τις 3 βασικές  χρωμοσωμικές ανωμαλίες τονίζοντας πάντα αυτό που μόλις έγραψα για την ακρίβεια του αποτελέσματος. Στην περίπτωση μου, επειδή ο γιατρός μου είναι στην υποειδικότητα του εμβρυομητρικός και μάλλον για να καθησυχάζει εμένα, όλοι οι υπέρηχοι που μου έχει κάνει μετά την Α επιπέδου είναι όλοι αναλυτικοί και μετράει τα πάντα.

@Dimitra19 και @Marmav85, σας εύχομαι από βάθος καρδιάς καλά αποτελέσματα!!!!!

@Sofoulis καλή ανάρρωση και αισιοδοξία. Αντιμετώπισες και το θεματάκι που διαπιστώθηκε και πηγαίνεις με αισιοδοξία στην επόμενη προσπάθεια όποτε γίνει. Σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου!

Ουτε εγω θα ειχα κανένα ζόρι να κάνω nipt ( ειναι και πανάκριβο!) αν ειχα κανει ολοκληρωμένη την Α επιπέδου! Απο την στιγμή που για άγνωστο για μένα λόγο,δεν μου έκαναν Papp-a, η οποια απο οτι καταλαβαίνω ειναι ρουτίνα ακομα και στις δίδυμες,αποφάσισα να κάνω την άλλη.

Διαφημίσεις

Κορίισια τι φαρμακα παίρνετε ?

Εγω παίρνω cyclacur , utrogestan , medrol , salospir , filicine , βιταμίνη D, ενέσεις αντιπηκτικές IVOR 3500  . 

Μέχρι την ετ έπαιρνα και Vibramycin.  Σε προηγουμενες ετ εχω πάρει και Zithromax και Valtrex . 

Κορίισια τι φαρμακα παίρνετε ?

Εγω παίρνω cyclacur , utrogestan , medrol , salospir , filicine , βιταμίνη D, ενέσεις αντιπηκτικές IVOR 3500  . 

Μέχρι την ετ έπαιρνα και Vibramycin.  Σε προηγουμενες ετ εχω πάρει και Zithromax και Valtrex . 

Καλημέρα! 

Εγώ παίρνω cyclacur, utrogestan, medrol, filicine, salospir, κολπικά crinone, χθες δυο ενέσεις lentogest μετά την εμβρυομεταφορά και την Πέμπτη πάλι δυο ενέσεις.

Just now, Marmav85 είπε:

Καλημέρα! 

Εγώ παίρνω cyclacur, utrogestan, medrol, filicine, salospir, κολπικά crinone, χθες δυο ενέσεις lentogest μετά την εμβρυομεταφορά και την Πέμπτη πάλι δυο ενέσεις.

Ααα δεν κάνεις αντιπηκτικές ε ? Οι lentogest ξέρεις τι είναι ? Τα crinone ?

18 ώρες πρίν, Sofoulis είπε:

Καλη ανάρρωση βρε κοριτσι μου Περαστικα σου και απο εδω και περα μονο τελειομηνη εγκυμοσηνη να εχεις. Μονο ευχαριστα. Ειμαι σιγουρη οτι η επομενη προσπαθεια θα ειναι για 9 μηνες . Φιλακια.

• Μου αρέσει 2

Ααα δεν κάνεις αντιπηκτικές ε ? Οι lentogest ξέρεις τι είναι ? Τα crinone ?

Οι lentogest είναι προγεστερόνη όπως και η γέλη crinone. Ευτυχώς ενέσεις έχω μόνο 4. Πονάνε οι άτιμες!!!

Αντιπηκτικές δεν μου έχει δώσει καθόλου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...