Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, ba_lily είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πήρα τηλέφωνο στη κλινική για το θέμα που έγραψα. Άκρη δεν έβγαλα οκ δεν περίμενα να βγάλω μου είπαν πως τα κορίτσια που ανέφερα μπορεί να κάνουν με έτοιμα έμβρυα και προχώρησε τόσο γρήγορα. Οκ εγώ ξέρω πολύ καλά τι διαδικασία κάνουν τα κορίτσια. Μου ζήτησε τα ονόματα για να το ψάξει δεν τα έδωσα δεν θέλω να της φέρω σε δύσκολη θέση. Εκτός από αυτά τους είπα να σημειώσουν πως η δοτρια μπορεί να έχει και την ομάδα του άντρα μου για να αποφύγουμε και αλλη καθυστέρηση λόγω που έχω δυσκολη ομάδα εγώ. Είπαν ακόμα πώς μέχρι τέλους του μήνα πιστευονα πως θα βρεθεί. Θα δούμε 

Πάντως περιμένεις πολύ καιρό δεν σε βόλευε για Αθήνα;; Εδώ όπως ξέρω υπάρχει άμεση ανταπόκριση 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

5 ώρες πρίν, Anania είπε:

Πάντως περιμένεις πολύ καιρό δεν σε βόλευε για Αθήνα;; Εδώ όπως ξέρω υπάρχει άμεση ανταπόκριση 

Τώρα πια δεν πάω πουθενά. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει πολύ ακόμα. Όταν μας είπαν αναμονή 5 μήνες μας φάνηκε πολύ αλλά είπαμε πως θα περιμένουμε περάσαμε ωραία το καλοκαίρι. Και τώρα περιμένω πως και πως την ετ. Δώσαμε και 2000 € αντε να τα πάρεις πίσω. 

• Μου αρέσει 2

Να ρωτησω πανω σε αυτο Αν δωσεις προκαταβολη και τελικα το μετανιωσεις δηλαδη χανεις τα λεφτα? Πες κατι γινετε βρε παιδι μου. Δεν στα δινουν ? Ειναι και μεγαλο το ποσο 

8 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

Τώρα πια δεν πάω πουθενά. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει πολύ ακόμα. Όταν μας είπαν αναμονή 5 μήνες μας φάνηκε πολύ αλλά είπαμε πως θα περιμένουμε περάσαμε ωραία το καλοκαίρι. Και τώρα περιμένω πως και πως την ετ. Δώσαμε και 2000 € αντε να τα πάρεις πίσω. 

Επικοινωνησες μαζι τους? 

On 10/10/2019 at 3:02 ΜΜ, Anania είπε:

Κορίτσια καλημέρα !! Πως πάνε οι εγκυμονούσες και οι υπόλοιπες;; maizra έκανες χοριακη πως πήγε;;;

4500... μονάδες! 

Λίγα υγρά καφέ ροζ χθες βράδυ με αναστάτωσαν αλλά κάθομαι στα αυγά μου κ σήμερα είναι καλα τα πράγματα ... χθες έκανα διάφορες τρέλες ...Τετάρτη πάμε για υπέρηχο (ο Θεός Βοηθός μας )

17 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

Τι πράγματα είναι αυτά ;;;

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, s@m. είπε:

Να ρωτησω πανω σε αυτο Αν δωσεις προκαταβολη και τελικα το μετανιωσεις δηλαδη χανεις τα λεφτα? Πες κατι γινετε βρε παιδι μου. Δεν στα δινουν ? Ειναι και μεγαλο το ποσο 

Επικοινωνησες μαζι τους? 

Εγω παντως που ρωτησα το γιατρο μου για το embryolab  Θεσσαλονικη μου ειπε σου επιστρεφουν τα λεφτα εαν δεν προχωρησεις..Αλοιμονο

On 10/10/2019 at 4:53 ΜΜ, ba_lily είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πήρα τηλέφωνο στη κλινική για το θέμα που έγραψα. Άκρη δεν έβγαλα οκ δεν περίμενα να βγάλω μου είπαν πως τα κορίτσια που ανέφερα μπορεί να κάνουν με έτοιμα έμβρυα και προχώρησε τόσο γρήγορα. Οκ εγώ ξέρω πολύ καλά τι διαδικασία κάνουν τα κορίτσια. Μου ζήτησε τα ονόματα για να το ψάξει δεν τα έδωσα δεν θέλω να της φέρω σε δύσκολη θέση. Εκτός από αυτά τους είπα να σημειώσουν πως η δοτρια μπορεί να έχει και την ομάδα του άντρα μου για να αποφύγουμε και αλλη καθυστέρηση λόγω που έχω δυσκολη ομάδα εγώ. Είπαν ακόμα πώς μέχρι τέλους του μήνα πιστευονα πως θα βρεθεί. Θα δούμε 

Καλα θα μας τρελάνουν! Οταν ρώτησα εγω και στο δικο σου κέντρο και στην Αθηνα οπου τα κατάφερα τελικα,μου είπαν οτι δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα ετ με έτοιμα έμβρυα! Τι ακριβώς εννοούσε αυτη; 

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες! Εχω ερωτηση και απορία στα κορίτσια που προχώρησαν με δίδυμες κυήσεις. Εκανα την Δευτερα την αυχενική,σε πιστοποιημένο κέντρο στην Θεσσαλονικη.Ο γιατρος μου φάνηκε σοβαρός,με ειχε περιπου μια ωρα και εξέταζε με καθε λεπτομέρεια. Το πόρισμα ειναι οτι τα επίπεδα ειναι απολύτως φυσιολογικά,ολα ειναι πολυ νορμαλ. Καπάκι μετα,πήγα στον γυναικολογο μου που βλέπει τις εξετάσεις,μου λεει κι αυτος ολα πολυ καλα και οτι η επόμενη εξέταση ειναι η Β επιπέδου,ο μεγάλος υπέρηχος,20-22 εβδομαδα. Εγω δεν πήγα καλα διαβασμένη οποτε το μονο που τους ρώτησα ειναι για το NIMT,οπου και οι δυο μου είπαν οτι λογω δίδυμης κύησης δεν εχει διαγνωστική αξια( αυτο όντως το αναφέρει και στο σάιτ της ίδιας της εταιρείας). Μετα όμως ψάχνοντας ανακαλύπτω για την Papp-a. Ουτε αυτήν μου την ανέφεραν!! Πηρα τον γυναικολογο μου,μου λεει δεν χρειάζεται γιατι η αυχενική ειναι πολυ καλή και ειναι και δίδυμα!  Υπαρχει καποια πιυ να μην εχει κανει καμια απο τις 2 αυτες εξετάσεις; Σημειώνω οτι η δοτρια ειναι 27 ετών. 

Σορρυ,αυτο δεν ήθελα εδω να το γραψω και δεν ξερω πως να το αλλάξω!!

5 ώρες πρίν, Fleabag είπε:

Καλα θα μας τρελάνουν! Οταν ρώτησα εγω και στο δικο σου κέντρο και στην Αθηνα οπου τα κατάφερα τελικα,μου είπαν οτι δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα ετ με έτοιμα έμβρυα! Τι ακριβώς εννοούσε αυτη; 

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες! Εχω ερωτηση και απορία στα κορίτσια που προχώρησαν με δίδυμες κυήσεις. Εκανα την Δευτερα την αυχενική,σε πιστοποιημένο κέντρο στην Θεσσαλονικη.Ο γιατρος μου φάνηκε σοβαρός,με ειχε περιπου μια ωρα και εξέταζε με καθε λεπτομέρεια. Το πόρισμα ειναι οτι τα επίπεδα ειναι απολύτως φυσιολογικά,ολα ειναι πολυ νορμαλ. Καπάκι μετα,πήγα στον γυναικολογο μου που βλέπει τις εξετάσεις,μου λεει κι αυτος ολα πολυ καλα και οτι η επόμενη εξέταση ειναι η Β επιπέδου,ο μεγάλος υπέρηχος,20-22 εβδομαδα. Εγω δεν πήγα καλα διαβασμένη οποτε το μονο που τους ρώτησα ειναι για το NIMT,οπου και οι δυο μου είπαν οτι λογω δίδυμης κύησης δεν εχει διαγνωστική αξια( αυτο όντως το αναφέρει και στο σάιτ της ίδιας της εταιρείας). Μετα όμως ψάχνοντας ανακαλύπτω για την Papp-a. Ουτε αυτήν μου την ανέφεραν!! Πηρα τον γυναικολογο μου,μου λεει δεν χρειάζεται γιατι η αυχενική ειναι πολυ καλή και ειναι και δίδυμα!  Υπαρχει καποια πιυ να μην εχει κανει καμια απο τις 2 αυτες εξετάσεις; Σημειώνω οτι η δοτρια ειναι 27 ετών. 

Η papp-a γίνεται μαζί με την αυχενική για να δουν αν έχει χρωμοσωμικές ανωμαλίες το έμβρυο δεν έχει σημασία η ηλικία της δότριας νομίζω έπρεπε να την κάνεις 

• Μου αρέσει 1

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Κορίτσια δεν ρώτησα τίποτα για το τι γίνεται αν θες να σταματήσει οι διαδικασία. Δεν μου άρεσε η απάντηση που μου έδωσαν για την λίστα αναμονής άλλα επειδη εχουν περάσει 6 μήνες φαντάζομαι πως σύντομα θα προχωρήσει το να το πάρω πάλι από την αρχή δεν κερδίζω και τίποτα. Περιμένουμε και ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και θα τελειώσει η ταλαιπωρία εδώ. 

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια δεν ρώτησα τίποτα για το τι γίνεται αν θες να σταματήσει οι διαδικασία. Δεν μου άρεσε η απάντηση που μου έδωσαν για την λίστα αναμονής άλλα επειδη εχουν περάσει 6 μήνες φαντάζομαι πως σύντομα θα προχωρήσει το να το πάρω πάλι από την αρχή δεν κερδίζω και τίποτα. Περιμένουμε και ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και θα τελειώσει η ταλαιπωρία εδώ. 

Καλημέρα! Κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν! Χρειάζεται γερά νεύρα και πολύ υπομονή!!!

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, maizra είπε:

4500... μονάδες! 

Λίγα υγρά καφέ ροζ χθες βράδυ με αναστάτωσαν αλλά κάθομαι στα αυγά μου κ σήμερα είναι καλα τα πράγματα ... χθες έκανα διάφορες τρέλες ...Τετάρτη πάμε για υπέρηχο (ο Θεός Βοηθός μας )

Τι πράγματα είναι αυτά ;;;

Mπραβο ολα πάνε φινα!

17 ώρες πρίν, Fleabag είπε:

Κορίτσι χαιρομαι πολύ με τα νεα σου!Ολα καλά με τα διδυμακια λοιπόν! Εμαθες κ φυλο μήπως?Φιλη μου που ήταν εγκυος μου ειχε πει οτι δεν θα εκανε την εξεταση που λες γιατι η αυχενική ηταν καλή Μην αγχωνεσαι ολα πανε τελεια!

.Ετοιμα εμβρυα εννοεις δωρεα εμβρυου απο αλλο ζευγαρι? Σου ειπαν οτι δεν γινεται στην Ελλαδα? Μηπως στο κεντρο της κοπελας εννοουσαν ετοιμα στην κατάψυξη?

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Mπραβο ολα πάνε φινα!

Κορίτσι χαιρομαι πολύ με τα νεα σου!Ολα καλά με τα διδυμακια λοιπόν! Εμαθες κ φυλο μήπως?Φιλη μου που ήταν εγκυος μου ειχε πει οτι δεν θα εκανε την εξεταση που λες γιατι η αυχενική ηταν καλή Μην αγχωνεσαι ολα πανε τελεια!

.Ετοιμα εμβρυα εννοεις δωρεα εμβρυου απο αλλο ζευγαρι? Σου ειπαν οτι δεν γινεται στην Ελλαδα? Μηπως στο κεντρο της κοπελας εννοουσαν ετοιμα στην κατάψυξη?

Αχ βρε Μαίρη ηρέμησα λιγο με τα απο αυτο πιυ μου έγραψες. Ειχα αρχιςει να χάνω το μέτρο και να βάζω διαφορα με το μυαλό μου. Παντως την Δευτερα θα μιλήσω πάλι με τον γιατρο που εκανε την αυχενική. Μονο στο ενα μπόρεσε να μου πει οτι 80% ειναι κορίτσι.

Ετοιμα έμβρυα απο αλλο ζευγάρι που μπήκε στην διαδικαςια εξωσωματικής και αφου τα κατάφεραν τους έμειναν έμβρυα σε κρυοσυντηρηση καιντα δωρίζουν,αυτη ειναι μια περιπτωςη που όμως δεν υποστηρίζεται απο το κέντρο της κοπελας( εκει που είσαι κι εσυ).  Το αλλο σενάριο ειναι να υπάρχουν ωάρια απο δοτρια και σπερματοζωάρια απο δότη,προκύπτουν πχ.10 βλαστοκυστες.Απο αυτες εμφυτεύονται σε ζευγάρια ή μόνες γυναίκες.Αυτο δεν ειναι νόμιμο στην Ελλάδα προφανώς λογω ηθικών θεμάτων που προκύπτουν αφου θα υπάρχουν 10 αδέλφια στη χώρα που δεν θα γνωρίζουν για τα αλλα. Αυτη η διαδικαςια επιτρέπεται πχ στην Τσεχία.

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σε όλες .. 

Οι περισσότερες δεν με ξέρετε . Συμμετείχα παλαιότερα στην συζυτηση αλλα απ 'όσο βλέπω οι παλαιότερες που γνώριζα μάλλον δεν συμμετέχουν πια στην κουβεντα. 

Να σας πω με λίγα λόγια ότι μεσα σε 9 μήνες περίπου είναι στην 3η προσπάθεια εξωσωματικής με δωρεά ωαρίου 

1η προσπάθεια : 01/2019 ( 2 εμβρυα  3 ημερων) -  πετυχε αλλά παλινδρόμησε λίγες μέρες μετά την αυχενική ... αρχές Απρίλη( πριν το Πασχα)  έκανα τον καθαρισμό . Οι εξετάεις του εμβρύου δεν έδειξαν κατι.  Καναμε και εξετάσεις Καρυότυπου οπου επίσης δεν έδειξαν κάτι . 

2η προσπάθεια : 06/2019 (  2 βλαστοκύστες ) - δεν πετυχε καν . Πριν μπω για εμβρυομεταφορά τσακώθηκα με την εμβρυολόγο .. εγινε χαμός ... παραλίγο να την πλακωσω στο ξύλο . Αυτό βεβαια είχε ως αποτελεσμα να μην εχω καν θετικη χοριακή. 

ο γιατρός ελεγε οτι απλά δεν ηταν γραφτό...., με δικές μας πιεσεις έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας και βγηκαν αρνητικές. επιπλέον λίγο πριν την 3η προσπάθεια μου έκανε ενα καθαρισμό στο ενδομητριο και μια μικρή διάνοιξη τραχήλου ... 

3η προσπαθεια : 10/10/2019 ( 2 βλαστοκύστες ) - εν αναμονή. Στις 19/10 δηλ σε 6 μέρες θα πάω για την χοριακή .

Εχω λίγα δεκατα σχεδόν καθε μερα και κάποιες φορές ζεσταίνομαι πολύ αλλά δεν ξερω πια σε τι να ελπίζω. Εχω κάτι πονάκια χαμηλά αλλά μεχρι στιγμής δεν εχω δει καθόλου αίμα. Παρακαλάω κι ευχομαι το καλύτερο . 

Ομολογω ότι δεν είμαι πολύ αισιόδοξη ... δεν ξέρω ... 

Εσεις εχετε κάνει αλλες ειδότερες εξετάσεις ?

Just now, dimitra19 είπε:

Καλησπέρα σε όλες .. 

Οι περισσότερες δεν με ξέρετε . Συμμετείχα παλαιότερα στην συζυτηση αλλα απ 'όσο βλέπω οι παλαιότερες που γνώριζα μάλλον δεν συμμετέχουν πια στην κουβεντα. 

Να σας πω με λίγα λόγια ότι μεσα σε 9 μήνες περίπου είναι στην 3η προσπάθεια εξωσωματικής με δωρεά ωαρίου 

1η προσπάθεια : 01/2019 ( 2 εμβρυα  3 ημερων) -  πετυχε αλλά παλινδρόμησε λίγες μέρες μετά την αυχενική ... αρχές Απρίλη( πριν το Πασχα)  έκανα τον καθαρισμό . Οι εξετάεις του εμβρύου δεν έδειξαν κατι.  Καναμε και εξετάσεις Καρυότυπου οπου επίσης δεν έδειξαν κάτι . 

2η προσπάθεια : 06/2019 (  2 βλαστοκύστες ) - δεν πετυχε καν . Πριν μπω για εμβρυομεταφορά τσακώθηκα με την εμβρυολόγο .. εγινε χαμός ... παραλίγο να την πλακωσω στο ξύλο . Αυτό βεβαια είχε ως αποτελεσμα να μην εχω καν θετικη χοριακή. 

ο γιατρός ελεγε οτι απλά δεν ηταν γραφτό...., με δικές μας πιεσεις έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας και βγηκαν αρνητικές. επιπλέον λίγο πριν την 3η προσπάθεια μου έκανε ενα καθαρισμό στο ενδομητριο και μια μικρή διάνοιξη τραχήλου ... 

3η προσπαθεια : 10/10/2019 ( 2 βλαστοκύστες ) - εν αναμονή. Στις 19/10 δηλ σε 6 μέρες θα πάω για την χοριακή .

Εχω λίγα δεκατα σχεδόν καθε μερα και κάποιες φορές ζεσταίνομαι πολύ αλλά δεν ξερω πια σε τι να ελπίζω. Εχω κάτι πονάκια χαμηλά αλλά μεχρι στιγμής δεν εχω δει καθόλου αίμα. Παρακαλάω κι ευχομαι το καλύτερο . 

Κάτι ακόμα ... πριν λίγο καιρό είπαν στις ειδήσεις για το ΙΑΣΩ όπου χρησιμοποιησαν ωαριο δότριας αλλά στον πυρήνα βαλανε το γεννητικό υλικό της μητέρας . 

Ξερετε τίποτα αλλο για αυτό ? Πηγε καμιά στο ΙΑΣΩ να ρωτήσει ???

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες .. 

Δήμητρα Ελπίζω αυτή να είναι η τρίτη σου προσπάθεια και τυχερή... Περίπου στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι και εγώ με δύο προσπάθειες και δύο βιοχημικές κυήσεις.... Σε ποιο κέντρο κανείς τις προσπάθειες αν επιτρέπεται και πως δικαιολόγησαν τις δύο αποτυχίες; Επίσης ποσο χρονων είσαι αν θέλεις μας λες...

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες .. 

Καλησπέρα την ίδια μέρα θα κάνουνε χοριακη!!! Καλή μας επιτυχία!! Εγώ εκτός από καριωτυπο δεν έχω κάνει κάτι άλλο καη την εξέταση του Νικά την γνωστή. Τώρα αν δεν πετύχω θα τα κάνω όλα !!! Αναγκαστικά! Σε ποιο κέντρο είσαι;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...