Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, maiza είπε:

Προχωράμε με παράλληλη ιστορία διαβάζω... χάρηκα τρέλα που είσαι έγκυος κ εύχομαι με το καλό ! Αναρωτιέμαι τι άλλαξες εσυ κ ήρθε το θετικό  αποτέλεσμα ... ελπίζω να τα καταφέρω κ εγώ τι να σου πω μόνο να είσαι χαλαρή κ να χαρείς αυτό το διάστημα που είναι μόνο δικό σου ... φιλιά !

Είναι θετικότατη μπραβο σου κοριτσάκι !!!  Θα τρίπλασιαστει  σίγουρα !!! Ηρέμησε τώρα , άναψε τα κεράκια σου στους Αγίους που σου στέκονται ... κ κάτσε χαλαρά να συνειδητοποιήσεις πως είσαι έγκυος ! Τα κατάφερες !!!! Όλα τα καλύτερα  σου εύχομαι ! Εδώ είμαστε ...

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!!μακάρι!!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, lennio είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας :)

Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα φοβόμουν. Έχεις φορτώσει αρκετές αρνητικές αναμνήσεις κ μόνο λογικό είναι να νιώθεις έτσι. Και Παρ όλα αυτά, όρθια με το κεφάλι ψηλα,  δεν παραδίνεσαι! Είσαι απίστευτη. Πόσο δύναμη έχεις μέσα σου. 

Δυνατός δεν είναι αυτός που δε φοβάται!!! Δυνατός είναι αυτός που διαχειρίζεται το φόβο του και προχωράει και πράττει ακόμα και φοβισμένος!!! 

Λοιπόν, προσπάθησε να αποδεχτεις το γεγονός ότι φοβάσαι, λογικό είναι, δεν πειράζει. Έχεις κάνει ότι έπρεπε. Τώρα, σ αυτή τη δύσκολη αναμονή, μπορείς να έρχεσαι κ να μας γράφεις όποτε θέλεις και παρέα θα περάσουμε τις μέρες αυτές, όπως είπε και η @alina80 μας.  Και εύχομαι ολόψυχα να πανηγυρίζουμε.

Καλημέρα από τα βόρεια.

Καλημέρα και σ όλα τα κορίτσια!

Κορίτσια σας διάβαζα τόσο καιρό κ έλεγα ποτέ θα καταφέρω να έρθω στην παρέα ... να που ήρθα κ εγώ κ αλήθεια χαίρομαι ... σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια έτσι είναι .. μόνο που δεν ελέγχεται πάντα .. ένταξη η ζωή μου εμένα ήταν έτσι πάντα ... ποτέ περίμενα πως κάτι θα με βρει ακόμα δεν έπαιζε το σενάριο αυτό όμως στο μυαλό μου γιατί όταν είχα ξεκινήσει με είχαν γεμίσει με τρελλές ελπίδες κ νόμιζα πως το χα έτοιμο ... τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο κ η ζωή πολύ απρόβλεπτη ... εύχομαι μόνο για όλες εδώ κ για εμένα καλα αποτελέσματα και θα προσπαθήσω να το ελέγξω όσο γίνεται .. 

να σαι καλα ...να το κάψουμε όλες μαζί θα ήθελα ... 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, maiza είπε:

Καλή σου μέρα κ εσένα , ο πρώην γιατρός υποστήριξε πως τα έμβρυα ήταν τέλεια .. κω πως κάτι έχω ίσως που δε φαίνεται ... με το νέο γιατρό ψάχνουμε κ πολεμάμε μια @φαντασμα ενδομητριωση @ που θεωρώ δεν έχω εννοειται - ούτε αυτός ... με την αιματολόγο πολεμάμε ίσως μια στα όρια θρομβοφιλια...με ενέσεις ηπαρινης & Salospir ... θα φανεί μάλλον σύντομα ...απλά μέχρι να φτάσω εκεί πως θα την παλέψω ...να δούμε ... εσυ ;

Στο εύχομαι κ προσεύχομαι για εσένα ...& ας μη σε ξέρω ...

πως νιώθω... προσπαθώ να το παλέψω ... αλλά. Έχω πολλά νεύρα κ δεν αντέχω ...  ας περιμένουμε τα αποτελέσματα σου να χαρώ κι εγώ να πάρω δύναμη κ μετά τα λέμε ! Τώρα θετικά όλα ! Περιμένουμε Νούμερα τώρα!

φιλια πολλά κ ευχές για το καλύτερο ...

Στο εύχομαι κ προσεύχομαι για εσένα ...& ας μη σε ξέρω ...

πως νιώθω... προσπαθώ να το παλέψω ... αλλά. Έχω πολλά νεύρα κ δεν αντέχω ...  ας περιμένουμε τα αποτελέσματα σου να χαρώ κι εγώ να πάρω δύναμη κ μετά τα λέμε ! Τώρα θετικά όλα ! Περιμένουμε Νούμερα τώρα!

φιλια πολλά κ ευχές για το καλύτερο ...

Σε ευχαριστώ πολύ , δεν ξέρω την ιστορία σου βέβαια αλλά θα διαβάσω εδώ κιόλας διότι χάνω τις απαντήσεις δεν ξέρω καλα ακόμα τα κατατόπια ...προσπαθώ αλλά το 8 μ έχει πέσει βαρύ ... παλεύω να την ανεβάσω μιας κ είμαι άτομο πολύ άνετο τι να πω .., ελπίζω κ απο εσας κορίτσια να πάρω δύναμη ... τι έγινε λοιπόν τον Ιούλιο με εσένα;; Απελπισία φοβερή λέξη...ξέρω 

Να είσαι καλα ... ευχαριστώ για τα καλα λόγια ... είμαι πολύ δυνατή το ξέρω αλλά κ τα βουνά λυγίζουν .. λέω να γράψω ένα βιβλίο σχετικά με ότι έχω βιώσει σε όλη αυτή τη διαδικασία ... διότι έχω δει τρελές συμπεριφορές .. αχ... 01/10 πάω , τα κορίτσια του γιατρού μ είπαν κ από 30/09 αλλά η εμβρυολογος μας είπε καλύτερα 1-2 Οκτώβρη . Έτσι είπα να πάω για καλό μήνα ... καλή ιδέα; Εσυ ; 

Maiza έχεις κανει υστεροσκοπηση? Βιοψια ενδομητριου για τυχον φλεγμονη?

Εγω έκανα 1η εξωσωμ. με δανεικα έμεινα έγκυος αλλα την 8η εβδομαδα εντοπισαμε οτι ήταν εξωμητριο κ έκανα χειρουργειο αφαιρωντας το μωρο κ την αριστερη σαλπιγγα. Μετα έκανα εκανα 2η ετ με αρνητικη χοριακη. Πριν 10 μερες έκανα υστεροσκοπηση κ βρηκαμε πολυποδα κ διαφραγμα. Σε ένα μηνα θα κανω επεμβατικη υστεροσκοπηση για να αφαιρεσω τα ευρηματα κ μετα μολις μπορω θα βαλω τα τελευταια μου καταψυγμενα. Και μετα τελος!

Lilypie - (IVvA)

Just now, maiza είπε:

Κορίτσια σας διάβαζα τόσο καιρό κ έλεγα ποτέ θα καταφέρω να έρθω στην παρέα ... να που ήρθα κ εγώ κ αλήθεια χαίρομαι ... σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια έτσι είναι .. μόνο που δεν ελέγχεται πάντα .. ένταξη η ζωή μου εμένα ήταν έτσι πάντα ... ποτέ περίμενα πως κάτι θα με βρει ακόμα δεν έπαιζε το σενάριο αυτό όμως στο μυαλό μου γιατί όταν είχα ξεκινήσει με είχαν γεμίσει με τρελλές ελπίδες κ νόμιζα πως το χα έτοιμο ... τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο κ η ζωή πολύ απρόβλεπτη ... εύχομαι μόνο για όλες εδώ κ για εμένα καλα αποτελέσματα και θα προσπαθήσω να το ελέγξω όσο γίνεται .. 

να σαι καλα ...να το κάψουμε όλες μαζί θα ήθελα ... 

Καλως ηρθες και καλα εκανες που εγραψες. Αφου αλλαξες κεντρο θα αλλαξει και η ψυχολογια σου. Σου ευχομαι ολα καλα να πανε και να εχεις συντομα μωράκια στην κοιλίτσα σου. Το τι δυναμη εχουμε εμεις οι γυναικες ή μαλλον το δυναμη βρισκουμε μεσα μας ειναι φοβερο. Μην το βαζεις κατω και η επομενη θα ειναι και η τυχερη.

Just now, Sofoulis είπε:

Μακάρι να ανέβει!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑαααααα   εισαι εγκυουλα θα ανεβει θα το δεις. Απλα αργησε να πιαστει. Αυριο πας για την δευτερη? Ή μεθαυριο? μεχρι τοτε μην σκεφτεσαι κατι αλλο εισαι εγκυος . Φοβερο  και φιλακια πολλα.

Διαφημίσεις

Just now, s@m. είπε:

Καλως ηρθες και καλα εκανες που εγραψες. Αφου αλλαξες κεντρο θα αλλαξει και η ψυχολογια σου. Σου ευχομαι ολα καλα να πανε και να εχεις συντομα μωράκια στην κοιλίτσα σου. Το τι δυναμη εχουμε εμεις οι γυναικες ή μαλλον το δυναμη βρισκουμε μεσα μας ειναι φοβερο. Μην το βαζεις κατω και η επομενη θα ειναι και η τυχερη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑαααααα   εισαι εγκυουλα θα ανεβει θα το δεις. Απλα αργησε να πιαστει. Αυριο πας για την δευτερη? Ή μεθαυριο? μεχρι τοτε μην σκεφτεσαι κατι αλλο εισαι εγκυος . Φοβερο  και φιλακια πολλα.

Την Παρασκευή είναι η επόμενη!!! Ευχαριστώ πολύ!!!! Μακάρι!!!

bCX6p3.png

Just now, Mary H είπε:

Maiza έχεις κανει υστεροσκοπηση? Βιοψια ενδομητριου για τυχον φλεγμονη?

Εγω έκανα 1η εξωσωμ. με δανεικα έμεινα έγκυος αλλα την 8η εβδομαδα εντοπισαμε οτι ήταν εξωμητριο κ έκανα χειρουργειο αφαιρωντας το μωρο κ την αριστερη σαλπιγγα. Μετα έκανα εκανα 2η ετ με αρνητικη χοριακη. Πριν 10 μερες έκανα υστεροσκοπηση κ βρηκαμε πολυποδα κ διαφραγμα. Σε ένα μηνα θα κανω επεμβατικη υστεροσκοπηση για να αφαιρεσω τα ευρηματα κ μετα μολις μπορω θα βαλω τα τελευταια μου καταψυγμενα. Και μετα τελος!

Μάλιστα .... έχεις περάσει κατάσταση κι εσυ ...

εχω κάνει 2 υστεροσκοπησεις (είχα κάποια μικρά πολυποδακια ).. με τους 2 πρώτους γιατρούς ... ο νέος θεώρησε πως δε χρειάζομαι πλέον άλλη ... ομωσ έκανα θεραπεια 21 ημερών αφού αδιαθέτησα με αντιβίωση κ αλλά πολλά ... δεν έχω κάποια φλεγμονή στο ενδομήτριο θεωρητικά ... όλες μου οι χοριακες 1,5... εκτός όπως είπα τελευταίας Από Φεβρουάριο 5,78  μετά από ΕΡΑ τεστ ιντραλιπιντς έγχυση κλπ ... Τώρα να δούμε τι θα γίνει ... σου εύχομαι τα καλύτερα  ! Εδώ θα είμαι ... θα μείνω ...

Just now, maiza είπε:

Μάλιστα .... έχεις περάσει κατάσταση κι εσυ ...

εχω κάνει 2 υστεροσκοπησεις (είχα κάποια μικρά πολυποδακια ).. με τους 2 πρώτους γιατρούς ... ο νέος θεώρησε πως δε χρειάζομαι πλέον άλλη ... ομωσ έκανα θεραπεια 21 ημερών αφού αδιαθέτησα με αντιβίωση κ αλλά πολλά ... δεν έχω κάποια φλεγμονή στο ενδομήτριο θεωρητικά ... όλες μου οι χοριακες 1,5... εκτός όπως είπα τελευταίας Από Φεβρουάριο 5,78  μετά από ΕΡΑ τεστ ιντραλιπιντς έγχυση κλπ ... Τώρα να δούμε τι θα γίνει ... σου εύχομαι τα καλύτερα  ! Εδώ θα είμαι ... θα μείνω ...

Σ ευχαριστω πολυ . Τα έχεις κανει ολα, οποτε τα εμβρυα κ ο Θεος.... το ερα τεστ εδειξε καποιο αλλο παραθυρο εμφυτευσης απ αυτο που νομιζε ο γιατρος?

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

1 hour ago, Sofoulis είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!Με πόσο ξεκίνησες εσύ αλινα μου και ποια μέρα???

Τώρα σκαλωσα. 74 νομίζω. Ήμουν δέκα μέρες από την εμβρυομεταφορα και μόλις τρίτη μέρα από την εμφυτευση (είχα το περιβόητο αίμα εμφύτευσης οπότε ξέρω πότε περίπου έγινε). 

πρίν από 34 λεπτά , Mary H είπε:

Σ ευχαριστω πολυ . Τα έχεις κανει ολα, οποτε τα εμβρυα κ ο Θεος.... το ερα τεστ εδειξε καποιο αλλο παραθυρο εμφυτευσης απ αυτο που νομιζε ο γιατρος?

1 μέρα προγεστερονη παραπάνω ...& κάποιες ώρες ... όμως ο νεοσ γιατρός τώρα δεν έδωσε σημασία καν ... βέβαια στις 6+ κάτι ώρες κάναμε τη μεταφορά όμως έχει διαφορά στην προγεστερονη  τώρα ...

6 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Τώρα σκαλωσα. 74 νομίζω. Ήμουν δέκα μέρες από την εμβρυομεταφορα και μόλις τρίτη μέρα από την εμφυτευση (είχα το περιβόητο αίμα εμφύτευσης οπότε ξέρω πότε περίπου έγινε). 

Α!! Το 74 δεν είναι κακό...εγώ χθες ήμουν 9η μέρα μετά.απο έμβρυομεταφορά...αίμα εγώ δεν έχω δει... Βλαστοκυστες είχες βάλει κι εσύ?

bCX6p3.png

5 ώρες πρίν, maiza είπε:

1 μέρα προγεστερονη παραπάνω ...& κάποιες ώρες ... όμως ο νεοσ γιατρός τώρα δεν έδωσε σημασία καν ... βέβαια στις 6+ κάτι ώρες κάναμε τη μεταφορά όμως έχει διαφορά στην προγεστερονη  τώρα ...

Καλημερα. Αφου βρεθηκε διαφορα μιας ημερας στο ερα τεστ μηπως εκει ειναι το προβλημα? Ο νεος γιατρος μηπως πρεπει να το λαβει υποψιν? Εγώ οταν ρωτησα για το παραθυρο εμφυτευσης μου ειπε ναι υπαρχει 

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...