Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Α οκ! Σε ευχαριστώ! Εγώ αυτές τις είχα κάνει πριν κάνα 8μηνο! Ναι @linaa το 86 ειμαι

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

1 hour ago, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Mary H είπε:

Εγώ την αλλη εβδομαδα εχω υστεροσκοπηση κ αναλόγως πράττουμε

Καλή επιτυχια!!! Έκανα κι εγώ πριν 2 μήνες περίπου! Όλα θα πάνε σούπερ!! Έχεις ξανακάνει???

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 hour ago, s@m. είπε:

Τουτουνι εγω θα παρω τηλεφωνο για ραντεβου τον Σεπτεμβριο τωρα ακομα ειμαι σε μουντ διακοπων . Αυριο θα φύγω ξανα για τετραημερο σε μια φιλη στη βόρεια ελλαδα . Οποτε εχω προώθησει ολες τις δουλειες για Σεπτεμβριο.

Μ!!!! Την καλύτερη δουλειά έκανες!!! Να περάσεις υπέροχα με τη φίλη σου και από Σεπτέμβρη χαλαρά πάμε πάλι!!!! Τι καλά!!!!

πρίν από 40 λεπτά , Mary H είπε:

Εγώ την αλλη εβδομαδα εχω υστεροσκοπηση κ αναλόγως πράττουμε

Περιμένουμε νέα σου να.μας πεις πως πήγε!!! Που μια χαρά θα πάει!!!

• Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

8 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Καλή επιτυχια!!! Έκανα κι εγώ πριν 2 μήνες περίπου! Όλα θα πάνε σούπερ!! Έχεις ξανακάνει???

Σ ευχαριστώ. Οχι δεν έχω ξανακάνει. Θα κάνω office υστεροσκόπηση και βιοψία ενδομητρίου με pipelle

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

Σ ευχαριστώ. Οχι δεν έχω ξανακάνει. Θα κάνω office υστεροσκόπηση και βιοψία ενδομητρίου με pipelle

Α!!!! Τι είναι το pipelle? Να ρωτήσω και κάτι ακόμα! Όταν κάνεις υστεροσκοπιση δεν κάνεις μαζί και βιοψία ενδομητριου!?? Δηλαδή αφού στα κοιτάει δεν τα κοιτάει όλα μαζί???

bCX6p3.png

Just now, s@m. είπε:

Καλή επιτυχια και απο μενα . 

Σ ευχαριστώ

Just now, Τουτουνι είπε:

Α!!!! Τι είναι το pipelle? Να ρωτήσω και κάτι ακόμα! Όταν κάνεις υστεροσκοπιση δεν κάνεις μαζί και βιοψία ενδομητριου!?? Δηλαδή αφού στα κοιτάει δεν τα κοιτάει όλα μαζί???

Θα κάνω office υστεροσκοπηση, δηλαδη στο ιατρείο χωρίς νάρκωση και μαζι θα κάνει κ βιοψια με ένα λεπτο εργαλείο

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Σ ευχαριστώ

Θα κάνω office υστεροσκοπηση, δηλαδη στο ιατρείο χωρίς νάρκωση και μαζι θα κάνει κ βιοψια με ένα λεπτο εργαλείο

Α!!! Πρέπει να είναι πιο οικονομικό στο ιατρείο ε? Εμένα γύρω στα 600 ευρώ μου πήρε, αλλά με νάρκωση!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

On 30/8/2019 at 3:12 ΜΜ, Mary H είπε:

300 ευρώ είναι αλλά μόνο διαγνωστική. 

Καλημέρα κοριτσάκι κ καλή αρχή να ευχηθώ!!Θέλω να σε ρωτήσω για την εξέταση αυτή.Είναι απαραίτητη ή μετά απο επαναλαμβανόμενες αποτυχίες τη συστήνουν οι γιατροί??

On 30/8/2019 at 2:55 ΜΜ, Mary H είπε:

Σ ευχαριστώ

Καλημέρα Μαίρη μ...Καλό μήνα....γαμω τα εργαλεία μας γαμω.....άβυσσος το τέτοιο μας..αχχααψψαψα

Just now, Papy είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι κ καλή αρχή να ευχηθώ!!Θέλω να σε ρωτήσω για την εξέταση αυτή.Είναι απαραίτητη ή μετά απο επαναλαμβανόμενες αποτυχίες τη συστήνουν οι γιατροί??

Καλημέρα πάλι μ....Καλό μήνα με Υγεία κ όλα τα καλά τ κοσμου...Εγώ την έχω κάνει 2 φορές.....Μετά από αποτυχίες όμως....άλλοι γιατροί την κάνουν νωρίς άλλοι όχι...Δεν έχεις κάνει υστεροσκοπηση ποτε???? 

• Χαχα 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα Μαίρη μ...Καλό μήνα....γαμω τα εργαλεία μας γαμω.....άβυσσος το τέτοιο μας..αχχααψψαψα

Καλημέρα πάλι μ....Καλό μήνα με Υγεία κ όλα τα καλά τ κοσμου...Εγώ την έχω κάνει 2 φορές.....Μετά από αποτυχίες όμως....άλλοι γιατροί την κάνουν νωρίς άλλοι όχι...Δεν έχεις κάνει υστεροσκοπηση ποτε???? 

Καλήμέρα καλό μήνα κ καλά μπανια! Εσύ εκεί θα κάνεις ακομη μπολικα φανταζομαι! Καλά το... τετοιο μας κέντρο διερχομένων έχει γίνει με τόσες ιατρικές πράξεις , εργαλείο μπαίνει εργαλείο βγαίνει, γιατρός μπαίνει- στο ιατρείο εννοώ- γιατρός βγαίνει, μην πω περισσότερα γιατί θα μας κόψει  η λογοκρισία χαχαχ:lol: 

Just now, Papy είπε:

Καλημέρα γλυκιά μου, σ ευχαριστώ , το ίδιο ευχομαι κ σε σένα. Την υστεροσκόπηση συνηθως την προτείνουν μετα από 2 ή 3 αποτυχίες. Δεν είναι ρουτίνας στην εξωσωματική, εκτός βεβαια απο καποιους εξωσωματικούς που τη ζητούν με την πρώτη. Σ εμένα μου την προτεινε γιατί έβαλα πολύ καλής ποιοτητας βλαστοκύστες κ είχα αρνητικό κ επισης γιατί είχα στην πρωτη ετ εξωμητριο.. Δηλ δεν εχω ακόμη εμφυτευση στη μήτρα. Θελω μου λέει να δουμε το χωραφι αν είναι γονιμο κ αν υπαρχει καποιοα φλεγμονη. Ας ελπίσω βεβαια να είναι όλα οκ γιατί είμαι κ ολίγον φοβιτσιάρα!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Καλήμέρα καλό μήνα κ καλά μπανια! Εσύ εκεί θα κάνεις ακομη μπολικα φανταζομαι! Καλά το... τετοιο μας κέντρο διερχομένων έχει γίνει με τόσες ιατρικές πράξεις , εργαλείο μπαίνει εργαλείο βγαίνει, γιατρός μπαίνει- στο ιατρείο εννοώ- γιατρός βγαίνει, μην πω περισσότερα γιατί θα μας κόψει  η λογοκρισία χαχαχ:lol: 

Καλημέρα γλυκιά μου, σ ευχαριστώ , το ίδιο ευχομαι κ σε σένα. Την υστεροσκόπηση συνηθως την προτείνουν μετα από 2 ή 3 αποτυχίες. Δεν είναι ρουτίνας στην εξωσωματική, εκτός βεβαια απο καποιους εξωσωματικούς που τη ζητούν με την πρώτη. Σ εμένα μου την προτεινε γιατί έβαλα πολύ καλής ποιοτητας βλαστοκύστες κ είχα αρνητικό κ επισης γιατί είχα στην πρωτη ετ εξωμητριο.. Δηλ δεν εχω ακόμη εμφυτευση στη μήτρα. Θελω μου λέει να δουμε το χωραφι αν είναι γονιμο κ αν υπαρχει καποιοα φλεγμονη. Ας ελπίσω βεβαια να είναι όλα οκ γιατί είμαι κ ολίγον φοβιτσιάρα!

εγω ναι ναι κάνω τα μπάνια μ κ την δουλειά μ...Έχω ακόμα πολύ καιρό για να τελειώσω...χαχαχαχχα καλή επιτυχία αγαοη μ

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...