Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Clue είπε:

Καλησπέρα!

Εγώ έμεινα έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια με ωάρια δότριας από την ίδια φουρνιά όμως. Έκανα υστεροσκόπηση στο ενδιάμεσο και τελικά είχα ενδομητρίτιδα. Πήρα θεραπεία και στην επόμενη έμεινα έγκυος. 

Ούτε εγώ πήρα κάτι γραπτώς. Ξέρω μόνο προφορικά τη χρονολογία γέννησης της δότριας και τη μέρα ωοληψίας που χρειάζονται για την αυχενική. Αλλιώς μπορεί να μην ήξερα ούτε κι αυτά. Και ειλικρινά δε με νοιάζει κιόλας. Είμαι κυριολεκτικά kinder έκπληξη!!! Με σπέρμα δότη και ωάριο δότριας το μωρό πραγματικά θα είναι εκπληκτικό, μοναδικό κι ανεπανάληπτο!!!χαχαχα

Στο δότη σπέρματος πως γίνεται η επιλογή? Ζητάς μοντέλο, ξανθό , γαλανομάτη και κοιλιακούς φέτες, χαχαχ? 

Just now, Georgia1972 είπε:

MaryH στα πμ μου γράφει πως δεν μπορείς να λάβεις μηνύματα... Τέλος πάντων. Δεν πειράζει. Θα σου πω εδώ. Ταμείο των Ενόπλων Δυνάμεων είναι το δικό μου. 

Γιατί καλέ μου μπλοκάρουν τα μηνύματα?

• Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Just now, Mary H said:

Στο δότη σπέρματος πως γίνεται η επιλογή? Ζητάς μοντέλο, ξανθό , γαλανομάτη και κοιλιακούς φέτες, χαχαχ? 

Η αλήθεια είναι ότι έχεις επιλογή στο σπέρμα. Από τη σελίδα της τράπεζας στο ιντερνετ μπορείς να δεις το προφίλ του δότη που μπορεί να έχει παιδικές φωτογραφίες, ιστορικό, συνέντευξη, μέχρι και ηχητικό μήνυμα. Για τα μόνα βέβαια που μπορείς να είσαι σίγουρη είναι τα χαρακτηριστικά και οι εξετάσεις που του κάνει η τράπεζα. Τα υπόλοιπα είναι κατά δήλωση.

4wnKp2.png 

Just now, Clue είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έχεις επιλογή στο σπέρμα. Από τη σελίδα της τράπεζας στο ιντερνετ μπορείς να δεις το προφίλ του δότη που μπορεί να έχει παιδικές φωτογραφίες, ιστορικό, συνέντευξη, μέχρι και ηχητικό μήνυμα. Για τα μόνα βέβαια που μπορείς να είσαι σίγουρη είναι τα χαρακτηριστικά και οι εξετάσεις που του κάνει η τράπεζα. Τα υπόλοιπα είναι κατά δήλωση.

Δηλαδή τον βλέπεις σε παιδικές φωτογραφίες και ζητάς χρώματα και χαρακτηριστικά? Καλο!

Έλα ντε;! Γράψε μνμ στον συντονιστή να το αναφέρεις.

Έλα ντε;! Γράψε μνμ στον συντονιστή να το αναφέρεις.

Δε μας τα λέει καλά ο συντονιστης! Μηπως πρέπει να διαγράψω καποια γιατι είναι πολλά?

• Χαχα 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Καλησπέρα!

Εγώ έμεινα έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια με ωάρια δότριας από την ίδια φουρνιά όμως. Έκανα υστεροσκόπηση στο ενδιάμεσο και τελικά είχα ενδομητρίτιδα. Πήρα θεραπεία και στην επόμενη έμεινα έγκυος. 

Ούτε εγώ πήρα κάτι γραπτώς. Ξέρω μόνο προφορικά τη χρονολογία γέννησης της δότριας και τη μέρα ωοληψίας που χρειάζονται για την αυχενική. Αλλιώς μπορεί να μην ήξερα ούτε κι αυτά. Και ειλικρινά δε με νοιάζει κιόλας. Είμαι κυριολεκτικά kinder έκπληξη!!! Με σπέρμα δότη και ωάριο δότριας το μωρό πραγματικά θα είναι εκπληκτικό, μοναδικό κι ανεπανάληπτο!!!χαχαχα

Τι θεραπεία πήρες για Ενδομητριτιδα και για ποσο καιρό;

Just now, Mary H είπε:

Εχεις διαγράψει κανένα μήνυμα; Μηπως ειναι γεμάτο το box?

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Τι θεραπεία πήρες για Ενδομητριτιδα και για ποσο καιρό;

Εχεις διαγράψει κανένα μήνυμα; Μηπως ειναι γεμάτο το box?

Επειδή είμαι λίγο άσχετη, που πατώ για διαγραφή γιατί δεν το βρίσκω ?

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Επειδή είμαι λίγο άσχετη, που πατώ για διαγραφή γιατί δεν το βρίσκω ?

Ανοίγεις το μήνυμα που δεν σε ενδιαφερει, πάνω δεξιά πατάς επιλογές, delete conversations 

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

10 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Kαλημέρα κορίτσι. Εγώ πήρα γραπτώς μόνο την ηλικία της. Κατά τα άλλα μου είπαν προφορικά ότι περασε από όλες τις εξετάσεις κ ψυχολογικά τεστ. Τα χαρακτηριστικά μου είπαν πρέπει να μοιάζουν με τα δικά μου. πχ ύψος , κιλά, χρώματα, ομάδα αιματος..Επειδή εγώ είμαι ξανθιά με καστανά μάτια, με ρωτήσανε για χρώμα ματιών οικογένειας. Τους είπα ότι όλοι έχουν πράσινα μάτια κ οι παππουδες γαλάζια. Μου είπαν ότι το δικό μου χρώμα ματιών δεν είναι το βασικό, είναι υπολειπόμενο. Το βασικό στο dna είναι πράσινο, οπότε σημείωσαν καφέ ή πράσινα μάτια. Οταν ζήτησα τι χρώματα τελικά  είχε η κοπέλα δε μου είπαν

Τι ψυχολογικο τεστ περασε η δοτρια, ? Σου ειπαν μηπως,??

@lennio μου να σου ζήσει ο μπέμπης σου! Να είναι ένα τυχερό και υγιές παιδάκι και εσυ να το καμαρώνεις! 

@Taggeris και εγώ μια φορά δοκίμασα με δανεικά και ήταν πετυχημένη η προσπάθεια, έχω μια κόρη 5 1/2 μηνών! 

Απο το κέντρο στον πρώτο υπέρηχο, μου έδωσαν ένα χαρτί με ηλικία, χρωμα μαλλιών,ματιών,υπηκοότητα,χόμπι και ομάδα αίματος της δοτριας. Είχα ζητήσει πριν προχωρήσουμε να δω τα χαρτιά που συμπληρώνει η δότρια και τις εξετάσεις που κάνουν. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

preg.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, eleni17 είπε:

Τι ψυχολογικο τεστ περασε η δοτρια, ? Σου ειπαν μηπως,??

Yπάρχει ψυχολόγος στο κέντρο και πολύ καλός και μου είπε δίνουν τεστ προσωπικότητας και τα συμπληρώνει η υποψήφια, όπως και προσωπ. . συνένετευξη. επίσης τεστ για κληρονομικές ψυχιατρικές παθήσεις πχ. διπολική διαταραχή.  Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι προσωπικότητα θα αναπτύξει το παιδί, εφόσον κληρονομεί 7 γενιές. Το ίσιο ισχύει και για το δικό μας γονιδιακό παιδί. Πολύ συχνά  το παιδί καμία σχέση δεν έχει με τους γονείς και πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να κολλάμε σ αυτό γιατί τελικά δεν προκύπτει πάντα συνάφεια

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (IVvA)

17 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Θα σου πω σε πμ. Θα το αποπληρώνω για τέσσερα χρόνια. 

Melisaki κι εμείς είχαμε απογειώσει την πιστωτική για τις πρώτες προσπάθειες... Οι γονείς ή άλλοι συγγενείς δεν μπορούν να βοηθήσουν;

Οι γονείς μου έχουν βοηθήσει πολύ αλλά τώρα με τις συντάξεις πείνας δεν θέλω γιατί ξέρω ότι θα στερηθούν. Οσο για τα πεθερικά έχουν υποχρέωση μόνο στην κόρη τους εκεί η κινητή και ακίνητη περιουσία παρόλο που εκείνη και ο άντρας της έχουν καλύτερες αποδοχές από μας.

Just now, palmoira είπε:

@lennio μου να σου ζήσει ο μπέμπης σου! Να είναι ένα τυχερό και υγιές παιδάκι και εσυ να το καμαρώνεις! 

@Taggeris και εγώ μια φορά δοκίμασα με δανεικά και ήταν πετυχημένη η προσπάθεια, έχω μια κόρη 5 1/2 μηνών! 

Απο το κέντρο στον πρώτο υπέρηχο, μου έδωσαν ένα χαρτί με ηλικία, χρωμα μαλλιών,ματιών,υπηκοότητα,χόμπι και ομάδα αίματος της δοτριας. Είχα ζητήσει πριν προχωρήσουμε να δω τα χαρτιά που συμπληρώνει η δότρια και τις εξετάσεις που κάνουν. 

Να χαίρεσαι την μπουμπού σου.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Just now, Mary H είπε:

Yπάρχει ψυχολόγος στο κέντρο και πολύ καλός και μου είπε δίνουν τεστ προσωπικότητας και τα συμπληρώνει η υποψήφια, όπως και προσωπ. . συνένετευξη. επίσης τεστ για κληρονομικές ψυχιατρικές παθήσεις πχ. διπολική διαταραχή.  Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι προσωπικότητα θα αναπτύξει το παιδί, εφόσον κληρονομεί 7 γενιές. Το ίσιο ισχύει και για το δικό μας γονιδιακό παιδί. Πολύ συχνά  το παιδί καμία σχέση δεν έχει με τους γονείς και πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να κολλάμε σ αυτό γιατί τελικά δεν προκύπτει πάντα συνάφεια

Εισαι Θεσ.κη αν εχω καταλαβει καλα? Σε ποιο κεντρο??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...